Sniper: Ghost Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Mit nevezel kötöttnek?
Scriptelt feladat végrehajtás, csõpálya, vagy idézem: "monoton, unalmas, mindig ugyanaz az orvlövészkedés"?

#105: mindenkinek nem tetszhet 😉 , a bugok meg majd játékközben. A szögletes árnyék legyen a legnagyobb bug. 😊

Just do it :)

Shep
Vagy lehet valamelyik trailerben volt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Dehogynem, a játék oldalán is írva volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
De nem a fejlesztõk ígérték,hanem akik tesztelték.

Shep
Hát igen ezt írták, de hiszem ha látom. Ígérettel már tele a padlás ma reggel hordtam le párat, hogy legyen hely az újaknak.

Fehercsoki
Remélem hogy nem.Azért csak adnak valamiféle szabadságot,azt hiszem írtak is róla hogy úgy hajtjuk végre ahogy akarjuk a feladatokat.

Shep
Én egyébként még attól tartok, hogy a videok alapján elég jónak tûnik, de túlságosan kötött lesz az egész és akkor meg megette az egészet a fene.

Egyre jobban tetszik nekem is, fenem már a fogam rá <#idiota>

Shep
Á ez nagyon jónak néz ki, lesznek vajon itt is 1000m-es lövések?

Rowlend
Nem is arra gondoltam hogy szar lesz ahogyan az elõdei hanem például bugos lesz vagy éppenséggel nekem nem fog tetszeni.

GET OVER HERE!

Muttley
De jó lesz.
Nézd meg az utolsó 2 videót.

Rowlend
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

#101: 5000ft? Ha még nem is lesz annyira jó akkor is megéri ennyiért.

Kíváncsi leszek az új Chrome motorra ha már Chrome 2 nem lesz 😊

GET OVER HERE!

Muttley
Mee'nem Mainstream 😉
Teli van világ Rambo-stílusú gyerekekkel.

Fehercsoki
Egyre jobban kell ez a játék!Nem is értem miért csak 5k ft ennyit megér!Csak ki ne derüljön valami nagy hibája a játéknak😄

Muttley
Egyre kevesebb a kételyem a játékkal kapcsolatban. ;D
Ti hogy vagytok ezzel?

Fehercsoki
MW2 esetében jól mûködik hahahahahha

Kongy
Jó kockásak az árnyékok. Kiváncsi vagyok mit hoz össze a City Interactive, bár egész igéretesnek tûnik...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszi!!
<#worship>

Szvsz nincs semmi gond a Steam-es integrálással, az MW2 esetében teljesen jól mûködik.

Chrome4.

Fehercsoki
Azt hiszem Chrome 4.

Milyen engine fut alatta....????

Fehercsoki
Hát én is remélem😊Bár ez a steames multi nem jön be.

Hja, engem mondjuk a multiplayer része fog igazán érdekelni, abban sok ezer játékóra lesz, remélem 😛

Nem tûnik olyan rossznak, sõt!
gameplay

Jó lesz ez, köszi a rengeteg infót!

És persze ha lesz még vmi csemege, akkor azt is oszd meg velünk kérlek!

Köszi!

Fehercsoki
Steam:S

vandyke
Majd elfelejtettem! Lesz online játék 6 egyedi készítésû pályán (max 12 user) és elvileg a Steam alá fog tartozni.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

vandyke
np.

Most kaptam meg a rendszerkövetelményt:

• Windows XP/VISTA/7 operációs rendszer
• Intel Pentium 4 3,2 GHz, Intel Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+
• 1 GB RAM fizikai memória (XP), 2 GB RAM fizikai memória (VISTA/7)
• Videokártya 256 MB memóriával, DirectX 10.0 vagy 9.0c kompatibilis, Shader Model 3.0
• GeForce (6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280) vagy Radeon (X1650-1950/ HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870)
• 6,5 GB szabad hely a merevlemezen a telepítéshez
• DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
• DVD-ROM, egér, billentyûzet

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

FSpofon
azt mondd e hogy ez is ugyanolyan shit game-e mint a többi a city interaktivtol 😄

Arab money

TitaniumRR
O.K. lesz ez, köszönjük.
😊

Ha vannak további fejlemények, várjuk.

