Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször döntsd el, hogy milyen oprendszert szeretnél használni (android, ios, windows)... ha ez megvan akkor méret ügyben döntsd el mit szeretnél (7, 8, 10 inch)... ezután az árat határozd meg amit max. kiadnál érte
ezek után eléggé leszûkül a kör, így jóval könnyebb lesz dönteni
általánosságban azt lehet mondani, hogy iOS esetében ipad 3 v. 4 (esetleg mini) androidnál pedig nexus 7 a legjobb választás most (windows ügyben nem tudok segíteni)
Bazinga!
a baj az árával van... pofátlanul nagy ára van, elszarta az apple nem kicsit... de így is vinni fogják rendesen szerintem
Bazinga!
Szeretnék december elején egy táblagépet vásárolni a családnak. Addig is szeretnék böngészgetni normális magyar webshop-okban (személyesen boltot utálom), megkeresni a nekünk legideálisabbat, felmérni a terepet mert eddig egyáltalán nem foglalkoztam az ilyen kütyükkel. Androidos okostelóm volt már tudom mi az az ICS,JB stb. szóval szoftveres téren képben vagyok viszont a hardver az távol áll tõlem. Tudtok ajánlani 1-2 jó oldalt ahol van is választék, össze lehet hasonlítani õket esetleg?
A kérdés az volt, minek "kiabálni" ha senki ne figyel 😊
Gyõzködöd az androidos oldalt, mintha magadat akarnád meggyõzni.
No offense. Jó az ipad mini. Jó támogatást! Béke
u dont have to listen anybody else but me
+ szeretek tájékozódni, tisztában lenni mi van a piacon, nem vagyok elkötelezve az Apple iránt, összesen 1db termékem van tõlük ami már lassan 2 éves lesz... szóval nem az az ember vagyok aki mindenre ugrik és megveszi amit kiadnak. Bizonyos szinten kötõdöm már a platformukhoz, mert egy csomó alkalmazásom van már iOS-re. De ha kijönne egy olyan készülék, ami jelentõsen jobb lenne mint az iPad akkor elgondolkodnék azon hogy feláldozom ezeket es platformot váltok.
Jelenleg nagyon nem ez a szitu, egyrészt nincs olyan táblagép a piacon ma ami köröket verne az iPad(ek)re, másrészt csomó alkalmazásának amit bespájzoltam már iOS-re nincs is alternatívája Androidon táblagépekren.
Szóval végül úgy döntöttem Minit fogok venni, de nem akartam ezt a döntést meghozni anélkül hogy kipróbáltam volna az alternatívákat.
VRSDM: Ez a topic a táblagépekrõl szól, nincsen egyik "oldalhoz" sem elkötelezve. Szerintem itt nem gáz kifejteni a véleményedet, még ha keményen kritizálja is az egyik oldalt. Sõt, pont ez az a hely ahol ezt meg lehet tenni, és nem annyira gáz mint bemenni egy fan-topicban és ott vitatkozni az emberekkel arról, hogy amit szeretnek az miért szar.
Nincs benne gúnyos tartalom, komolyan mondom.
Erõszakosan erõlteted a saját véleményed ( ami lehet helyes, lehet nem helyes)
Nagyon ügyes piackutatást végeztél. Biztos a legjobb gépet veszed a saját igényeidnek megfelelve.
De amíg senki nem kérdezte hogy melyik a legjobb vétel ( ami egy szubjektív kérdés) ne terjeszd az igét mert nagyon ellenszenves.
Szép kis tábla lett.
Kár,hogy irreálisan magas az ára és,hogy nem szimpatizálok az iOSel 😊
Vígan, boldog vásárlóként használjuk a megvett terméket.
A helyett, hogy csalódott vevõként mások kosarában nézelõdjünk és keressük a hibát.
😊
A Huebrix és a Flowfree is hasonló logikai jatek
AppyGeek - tech hírek profi felületen
Meg a Pocket is frissült, sokkal gyorsabb és reszponzívabb lett.
Nem talalkoztam meg olyan appal ami zavaro lett volna vagy un "felnagyitott verzioja a telefonnak", extrem peldakat ki lehet ragadni mindenhonnan.
Saor Alba
Regards,
Mert szerintem a táblás embereknek a 98%a csak netre,filmezésre,játékra,zenehalgatásra,olvasásra használja a gépet és ezekhez a mûveletekhez már a kezdetektõl van jocskán program.
Next PC upgrade: 2022
Regards,
Playen nem törlik indok nélkül az alkalmazásod nem úgy mint a konkurens márkánál.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Google's now proven conclusively that it can design great Android hardware, but until developers prove they can design great Android software it's still hard to recommend the Nexus 10 over an iPad."
FTP + Remote management – You can manage files on your phone from the computer after you enable this settings.
esetleg wifitransfer
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Androidról van szó. De amit ajánlottam fpt progit valahogy nem jön össze vele 😞
akkor küldjétek wifin kihagyva az internetet 😉
Ezért kérdeztem msn alternativát táblagépre!De mindegy memoriakártya úgyis kell az jó lesz telóba is!
Ez alapján gondolom 700MB-os, pár GB-os filmeket akarnak küldözgetni egymásnak 😄. Amiket nem a legbölcsebb dolog neten küldözgetni egymásnak szerintem. Se IM progin keresztül, se sehogy. Jobban járnak memória kárytával, vagy ha kábellel másolják fel géperõl.
mi jófejek vagyunk és ajánlunk néhány alternatívát.
nem is említettük a jó kis skydrive-ot... na de visszatérve.
te meg nem akarsz most már mégsem váltani.
akkor kérem ne gyere ide legközelebb kérdezõsködni 😄
hülyéneknézel? <#taps>#taps>
MSN-t már megszoktam hogy laptopra is azzal küldözgetek!
ráadásul imeknél általában korlátozzák a fájlküldés sebességét, pláne ha nem p2pbe megy a dolog hanem külsõ szerver közbeiktatásával
szóval tessék dropboxot vagy google driveot használni
Bazinga!
Drive / dropbox / akarmi cloud... És onnantól oda másolod a linket ahova akarod.
MSN verziók garnadáját szedtem le de egyikben sem jönnek át a fájlok 😞
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
lejebb is 1000x elojott a tema hogy nalunk azert is dragabb.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.