Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Hát sajnos ez van. A telekommunikációs szabványok licenszelése nem olcsó/készülék, ezért nincs alsó árfekvésben mobilnetes tablet. Viszont ezért adnak hozzájuk USB-OTG kábelt, hogy rá tudd dugni az USB-sticket.

elsõsorban netezni kell, sportfogadás, stb. szal fontos hogy ne akadjon, de kéne a 3g :S árban meg így 50k alatt/körül nem találok semmi értelmeset.

theone91
Remélem, most jön az, "hogy sokat utazok és kellenek a filmek". Különben ne mondd azt, hogy 7"-en akarsz filmezni, amikor ott a nagyobb alternatíva. 😄

2 filmet ráraksz azt már tele is van

theone91
De nem értem amúgy, hogy egy tabletre hogy lehet ennyi adatot halmozni. Ha háttértár kell, akkor azt veszek.

GregSB
Van Nexus 7-bõl 3G-s, nem csak Wifis

theone91
Vegyél 3G-t.

akkoris kéne a kártyás net 😄 nem mindenhol van wifi

szucsy89
Ne mással szemezz, szvsz vegyél Nexust 16/32 Gb-ost.
úú az nem jó. ez a 8gb semmi, és még 3g sincs benne. akkor ezt hanyagoljuk.

ezzel szemezgetek, elég szimpi:

Overmax Solution 8

theone91
Nem tudod bõvíteni.

nem tudok memóriakártyát belerakni?

theone91
Relatív, az vásárló igényeitõl függ. Nincs pl. hátlapi kamera sem SD-slot. De ezek nélkül én simán kibírnám. De hidd el, ha 7 incses tabletet akarsz venni (és nem preferálsz platformot), akkor az a legjobb választás.

nexus 7-nek van valami hátránya?

skinnyman
Nyilvan, de csak 1 ev gari van ra, ujra 2 ev lenne.

Regards,

theone91
Pedig lehet hogy már volt rá példa. Nagy iparban is bevett szokás. Csak nem tudsz róla. 😊

szucsy89
és ha véletlenül meghibásodik akkor az 1 év gari ugyanúgy él és cserélik?
skinnyman
ELvileg ellenorzott darabok szoval igy is valszeg kevesbe zsakbamacska (ha jo gyartotol veszed), mint egy uj noname-et venni.

Regards,

szucsy89
jaaaaaaaaaaaah... én így tuti nem vennék semmit...
theone91
Korábban szervizelt, már javított, újr forgalomba helyezett készülék. Sok gyártó esetén zsákbamacska tud lenni, de sokan bevállalják a szimpatikusabb ár miatt.

szucsy89
Csak érdeklõdésképp, mi az hogy redurbished? 😄
na, nexus 7-et veszek. de már csak holnap :/

franc0
Tabletguide by me

A piacon 3 táblagép van, amiért érdemes pénzt adni, figyelembe véve a különbözõ kategóriákat és ár/érték arányokat:

Wayteq 70dci
Nexus 7
iPad 16GB

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

skinnyman
50k-ert van refurbished nexus 7 pl edigitalban, auchanban nem biztos. Olcsobbat nem biztos h erdemes venni, lehet hogy van 10-20k-val olcsobb, de kozben hardverben fele annyit nem tudnak, aksi fele annyit nem bir, nincs rajuk support, nem jon rajuk frissites, stb.

Regards,

melyik milyen árban van? 30-40körül jólenne. ilyen van auchanba? telórol vagyok, nemtom megnézni a kínálatot

precision
de ahogy látom ipadeket is árulnak... az is teljesen jó választás lehet
ha a kisebb méret fontos akkor iPad mini ha nem akkor iPad 3 vagy 4

ha meg az ár is fontos akkor a Nexus 7

a többi kínai szart nem érdemes nézegetni

Bazinga!

auchan-ba milyen a tablet kínálat? mert ott tudnék venni már ma részletfizetésre. és nekem már ma kéne 😄

precision
Android vagy iOS? Méret? 7, 8 vagy 10"? Maximum ár?

Bazinga!

hello. tabletet szeretnék venni részletfizetéssel. tudtok mondani normálisabb fajtákat? nem értek hozzá az a baj. nem a legdrágábbat akarom, és nem is a legolcsóbbat. olyan középút. elsõsorban sprotfogadásra meg netezésre használnám.

