3818
Táblagépek topicja
-
#3222 vlc van rá -
#3221 Koszi. Anyunak venném, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, meg netezni, filmezni, nagyméretu fotókat nézegetni fullos minoségben. Ezenfelul meg majd kitalálja, hogy mire kell neki :)
Talan sd-kari nem is kell, ha a fotókat felrakom egy privát tárhelyre...
Csak nem találtam rendes iPad leírast, ami nem reklam ill. osszehasonlítast mondjuk a nexus-szal.
A használható free appok is érdekelnének, pl. VLC lejátszó van rá egyáltalán? :) -
#3220 Ez az erv nehany eve meg elment volna, de mostanaban a nagyobb cimekbol majd mind megjelenik droidra is, es a legtobb teljesen jol nez ki tablan (ios-el ellentetben altalaban meg akkor is ha nincs ra kulon optimalizalva). Egy atlag felhasznalo szemszogebol amugy mindketto platformra szurrealisan nagy a kinalat, ahogy pedig az utobbi idoben a piaci trendek alakulnak, nehany even belul jo esellyel meg is fordul a helyzet es a droid lesz az elsodleges platform az alkalmazasok, jatekok nagy reszenel. Soknal mar most az.
A hardveren kivul pedig az os-bol adodoan funkcionalitasban is rommaveri. Szoval az egeszet megforditva inkabb azt mondhatjuk, hogy ha kizarolag arra venne hogy tonnaszam jatszon mostansag jatekokat rajta es semmi mas nem erdekli (az sem h ezek altalaban dragabbak) akkor ipad, egyebkent nagyjabol minden masban nexus.
Tovabba a samu gari tipikusan ervenyes itthon vagy eu-n belul barhol ha eu-bol szarmazik a cucc. Asszem play-tol vasarolt cuccoknal mondjuk ez mar nem igy megy. Viszont mint a legtobb samu cuccra 2 ev gari van ra, szoval ezzel egyutt is legalabb pariba van vele support teren is. -
#3219 + még mindig tonnaszámra több tabletre optimalizált és exkluzív app van iPadre mint droidos táblákra. Jó dolog hogy specifikációkban jobb az N10, de hannem csak netezel és filmeket nézel rajta akkor még mindig jobban jársz iPaddel. -
#3218 Például azért, mert ezt tudod itthon gariztatni ha valami baja lesz, ne kell külföldre hurcolni / postázni. -
tabi92 #3217 Tudnátok segíteni? Nagyon fontos lenne a Packard Bell Liberty g100-as tabomat hard resetelni Android 4.0 az oprendszer rajta . Az alábbi link utasításait követtem ez ügyben .
http://blog.h-quer.de/post/2012/09/11/How-to-hard-reset-the-Packard-Bell-Liberty-Tab-G100-tablet.aspx
Azonban amikor elindulna a hard reset és megjelenik az Android logó a logó közepén sárga háromszög tünik fel egy felkiáltó jellel a közepén , kb. 3-4 percig így van a tab majd újraindul magától, de a hard reset sehogy sem indul el :(
Tudna valaki segíteni ? Nagyon fontos és sürgős lenne.
Előre is köszönöm !
-
#3216 Miert lenne erdemesebb? Azt leszamitva hogy dragabb mikozben nagyjabol mindenben jelentosen rosszabb? -
#3215 Westend MediaMarktban egyszer találkoztam vele, mondjuk horror áron, de volt :) -
#3214 Koszonom, en is gondolkodtam rajt, de az iPad rendszere elég durván zárt, vagyis nem kompatibilis egy csomó mindennel es sajna ebben sincs sd-kártyahely. :( -
#3213 Ha itthon vásárolsz, akkor ezt érdemesebb. -
#3212 Hivatalosan sztem nem aruljak itthon (nem tudom miert), innen pl elvileg be tudod szerezni: link -
#3211 Tudsz helyet Magyarországon, ahonnan lehet rendelni/venni Nexus 10-et, garanciával? -
#3210 Valoszinuleg az siman a legjobb, amugy 3 honap mulva abbol is jon uj. Asus es Sony is gyart jo tablakat, de ar/ertekben sztem mindenkepp alulmaradnak. Viszont van par uj izmos tabla is bejelentve pl Tegra 4-el de ezek nemtom mikor jonnek. -
#3209 10 collos tabletek kozul tényleg csak a Nexus 10 johet számításba?
