3818
Táblagépek topicja
-
#2822 -
#2821 Botrány xD -
#2820 A pápa az első tweetjét iPadről küldte.
Akkor az iPad mostantól szent eszköz? :P -
#2819 India $35-os táblagépe
Aminek a 2. verziója már 800 x 480 kapacitív kijelzős (az első még rezisztív volt), és $40-ba kerül, de diákok $20 fogják kapni.
Nincs Bluetooth, GPS, HDMI, csak 4GB-ig bővíthető a tárhely, lassabb Wifi van benne, nincs auto-brightness, és csak 3 órát bír az akksija.
Így is kemény hogy indiai diákok 4.500 Ft-ért vihetik majd. -
gombabácsi #2818 nekem a navon bejött, tök olcsó, marha gyors, kivitelezése is totál jó
23ezerért láttam most -
#2817 Van érettségi topik is, oda is beszpemmelheted! -
#2816 Az sem kerdeses hogy miert leszel innen kib@szva. -
quis91 #2815 - moderálva - -
#2814 iOS-re kint a Baldur's Gate!
Androidra azt ígérik még karácsony előtt érkezik. -
#2813 Azért sokszor jól jön ez az approval process.
A Baldur's Gatet pl azért dobták vissza, mert egy olyan bugot találtak benne (az Applenél), ami megakadályozta a játékost hogy továbbhaladjon a játékban. Mint kiderült ez egy cross-platform bug, ami az Androidos verziót is érinti, szóval mindkét verzió megjelenését eltolták amíg ezt ki nem javítják. -
#2812 Kozben megvan a magyarazat, kint volt mar de ideiglenesen vissza lett vonva valami validacios hiba miatt: link -
#2811 Play-en meg nem latom. Ami fura tekintve h ott azonnal meg lehet jelentetni barmit meg AppStore-on csak 1 het utan ha epp jo napjuk volt... -
#2810 Megjelent a Vice City! :) -
Lacika 79 #2809 van HD verzió is a GTA3-ból. szerintem azzal működne, nézz utána -
#2808 Sziasztok feleségemet szeretném meglepni egy tablettel karácsonyra.Amire használná max facebook youtube esetleg filmnézés.Mire kell odafigyelni ha az ember egy tablettet akar illetve amiket lehet kapni 20-30 ezer között azok megfelelnek e a követelményeknek.Ami tud az ajánlhat is valamit megköszönném -
#2807 Nalam teljesen jo tablan, a helyen van minden (N7). -
#2806 Megvettem a GTA 3-at még anno androidra.Telefonon tökéletes.
10.1"-os táblámon is szépen fut ,de ott mintha felbontási bajok lennének mert használati "gombok" nagyon a képernyő közepén vannak (eueknek ugye a képernyő szélén kéne lenni mint telefonon.
Erre van valami megoldás vagy akkor táblán ez kuka? -
#2805 De tényleg nem teljesít túl jól a Surface. Elemzők szerint nem igazán érdekli a nagyközönséget, és csalódást okozott sokaknál. -
#2804 A 21. századi ember igényli, hogy megmondják mire költse a pénzét.
Hidd el, ha eleget költesz marketingre, a szart is megveszik tőled. -
#2803 Penzt olnek a reklamokba az biztos... Mondjuk megsem veszi a kutya sem, nem veletlenul. -
#2802 usa-ban nagyon nyomják a windows tabletet, csomó sorozatban benne van, és nem csak annyira, hogy a háttérben nyomkodja valaki, hanem rendesen beleírják a történetbe:) -
plevii #2801 Hetek óta agyalok azon, hogy ilyennel lepjem meg magam karácsonyra..de nem tudom megéri-e..mindenesetre élek a lehetőséggel és megpróbálok nyerni egyet ;) Agytornára fel: https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405 -
#2800 Ez nagyban igényfüggő. Nagy vagy kicsi táblagép kell? -
tazis #2799 Üdv, kérnék egy kis segítséget! A Samsung Galaxy Tab P7500 a jobb vagy a P5100 ? -
Dexter87 #2798 Szisztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Szintén tabletet szeretnék venni, mint a többi társunk. Én olyanban gondolkodtam amiben van kb 8Gbm Bluetooth, és GPS, és maximum 35E Ft-ba kerül. Tud valaki ebben segíteni hogy milyen márkában van és merre tudnám megvenni?