Meg tudom erõsíteni. Megéri az árát (most már) nagyon, korábban voltak software-s gondok, de végre a legújabb 4.2 már minden szempontból kifogástalan. A gép maga egy kicsit recsegõs mûanyag, az akksi folyamatos böngészés mellett olyan 3-3,5 óra kijelzõhasználatot enged, sima filmezés, ami kevésbé processzorigényes elmegy 4-4,5-et. Viszont meg kell említeni a nagy felbontású IPS képernyõt, emiatt érdemes ezt választani a 700dci helyett, ezen nem találsz pixeleket és a betekintési szöge is nagyon jó😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Blekk Síp
Feltettem, minden frankó, elégedett vagyok vele! (=
Köszi mindenkinek a segítséget!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

theone91
Nekem is 70dci-m van. Dolphinnal remekül el lehet vele böngészni, viszont töltõ legyen közelben, mert hamar merül. Ja, és a Wayteq oldalaláról szedd le a legfrissebb rendszert és tedd fel, mielõtt belaknád a cuccot! Van rá hivatalos Android 4.2 elég és elég sok foltozgatás van benne. 😊

Blekk Síp
Oke, köszönöm a segítséget, valószínûleg ma el is szaladok érte! (=
Az 50e már nagyon sok lenne nekem, elég egy netezésre használatos alap gép, így is eredetileg csak 25e körül akartam nézni.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

grebber
Én most ilyet fogok venni!

Next PC upgrade: 2022

franc0
EZT vedd meg.

skinnyman
Nem biztos h segit, de sztem gyujtsd meg hozza kicsit, es 50k-ert refurb N7

Regards,

Blekk Síp
30eFt körül milyen táblagépet ajánlanátok?
Esetleg ez jó választás lenne?

theone91
Azért érdekelte õket, mert mindenképp demózni akarták a keyfeature-ket. Ezért hívták a sajtósokat a Google székházba Nex4-et és 10-et tapogatni.

franc0
3G?
Akkor csak Nexus 7 32GB 3G lehet a befutó.

skinnyman
Hat jah, multkor sem erdekelte oket a hurrikan, szepen csendben online frissitettek minden, azt viszontlatasra, nem ragaszkodnak annyira a rivaldafenyhez.
Csak kerdes, hogy akkor tenyleg kamu volt-e az osszes 4.3 es uj N7 szivargas, vagy csak kesobb akarjak oket bejelenteni? Ha kesobb akarjak oket bejelenteni, felmerul a kerdes hogy mikor, mivel novemberre valszeg ideje lenne egy uj foverzionak (masfel ev utan), szoval 1-2 honapon belul kene bejelenteniuk oket hogy igazabol legyen ertelmuk.

grebber: ha az "-ig"-et ugy erted hogy kisebb is jo, egy 3G-s N7 ezeknek az igenyeknek sztem megfelel.

Regards,

grebber
8-9' -ig melyik az a 4 magos táblagép amit ajánlanátok ?

Fõbb kikötéseim: A 4 mag, 1 vagy 2GB ram, Wifi, 3G , micro usb foglalat és ne TN vagy egyéb sz*r peneles legyen!

GregSB
Ebben lehet valami, mondjuk az Android fejlesztõk is fejlesztõk, és eddig róluk is szólt az I/O :-)

theone91
Abszolút periférián volt az Android mint rendszer, mivel az univerzális Google szolgáltatásokról szólt az egész. Ami nem baj. Szerintem innentõl az Android önálló rendezvényt kap, elszeparálva az I/O-tól. Az megmarad fejlesztõi kongresszusnak.

Ne feledjük, hogy a tavaly õsszel kapott volna saját keynote-ot a 4.2 valamint a Nexus 4 és 10, de elmosta/fújta egy hurrikán az egészet.

GregSB
Hmm, nem lett új Nexus bejelentve az I/O-n. Lehet késõbb fogják frissíteni?

Bencee7
Westend Mediamarktban van kirakva N10, de asszem nem olcsó 😊
nekem kinézetre nem tetszik, a kijelzõje szép, és nem is lassú darab 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

skinnyman
10" Nexus tavaly novemberben jott ki, az az N10, de itthon hivatalosan sztem nem nagyon lehet kapni, egyebkent az is baromi jo cucc elvileg, a legnagyobb felbontasu tabla az egesz piacon, es az elso Cortex A15 procis cucc.
Ami most varhato, az a masodik generacios 7" tabla.
Megjelenes alatt meg kerdeses hogy kinti vagy itteni megjelenest ertesz, kinti megjelenes a bejelentes utan olyan 3 hettel volt multkor, hazai megjelenesre pedig multkor kb 3-4 honapot kellett varni asszem.

Regards,

szucsy89
Természetesen nem mindegy az ár. Egyébként lehet, hogy tényleg várnom kéne pár hetet. Ha jól értelmeztem, akkor most jön ki a Nexus 7 10 colos verziója?! Magyarul lehet abba kéne befektetni, vagy ha maradnék a Nexus7-nél, akkor meg annak fog nagyot esni az ára, ha kijön a nagytesó... és a megjelenés mikor esedékes?
grebber
Basszus ez a farmerama kiakaszt nem hiszem el hogy itt vannak a 128 magos izomtáblagépek már de ez a nyomorék farmerama olyan lassú rajtuk hogy szánalom 😞

Árban nagy a különbség. Mini 90-100ezer míg a n7 itthon 60-65ezer de az újracsomizott már 50ezerért is van. Vagy ezek nem számítanak?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe