3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • torok6
    Én is pont ezt a 2 Prestigio-t nézegetem ez a 7½ 4magos gpu van a 8½ 2magos gpu van
  • Monoton
    Hardver ua. mint a Playben csak ez 7", 8Gb, 2 év gari, tok+cloud és 8k-val olcsóbb. Valószínűleg én is a 7" és a 8" Prestigio között fogok választani.

Viszont akkor már én is kérdezek, 7"-on mennyire "élvezhető" egy képregény vagy magazin olvasása?
  • torok6
    És ez milyen? Prestigio 7.0 Pro Duo
  • Monoton
    Gameloftos játékokat mindkettő viszi elvileg. Hardverben nincs nagy eltérés.
  • torok6
    Nekem még ara kéne hogy a mai játékokat vigye akadás mentesen
  • Monoton
    igen
  • franc0
    Az IPS is LCD, ugye.
    TN-t akartál írni.
  • Monoton
    Play
    előny:
    - supportja kiemelkedő a többi cég termékéhez képest
    - IPS kijelző
    hátrány:
    - sokan panaszkodtak, hogy a gépükön pár mm-el el van csúszva a kijelző
    - gyenge wifi
    egyéb: 1 év gari, átlagos üzemidő (4-6 óra)

Prestigio:
    előny:
    - 8 óra feletti üzemidő (bár feltölteni sem 1-2 óra)
    - ajándék műbőr tok + 5 GB cloud
    - eddig főleg pozitív visszajelzések jöttek
    hátrány:
    - hosszú üzemidőhöz, hosszú feltöltési idő
    - LCD kijelző
    egyéb: 2 év gari

Én mindenképp a Prestigiot választanám, főleg mert a másikról rengeteg negatív kritikát olvastam.
    PM-ben küldtem 1-2 hivatkozást, hogy merre érdemes olvasgatni.
  • torok6
    Sziasztok! Melyiket érdemesebb megvenni a Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo vagy a ConCorde Tab PLAY?
  • Ironman2
    köszi
  • Monoton
    Ez szoftveres hiba/bug, a gép típusának nem nagyon van köze hozzá. Több helyen azt írják, hogy ha a gyári beállításokat visszaállítod akkor megoldódik a probléma. Persze amiket eddig felraktál a gépre törlődni fognak.
  • Ironman2
    DPS Dream7
    Google Android 4.1.1
  • passatgt
    ilyenkor leáll a com.android.phone folyamat
  • VRSDM
    írd le milyen géped van
    milyen rendszer van rajta

mert ilyenkor az van hogy ki írja " sajnos a com.android.phone folyamat leállt "

érted?!
  • Ironman2
    Bekapcsoláskor ezt irja ki hogy sajnos a com.android.phone folyamat leált,ilyenkor mi van?
  • skinnyman
    Rosszul gondolod, Nexus 7-en, illetve barmilyen Nexus cuccon szintiszta vanilla Android van (Google appokkal megspekelve), ami mindenfele szemettol, igy a Twitter es Facebook appoktol is teljesen mentes :)
  • passatgt
    kindle fire-ön és a windows táblán tuti van alapból twitter, de gondolom a nexus7-en is

régebben meg az volt a gondja mindenkinek, hogy nincs rendszerszintű facebook/twitter az ios-ban...:)
  • skinnyman
    Erosen ketlem hogy ezek egyenes aranyban lennenek az eladasokkal.
    A legtobb Android-os cuccon fent sincs a Twitter, iOS-ben pedig rendszer szinten van integralva a feszbuk mellett (ahol amugy semmi keresnivalojuk nem lenne de jol jellemzi a celkozonseguket :) ).
  • GregSB
    Karácsony esti Twitter arányok :)
  • GregSB
    Februárban bemutatkozhat a Nokia W8-as tabletje
  • Ironman2
    Kösz! Még amúgy csak a Google Playről szedtem le játékot,más programot nem nagyon.Kérdés.Virusirtó kell-e rá,vagy nem érdemes vele vesződni? Egyáltalán milyen védelmi program van erre a gépre?
  • Monoton
    Ez általános probléma a DPS Dream 7 táblagépnél. Állítólag az óra widget törlésével megoldódik.
  • Ironman2
    ok megtörtént,most visszaállt rendesen az automata is.köszi!
  • precision
    válaszd ki manuálisan akkor a GMT+1 -es időzónát... lehet azt hiszi valamiért hogy másik országban vagy :)
  • Ironman2
    autómatára raktam pedig
  • precision
    akkor vagy manuálisan állíts vissza egy órát vagy rossz időzónát választottál
  • Ironman2
    igen,mert automatára raktam most az időt,és dátumot,de az időzóna valahogy nem stimmel,mert 1 órát hozzáad
  • precision
    ezt passzolom...

nekem pc -ben azért állítódott el mert alaplapi elem cserém volt és nem is gondoltam rá, hogy be kéne állítani a dátumot :)

volt már pár androidos cuccom de egyiknél sem tapasztaltam ilyet... max az időzónával szabadna cseszekednie ha úgy lenne beállítva, de a dátummal nem... esetleg googlezz utána hátha másnak is volt ilyen gondja ugyanezzel a tablettel
  • Ironman2
    Igen! Köszi,közben most jöttem rá,de hogy a fenébe állítódik el állandóan a dátum,és az idő?
  • precision
    nekem asztali firefox csinálta ezt és hosszas google után ráleltem, hogy el volt állítódva a rendszer dátum, és ezért sírt mindig

nemtom, hogy nálad ez a helyzet, de egy próbát megér
  • Ironman2
    Help! DPS Dream7 tablet.Miért irja ki mindig a böngésző ha megnyitom az oldalakat hogy baj van a webhely tanúsítványával?
  • GregSB
    RIP

Én az első napokban vettem tokot, ami védi elől-hátul a ketyerét.
  • skinnyman
    Ezen nem GG van, valamilyen mas uveg a Corning-tol (asszem Fit a neve)
  • VRSDM
    halottról vagy jót vagy semmit!

a lényeg, akinek nexus van vigyázzon rá!
  • grebber
    Beadta az állatkertbe egy gorillának hogy tesztelje valóban erős-e a gorilla glass
  • Jim Morrison
    Mit csináltál vele? simán leejtetted?
  • VRSDM

• franc0
    Ez a méreg, nem a cián :c
  • VRSDM
    [b]Eladó NEXUS 7 Alkatrész!

Törött kijelzővel eladó NEXUS7 táblagép eladó.
    A készülék (a fenti hibától eltekintve) bekapcsol és hibátlanul működik.
    Az előbb említett (nem érzékel érintést) hiba miatt áron alul eladó.

Érdeklődni emailben: [email protected]
  • GregSB
    :DDDD