Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doggy888
Hali ! szerintetek megéri ? Tablet PC

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

VRSDM
két ipodot és egy ipadet ejtettem már a kádba.
😊
és mindegyik hibátlan állapotban került elõ a mélybõl.
/ és 47° -ban fürdök

u dont have to listen anybody else but me

Solten
Ket kezzel fogod furdes kozben, az asszony meg mosdat 😊

Saor Alba

desigo

Kíváncsi lennék,hogy fürdés közben hányan ejtik bele a táblát a vízbe.
Inkább két kézzel fogom de elõ ne forduljon xD
vettem egy totál olcsó tabletet 😊 20ezer ft volt 😊
android 2.2 van rajta
több infó: http://www.funscreen.hu/termekek/tablet/funtab+SOL+7R22+TABLET+PC

kérdésem, hogy van esély hogy usb-n keresztül net legyen rajta? az upc-s kábelmodemen van usb, de ha összekötöm vele a tabletet, semmi se történik

desigo
Solten

Saor Alba

tutituti
feleslegesnek tartom

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

desigo
Furcsa, én élvezem a gameloftos játékokat és az irányítással sincs semmi bajom. Nem a játék a szar, azért mert béna vagy.

skinnyman
Droidon mondjuk semmi nem akadályoz meg hogy ráköss egy gamepad-et, de persze az úgy kevésbé hordozható már.

Regards,

shaddam
Játéknak nem nevezhetõ gameloftos szarok ezek, ráadásul az irányítás is szar. Ott a nagy kedvencem a where is my water.Na ott valahogy képesek oltak a tábla adottságaihoz megalkotni a játékot. A nagy gépeken is ugyan ez a szar csináljunk fasza grafikát a játékba meg szarjunk bele mentalitás tombol.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Semmi baj nincs ezekkel és egyre "kegyetlenebb" grafikával érkeznek a cuccok!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Ettõl a taperolós játékmániától kiráz a hideg. Minek erõltetik azt amihez gombok kellenének.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

desigo
GregSB
sziasztok....valaki meg tudná mondani, hogy egy toshiba journ winfosos tabletre fel lehet e tenni linuxot ?
GregSB
"A Morgan Stanley újragondolta a 2012-2013-as elõrejelzéseit a pc-piacra vonatkozóan, és meglepõ eredményre jutott. Ez alapján a tabletek térnyerése sokkal gyorsabb, mint korábban gondolták, és ez a pc-k eladásaira is rendesen rátelepszik. Gyakorlatilag majdnem teljesen felzabálja a jövõ évi növekedést, a kimutatás szerint a korábban becsült 2-5 százalékos emelkedés helyett csak 1 százalék várható a hagyományos számítógépek piacán.

Az elõrejelzés szerint idén 133, 2013-ban 216 millió tabletet adnak el, vagyis a fenti táblázat szerint erõs korrekciót kellett végrehajtani a tippekben (a korábbi számok ezek alatt láthatóak, 95 és 114 millió készülék eladására számítottak)."

theone91
Magyarul ez mit jelent?

valaki meg tudná mondani hogy normál laptopra érintõkijelzõs kijelzõt rakok akkor mûködni fog monitor szinten?...mert gondolom az érintõ nem.
grebber
Milyen táblagépet ajánlanátok ami jó és nem túl drága?
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fõ szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú!

Next PC upgrade: 2022

Nem régóta keresek tablet összeszereléseket, de eddig nem találtam értelmeset, nem tudnátok oldalakat mondani ahol foglalkoznak ilyennel?
Itthon tönkre ment az egyik, de csomó alkatrész használható belõle és szívesen buherálnék egy kicsit...
shaddam
Nincs valakinek arra ötlete hogy a huawei slim7-re mi az istennek nem tudom felrakni a where is my water frissítést?Szépen annak rendje-módja szerint meg van véve az alap+a cranky, de a frissítésre hibát ír :/

theone91
30-ért tuti vétel, de a DPI erõsen dealbreaker lehet. 😞

theone91
Jobb helyeken a Galaxy Tab 2 7.0 ára 50 ezer forintnak felelne meg, nálunk (igaz ez az elsõ üzletek közt van) ennyiért kerül a piacra. Fájdalmasan vicces. 😄

tutituti
Az pontosan a legjobb választás szerintem!

xridergabo
Milyen tabletet lenne érdemes venni 40eFt környékén? Nézegetve a gépeket ilyen árkategóriában talán a WayteQ xTAB-70i tûnik a legjobb választásnak egyedül a sim kártya csatlakozót hiányolom. Fõleg filmnézésre, netezésre illetve néha játékra lenne használva.

