Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(senki ne jöjjön nekem hogy 100k egy laptop, igen annyi ami 2év alatt tönkremegy)
ergó. megvetted volna a jobb panellel szerelt verziót másfélszer ennyiért?!
nyilván nem.
na ezért nem volt (eddig) nagy méretben értelmes felbontás.
/az hogy olcsóbbak lettek a jobb felbontású megjelenitõk, nyilván meglátszik majd az újabb notebookokon is (azokba is belerakják majd igen)
/más kérdés mennyire szoktad közelrõl nézni a táblád / telefonod / notebookod 😉
u dont have to listen anybody else but me
Mert nem tudnak mást csinálni. Ha növelni akarják a felbontást, és azt akarják hogy mellette az eddigi több tízezer alkalmazás kompatibilis maradjon, akkor csak duplázni tudnak. 2048 x 1536 a jelenlegi 1024 x 768-as felbontás duplája.
Nem kizárt, hogy továbbra is árulni fogják 1024 x 768-as felbontással is, alacsonyabb áron.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nagy valószínûséggel 2048 x 1536-as felbontású kijelzõvel, négymagos A6 procival és LTE támogatással.
Vett valaki Voda mobilnettel pl Galaxy tab-ot?
Ezen az akcióson gondolkodom:
Voda Galaxy Tab 10.1
Pozitívum, negatívum, tapasztalat ?
Még azt nem tudom, hogy a SIM amit adnak hozzá, az csak adat, vagy adat-telefon. Ez még egy buktató elem lehet, mert mindkettõ kellene.
Valami komplex megoldást keresek, és eddig ez az egyetlen (készülék) ami majd mindent tud, és ezzel az árral már versenyképes.
Lényegében ami szempont
- 3G (túlforgalom esetén lassítós csomaggal)
- telefon
- GPS (opcionális, jó ha van)
- magyar nyelvû
- könnyen kezelhetõ
Ötlet, tapasztalat ?
Másik. Win mobil alá volt Hamachi. Úgy látom Android alá nincs hamachi.
Android alá van valami hasonló VLAN megoldás?
File másolgatásra, tábla távvezérlésére kellene valami (VNC úgy látom van androidra), úgy hogy a táblát kezelõ nem fogja tudni megadni saját IP címét (anyámnak lenne).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
utolsó darab volt.70k magya Ft.-ért de volt benne 16Gb-os memkártya is.kicsit drága,de legalább itt a kezemben.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De ettõl még az idézett állításom igaz. Sajnálom.
http://gaborszantai.co.uk/
Van errol linked?
Erdekelne, hogy mennyi telefont adott el a ZTE a Galaxy/iPhone kategoriaban.
Vagy most a Reanult-t hasonlitgatod a Mercedes/Audi/BMW-hez?
Gyanítom a kijelzõ is egy olcsó reszisztív valami, ami megnehezíti a felhasználó dolgát, instabilabban mûködik, mint a kapacitív érintõpanel (továbbá nincs multitouch). A ha valaki ilyet ajánl neked, biztosan nem fogott még tabletet a kezében. 😊
Én is inkább a WayteQ-et ajánlanám (7"-es xTAB-70 és a 10"-es xTAB-100), úgy hogy még én sem találkoztam vele. A cégnek a navigációs eszközökkel már van tapasztalata és kiépített márkája, frissíti a rendszert és terjed, azaz a felhasználóközösség is nagyobb, több embertõl kérhetsz véleményt és/vagy segítséget, jönnek a custom-romok stb.
A ZTE és a Huawei is így kezték, elõbbi nemrégiben elõzte meg az Apple-t a okostelefon-szektorban pedig Õk is "csak" mobil- és telekommunikációs hálózatok kiépítésével foglalkoztak pár éve.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
az ara? szart akkor sem veszunk ha olcso 😊
u dont have to listen anybody else but me
Saor Alba
http://www.cheapdmeg.hu/Tabletek/10-16GB-Android-2.3-Tablet-Tok/flypage.tpl.html
Az elsõ tablet a háznál egy Samsung Galaxy Tab (az elsõ). Mivel még 'új' volt, ezért élveztem hogy ilyen nagy kijelzõ meg minden. Angry Birds meg ilyenek szépen futottak rajta, nem úgy mint az akkori telefonom ezért is tetszett 😄 Aztán elég hamar meguntuk, már csak az anyukám játszott rajta golyós játékkal 😄 Néha napján még most is elõveszi.
A második tabletrõl sajnos nem tudok sokat mondani, asszem az egy ideapad, múlt héten kölcsönadtam iigy most nem tudom pontosan megnézni (<#idiota>#idiota>). Ez már eleve fekvõ tájolásra volt kitalálva, a gombok és a folyamatos landscape mód miatt is. Ennek már jobb volt a launcherje mint a tabnak, látszik, hogy ez nem csak egy sima android oprendszer 'nagyobb kijelzõs telefonon'.
Legújabb szerzemény meg egy Huawei MediaPad. Ezen már 3.2 fut. Elõször megijedtem mikor észrevettem, hogy zárképernyõn laggos a feloldó, de szerencsére simán fut, néha beröccen, de nem zavaróan. Ez a tabletra optimalizált oprendszer sokat dob az egészen, market, gmail nagyon jó tabon.
Mielõtt kibontottam volna, megnéztem mi van róla a YT-on. Ezt a gyöngyszemet találtam (official)<#idiota>#idiota>:
Szerencsére maga a kütyü nem olyan gagyi mint a commercial 😄
Tudom nem sok információ tartalma van ennek a hsz nek, de úgy éreztem le kell írnom <#wink>#wink>.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez mit takar egészen pontosan? Miért, ha az OHA/Google tanusítványt megkapta?!
Sajna igen kevés videótesztet találtam, így köszönettel támaszkodnék a tabletes közösségre. 😊
Az arat leszamitva lenyugozo vas.
"A lényeg, hogy a billentyûzettel megtámogatott Prime két napig általában minden gond nélkül kibírja töltés nélkül."
<#finom>#finom>
Saor Alba
£199, emberek... Texas Instruments OMAP 3622 (1GHz) porog benne, ami egy Cortex-A8.
Saor Alba
Galaxy tab 10.1est vettem.
A böngészõ random szerûen be szokott crashelni:S
Az .mkv fájlokat nem képes lejátszani.
A dvd ripek meg szaggatnak rajta.
Örültem volna,ha mindenféle humbuk nélkül produkálja azt amiket láttam róla videókon.
Ami pozitív az a aksi élettartama.