3818
Táblagépek topicja
-
#2942 "Microsoft's 64GB Surface Pro will only have 23GB usable storage"
-
#2941 Es ezt mivel erdemeltem ki? -
#2940 a jövőben nem fogok reagálni az üzeneteidre. -
#2939 *biztosan el lehet adni
(ez meg lemaradt) -
#2938 Nalam pl olyan van, de nem is egyedul hasznalom, es bosegesen megeri, stabil 120 megabit, mindenfele korlat nelkul. Szamomra sokkal inkabb felfoghatatlan hogy ki az a barom aki forgalom + savszelkorlatos holvanholnincs mobilnetre fizet ki egyedul ugyanennyit.
VRSDM: mitol lenne hasznalt? Es konkretan a hetekben eleg alaposan kutattam aprokat, es 65k-ert -
#2937 http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?stext=nexus+7
van ott 50-ért is... de átlag 60-65 -ért lehet kapni elég jót -
#2936 a 65-70ért használt nexust elég érdekes árazás.
boltból kisétáláskor 20%-ot esik egy termék ára.
matek ;) -
#2935 aki nem a büdös városban lakik az :D
nem kell extra szerviz. kötekedőkre még mindig nem vagyok kiváncsi.
komoly érdeklődök keressenek :) -
#2934 Én pl. sokkal többet fizetek és nemrég írtam alá újabb két évet. -
#2933 És még hűséget is ír alá... -
#2932 Ki az a marha, aki otthoni internetért 8 ezret fizet havonta? -
#2931 Nyeremenyjatek? Vehetsz 20k-ert N7-et melle, ha nem kell akkor is eladhatod 65-70k-ert. Mi ebben az extra, mit kell ezen szervezni? :) -
#2930 És miért veled kell felvenni a kapcsolatot?
Vagy te egy T-home bennfentes vagy és ezután jár a zseton? -
#2929 Sziasztok ismerősök, és még azok ismerősei is!
Ha van köztetek / ismerőseitek közt, aki meglévő, vagy új szerződést ír alá a t-online netmánia xxl (120mbit) csomagjára. Kérem mindenképp vegye fel velem a kapcsolatot!
Egy szuper nyereményjátékra szeretném felhívnia figyelmét, ahol MINDENKI NYER! :))
Oszd meg! -
#2928 Van Recovery a tábla gépemen: Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo
Hangerő fel (+) megnyomni, utána a bekapcs gomb hosszan megnyomása! :D
Jöhetnek majd a főzött romok! :D Jelly Bean van rajta (Android 4.1) -
#2927 Izleses a launchere is (ez egy Asus TF-en fut):
-
gabor145 #2926 Egy Myaudio Series7 708W tablethez szeretnék külső fizikai billentyűzetet installálni, de miután bedugtam az eszközt a táblagép nem érzékeli. Egy kis segítséget tudnátok adni hogy miként lehetne megoldani? -
#2925 Sony Xperia Z Tablet
Jelenleg ez a legvékonyabb tablet. -
#2924 HP Envy x2
$850, de sajna atom procis, meg a kijelzője sem a legjobb. -
Chris Lowe #2923 Aham köszi, a 20000es ár baba, már ha tényleg szükséged van a leggyorsabb netre 2 évig. Ebben egyébként az a jó, hogy számlás amiből az áfa visszajön plusz még az adóból is leírható. Ha ezeket figyelembe vesszük 13-14re jön ki. Baráti...
Hardverapró számla nélküli nekem nem pálya.
Egyébként karira Anyám kapott egy concorde tab one - t, gyorsan leradíroztam a jelly beant róla, visszakapta a 4.0.4et és így tök jó! Nem akad, stabil, még a kijelző is használható holott nem ips! Ok, nincs telepakolva, fb, Skype, pár hírolvasó app, sudoku, milliomos. Ennyi. Mondjuk erre való. :-) -
#2922 Csak az otthoni, meglévő internetre kell hűségidőt hosszabbítani, mobilnetről szó sincs. Amúgy inkább megvárom mit hoz ez a félév tablet téren, mert jó pár dolgot hiányolok a Nexus 7-ről (memória bővíthetőség, HDMI, USB3). -
#2921 A Thome-os nexuson nem igen fog 3gzni mivel nincs benne. -
#2920 Én pl 50/5 mbites netért fizezek 5990
et.Emellett van az iptv ami miatt ugye kedvezmény van.És 2év hűséggel 48.2k volt.
