3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • GregSB
    "Microsoft's 64GB Surface Pro will only have 23GB usable storage"

• skinnyman
    Es ezt mivel erdemeltem ki?
  • VRSDM
    a jövőben nem fogok reagálni az üzeneteidre.
  • skinnyman
    *biztosan el lehet adni

(ez meg lemaradt)
  • skinnyman
    Nalam pl olyan van, de nem is egyedul hasznalom, es bosegesen megeri, stabil 120 megabit, mindenfele korlat nelkul. Szamomra sokkal inkabb felfoghatatlan hogy ki az a barom aki forgalom + savszelkorlatos holvanholnincs mobilnetre fizet ki egyedul ugyanennyit.

VRSDM: mitol lenne hasznalt? Es konkretan a hetekben eleg alaposan kutattam aprokat, es 65k-ert
  • precision
    http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?stext=nexus+7

van ott 50-ért is... de átlag 60-65 -ért lehet kapni elég jót
  • VRSDM
    a 65-70ért használt nexust elég érdekes árazás.
    boltból kisétáláskor 20%-ot esik egy termék ára.

matek ;)
  • VRSDM
    aki nem a büdös városban lakik az :D
    nem kell extra szerviz. kötekedőkre még mindig nem vagyok kiváncsi.

komoly érdeklődök keressenek :)
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. sokkal többet fizetek és nemrég írtam alá újabb két évet.
  • franc0
    És még hűséget is ír alá...
  • franc0
    Ki az a marha, aki otthoni internetért 8 ezret fizet havonta?
  • skinnyman
    Nyeremenyjatek? Vehetsz 20k-ert N7-et melle, ha nem kell akkor is eladhatod 65-70k-ert. Mi ebben az extra, mit kell ezen szervezni? :)
  • grebber
    És miért veled kell felvenni a kapcsolatot?
    Vagy te egy T-home bennfentes vagy és ezután jár a zseton?
  • VRSDM
    Sziasztok ismerősök, és még azok ismerősei is!

Ha van köztetek / ismerőseitek közt, aki meglévő, vagy új szerződést ír alá a t-online netmánia xxl (120mbit) csomagjára. Kérem mindenképp vegye fel velem a kapcsolatot!

Egy szuper nyereményjátékra szeretném felhívnia figyelmét, ahol MINDENKI NYER! :))

Oszd meg!
  • zoliii
    Van Recovery a tábla gépemen: Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo
    Hangerő fel (+) megnyomni, utána a bekapcs gomb hosszan megnyomása! :D
    Jöhetnek majd a főzött romok! :D Jelly Bean van rajta (Android 4.1)
  • skinnyman
    Izleses a launchere is (ez egy Asus TF-en fut):
  • gabor145
    Egy Myaudio Series7 708W tablethez szeretnék külső fizikai billentyűzetet installálni, de miután bedugtam az eszközt a táblagép nem érzékeli. Egy kis segítséget tudnátok adni hogy miként lehetne megoldani?
  • GregSB
    Sony Xperia Z Tablet