GregSB
Szerintem nem akart megsérteni azzal amit mondott. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Egyetemistaként én is hasonló helyzetben voltam mint te (azzal a különbséggel hogy én dolgoztam mellette, de az mind el is ment lakásra + az életre 😊, és álmodni se mertem volna arról, hogy ilyen kütyüket vegyek. Amióta dolgozom van okostelefonom, meg jobb laptopom.

Tablet meg nem éppen az must have kategória, amire midnenáron szüksége van egy embernek szerintem. Kényelmes, meg nagyon jó használni õket, de csóró egyetemistaként tuti meg nem fordult volna a fejemben, hogy vegyek egyet.

theone91
Sajnálom, hogy munkanélküli egyetemistaként, a csekély ösztöndíj mellé nem tudok pénzt fingani. Ebben gondolom nagy tapasztalatod lehet. Sõt én örülök, hogy neked remekül megy, remélem jó sokáig így marad. Tényleg, teljesen komolyan.

franc0
Ha egy 250 dolláros kütyüre spórolnod kell, inkább elgondolkodnék, kell-e ez nekem.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

theone91
Ejha, kéne. El kell kezdenem spórolni... 😄
Kár hogy nálunk biztosan kényelmetlenebb lesz az ára. 😞

DannyL
Az jó, ez nagyjából X-TAB100 árban lesz.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

basszus, nem ide akartam... bocs
Chieftec 500W tápegység iARENA (GPA-500S) 12cm 20+4 OEM

Valakinek van róla véleménye? Remélem nem egy hulladékot készülök megvenni.
DannyL
Sikerült feltenni, köszi! CSak azt nem vágom hogy az X-TAB 100-on lévõ 4 érintõgomb most miért nem mûködik az új op-rendszeren.

Panzeradler
Ice Cream Sandwich, perpill a legújabb android 4.x.x
DannyL
Köszi szépen! Az ICS az mit jelent?

tutituti
itt kelzsoca készíti a fõzött romokat(ICS van már rá)

meg elég sokat segítenek,mivel saját fórum
Itt letölthetõ a régi hivatalos ROM is.
Az ICS-sel tökéletesen megy nekem a HD jutub videó is.
ÉS dolphin browsert használok.

roland4
Sziasztok, nekem van egy 7 inches MID tabletom 2.2-es andoriddal .Az lenne a gond hogy nem ismeri fel a wifi hálózatokat, hiába keresek nem talál 1-et sem , pedig van wifi ruterom.Tudtok segíteni????
DannyL
Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy:

1. Wayteq X-TAB 100-hoz honnan tudnék frissítéseket letölteni?
2. Vagy a jelenlegi ROM-ot hogyan tudnám hard resetelni?

Az alapvetõ problémám az, hogy a youtube és az avi lejátszó is kilépked a videókból fél perc után és nem tudom mi az oka. Eddig nem csinálta, tegnap kezdett ezzel szórakoztatni és ez elég gáz.

Esetleg van ötletetek?

Köszi!

GregSB
Júliusra csúszik a Google tablet megjelenése.

Nagyon közel vagyok ahhoz, hogy vegyek egy iPad(3)-t, de ezt lehet kivárom, kiváncsi vagyok mit fog nyújtani.

GregSB
Közvetlenül fog árulni táblagépet a vásárlóknak a Google még idén, a Wall Street Journal szerint

Tehát lesz egy Nexus tablet, és a Gúgli online boltjából megveheti majd bárki.

GregSB
Panzeradler
Sziasztok! Van egy mid v7-es tablet itthon, és bármelyik romot teszem fel rá, touch screen nem érzékel semmit, vissza raktam ami rajta volt eddig és már azzal se, tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?
roland4
Sziasztok, nekem van egy 7 inches MID tabletom 2.2-es andoriddal .Az lenne a gond hogy nem ismeri fel a wifi hálózatokat, hiába keresek nem talál 1-et sem , pedig van wifi ruterom.
Helló!

Nekem egy következõ típusú tábla PC-m van: point of view mobii tegra (10")
A problémám a következõ. Hogyan tudok rajta android-ot frissíteni? Mert jelenleg olyan van rajta, amin nem tudom elérni a google plus szolgáltatást, mert csak valami butított változat van rajta.

Köszi elõre is
Solten
Lehet de rootolni kell a szoftvert.

Saor Alba

Troyan
lool egyik youtube hozzászólásban icook-nak nevezik. mondjuk nem rossz, hogy játék után egybõl tudsz szalonnástojást csinálni a hátlapon reggelire

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X