3818
Táblagépek topicja
-
torok6 #2862 Én is pont ezt a 2 Prestigio-t nézegetem ez a 7½ 4magos gpu van a 8½ 2magos gpu van -
Monoton #2861 Hardver ua. mint a Playben csak ez 7", 8Gb, 2 év gari, tok+cloud és 8k-val olcsóbb. Valószínűleg én is a 7" és a 8" Prestigio között fogok választani.
Viszont akkor már én is kérdezek, 7"-on mennyire "élvezhető" egy képregény vagy magazin olvasása? -
torok6 #2860 És ez milyen? Prestigio 7.0 Pro Duo -
Monoton #2859 Gameloftos játékokat mindkettő viszi elvileg. Hardverben nincs nagy eltérés. -
torok6 #2858 Nekem még ara kéne hogy a mai játékokat vigye akadás mentesen -
Monoton #2857 igen -
#2856 Az IPS is LCD, ugye.
TN-t akartál írni. -
Monoton #2855 Play
előny:
- supportja kiemelkedő a többi cég termékéhez képest
- IPS kijelző
hátrány:
- sokan panaszkodtak, hogy a gépükön pár mm-el el van csúszva a kijelző
- gyenge wifi
egyéb: 1 év gari, átlagos üzemidő (4-6 óra)
Prestigio:
előny:
- 8 óra feletti üzemidő (bár feltölteni sem 1-2 óra)
- ajándék műbőr tok + 5 GB cloud
- eddig főleg pozitív visszajelzések jöttek
hátrány:
- hosszú üzemidőhöz, hosszú feltöltési idő
- LCD kijelző
egyéb: 2 év gari
Én mindenképp a Prestigiot választanám, főleg mert a másikról rengeteg negatív kritikát olvastam.
PM-ben küldtem 1-2 hivatkozást, hogy merre érdemes olvasgatni. -
torok6 #2854 Sziasztok! Melyiket érdemesebb megvenni a Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo vagy a ConCorde Tab PLAY? -
Ironman2 #2853 köszi -
Monoton #2852 Ez szoftveres hiba/bug, a gép típusának nem nagyon van köze hozzá. Több helyen azt írják, hogy ha a gyári beállításokat visszaállítod akkor megoldódik a probléma. Persze amiket eddig felraktál a gépre törlődni fognak. -
Ironman2 #2851 DPS Dream7
Google Android 4.1.1 -
#2850 ilyenkor leáll a com.android.phone folyamat -
#2849 írd le milyen géped van
milyen rendszer van rajta
mert ilyenkor az van hogy ki írja " sajnos a com.android.phone folyamat leállt "
érted?! -
Ironman2 #2848 Bekapcsoláskor ezt irja ki hogy sajnos a com.android.phone folyamat leált,ilyenkor mi van? -
#2847 Rosszul gondolod, Nexus 7-en, illetve barmilyen Nexus cuccon szintiszta vanilla Android van (Google appokkal megspekelve), ami mindenfele szemettol, igy a Twitter es Facebook appoktol is teljesen mentes :) -
#2846 kindle fire-ön és a windows táblán tuti van alapból twitter, de gondolom a nexus7-en is
régebben meg az volt a gondja mindenkinek, hogy nincs rendszerszintű facebook/twitter az ios-ban...:) -
#2845 Erosen ketlem hogy ezek egyenes aranyban lennenek az eladasokkal.
A legtobb Android-os cuccon fent sincs a Twitter, iOS-ben pedig rendszer szinten van integralva a feszbuk mellett (ahol amugy semmi keresnivalojuk nem lenne de jol jellemzi a celkozonseguket :) ). -
#2844 Karácsony esti Twitter arányok :) -
#2843 Februárban bemutatkozhat a Nokia W8-as tabletje -
Ironman2 #2842 Kösz! Még amúgy csak a Google Playről szedtem le játékot,más programot nem nagyon.Kérdés.Virusirtó kell-e rá,vagy nem érdemes vele vesződni? Egyáltalán milyen védelmi program van erre a gépre? -
Monoton #2841 Ez általános probléma a DPS Dream 7 táblagépnél. Állítólag az óra widget törlésével megoldódik. -
Ironman2 #2840 ok megtörtént,most visszaállt rendesen az automata is.köszi! -
#2839 válaszd ki manuálisan akkor a GMT+1 -es időzónát... lehet azt hiszi valamiért hogy másik országban vagy :) -
Ironman2 #2838 autómatára raktam pedig -
#2837 akkor vagy manuálisan állíts vissza egy órát vagy rossz időzónát választottál -
Ironman2 #2836 igen,mert automatára raktam most az időt,és dátumot,de az időzóna valahogy nem stimmel,mert 1 órát hozzáad -
#2835 ezt passzolom...
nekem pc -ben azért állítódott el mert alaplapi elem cserém volt és nem is gondoltam rá, hogy be kéne állítani a dátumot :)
volt már pár androidos cuccom de egyiknél sem tapasztaltam ilyet... max az időzónával szabadna cseszekednie ha úgy lenne beállítva, de a dátummal nem... esetleg googlezz utána hátha másnak is volt ilyen gondja ugyanezzel a tablettel -
Ironman2 #2834 Igen! Köszi,közben most jöttem rá,de hogy a fenébe állítódik el állandóan a dátum,és az idő? -
#2833 nekem asztali firefox csinálta ezt és hosszas google után ráleltem, hogy el volt állítódva a rendszer dátum, és ezért sírt mindig
nemtom, hogy nálad ez a helyzet, de egy próbát megér -
Ironman2 #2832 Help! DPS Dream7 tablet.Miért irja ki mindig a böngésző ha megnyitom az oldalakat hogy baj van a webhely tanúsítványával? -
#2831 RIP
Én az első napokban vettem tokot, ami védi elől-hátul a ketyerét. -
#2830 Ezen nem GG van, valamilyen mas uveg a Corning-tol (asszem Fit a neve) -
#2829 halottról vagy jót vagy semmit!
a lényeg, akinek nexus van vigyázzon rá! -
#2828 Beadta az állatkertbe egy gorillának hogy tesztelje valóban erős-e a gorilla glass -
#2827 Mit csináltál vele? simán leejtetted? -
-
#2825 Ez a méreg, nem a cián :c -
#2824 [b]Eladó NEXUS 7 Alkatrész!
Törött kijelzővel eladó NEXUS7 táblagép eladó.
A készülék (a fenti hibától eltekintve) bekapcsol és hibátlanul működik.
Az előbb említett (nem érzékel érintést) hiba miatt áron alul eladó.
Érdeklődni emailben: [email protected] -
#2823 :DDDD