A zenehallgatás nem csökkenti a koncentrációt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a youtube jellemzõen videoszolgáltatás, még ha raknak is fel állóképpel ellátott zenéket. Egyébként az a tanulás sem ér sokat, ahol youtube-os zenéket keresgetsz közben. De végtére is leszarom, hogy ki hogyan tanul, én már nem szándékozom többet tanulni (van pár diplomám), nem érint a dolog.
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
Mit gondolsz a több ezer zene egyetlen állókép (többnyire borítókép) miért van youtube-ra feltöltve? Mielõtt elkezdesz LOl-ozni, nézz körül a világban, hogy mik a szokások. Jómagam nem szoktam ilymódon zenét hallgatni, mert megtehetem, hogy a munkahelyemen is ott van az összes zeném a vinyón, de ezt nem mindenki teheti meg.
Komolyan magyarázni kell embereknek az ingyenes online zenetárolás elõnyeit, aminek egyik kézenfekvõ módja a youtube? Édes Istenem ROFL.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A zene hallgatása már más történet, és itt tökmindegy, hogy az MP3, vagy más. Azt az ember a fülével hallgatja, emellett lehet írni/olvasni. Nálam tanulás közben a zene inkább arra volt alkalmas, hogy a csendet megtörje, illetve a zavaró háttérzajokat elnyomja. Tanulás közben mindig csak jól ismert zenéket hallgattam, mert egy ismeretlen zene azonnal elvonta volna a figyelmemet.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Nekem ennek kiderítéséhez még teszt sem kell.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Zene típus, hangerõ elég komolyan meghatározó... A csend engem is zavart anno, de a hangos, túl tamtamos zene is... Kedvenc-nem kedvenc, a dallamos zene szerintem jobban segít koncentrálni, míg van pár olyan, ami inkább gátol benne, független attól, hogy adott esetben szeretem-e vagy sem.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
hát én most is hallgatok, szoktam is olvasásnál, tanulásnál, meg persze buszon..stb valahogy így szoktam hozzá, a csend zavar
de csak néha szokott lefoglalni, inkább ad egy lökést, felpörget