3818
Táblagépek topicja
-
#3142 Nexuson gyárilag nincs, szedj le egy akármilyet a Play Store-ból... ES file explorert ajánlanám. -
SNICKER #3141 majd írok. tudtok segíteni hogy hol találom a filekezelőt? -
#3140 Első benyomások? Pár sort írhatnál róla, hogy erre számítottál-e. :) -
SNICKER #3139 Jo kis cucc. -
Chris Lowe #3138 Grat! -
#3137 jó választás -
SNICKER #3136 Na márnexus 7en tolom :D most is azzal írok :D -
#3135 nem fogsz anyagilag tönkre menni ha mégsem adnának :D
http://www.argep.hu/trend/MICR/Micro-USB-OTG-kabel.html -
SNICKER #3134 ha adnak hozzá ilyen kábelt akkor nekem így is tökéletes -
#3133 sőt, otg -n akár pendrive -ot rá tud dugni... vesz egy 16gb -osat pl és már is 2x annyi tárhelye van :) -
#3132 Lehet. -
SNICKER #3131 ja értem. és nexus 7-el lehet ilyet? -
#3130 USB-mobilnet stick, ami minden szolgáltatónál kapható. Eredetileg laptopokhoz készültek, de elég sok tablet felismeri őket egy USB-OTG kábellel rákötve. -
SNICKER #3129 és az mit jelent? nem értek hozzá -
#3128 Hát sajnos ez van. A telekommunikációs szabványok licenszelése nem olcsó/készülék, ezért nincs alsó árfekvésben mobilnetes tablet. Viszont ezért adnak hozzájuk USB-OTG kábelt, hogy rá tudd dugni az USB-sticket. -
SNICKER #3127 elsősorban netezni kell, sportfogadás, stb. szal fontos hogy ne akadjon, de kéne a 3g :S árban meg így 50k alatt/körül nem találok semmi értelmeset. -
#3126 Remélem, most jön az, "hogy sokat utazok és kellenek a filmek". Különben ne mondd azt, hogy 7"-en akarsz filmezni, amikor ott a nagyobb alternatíva. :D -
SNICKER #3125 2 filmet ráraksz azt már tele is van -
#3124 De nem értem amúgy, hogy egy tabletre hogy lehet ennyi adatot halmozni. Ha háttértár kell, akkor azt veszek. -
#3123 Van Nexus 7-ből 3G-s, nem csak Wifis -
#3122 Vegyél 3G-t. -
SNICKER #3121 akkoris kéne a kártyás net :D nem mindenhol van wifi -
#3120 Ne mással szemezz, szvsz vegyél Nexust 16/32 Gb-ost. -
SNICKER #3119 úú az nem jó. ez a 8gb semmi, és még 3g sincs benne. akkor ezt hanyagoljuk.
ezzel szemezgetek, elég szimpi:
Overmax Solution 8 -
#3118 Nem tudod bővíteni. -
SNICKER #3117 nem tudok memóriakártyát belerakni? -
#3116 Relatív, az vásárló igényeitől függ. Nincs pl. hátlapi kamera sem SD-slot. De ezek nélkül én simán kibírnám. De hidd el, ha 7 incses tabletet akarsz venni (és nem preferálsz platformot), akkor az a legjobb választás. -
SNICKER #3115 nexus 7-nek van valami hátránya? -
#3114 Nyilvan, de csak 1 ev gari van ra, ujra 2 ev lenne. -
#3113 Pedig lehet hogy már volt rá példa. Nagy iparban is bevett szokás. Csak nem tudsz róla. :) -
#3112 és ha véletlenül meghibásodik akkor az 1 év gari ugyanúgy él és cserélik? -
#3111 ELvileg ellenorzott darabok szoval igy is valszeg kevesbe zsakbamacska (ha jo gyartotol veszed), mint egy uj noname-et venni. -
#3110 jaaaaaaaaaaaah... én így tuti nem vennék semmit... -
#3109 Korábban szervizelt, már javított, újr forgalomba helyezett készülék. Sok gyártó esetén zsákbamacska tud lenni, de sokan bevállalják a szimpatikusabb ár miatt. -
#3108 Csak érdeklődésképp, mi az hogy redurbished? :D -
SNICKER #3107 na, nexus 7-et veszek. de már csak holnap :/ -
#3106 Tabletguide by me
A piacon 3 táblagép van, amiért érdemes pénzt adni, figyelembe véve a különböző kategóriákat és ár/érték arányokat:
Wayteq 70dci
Nexus 7
iPad 16GB -
#3105 50k-ert van refurbished nexus 7 pl edigitalban, auchanban nem biztos. Olcsobbat nem biztos h erdemes venni, lehet hogy van 10-20k-val olcsobb, de kozben hardverben fele annyit nem tudnak, aksi fele annyit nem bir, nincs rajuk support, nem jon rajuk frissites, stb. -
SNICKER #3104 melyik milyen árban van? 30-40körül jólenne. ilyen van auchanba? telórol vagyok, nemtom megnézni a kínálatot -
#3103 de ahogy látom ipadeket is árulnak... az is teljesen jó választás lehet
ha a kisebb méret fontos akkor iPad mini ha nem akkor iPad 3 vagy 4
ha meg az ár is fontos akkor a Nexus 7
a többi kínai szart nem érdemes nézegetni