Ahogy nézeggettem, ebben a kategóriában a Nexus 10 mindent visz, csak sajna nincs rajta sd-kártyahely. :(
Kb 330 fontot koltenék rá, max.
#3199 -
#3208 Legalabb ugyanannyi velemenyt talalni ami szerint pedig a Note 2-d hulyeseg, sokaknak pedig az is tul kicsi es Mega-t vagy Z Ultra-t vesznek (6+"). Egyik meret sem hulyeseg, azt hasznalod amelyik tetszik, egyik sem jobb mint a masik, minden elonyhoz megvan az abbol adodo hatranya is, innentol kezdve pedig egy konkret meretbe belekotni is baromsag. -
#3207 "kb barmelyik zsebbe siman befer".
Bizony, akárcsak a Note2-m. Szerintem hülyeség a tablet, a 7 colos főleg. Mondom úgy, hogy volt Nexus7-em.
De a lényeg hogy fogyassz. -
#3206 Akkor nezz meg kicsit komolyabb teszteket is, mert ez igy nem sokra jo. Vicces hogy a kepernyomeretbe is belekot, ami tipikusan izles dolga, es amit nagyon jol eltalaltak az eloddel is, pont kenyelmesen aterni az egeszet es egy kezzel is konnyu atfogni, es egy nagysagrenddel hordozhatobb, mint a 8" tablak, kb barmelyik zsebbe siman befer. -
#3205 A Wall Steer Journal tesztere írta. -
#3204 Nincs meg az ara, konkretan minden komolyabb teszt szerint is jobban birja a kisebb aksi ellenere is. A fenyereje sokkal nagyobb mint az elozonek (illetve legtobb masik tablanak) szoval amilyen erovel azt 75%-on jaratta a kedves delikvens (ki is ez egyaltalan?), ugyanolyan erovel mas tablaknal 150%-on jarathatja hogy fenyeroben ugyanazt kapja. -
#3203 A Google már az előző Nexus 7 akku-idejével is sumákolt a marketingben rendesen. Elég pofátlan. -
#3202 Meg van az ára annak hogy ilyen nagy lett az új N7 képernyő felbontása:
"Another drawback: In my test, the new Nexus 7’s battery life was underwhelming. Compared with the same battery test of the iPad Mini and first Nexus 7, it fell short at just six hours; the others clocked in at 10 hours and 27 minutes and 10 hours and 44 minutes, respectively. Google claims the battery life can last over nine hours, but the company tests it in Airplane mode (Internet connection off), with screen brightness set to 44% while playing video. I keep Wi-Fi on in the background and screen brightness at 75% while playing video." -
#3201 Ennyire kozel az N7 (refurb) arahoz mast venni sztem hulyeseg, egyebkent passz. -
Balee 007 #3200 Hellosztok.
Kitoltuk a keretet 42ezerig de ez már tényleg a felső határ és 8"os tabot szeretnénk.
Sikerült leszűkíteni a kört 2 tabra:
Concorde Tab Play
Pentagram P5344
Mindkettő IPS kijelző, Dual Core (Pentagramban Amlogic AML8726-MX; Concordeban Rockchip), 16Gb háttértár
A Concordera panaszkodnak hogy gyenge a wifije, de a pentagramra a lengyel oldalakon láttam véleményeket azok jók voltak.
Árban megegyeznek.
Szerintetek a kettő közül melyik lenne az ideálisabb? -
#3199 Konnyen kezelheto, nagy kijelzos, Mo-i garanciás tabletet keresek, leginkább olvasásra, zenehallgatásra, netezésre, képek nézegetésére.
A kínai márkákat kerulném. Mi a velemény a nagyobb Amazon HD-rol? -
Balee 007 #3198 Nos úgy tűnik hogy találtam 3 tabot amik tetszenek. Mivel a párom fogja jobban használni ezért egy fehér vagy világosabb tabot néztünk.
Ezek közül szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
Funscreen
GoClever
Sencor
Vegy esetleg maradjon inkább a már lentebb belinkelt Point of View? -
SalsaTeacher #3197 Ja, azt elfelejtettem írni, én is olyan 40 környékén szeretnék megállni, esetleg kicsivel fölé menni. -
SalsaTeacher #3196 Mint azt a nevem is mutatja, salsát tanítok. Jelenleg egy laptoppal, de szeretném lecserélni a közeljövőben.
