3818

Táblagépek topicja
-
Nem egeszen, mi konkretan hasznaljuk az Androidos tabletet napi szinten, de te meg legyszives huzd ki a fejedet a fenekedbol es ne az engadget meg verge vagy egyeb apple popsinyalo oldal reviewjei alapjan irkald a butasagokat.
Nem talalkoztam meg olyan appal ami zavaro lett volna vagy un "felnagyitott verzioja a telefonnak", extrem peldakat ki lehet ragadni mindenhonnan. -
Lehet hogy parhuzamos dimenzioban elek, de en nem csak review-kat olvastam hanem egeszen konkretan Nexus 7-et hasznalok tobb mint 3 honapja elsodleges tablagepnek, es ez ido alatt eskuszom hogy soha nem futottam bele rajta olyan programba, amit tenyleg hasznaltam volna, de annyira zavaroan igenytelen lett volna hogy amiatt kvazi teljesen hasznalhatatlan lett volna. Ipaden ellenben ez volt a helyzet a youtube appal is, es mas appokkal is, ami ott nincs tablara optimalizalva (es a programok legalabb fele ilyen), az ott tenyleg katasztrofalisan hasznalhatatlan. -
Azért azt szívesen meghalgatnám milyen programok miatt sirnak
Mert szerintem a táblás embereknek a 98%a csak netre,filmezésre,játékra,zenehalgatásra,olvasásra használja a gépet és ezekhez a műveletekhez már a kezdetektől van jocskán program. -
Milyen csuda leejtő gép xD
-
Ti lehet egy párhuzamos dimenzióban éltek, vagy csak túl nagy fanboyok vagytok, de amikor az engadgetől a vergen át mindenhol azt írják, hogy az Androidon siralmas a helyzet, mert nincsenek jó táblagépekre optimalizált appok akkor lehet el kéne gondolkodnotok azon hogy ti vagytok azok akik a forgalommal szembe hajtotok, nem mindenki más aki ellenkezik veletek. -
Most berakjam 20adszor hogy hogy nez ki a youtube app ipad-en? Szar peldat barhol talalni, ez nem valtoztat a tenyen hogy a Nexus 10 valszeg az iPad 2 ev mulva megjeleno iteraciojanal is joval jobb kb a legtobb dologban, jelentosen olcsobban. -
Nem kell ezt bámulnod ugyanis szabadon választhatsz bármilyen app közül,akár te is készíthetsz kedvedre valót.
Playen nem törlik indok nélkül az alkalmazásod nem úgy mint a konkurens márkánál. -
Ertelmes appot kell hasznalni es nem kell ezt bamulnod. Pl: tunein. -
wow
-
nyomasztó... :D -
1, 2, 3. -
Ja felesleges ez a sok csicsa az iPad verzióba. Úri különcködés :D
-
mi a baj? minimal:) -
Android fejlesztőknek fel kéne már ébredni. Az nagyon nincs rendjén, hogy megvennék egy tabletet $400-ért, és utána ezt kéne bámulnom 10"-on:
-
Nexus 10 review
"Google's now proven conclusively that it can design great Android hardware, but until developers prove they can design great Android software it's still hard to recommend the Nexus 10 over an iPad." -
Cserelnie kell a bocsanatkerest az Applenek -
Próbáld meg ezt: ES File Explorer
FTP + Remote management – You can manage files on your phone from the computer after you enable this settings.
esetleg wifitransfer -
Igen!
Androidról van szó. De amit ajánlottam fpt progit valahogy nem jön össze vele :( -
több tucat. -
egy háztartáson belül vagytok?
akkor küldjétek wifin kihagyva az internetet ;) -
Android vagy iOS?
Androidot annyira nem ismerem, de tuti van valami FTP progi rá, nem? -
Báttyámnak a gépére szoktam küldeni sorozatokat filmeket én leszarom hogy ha 30 percig megy is át a 3-4 film én közbe játszok nem akarok szarozni a pendriveokkal!