Jelenleg ez a legvékonyabb tablet.
  • GregSB
    HP Envy x2

$850, de sajna atom procis, meg a kijelzője sem a legjobb.
  • Chris Lowe
    Aham köszi, a 20000es ár baba, már ha tényleg szükséged van a leggyorsabb netre 2 évig. Ebben egyébként az a jó, hogy számlás amiből az áfa visszajön plusz még az adóból is leírható. Ha ezeket figyelembe vesszük 13-14re jön ki. Baráti...
    Hardverapró számla nélküli nekem nem pálya.
    Egyébként karira Anyám kapott egy concorde tab one - t, gyorsan leradíroztam a jelly beant róla, visszakapta a 4.0.4et és így tök jó! Nem akad, stabil, még a kijelző is használható holott nem ips! Ok, nincs telepakolva, fb, Skype, pár hírolvasó app, sudoku, milliomos. Ennyi. Mondjuk erre való. :-)
    Csak az otthoni, meglévő internetre kell hűségidőt hosszabbítani, mobilnetről szó sincs. Amúgy inkább megvárom mit hoz ez a félév tablet téren, mert jó pár dolgot hiányolok a Nexus 7-ről (memória bővíthetőség, HDMI, USB3).
  • grebber
    A Thome-os nexuson nem igen fog 3gzni mivel nincs benne.
  • grebber
    Én pl 50/5 mbites netért fizezek 5990
    et.Emellett van az iptv ami miatt ugye kedvezmény van.És 2év hűséggel 48.2k volt.
    De amint lehet váltok a leggyorsabb elérhető netre mert azzal csak 19990 lett volna a nexus 7.Majd a legközelebbi akcióba szaréhugyé elhotzok egy jobb táblát:-)
  • precision
    nexus 7, pl itt vannak jó árban is... link
    nem érdemes megvenni hűségre csak akkor ha tényleg kihasználod a díjcsomagot és sokat netezel rajta 3G -n
  • Chris Lowe
    Mekkora havidíjas netre és mekkora rabláncon(2 év?) tartanak a nexus 7 ért?
  • torok6
    Sziasztok! Van egy Prestigio MultiPad 7.0 PRO DUO tabom és az a baj vele hogy van rajta kb 4 vagy 5 pixel hiba ebből 2 amit észre lehet venni amikor sötét a kép a többit meg nem nagyon csak nagyon közelről és azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e vissza küldeni? 1hete lett véve
  • grebber
    Nekem több éve van és kihozták már! Akár egybe is fizetheted ezt te döntheted el!
    Bár látom akinek több mint 6-hónapja van, részletre veheti meg ugyanannyiért. Megfontolandó :D
    Igen van. Ez nem csak annak jár akinek kevesebb mint 6 hónapja van t-home nete?
  • theone91
    Ha esetleg T-Home-os, othhoni internet-előfizetésed van, akkor náluk igen jutányos áron tudsz Nexus 7-et venni, ha szerződést hosszabbítasz.
  • skinnyman
    Nexus 7, semmi mas.
    Sziasztok! Idén tablet vásárlásra adtam a fejem, ahelyett hogy lecserélem a jó öreg HTC HD2-t inkább veszek egy multimédiás célokra jobban megfelelő tabletet. Melyik típust lenne érdemes kivárni? A lent linkelt Waytek pl. túl szép hogy igaz legyen, mert erősebb is mint egy Tab2, és majdnem feleannyiba kerül. Fő hogy inkább 7 colos legyen, és fussanak rajta rendesen a játékok, 720p filmek. Max 60k-ig.
  • vass17
    Na ez engem is érdekel, ha nem lesz vele gond, simán megéri az árát.

Viszont olvasgattam kicsit az elődjének, a 70dc-nek a topicjában és elég sok embernek van vele problémája, ilyen olyan gondok, úgy látom, inkább a software-s. Egyrészt nem értem, hogy miért olyan nehéz ráilleszteni egy jól működő rendszert, ráadásul azt írják, hogy nem kezdettől fogva, hanem csak egy idő után jött ki a probléma.
    Már csak az a kérdés, hogy a dci-nek is lesznek-e ilyen problémái...
  • Savmacska
    Eladó egy hónapos concorde 9.7' IPS 1év garival ! PÜ
  • theone91
    Azt mondják ezek az átbrendelt Ramos Wayteq gépek megbízhatóbbak. Mondjuk én óvatos szkepticizmussal állok ehhez. Bár az is csoda hogy 35-ért megkapsz egy 1280*800-as IPS paneles, dualprocis, Jellybean gépet.
  • tutituti
    mivel harmadszor van szervizben a xtab100-asom,így a fogyasztóvédelmihez fordulok és szépen erre cseréltetem asszem.
  • theone91
    Előrendeltem pár napja. Remélem tényleg lesz még február előtt.
  • Jim Morrison
    4K-s 20'' tablet O.o
  • precision
    ilyen is van, ez sem teljesen értem :)
    elgurult a gyógyszerük, nekem nagyobb a péniszem mert nagyobb a kijelző átmérőm dologgal... :D

http://android.blog.hu/2013/01/08/a_ces_2013_eddigi_legfurabbja_az_asus_windows-android_gepe
  • passatgt
    + nyárra ígérik csak, nem valószínű, hogy lesz belőle bármi is:)