De amint lehet váltok a leggyorsabb elérhető netre mert azzal csak 19990 lett volna a nexus 7.Majd a legközelebbi akcióba szaréhugyé elhotzok egy jobb táblát:-) -
#2919 nexus 7, pl itt vannak jó árban is... link
nem érdemes megvenni hűségre csak akkor ha tényleg kihasználod a díjcsomagot és sokat netezel rajta 3G -n -
Chris Lowe #2918 Mekkora havidíjas netre és mekkora rabláncon(2 év?) tartanak a nexus 7 ért?
-
torok6 #2917 Sziasztok! Van egy Prestigio MultiPad 7.0 PRO DUO tabom és az a baj vele hogy van rajta kb 4 vagy 5 pixel hiba ebből 2 amit észre lehet venni amikor sötét a kép a többit meg nem nagyon csak nagyon közelről és azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e vissza küldeni? 1hete lett véve -
#2916 Nekem több éve van és kihozták már! Akár egybe is fizetheted ezt te döntheted el! -
#2915 Bár látom akinek több mint 6-hónapja van, részletre veheti meg ugyanannyiért. Megfontolandó :D -
#2914 Igen van. Ez nem csak annak jár akinek kevesebb mint 6 hónapja van t-home nete? -
#2913 Ha esetleg T-Home-os, othhoni internet-előfizetésed van, akkor náluk igen jutányos áron tudsz Nexus 7-et venni, ha szerződést hosszabbítasz. -
#2912 Nexus 7, semmi mas. -
#2911 Sziasztok! Idén tablet vásárlásra adtam a fejem, ahelyett hogy lecserélem a jó öreg HTC HD2-t inkább veszek egy multimédiás célokra jobban megfelelő tabletet. Melyik típust lenne érdemes kivárni? A lent linkelt Waytek pl. túl szép hogy igaz legyen, mert erősebb is mint egy Tab2, és majdnem feleannyiba kerül. Fő hogy inkább 7 colos legyen, és fussanak rajta rendesen a játékok, 720p filmek. Max 60k-ig. -
vass17 #2910 Na ez engem is érdekel, ha nem lesz vele gond, simán megéri az árát.
Viszont olvasgattam kicsit az elődjének, a 70dc-nek a topicjában és elég sok embernek van vele problémája, ilyen olyan gondok, úgy látom, inkább a software-s. Egyrészt nem értem, hogy miért olyan nehéz ráilleszteni egy jól működő rendszert, ráadásul azt írják, hogy nem kezdettől fogva, hanem csak egy idő után jött ki a probléma.
Már csak az a kérdés, hogy a dci-nek is lesznek-e ilyen problémái... -
Savmacska #2909 Eladó egy hónapos concorde 9.7' IPS 1év garival ! PÜ -
#2908 Azt mondják ezek az átbrendelt Ramos Wayteq gépek megbízhatóbbak. Mondjuk én óvatos szkepticizmussal állok ehhez. Bár az is csoda hogy 35-ért megkapsz egy 1280*800-as IPS paneles, dualprocis, Jellybean gépet. -
#2907 mivel harmadszor van szervizben a xtab100-asom,így a fogyasztóvédelmihez fordulok és szépen erre cseréltetem asszem. -
#2906 Előrendeltem pár napja. Remélem tényleg lesz még február előtt. -
#2905 4K-s 20'' tablet O.o
-
#2904 ilyen is van, ez sem teljesen értem :)
elgurult a gyógyszerük, nekem nagyobb a péniszem mert nagyobb a kijelző átmérőm dologgal... :D
http://android.blog.hu/2013/01/08/a_ces_2013_eddigi_legfurabbja_az_asus_windows-android_gepe -
#2903 + nyárra ígérik csak, nem valószínű, hogy lesz belőle bármi is:)