Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
hardverben erõsebb a Nexus 7 amúgy, de ne ez alapján dönts szerintem
Bazinga!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nehany pelda kiindulasnak: Beach Buggy Blitz, Conduit HD, Dead Trigger, Death Rally, Real Racing 3
Aksi nagyjabol mindegy elvileg, felesleges gorcsolni rajta. Az asszem nem jo ha mindig csontra merited, de az elektronika azt egyebkent sem hagyja a mai cuccokban es elobb lekapcsol sztem. Sztem nyugodtan hasznalhatod toltes kozben.
Regards,
Minden fasza, rohadt stabil, eddig semmi problem. Akku izmosabb mint gondoltam(sokat nyomkodtam már elötte, de azért több órát még nem volt egyhuzamban a kezemben).
Akinek van,ajánlhatna pár hasznos appot.
Ha tehetném, a szerzõt eltiltanám az internettõl. Nemhogy még terjesszem a marhaságait...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Köszi!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
35K egy Wayteq 70dci, 55K egy refurb Nexus7. Ezen kívül már csak ipadet érdemes venni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Regards,
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Gyari gari azert nem art ha van ra (mar csak azert is mert az 2 evre szol), arra erdemes figyelni.
Regards,
Kb 3 óra múlva egy Nexus 7 3G-t fogok venni. Eléggé alaposan körbenéztem és azt tapasztaltam, hogy 77e-ért amennyit rászánok a piacon nem tudnék jobbat kapni a pénzemért. Légyszi erõsítsetek meg ebben😄
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
u dont have to listen anybody else but me
REAL MADRID
"Minden értelmes ember tudja, hogy azonos erõsségû hardveren az Android fut a legszarabbul. "
Tenyleg? En ertelmetlen sajnos nem tudom, ugyhogy probalj mar meg adni legalabb egy kis alatamasztast az ilyen nagyotmondo allitasaidnak mielott teljesen hulyet csinalsz magadbol.
De kicsit segitek: valoszinuleg lattal gpu gyorsitas nelkul Android-ot, mert minden 3.0 elotti Androidnal igy volt (az alap UI-ban). iOS-es cuccot gpu gyorsitas nelkul lattal mar? Nesze. Micsoda optimalizacio 😊
"az övék a legszarabb rendszer, szóval rájuk is fért."
Valoszinuleg kiugrott a bullshit detectorom igy eszre sem vettem eddig ezt a kommentet 😊 Na akkor magyarazzuk mar el, hogy megis miben az ovek a legszarabb rendszer 😄
Regards,
talán mert a konkurenciánál nincs alsó v. középkategória... most nem csak a táblagépekrõl hanem a mobilokról is beszélek... tényleg hûdejó, hogy az iOS optimalizáltabb rendszer, ha nincs belõle csak prémium kategória? (most ne beszéljünk a lassan supportvesztett régi 3-4 éves iPhone -okról, iPadekrõl)
ezért van "körbeszopkodva" az android... fõleg itt nálunk a balkánon.
Bazinga!
Minden értelmes ember tudja, hogy azonos erõsségû hardveren az Android fut a legszarabbul. Mégis körbeszopkodja az emberek 90%-a, amit egyáltalán nem értek.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Regards,
Ez nem tuning PC, itt nem az a fõ szempont hogy a bencsmarkon mit tud egy proci, hanem hogy milyen alkalmazások vannak egy adott tabra és azok hogyan futnak rajta.
Regards,
Regards,