Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Azt írod, hogy az emberek többsége arra használja a táblagépet, amire a laptopot. Ez megint csak hülyeség, az átlag felhasználók netezésre, levelezésre, max játékra meg egyéb alapvetõ appok futtatására használja.
De kb ugyanaz az érték arányaiban.
Még mindig azt mondom árához képest megérte.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
u dont have to listen anybody else but me
legalább is xtab-on nem..
Quadrant Standard Edition appon:
(cpu,memória,I/O,2D illetve 3D grafikát futtat le)
1929 pont.
A HTC One X 4500 felett kapott a program szerint.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Egy nem viharvert iPhone 4-ért még ma is 80 ezret kérnek. Kétéves modell bakker.
És ami még keményebb: veszik...
Egyszerûen nem értem. Hol terem ez a rakat idióta?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
és 50-60-70 forintokért vesztegetik használtan.
a cpu - gpu - amit a memóriából mozgat ki - be.
a zinterneted megjelenéséért mi felel? vagy a hádé streaming ér? ugyan ezek. na 😊
De, pont azért.
"nekünk arra kell hogy kiváltsa a laptopot"
MUHAHA
Figyi, te most nekünk akarsz hazudni, vagy magadnak?
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Wayteq xtab100 (NEM AZ "IS" VERZIÓ) - 1367frame
ipad2 - 2998frame
ipad3 - 2916frame
ipod touch4 - 1152
nexus7 - 5926 (ezt nem az oldalról néztem, ez a saját mérésem)
futtassátok ti is.
aztán csend lesz 😄
az indexes cikkrõl ez a film jutott eszembe:
Hülyék Paradicsoma
Xtab100-asom van nekem is eddig egyszer volt szervizbe.
új fõzött romokat tesztelgetek vele,a jelenlegi elég stabil,gyorsabb is mint a gyári és az akksit is kíméli.Tehát lassan de biztosan kikupálódott.persze a vanilla ICS-t felejtsük el mert akkorát akad mint a huzat a legtöbbször,de a GB tökéletes rá.Én személy szerint a fizikai gombokat néha be néha kikapcsolom.ezt is romonként változtatom.
Persze nem bivaly de pl kisebb akadásokkal a tegrás game-ek is futottak rajta persze nem full grafon. viszont be lehetett azt is kapcsolni kb milyen.
720p filmeknek kell kis idõ de addig pont eszek egy falatot és utána 3/4 óra problémamentes.
Tehát "olcsó" kategóriában csak xtab100 vagy az IS illetve a kicsi 70.
aki szereti a buszon tapizni és pöttöm keze van felejtse el a nagytesót mert egy idõ után nehéz és kényelmetlen lesz!
Regards,
Nexus Q
bar ez mar nagyon draga 😄
600 fontot ez nem biztos, hogy meger.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nexus 7-en gondolkodom, viszont ahogy nezem ezen nincsen hdmi kimenet, sem masmilyen es a kerdesem, hogy valahogy megoldhato-e, hogy rakotom az eszkozt egy monitorra... ?
vagy, ti milyen termeket ajanlanatok erre a celra, mert en meg csak most csoppentem bele ebbe az egeszbe es nagyon kivancsi lennek.
koszi a segitseget.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Ez tipikusan az a gép, amit kirángatjuk a macska vagy a gyerek alól, hogy megnézzük a tévémûsort, beszólunk róla a Facebookon a haveroknak, trollkodunk az Index cikkeire." <#nyes>#nyes>
Amúgy én is inkább egy Nexus 7-et választanék mint egy xTab 100is-t ha azonos áron lenne.
Gyenge hardver...
Az tényleg élvezet hogy 2-4 másodpercet kell várni reagál egy érintésre?
Gyozzetek meg ha igen, nem kukacoskodni akarok. Számomra mint épp a táblagép - érintésérzékenység (alá a lényeg) veszik el teljesen...
Az pedig, hogy itthon hivatalosan mennyi az ara, hagyjuk, errol csak az orszag, kereskedok, artisjus es hasonlo allatfajtak tehetnek 😊 Kinti ismerossel erdemes beszerezni vagy pl kivonatozni vmi kornyezo orszagba, meg ugy is siman megeri.