Előre is köszönöm a segítségeteket -
#2797 Egerben Épül buzik dolgoznak a közoktatásban. -
#2796 iPad And Android Tablet Market Share Margin Narrows Much Faster Than Originally Predicted -
#2795 Itt a 250 dollaros verzio volt 80k, es az a 250 dollar netto volt, igy az itteni afa-val egyutt igazabol "csak" 10k-val volt dragabb mint kellett volna lennie. Igaz hogy azota kint mar annak is levittek az arat 200-ra amibol itt semmit nem erzekelni. Majd elvileg majd jon a 32 gigas 3g valtozat (aminek a kinti ara 300 usd) varhatoan 100k-ert, azt megjobban felulre lottek de jelenlegi kinti arakhoz viszonyitva meg az fogja a legjobban megerni... -
Chris Lowe #2794 200 dollár... Ja.. 80000 Ft.
Olvasok a neten cikket, hogy a legolcsóbb tablet így meg úgy aztán mostanában, hogy még olcsóbb lett a nexus 7!
Bazze hol? Amerikában! Mit kezdjek vele? Tipikus mézesmadzag effektus, nekünk itt a myaudio meg wayteq van szánva.
Természetesen nem neked szántam csak mindig kiborulok ha látom a 199-es árat. :-) -
#2793 -
-
#2791 Inkább úgy lenne szép ha helyesen lenne írva a proci :
Samsung A5 Dual-Core 1GHz -
nuff said. -
#2789 Sziasztok!
Egy ismerősöm kérését tolmácsolnám, szeretne Android tabletet venni, de fogalma sincs, hogy milyet.
-Legyen legalább 10 colos
-Word-internet-excel/word-filmnézés/zenehallgatásra lesz használva, játékra nem
Max. 65000-et tudna rá áldozni. -
Monoton #2788 Erre a gépre kíváncsi leszek, előzetes beszámolók elég pozitívak. -
Crumeron #2787 Bocs a dupla hsz-ért azt elfelejtettem írni, hogy nem nagy dolgokra szeretném használni, internetezésre, filmnézésre, esetleg youtubon videó nézegetésre meg esetleg játszani néha. -
Crumeron #2786 Üdv,
Szeretnék venni egy táblagépet, de csak 30.000 Ft-om van rá.
Esetleg tud valaki ebben az árkategóriában ajánlani valami jó kis táblagépet?
Keresgéltem magamnak eddig ezt a kettőt találtam magamnak, ezek közül esetleg valamelyik jó, vagy használ ilyet valaki:
http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Ultra_%28PMP3370B%29_tablet_%28Android%29_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p329666.html
http://www.edigital.hu/Tablet/NAVON_Platinum_7_tablet_%28Android%29-p325287.html -
#2785 wayteq-ről azt mondják jó -
#2784 Igen, 10"-ot akarok, hdmi-vel, és ennyi a keret. Tudom hogy vannak sokkal komolyabbak, de nekem azok most nem férnek bele a költségvetésembe, és nagyon várni sem tudok, mert karácsonyra kell szereznem egyet (szóval nem nekem kell, hanem megkértek). Ezek a feltételek. És az 50 is nagyon teteje a dolognak, én most pár hónapos gépeket nézegetek 40-45 körül. Itt nem igazán van iPad meg galaxy (mivel garisakat nézek), és hasonló nagynevű gyártók eszközei. Viszont van több olyan is (concorde, navon, myaudio, wayteq, stb) amit én nem ismerek, nincs tapasztalatom róluk, de szeretném ezek közül kideríteni, hogy melyik lenne a legjobb befektetés. Mivel filmnézésre is lenne használva, és rögzített helyen lesz, ezért fontos lenne a jó betekintési szög.
Magyarul úgy fogalmazom meg, hogy kisebb gyártók készülékei közül szeretném megtudni, melyiket érdemes megvenni. :) -
#2783 Van HDMI adapter iPadhoz.
50 ezerből újat? Csatlakozom az előttem szólókhoz, túl sokat ne várj ha találsz is, pláne ne nagy betekintési szöget. Használt Galaxy Tab 10-eket néznék a helyedben.