Mit tudnátok nekem ajánlani? Fontos lenne, hogy egy kicsit komolyabb felbontása legyen és ennek okán azért egy kicsit nagyobb képátló, hogy egyszerre sok fájlt lássak a kijelzőn. Emellett ugye nagyon fontos lenne, hogy erős jelet adjon le a jack-en keresztül és jó lenne ha sokáig bírná az akksija.
Nem tudom, hogy mit kellene még tudnia... -
gombabácsi #3195 erre a célra jóval olcsóbb is elég...
én 1 éve valami 23ezerért vettem valami navon márkát és teljesen jó, még egész komoly 3d játékok is futnak rajta
hamar lemarül mondjuk, de ebben a kategóriában ez van sajna -
Chris Lowe #3194 Viszont ha kültéren használnád akkor a jobb kijelző fontzos szempont. -
Balee 007 #3193 Kösz a választ.
Igazság szerint a kamera nem érdekel, arra ott van a telefon, valamint tényleg inkább szeretnék benn maradni a 40000Ftos keretben.
Esetleg erről mi a véleményed? Ebben is 1gb ram van meg ahogy olvastam a mali 400-as gpu elég jónak számít már, valamint fém a hátlap is és 2 év garancia van rá. -
#3192 Igaz a maximál ár felett van pár ezerrel (45 ezer Ft) de én a Asus MeMo Pad HD 7-et választanám.
Jobb felbontású IPS kijelző,jobb processzor,kétszer annyi RAM,jobb kamera,sztereó hangszórók stb
asus-memo-pad-hd-7-review
-
Balee 007 #3191 Üdv mindenkinek.
Tablet vásárlás előtt állok. A keret nagyon maximum 40ezer. Tudom nem sok, de nincsenek nagy elvárásaim. Buszon/vonaton olvasáshoz, netezéshez meg zenehallgatásra használnám.
Nem vagyok jártas tabletek között, de az biztos hogy 7"osat szeretnék, mert azt könnyebb hordozni, ami a legfőbb szempont.
Eddig egy Acer Iconia B1-A71-est találtam ami nekem egész jónak tűnt, és a tesztekben is elég jókat mondtak róla. Most 35ezerért lehet venni.
Szerintetek megéri, vagy esetleg hasonló árban van jobb?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#3190 Van róla hír hogy az asus memopadja mikor kapja meg a 4.3-at?
-
#3189 Nemeg milyen kocsim van! Nagyon fontos ám. Ha valami 6-700e Fto-s "régi szarom" van csak akkor nem vagyok olyan igazi nagyfaszú FÉRFI, mint akinek 0 km-es 20 éves hiteles van :D :D :D
Balkàn szánalom felfogás. -
#3188 Egyébként jogsim van, kocsim nincs. Vonattal járok, , és igen, majd akkor lesz kocsim ha egyben ki tudom fizetni. Nekem ezzel nincs semmi bajom, éveket éltem és dolgoztam olyan nyugati országban, ahol az öltönyös managerek is vonattal jártak be dolgozni. Csak itthon van pénisznövelő, státuszimbólum faktora annak hogy van -e kocsid vagy sincs. -
#3187 Én veled ellentétben nem fogom kiteregetni a magánéletbeli döntéseimet egy nyilvános fórumon :-) -
SNICKER #3186 ha nincs autód akkor miért nincs? mert nincs jogsid? miért nincs jogsid? -
SNICKER #3185 meg gondolom te kp-re vetted az autódat. ha igen, akkor biztos valami régi szar. ha nem, akkor neugass :) -
SNICKER #3184 szóval te azt mondod hogy nem lehetnek az embernek igényei, ha nem tud valamit egyben kifizetni? ki tudtam volna fizetni egybe, de akkor másra nem marad. így meg van többmindenem, és fizetek havi 10k-t. simán jó -
#3183 Közöm nincs hozzá, ez mindenkinek a magán döntése. Deez egy nyilváos fórum, ahol megosztottad másokkal a magánügyedet, ne sértődj meg ha valaki véleményt nyílvánít róla.