Ezért kérdeztem msn alternativát táblagépre!De mindegy memoriakártya úgyis kell az jó lesz telóba is! -
lehet google fiber netük van -
"mire felrakja cloudba a filmeket meghalunk"
Ez alapján gondolom 700MB-os, pár GB-os filmeket akarnak küldözgetni egymásnak :D. Amiket nem a legbölcsebb dolog neten küldözgetni egymásnak szerintem. Se IM progin keresztül, se sehogy. Jobban járnak memória kárytával, vagy ha kábellel másolják fel géperől. -
tehát megkérdezel minket hogy mivel válthatnád ki az elavult vén rókakurva msn-t.
mi jófejek vagyunk és ajánlunk néhány alternatívát.
nem is említettük a jó kis skydrive-ot... na de visszatérve.
te meg nem akarsz most már mégsem váltani.
akkor kérem ne gyere ide legközelebb kérdezősködni :D
hülyéneknézel? -
Akkor már inkább veszek pendrive-ot vagy 32GB-os micro SD-t!
MSN-t már megszoktam hogy laptopra is azzal küldözgetek! -
tökmind1 hogy melyiket használod (im fájlküldés vagy dropbox) a szűk keresztmetszet úgy is a küldő fél feltöltési sebessége
ráadásul imeknél általában korlátozzák a fájlküldés sebességét, pláne ha nem p2pbe megy a dolog hanem külső szerver közbeiktatásával
szóval tessék dropboxot vagy google driveot használni -
Egyszerűbb a fájlküldés mert mire felrakja cloudba a filmeket meghalunk mind! -
Dropboxban shared mappákat is létre lehet hozni, és akkor linkeket sem kell kuldozgetni :) -
Milyen fájlot?
Drive / dropbox / akarmi cloud... És onnantól oda másolod a linket ahova akarod. -
Nincs valami beszélgetős progi amiben fájlot is lehet küldeni?
MSN verziók garnadáját szedtem le de egyikben sem jönnek át a fájlok :( -
Chris Lowe #2631 Kisegítelek : idén biztosan nem változik az ára, Asus Magyarországon írták. Ne reménykedj. Egyébként meg Angliában 159 font lesz ami nincs 60 ezer. 200 font a 32 gb-os. Nagyon nem mindegy. Nekem sajnos az a bibi, hogy el tudnám számolni az áfát, viszont ha kint veszem akkor ez ugrik. Szivacs. Marad a polcukon az én példányom. Mert hülye azért nem vagyok! -
analfabeta te vagy meg az anyad aki vilagrahozott.
lejebb is 1000x elojott a tema hogy nalunk azert is dragabb. -
Nem a költségéről beszéltem te funkcionális analfabéta balfasz, hanem az időről.
MÉG nem lehet annyi a magyar webshopban mint a Play Storeban, a drágáért behozott régi készletet nem fogják neked gombokért odaadni, mert a Google elböffentette magát. -
ezt a be kell hozni a szallitmanyokat az orszagba felejtsetek mar el. nem 20db. tabletert mennek ki, hanem kamionnyi egyebb cuccot hoznak be egyszerre, szoval db.-ra lebontva par szaz forint a behozatal koltsege.
-
200 font az 70 ezer forint.
Itthon meg tudod venni boltban 76-ért. Ha tényleg nagyon kell, az a 6 ezer lóphasz.
Viszont az új árakat (16 gigás a 8-as árán, 32-es a 16-os árán) még nem fair elővenni, be is kell hozni az új szállítmányokat az országba (már ha egyáltalán jut belőle ide elég).
Karácsonyra jó lesz, nem kell beszarni senkinek. -
Sok boltban meg kicsit olcsobban is hozza lehetett jutni: a legtobb bolt Angliaban pl ingyen kihozta (mig play-rol az plusz 10 font), es sok helyen ilyen kuponokkal meg 10-20 fontot vagy szazalekot lehett rakta nyerni, nyaron nekem ossz vissz 190 fontra jott ki a 16os angol tescoban, amit most ugyebar valt a 32es. -
Ja láttam, ennek fényében tényleg nevetséges az itthoni árazás. -
PC World-eknel £200 a 32GB-os. £170 a 16-os. -
Az itteni tescoban is ennyi (£199 a 16-os).