3818
Táblagépek topicja
-
#3102 egyértelmű, hogy ez: http://termek.auchan.hu/szamitogep-laptop/laptop/laptop/asus-nexus7-android-tablet-pc -
SNICKER #3101 auchan-ba milyen a tablet kínálat? mert ott tudnék venni már ma részletfizetésre. és nekem már ma kéne :D -
#3100 Android vagy iOS? Méret? 7, 8 vagy 10"? Maximum ár? -
SNICKER #3099 hello. tabletet szeretnék venni részletfizetéssel. tudtok mondani normálisabb fajtákat? nem értek hozzá az a baj. nem a legdrágábbat akarom, és nem is a legolcsóbbat. olyan középút. elsősorban sprotfogadásra meg netezésre használnám. -
vass17 #3098 Meg tudom erősíteni. Megéri az árát (most már) nagyon, korábban voltak software-s gondok, de végre a legújabb 4.2 már minden szempontból kifogástalan. A gép maga egy kicsit recsegős műanyag, az akksi folyamatos böngészés mellett olyan 3-3,5 óra kijelzőhasználatot enged, sima filmezés, ami kevésbé processzorigényes elmegy 4-4,5-et. Viszont meg kell említeni a nagy felbontású IPS képernyőt, emiatt érdemes ezt választani a 700dci helyett, ezen nem találsz pixeleket és a betekintési szöge is nagyon jó:) -
#3097 Feltettem, minden frankó, elégedett vagyok vele! (=
Köszi mindenkinek a segítséget! -
#3096 Nekem is 70dci-m van. Dolphinnal remekül el lehet vele böngészni, viszont töltő legyen közelben, mert hamar merül. Ja, és a Wayteq oldalaláról szedd le a legfrissebb rendszert és tedd fel, mielőtt belaknád a cuccot! Van rá hivatalos Android 4.2 elég és elég sok foltozgatás van benne. :) -
#3095 Oke, köszönöm a segítséget, valószínűleg ma el is szaladok érte! (=
Az 50e már nagyon sok lenne nekem, elég egy netezésre használatos alap gép, így is eredetileg csak 25e körül akartam nézni. -
#3094 Én most ilyet fogok venni! -
#3093 EZT vedd meg. -
#3092 Nem biztos h segit, de sztem gyujtsd meg hozza kicsit, es 50k-ert refurb N7 -
#3091 30eFt körül milyen táblagépet ajánlanátok?
Esetleg ez jó választás lenne? -
#3090 Azért érdekelte őket, mert mindenképp demózni akarták a keyfeature-ket. Ezért hívták a sajtósokat a Google székházba Nex4-et és 10-et tapogatni. -
#3089 3G?
Akkor csak Nexus 7 32GB 3G lehet a befutó. -
#3088 Hat jah, multkor sem erdekelte oket a hurrikan, szepen csendben online frissitettek minden, azt viszontlatasra, nem ragaszkodnak annyira a rivaldafenyhez.
Csak kerdes, hogy akkor tenyleg kamu volt-e az osszes 4.3 es uj N7 szivargas, vagy csak kesobb akarjak oket bejelenteni? Ha kesobb akarjak oket bejelenteni, felmerul a kerdes hogy mikor, mivel novemberre valszeg ideje lenne egy uj foverzionak (masfel ev utan), szoval 1-2 honapon belul kene bejelenteniuk oket hogy igazabol legyen ertelmuk.
grebber: ha az "-ig"-et ugy erted hogy kisebb is jo, egy 3G-s N7 ezeknek az igenyeknek sztem megfelel. -
#3087 8-9' -ig melyik az a 4 magos táblagép amit ajánlanátok ?
Főbb kikötéseim: A 4 mag, 1 vagy 2GB ram, Wifi, 3G , micro usb foglalat és ne TN vagy egyéb sz*r peneles legyen! -
#3086 Ebben lehet valami, mondjuk az Android fejlesztők is fejlesztők, és eddig róluk is szólt az I/O :-)
-
#3085 Abszolút periférián volt az Android mint rendszer, mivel az univerzális Google szolgáltatásokról szólt az egész. Ami nem baj. Szerintem innentől az Android önálló rendezvényt kap, elszeparálva az I/O-tól. Az megmarad fejlesztői kongresszusnak.
Ne feledjük, hogy a tavaly ősszel kapott volna saját keynote-ot a 4.2 valamint a Nexus 4 és 10, de elmosta/fújta egy hurrikán az egészet. -
#3084 Hmm, nem lett új Nexus bejelentve az I/O-n. Lehet később fogják frissíteni? -
#3083 Westend Mediamarktban van kirakva N10, de asszem nem olcsó :)
nekem kinézetre nem tetszik, a kijelzője szép, és nem is lassú darab :) -
#3082 10" Nexus tavaly novemberben jott ki, az az N10, de itthon hivatalosan sztem nem nagyon lehet kapni, egyebkent az is baromi jo cucc elvileg, a legnagyobb felbontasu tabla az egesz piacon, es az elso Cortex A15 procis cucc.
Ami most varhato, az a masodik generacios 7" tabla.
