57
-
sathinel #17 te használtál már más böngészőt IE-n kívül? FF, Chrome, opera megy nállam. Alapból win 7 tetszett, ezért megnéztem az IE-t is..... Nem hiába nem használtam már előtte sem 3-4 évig. Még mindíg gagyi. És nem a kinézet miatt. Kismilliószor elmondták már miért jobb a többi úgyhogy nem megyek bele nagyon.
FF addonokkal szerintem más kategória mint az IE.
Anime oldalakon pl sokszor látom hogy ff-el megy csak az oldal vagy chrome. Ie el sem indítja. -
#16 a webfejlesztőket zavarja, mert egy elkészült oldalt még rengeteg ideig kell szarozni, hogy ie6-7-8-ban is normálisan menjen/nézzen ki.. -
gecselac #15 Azzal magyarázom, miért szar az IE. Szabványgyilkos hányadék. -
gecselac #14 Javaslom végezzetek acid-testeket IE-rel, FF-szal, és Chrome-mal.. .. Az eredmények magukért beszélnek. -
speed2006 #13 Gremovan:
Értem. Bár azt nem hogy kit zavar(mármint hogy miért szídják a Microsoft-ot)az IE. Eddig sem volt tilos telepíteni semelyik böngészőt a Windowsra. Mindenki tudta hogy van alternatíva. Azt meg végképp nem hogy ha már valaki(k) csinálnak egy OP rendzsert akkor miért ne tehessék bele a saját böngészőjüket. Sokaknak még ez is szúrja a szemét. Mintha valami divat lenne a ellenszenv. Pedig az IE még mindig kevesebb bajt okozott, mint a Firefox ami tele van pakolva kiegészítőkkel hogy működjön. Safari és hasonlókról nem is szólva. De nem szídom őket, csak nem használom. És le sem beszélek róla senkit. Kiváncsi lennék hogy azok akik a legbőszebben szídják, meg tudják-e mondani hogy miért is? Nem arra lennék kiváncsi hogy van nála gyorsabb, vagy van amelyikre több szir-szart lehet tenni kiegészítésként, hanem hogy milyen bajt okozott. -
Inquisitor #12 "weboldalak statisztikáiban pontosan szerepel, milyen böngészőt használ a látogató."
Ja, nekem is alap, hogy az FF vagy az Operánál IE-re van állítva az azonosító. :) -
Inquisitor #11 "az Androidé pedig 5,85"
Azért ahogy nézem Androidon a kisebbség használja a beépített szoftvert. Vannak sokkal jobbak, és pláne lesznek ha a végleges opera Mini kijön rá. -
#10 "Persze a Microsoftot sem kell félteni, hiszen már gőzerővel készül az Internet Explorer 9-es változata."
Gőzerővel? 2010-ben? Már értem miért tartanak itt -
Validus #9 A statisztikamérők mindegyike becsapható hirdetésblokkolóval. -
#8 Mit vártak 1 ilyen szartól??
Most őszintén az internet explorer csak anyira jó hogy letöltsem a firefoxot ha újratelepíteném a rendszeremet:) -
Gremovan #7 Ennek nincs köze a letöltések számához. Azaz nem a böngésző alkalmazások letöltéséhez van köze, hogy pontosabb legyek. A weboldalak statisztikáiban pontosan szerepel, milyen böngészőt használ a látogató. Gondolom ők is ezen adatokat gyűjtik a partnereiktől és összesítik. -
speed2006 #6 Azért érdekelne hogy számolták ezt ki. Ha letöltök egy böngészőt kipróbálásra, akkor már mondjuk az Opera rovására számolják? Mert én kipróbáltam a fájerfoxot, de 10 perc után töröltem is. De akinek bejön használja csak. -
Alfa Of NS #5 Szem nem marad szárazon! -
vasedeny2 #4 jah, nem tudnánk miért olyan jó a firefox, vagy a chrome :P -
#3 nagy hiba lenne ha eltűnne... -
#2 remelem lassan orokre eltunik ez a mocsok -
#1 Azért kíváncsi lennék mekkora mintán méri a statcounter, mert a gemius milliárdos nagyságrenden mér. Náluk FF 54% IE 36% Chrome 6% Opera 3% és Safari 0.5 %. De végül is nagy különbség nincs köztük, leszámítva az Explorert.