Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt igen, én nem a keleti társadalmakban élek, hanem itt nyugaton (az EU-ban), ezért nem a keleti cenzúrák, hátrányok, elnyomás érintenek személyesen, hanem a nyugatiak. Megfigyelne engem Irán vagy Kína a telefonomon? Egészségükre. Ellenben a nyugati megfigyelésnek jóval nagyobb kockázata van számomra. Angliában, Németországban stb. vélemények miatt mennek börtönbe az emberek. Kanadában, Franciaországban kormányellenes tüntetőket támogató emberek számláit fagyasztották be stb. stb. reggelig lehetne sorolni a demokráciának hívott rendszerek polgárellenes lépéseit, hazugságait.
Nekem fontos az igazság. Iránban nem hazudják azt, hogy az egy kib..szott demokrácia, itt igen és nem az.
A nyugati világ hegemóniája, globális kizsákmányolása tehet leginkább a világ más tájain létező nyomorról, igazságtalanságról, mert olyan konfliktusokat gerjesztett, bábkormányokat hagyott maga után, amik biztosítják a káoszt a további kizsákmásoláshoz. Az összes modern háborút a nyugat kezdeményezte vagy felügyelte. Ezek általában a nyugati nagytőke proxy háborúi.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.09.18. 11:57:22
[merlinw.org]
Ha meg választani kell, hogy a brüsszeliek/washingtoniak, tel aviviek nézzék vagy a pekingiek, akkor én az utóbbit választom.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.09.18. 11:57:21
Ezzel kapcsolatban fun fact, a Nissan általános szerződésében - amit mindenki elfogad mikor Nissan-t vesz - benne van, hogy a kocsi belső karmája rögzítheti az utasok nemét és szexuális aktusát a járműben :)
Menő világ az okos világ :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.09.18. 11:43:11
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.04.14. 11:13:17
[merlinw.org]
Lenovo P11 Pro gen2 (TB132FU) 8GB, 256GB:
1. - 171.790 Ft
2. - 245.820 Ft (Ez utóbbinál nincs írva a 8GB RAM, de több semmiképpen nem lehet.)
A SIM kártya alap ezeknél.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.04.14. 10:31:22
PC -met hogyan tudnam Miracast kompatibilissa tenni, S7 - el kellene osszekotni..... Sima mezei wifi csatolo eleg ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.14. 14:16:56
[merlinw.org]
csak nemigen írnak róla,
A Pixel C-rol mondjuk viszonylag jokat hallottam, es foleg olyan dolgokat hianyoltak belole, amiknek a nagy resze most a 7.0 megjelenesevel mar benne kene h legyen. Itthon mondjuk gondolom tovabbra is bonyolult/draga a beszerzese.
Regards,
Amire en hasznalom a tabletem (nem ipad, hanem nexus 7 2013) foleg: kanaperol/agyrol netezes (cikkek/forumok olvasgatasa, esetleg rovid videok nezese), neha jatekok, vagy egyeb tartalomfogyasztas.
Kb ennyit tud egy tablet. Kenyelmi eszkoz. Nem fog semmi olyat tudni, amit pc-n ne tudnal hatekonyabban megcsinalni. Arra jo, hogy ha egy nehez nap utan hazajossz (vagy ha nincs kedved kikelni az agybol), es nincs kedved a gep elott gornyedni, csak ledolsz, es azon szorakozol. Kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.08.22. 19:26:07
Regards,
Soha semmilyen apple termékem nem volt még, használatukról semmit sem tudok. Egy hete nyertem egy apple Ipadet, nem akarom azonnal eladni, viszont nem tudom kihasználni.
Alapjáraton laptopomat használom mindenre, ami kimerül abban, hogy torrentezés, filmezés, zene, képek tárolás, internetezés, streamek nézése. Egyszer kapcsoltam be az ipadet mióta meg van és safariban böngésztem, arra meg luxus...
Hogy kezdenétek el ismerkedni az ipaddel, milyen funkciói vannak ami miatt érdemes lenne megtartani ? Főiskolán talán néha jól jöhetne, mert mobilisabb mint a laptop.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.06.30. 14:52:06
Regards,
Air 2 nem rossz, de majd 2 eves, csak 2 giga ram-ja van, hosszutavra en valszeg nem vennek mar olyat. Gondolom abbol is johet frissebb modell hamarosan.
Regards,
szerk: illetve ott van a Pixel C, amirol eleg sok jot olvastam, elvileg baromi jo es jol osszerakott hardver, foleg csak a szoftveres ficsorok miatt huztak kicsit le ami osszel az N megjelenesevel sokat javul valszeg.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.06.30. 12:38:07
Regards,
Lassan cserére érett a nexus 10 tabletem, mit ajánlanátok mostanában? (max. 160)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.30. 12:37:00
Próbáltam az Android Multi Tools v1.02b-t de ez se csinál semmit nem ismeri fel a készüléket.
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.03.20. 20:59:25
Kapcsold ki a tabletet, majd nyomd le a bekapcsoló gombot és a hangerő le gombot egyidejűleg, s tartsd nyomva, míg be nem kapcsol a készülék. Ekkor elengedheted. (Fontos, hogy néha a két gomb fel van cserélve, szóval ha a hangerő le gombbal nem megy, akkor próbálkozz a hangerő fel gombbal is!)
Egy kis idő múlva betölt a Recovery menu, itt az érintés nem működik, a menüben a hangerő gombokkal tudsz navigálni. Menj a Factory reset menüpontra, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot, ekkor még kér egy visszaigazolást (Biztos? Igen!). A gyári beállítások lesznek visszaállítva, a tablet kikapcsol magától, bekapcsolni lehet, hogy neked kell majd."
A tablet típusa Navon IQ7
Suli miatt szeretnék egy 2 az 1-ben gépet, hogy elég mobilis legyen, de azért gépelni is tudjak vele. játékokra nem nagyon használnám max. heartstone vagy hasonló, nem túl nagy játék. Mindenképpen Win (10) rendszerűt szeretnék. Ahogy néztem, ezek a gépek olyan 80-150-ig terjednek. Nézegettem őket, hardver alapján talán tudnék is dönteni, viszont amivel nem vagyok képbe az az üzemidő. Jó lenne azért ha egy napot kibírna nagyjából általános használat közben (netezés-wifivel, office használat, egyéb programok, nem túl megterhelő programok. Tudtok ajánlani valami a kritériumnak megfelelő gépet?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Utoljára szerkesztette: Chris Lowe, 2015.07.19. 13:30:16
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Asus Transformer Padon hogyan lehet átpakolni a telepített alkalmazásokat a 32 GB-os memóriakártyára? Nem tudok több appot feltenni, mert 300 MB hely maradt csak az alap memóriából.