Megjelenes alatt meg kerdeses hogy kinti vagy itteni megjelenest ertesz, kinti megjelenes a bejelentes utan olyan 3 hettel volt multkor, hazai megjelenesre pedig multkor kb 3-4 honapot kellett varni asszem. -
#3081 Természetesen nem mindegy az ár. Egyébként lehet, hogy tényleg várnom kéne pár hetet. Ha jól értelmeztem, akkor most jön ki a Nexus 7 10 colos verziója?! Magyarul lehet abba kéne befektetni, vagy ha maradnék a Nexus7-nél, akkor meg annak fog nagyot esni az ára, ha kijön a nagytesó... és a megjelenés mikor esedékes? -
#3080 Basszus ez a farmerama kiakaszt nem hiszem el hogy itt vannak a 128 magos izomtáblagépek már de ez a nyomorék farmerama olyan lassú rajtuk hogy szánalom :( -
Chris Lowe #3079 Árban nagy a különbség. Mini 90-100ezer míg a n7 itthon 60-65ezer de az újracsomizott már 50ezerért is van. Vagy ezek nem számítanak? -
#3078 Mindig erdemes elotte megnyomkodni ha valamit venni akarsz, plane ha ki akarod probalni. N7 amugy nem nagyon fog belassulni ha nem nyomod abszolut tele a memoriajat vagy nem telepited agyon brutalisan optimalizalatlan programokkal. Ja es Google I/O-n egy het mulva esedekes uj N7, varhatoan 1080p kijelzovel, felujitott vassal, stb, talan erdemes varni egy kicsit. -
#3077 Hat ezaz, hogy az oprendszerek kozott nem tudok. Androidot preferaltam eddig, telefonomon is az van, viszont az iost megkiprobalnam... Amitol felek az androval kapcsolatban, hogy egy bizonyos ido utan mikor telenyomom rengeteg appal, be fog lassulni... -
#3076 igazából itt már az oprendszerek között kell választanod, nem a hardverek között
hardverben erősebb a Nexus 7 amúgy, de ne ez alapján dönts szerintem -
#3075 Hi! Gondolkodom egy tablet vasarlason, ti mit ajanlotok 80-100 ezres kategoriaban? Nexus 7 es iPad mini kozott vacillalok, de nem tudok donteni. -
Chris Lowe #3074 Oks, köszi. Játékok kevésbé érdekelnek, inkább valami hasznos progira gondoltam. Akkuval akkor nem foglalkozom nagyon,egyébként csont lemerítve kicsit több mint 3 és fél óra alatt töltötte fel fullra. -
#3073 Grat :) Appokbol egy rakas van ra, nem is nagyon tudnek hirtelen kiemelni cuccokat. Esetleg per pill pl Vice City, Repulze le van arazva, de nagyjabol minden jatekot eleg jol elvisz, es kb minden program is jol fut rajta.
Nehany pelda kiindulasnak: Beach Buggy Blitz, Conduit HD, Dead Trigger, Death Rally, Real Racing 3
Aksi nagyjabol mindegy elvileg, felesleges gorcsolni rajta. Az asszem nem jo ha mindig csontra merited, de az elektronika azt egyebkent sem hagyja a mai cuccokban es elobb lekapcsol sztem. Sztem nyugodtan hasznalhatod toltes kozben. -
Chris Lowe #3072 Az is érdekes lehet, hogy pl. töltés közben nyugodtan lehet használni vagy jobb töltést megvárni (mondjuk ez tablet esetén határeset mert nem 1-2 óra a töltési idő. -
Chris Lowe #3071 Tud valaki abban segíteni, hogy az akkut az első alkalmakkor érdemes-e 100 %ra tölteni vagy tökmindegy így is úgy is ugyanaddig bírja. Igazából azt sem tudom mikor érdemes tölteni ha lemerítem csontra vagy 1-2%on vagy akár 15 - 20%nál is lehet mert ezek nem számítanak. Valami tipp? -
Chris Lowe #3070 Nah, megvettem a nexus 7 tabletem. :-)
Minden fasza, rohadt stabil, eddig semmi problem. Akku izmosabb mint gondoltam(sokat nyomkodtam már elötte, de azért több órát még nem volt egyhuzamban a kezemben).
Akinek van,ajánlhatna pár hasznos appot. -
#3069 Az Acer egyenesen biztosra veszi, hogy a nyártól őrült hajsza kezdődik a tabletpiac alsóbb szegmensében is. -
#3068 Nem tudom, hogy mennyire ismered a böngészőket, de elég rég óta támogatják a könyvjelzőket. Ha kell priviben tudok még ilyen tippeket küldeni (hogyan mentsünk le képeket, Flash plugin, görgővel oldalmozgatás meg ilyenek). Fejlődik a webtechnológia szerencsére. :) -
#3067 azért linkeltem, mert majd később akarom elolvasni és hogy meglegyen :/ -
#3066 Te komolyan belinkelsz egy olyan cikket, ahol 2013 áprilisában ájpedkettőt ajánlanak 100 ezerért?
Ha tehetném, a szerzőt eltiltanám az internettől. Nemhogy még terjesszem a marhaságait... -
#3065 Hogyan válasszunk jó táblagépet, ha elég a vacakokból? -
Chris Lowe #3064 Ez jónak tűnik csak ez is széles kijelzős. Bár ez azért már méret...
Köszi! -
Chris Lowe #3063 Az a gondja a 7 colos tabletekkel, hogy nem 4:3as hanem a netezéshez kevésbé jó 16:9 és. Egyébként ezt én is osztom, jobb egy kocka alakun netezni és a 8 colos ipad minis méret még talán megfelelő.