Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
😊
és mindegyik hibátlan állapotban került elõ a mélybõl.
/ és 47° -ban fürdök
u dont have to listen anybody else but me
Kíváncsi lennék,hogy fürdés közben hányan ejtik bele a táblát a vízbe.
Inkább két kézzel fogom de elõ ne forduljon xD
android 2.2 van rajta
több infó: http://www.funscreen.hu/termekek/tablet/funtab+SOL+7R22+TABLET+PC
kérdésem, hogy van esély hogy usb-n keresztül net legyen rajta? az upc-s kábelmodemen van usb, de ha összekötöm vele a tabletet, semmi se történik
Regards,
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Next PC upgrade: 2022
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az elõrejelzés szerint idén 133, 2013-ban 216 millió tabletet adnak el, vagyis a fenti táblázat szerint erõs korrekciót kellett végrehajtani a tippekben (a korábbi számok ezek alatt láthatóak, 95 és 114 millió készülék eladására számítottak)."
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fõ szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú!
Next PC upgrade: 2022
Itthon tönkre ment az egyik, de csomó alkatrész használható belõle és szívesen buherálnék egy kicsit...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tablet meg nem éppen az must have kategória, amire midnenáron szüksége van egy embernek szerintem. Kényelmes, meg nagyon jó használni õket, de csóró egyetemistaként tuti meg nem fordult volna a fejemben, hogy vegyek egyet.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Kár hogy nálunk biztosan kényelmetlenebb lesz az ára. 😞
Valakinek van róla véleménye? Remélem nem egy hulladékot készülök megvenni.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
meg elég sokat segítenek,mivel saját fórum
Itt letölthetõ a régi hivatalos ROM is.
Az ICS-sel tökéletesen megy nekem a HD jutub videó is.
ÉS dolphin browsert használok.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tudnátok segíteni abban, hogy:
1. Wayteq X-TAB 100-hoz honnan tudnék frissítéseket letölteni?
2. Vagy a jelenlegi ROM-ot hogyan tudnám hard resetelni?
Az alapvetõ problémám az, hogy a youtube és az avi lejátszó is kilépked a videókból fél perc után és nem tudom mi az oka. Eddig nem csinálta, tegnap kezdett ezzel szórakoztatni és ez elég gáz.
Esetleg van ötletetek?
Köszi!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nagyon közel vagyok ahhoz, hogy vegyek egy iPad(3)-t, de ezt lehet kivárom, kiváncsi vagyok mit fog nyújtani.
Tehát lesz egy Nexus tablet, és a Gúgli online boltjából megveheti majd bárki.
Nekem egy következõ típusú tábla PC-m van: point of view mobii tegra (10")
A problémám a következõ. Hogyan tudok rajta android-ot frissíteni? Mert jelenleg olyan van rajta, amin nem tudom elérni a google plus szolgáltatást, mert csak valami butított változat van rajta.
Köszi elõre is