Regards,
ne higgy ezeknek a hardverb*ziknak , ennél jobb vétel ma nincs a magyar piacon , bemész megveszed gari stb. nemkell ronyózni mi baja lesz ha baja lesz ...
És még létezik olyan ember basszus aki azon csodálkozik miért hagyják el az emberek ezt az országot.
Next PC upgrade: 2022
Én most azt szeretném, hogy a nagyarcú társaság linkeljen nekem budapesti Nexus 7-et bruttó hatvanezerért. Ha nem megy, akkor kusspicsába.
Még ma megveszem.
Regards,
közepes hardver - közepes kijelzõ - közepes üzemidõ - õskövület OS
cserébe valóban olcsó alternatíva!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Komolyra forditva a szot, megprobaltam rakeresni hogy mit tudok de a google semmit nem talalt ra. Meg idezojelek nelkul sem talal semmi hasonlot. Ez azert sokat elmond rola. Biztos jon ra hivatalosan Jelly Bean 😄
Regards,
mint egy tûéles - vivid panelen tallózni a sorok között.
Egy ideje már gondolkozok azon, hogy be kéne szerezni egy táblagépet, most el is határoztam, hogy még az õsszel veszek egyet 😊 De nagyon nem vagyok képbe a piaccal.
Elsõsorban vonaton használnám, filmek, sorozatok nézésére (720p), pdf-ek, wordök olvasására (szemkímélés?). Meg ha van wi-fi a közelben, akkor netezésre (tehát erõs wi-fi is kéne bele). Olyat szeretnék, ami a mai kínálatban az élvonalban van, és még pár évig azért meg fogja állni a helyét 😊
50-100ezerig lenne a keret rá. Utóbbi összeg azért csak végesetben 😄
Szóval mit ajánlotok?
Köszi elõre is!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Esetleg egy ismerõs aki arra jár ...
És itt jön a 20 forintos kérdés, miként lesz ez 0% THM?*
Amúgy ha nem hisz nekem valaki, normális esetben a hirdetésben (apró betûkkel) benne van mennyit is kell fizetni összesen.
Csak idehaza senki nem olvas el semmit, se hirdetést, se szerzõdést ...
*Persze ha nagyon megvakarjuk a dolgot, kiderülhet, hogy az így vett termék ára éppen kisebb amikor nem lehet részletre megvenni.
Olyan egyszeri kezelési költség, amelyet a teljes hitelösszegre vetítve egy összegben a futamidõ elején kell megfizetnie az ügyfélnek.
Olyan éves kezelési költség, amelyet a teljes hitelösszegre vetítve számítanak ki, és azt egy összegben kell megfizetni – évrõl-évre a szerzõdéskötés évfordulóján.
Olyan éves kezelési költség, amelyet a teljes hitelösszegre vetítve számítanak ki, de azt nem egy összegben kell megfizetni – évrõl-évre a szerzõdéskötés évfordulóján – hanem hónapról-hónapra fizetendõ az éves díj 12-ed része.
Olyan éves kezelési költség, amelyet az év elején fennálló tõketartozás összegére vetítve számítanak ki, és azt egy összegben kell megfizetni – évrõl-évre a szerzõdéskötés évfordulóján.
Olyan éves kezelési költség, amelyet az év elején fennálló tõketartozás összegére vetítve számítanak ki, de azt nem egy összegben kell megfizetni – évrõl-évre a szerzõdéskötés évfordulóján – hanem a hónapról-hónapra fizetendõ az éves díj 12-ed része.
Olyan havi kezelési költség, amelyet az adott hónap elején fennálló tõketartozás összegére vetítve számítanak ki, és mint a kamatot, hónapról-hónapra kell megfizetni.
(véletlen kettõbe ment elnézést)
sõt. szinte minden 50e forintnál nagyobb elektronikai szórakoztató eszközöm így vettem.
egyszerû - kényelmes.
aki nem él vele, mert fél hogy így vész el a hitelezés útvesztõjében.
az hülye. vagy nem tudja mirõl beszél. tehát hülye 😄
egy kifogás lehet.