3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • SNICKER
    közöd?
  • franc0
    Ne taníttasd ki rabszolgádat, mert még megéled hogy a fejedre nő.
  • GregSB
    Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér!
  • Tatyla
    nekem is a részlet miatt jó,mert amúgy egybe nem ment volna
  • SNICKER
    én 60ért vettem részletre 2 hónapja, de nekem így jobb mert kpra nem tudtam volna kicsengetni
  • franc0
    46.900 forint az Aquában.
  • skinnyman
    50k-bol kapsz refurb (de garis) N7-et itthon hivatalos boltokban.
  • Tatyla
    ööö, ez ilyen akciós egy cimborámtól veszem meg az egy hónapos tabját három részletben 45k-ért egy ajándék tokkal :)
  • skinnyman
    Nem rossz ar/ertek arany, jo cucc, mondjuk akkor en mar inkabb radobnek kicsit es N7, abbol is az uj, mindent ver.
  • Tatyla
    mi a vélemény az Asus Memopad 7HD-ról az itteni közösségnek?
  • Chris Lowe
    Ezek a nagyon olcsó tabletek, nem csak azért rosszak mert sűrün meghalnak, hanem, mert a felrakott android oprendszer olyan szinten bugos, nincs optimalizálva, hogy lefagy, akad, agyal órákig. Természwtesen minél több szemét(gyk app) van a tableten annál többször akad viszont ha csak az fb appot tölti le(ami alapból rossz konstrukció) az nem jelenti, hogy nem fog akadni. A böngészőröl meg ne beszéljünk én myaudio,concorde-ot nyomkodtam, konkrétan a második nap annyi idő alatt jött be a mobil index oldala mint amennyi idő alatt bebootol a nexus tablet. Szal sztem ne...
  • franc0
    50-ért?
    Én már 47-ért is odaadnám a gyári 6 ezer forintos tokkal együtt...
  • precision
    EZ a legolcsóbb 9" -es tablet edigitalban

ez egy 8 -as

ez pedig a legolcsóbb 10 -es

Aqua -ban 9 -es, olcsó

személy szerint egyiket sem ajánlanám, inkább egy használtan egy Nexus 7, igaz az nem 10es méret, de akkor is nagyságrendekkel jobb és minőségibb mint ezek a kínai kacatok és szerintem olyan 50ért megvehető már használtan
  • SNICKER
    barátnőmnek kéne, only facebook.
  • SNICKER
    10"-os nagyon olcsó tabletet tudnátok mondani? nem baj ha lassú, csak ne haljon meg 1 nap alatt
  • precision
    sosem szerettem az ilyen fajta marketinget

egy igazi innovatív és sikeres termék adja el magát, sok szöveg sem kell... oké, kellenek a reklámok, promóciók, bemutatók...stb., de az ilyesmit szánalmasnak tartom
  • szucsy89
    http://iosblog.hu/probalkozik-a-microsoft/
  • skinnyman
    Es itt is van
  • skinnyman
    Meg ebben a honapban johet az uj N7
  • precision
    jó cucc ez szerintem
    persze az árától függ, hogy mennyire lesz slágertermék
  • Savmacska
    gagyi
  • desigo
  • Shan
    +1 tab már nem oszt nem szoroz... :D
  • franc0
    Van 2 notim, 2 telóm, 2 tabom, meg napi 10-12 óra munkám. Nem használom ki.
  • desigo
    Miért adod el ilyen hamar?
    Nem kényelmes otthon (vagy úton) tabozni?
  • franc0
    No én már kitableteztem magam, érdekel valakit egy makulátlan, még 11 hónap garis Nexus 7 8GB + travel cover 50-ért?
  • grebber
    Már a vámon van a Pipo Max M8 Pro-m! Remélem 1 hónap múlva már kint lehet a tesztem róla!
  • Shan
    Többen megkönnyítették a döntést ezügyben. Thx. Üdv.
  • Chris Lowe
    Myaudio android optimalizálása konkrétan egy kalap kaki. Izmos procival is akadozik, egy barátnőmnek nem ez hanem ezelötti tipus van fél év alatt háromszor szervízelte garanciába, mert egyszer nem töltött csak hálózatról ment, egyszer úgy lefagyott, hogy se kép se hang, szervízmenü sem segített, harmadszor a töltőkábel szakadhatott el mert csak egy bizonyos pozícíóban töltött. Sztem kerüld.
    Lenovoról nincs tapasztalatom, de myaudio-nál csak jobb lehet.
  • skinnyman
    semmi akadalya sztem, az elobb emlitett progi siman felcsatolja egy meghajtokent, azt csinalsz vele amit akarsz.
  • SNICKER
    olyat lehet csinálni valahogy hogy ne csak külső meghajtóról tudjak telóra rakni cuccokat, hanem telóról külső tárhelyre? pl pendrivera
  • Shan
    Ja-ja. N7. CSak nem szeretnék 7"-est, nincs benne hdmi és mSD..Amúgy biztos sokkal minőségibb. Azé' köszi.
  • skinnyman
    Jatekot telepiteni oda alapbol nem hiszem h lehet, talan valami rootos megoldassal. OTG-s kulso meghajto kezelesere legjobb: stickmount (root kell hozza)
  • SNICKER

Igen azt tudom, de azt hittem van nagyobb kínálat. "

Tudtok segíteni hogy hogyan tudom megcsinálni nexus 7 hez megcsinálni pendrive-ot háttértárnak? Arra telepíteném a játékokat. Otg kábelem van, de ezzel a nexus media importerrel nem lehet ilyet csinálni
  • grebber
    Torrent oldalak többek között.
  • SNICKER
    tudtok olyan oldalt ahol vannak android programok és játékok? nem google play-re gondolok.. :D olyan ahol minden ingyen van :D
  • szucsy89
    N7
  • Shan
    Sziasztok!
    Szeretnék tabletet venni (netezés+játék)
    Max 80.000-ig

A két kiszemelt:
    Myaudio 916QR
    Lenovo Idatap A2109

Myaudio: Allwinner A31 (2/16GB), PowerVR GPU-val, Retina IPS-sel...hmmm.
    Lenovo: Talán megbízhatbb cég, Tegra3-mal, gyengébb kijelzővel

Van valakinek személyes tapasztalata a fenti gépekről?
  • skinnyman
    N7 2 incoming?
  • SNICKER
    istenem az emberi nyomorékság :D ugye lettek a tabletek, mindenki odavolt hogy dejó érintőképernyős és nagy, aztán akinek nem kell a munkához laptop az inkább tabletet vett. a tabletekre meg kötik rá a billentyűzetet meg egeret.. akkor mért nem vettek inkább laptopot?...