Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont emiatt nem aggódnék, a legtöbb tablet csinálja, konkrétan bátyám Asus Tf700-asa is, ami ugyebár nem ez az árkategória..
Ami viszont engem idegesít, hogy az üvegnek az a sarka, ahol a kamera is van, egy kicsit benyomható. Tudom, ilyen áron nem lehet tökéletes... különben, lekopogom, teljesen korrekt gép, eddig nem csalódtam benne.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
1 óra aktív böngészés + installok közben 22%-ot merül, minimum fényerõn (ami legtöbbször elég is), 2 óra után is ugyanez volt az érték.
A Skype videóhívás azért már többet, de az nem referencia, mivel az mindent képes megenni 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
eddig csak pc-m volt, de most szeretnék olyan táblagépet venni, ami tud GPS-ként is funkcionálni. igazából GPS-t kerestem, és már majdnem megvettem egyet 30.000-ért, amikor szóltak hogy ennyiért már lehet táblagépet is venni ami egyúttal ilyen célra is használható
ezt ajánlották :
http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=NAVON+Platinum+explorer&sort=preis&min=&max=&sucheallwmp=
ezzel a navigációs programmal :
https://www.google.hu/search?q=navon+platinum+explorer&hl=hu&client=firefox-a&hs=Edt&sa=X&tbo=u&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&source=univ&ei=a5oRUbz8O-SU0QX75IC4CA&ved=0CFEQsAQ&biw=1440&bih=728#hl=hu&client=firefox-a&hs=aft&tbo=d&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&spell=1&q=sygic+gps+software&sa=X&ei=_ZoRUea8A6G_0QXdsYH4BA&ved=0CEsQBSgA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41934586,d.d2k&fp=d5f6d1d525bd5c81&biw=1440&bih=728
illetve ezt
http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/wayteq/xtab-50-p89805045/?gclid=COKSu9euoLUCFcpZ3godfhwAyA
a 30.000 Ft-os árkategóriában
valakinek van vmi tapasztalata ezekkel ?
+Összeszerelés, minõség kielégítõ.
+Könnyebb (50 grammal) és vékonyabb, mint a Nexus 7. (Nexus 7: 10.56 mm, 70dci: 9.6mm).
+Megjelítõ minden szempontból remek.
+OTG-kábel alapfelszereltségben.
-Erõsen hajlamos melegedésre.
-A sleep-wake button túl pici és nagyon beleül a házba.
-A DC töltés teljesen indokolatlan, és felesleges. Én a mobilom USB-töltõjérõl töltöm majd.
Akksiról még nem tudok nyilatkozni, de megteszem hamarosan. 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
Elõre is köszi😊
http://blog.mcbub.com/index.php/tablet-pc/hyundai-t7-quad-core-tablet-pc-review/
Kíváncsi vagyok mitõl van ekkora különbség, hisz mindkét esetben vadiúj készüléket teszteltek. Mindenesetre elég jó, van rajta IPS, HDMI, a memória bõvíthetõ, és majdnem feleannyiba kerül mint egy Nexus7.
Regards,
http://www.youtube.com/watch?v=gwmitxecW2o
Ez s Hyundai T7 érdekesnek tûnik, remélem itthon is fogják forgalmazni 40e körül. (benchmark a videóban)
Persze ics is jó, fõleg ennyiért 1 giga rammal + a két mag, de várjuk meg a teszteket és jó lenne látni azt a kijelzõt is, mert az ips és a felbontás papíron rendben van.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A többi meg hülyeség, a Wayteqnek korrekt cuccai vannak, jó hazai garival és supporttal.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Mert pl. a concorde csapatnak nem annyira stabil a szoftver, tud akadni rendesen. A wayteq eddigi tablet munkássága meg nagyon hasonló a concorde és a myaudio-hoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
link
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
illetve ha ez sem segít akkor távolítsd el a google fiókot és add hozzá újra
Bazinga!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elvileg a win8-nak is kéne! Vezérlõpult - hardver hozzáadása? Nekem a win7 kis gondolkozás után látta a Prestigio Multipad 8.0 tablet pc-met! 😄
Olyan kérédsem van, hogy ma reggel 46% volt az akksija. Kikapcsolta. Most hazajöttem és 99 % on áll, persze töltés nem volt. Nem lehet e ezzel kezdeni valamit, hogy ne hibésan jelenítse meg az akksi töltöttségét.
Microsoft says users will be able to free up additional storage space by "creating a backup bootable USB and deleting the recovery partition," but out of the box they'll be left with as little as 36 percent of the advertized storage available."
Ez egyszerûen csodálatos! Mókolással lehet helyet csinálni rajta, meg SD kártyát is tud kezelni. De out-of-the box 41GB-it lefoglal a rendszer mindenestül. Bravó! Én ezzel a lendülettel rúgnám ki azt a managert, aki ezt megengedte.
VRSDM: mitol lenne hasznalt? Es konkretan a hetekben eleg alaposan kutattam aprokat, es 65k-ert
Regards,
van ott 50-ért is... de átlag 60-65 -ért lehet kapni elég jót
Bazinga!
boltból kisétáláskor 20%-ot esik egy termék ára.
matek 😉
u dont have to listen anybody else but me
nem kell extra szerviz. kötekedõkre még mindig nem vagyok kiváncsi.
komoly érdeklõdök keressenek 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Regards,
Vagy te egy T-home bennfentes vagy és ezután jár a zseton?
Next PC upgrade: 2022
Ha van köztetek / ismerõseitek közt, aki meglévõ, vagy új szerzõdést ír alá a t-online netmánia xxl (120mbit) csomagjára. Kérem mindenképp vegye fel velem a kapcsolatot!
Egy szuper nyereményjátékra szeretném felhívnia figyelmét, ahol MINDENKI NYER! 😊)
Oszd meg!