Captain Sonar 2024 Remake

Tudom...hogy képben vagy csak ökörködtem volna, de sajna most láttam hogy a smiley lemaradt....bocsánat....
<#zavart1><#worship><#worship><#worship>

Muttley
Ez így elsõ hallásra sirályul hangzik. 😊
<#eljen><#eljen>

Köszönet! <#eljen>

vandyke
Megpróbálom 😊

- A fizika valósághû, arcade, vagy valahol a kettõ között?
Egyelõre azt mondom, hogy a kettõ között van. Annyira kötött, a játék eddig, hogy néhány lövöldözésbõl nehéz megmondani.

- Mennyi a várható játékidõ?
16 küldetés, 8-10 óra játékidõ

- Mi idézi elõ a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
ha megnyomod a bullet time gombot, lelassul minden, de csak ha fejlövés van, akkor mutatja a lövés útját

- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
ha tartják is mi még magyar verziót nem láttunk, szóval lehet, hogy 1-2 hét késés várható majd idehaza ha túl késõn kapjuk meg

- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést?
Igen az elsõ pályán mesterlövész puskával 1 lövéssel 2 embert leszedtem

- Kaliberfüggõ, találati pont függõ vagy egyik sem?
errõl nincs infóm

- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek
mellett?
nincs infóm

- Letölthetõ tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövõben?
megkérdezem, de a City-nél eddig erre még nem volt példa. Sajnos még a patchek is akadozva jönnek.

+ még annyi: a demó pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtõzködsz - a legmegfelelõbb pillanatban lõsz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
Lényegében igen. Ha jól elbújsz simán elmennek melletted. De ha zajt csapsz felfigyelnek és keresik az okát. A lövések elég fájdalmasak, hamar lemegy az életerõ megfelelõ szinten.
A demó elsõ pályáján ha kiszúrnak megszólal a riadó(!) és kezdheted elõröl.

Muttley
Hagyd. Nem tudja szegény fiú, mit beszél. 😊
A #72-re viszont amennyire csak lehet válaszolhatnál.
+ még annyi: a demo pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtõzködsz - a legmegfelelõbb pillanatban lõsz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?

#78: Tényleg (!) sevenM-es.

vandyke
Örülök, hogy ennyire képben vagy arról a cégrõl, ahol már 6. éve dolgozom. Nagyon kíváncsi lennek kirõl van szó 😊 Azt tanácsolom nézd meg az eddigi bejegyzéseimet a fórumok között, hátha átérték amit írtál.
Megnyugtatásként küldök egy fotót a saját profilomról:

"Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat."..Na ne dumálj....wazze....most má mehet a szöveg.....NE HIgyJETEK NEKI KAMUZIK AZ ARC......nekem van egy haver a sevenM-nél és azt mondta teljes hirzárlat van.......Fake a csakó......
És lehet k..... is.... hehe.......................................................................

vandyke
Ez totál badarság. Biztos MEGINT elírták a rendszerkövetelményt.

norbi2fraktal
remélem ez csak vicc forrás

SYSTEM REQUIREMENTS:

Processor: 1.6 GHz CPU
 RAM: 512MB or more
 Disc Drive: DVD-ROM drive
 Hard Drive: 2GB or more free space
 Video Card: ATI Radeon 8500 or GeForce3 class gfx card (or better recommended
 Sound Card: 16-bit DirectX 9 compatible sound card
 Input Device: Keyboard, mouse, joystick and/or game pad

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fehercsoki
Az 5000 forint egész alacsony ár!Kíváncsi vagyok ezért milyen játékot kapunk,remélem ezt a demót kiadják majd a játékosok számára is.

Muttley
<#eljen>
Köszi és várjuk további fejleményeket.

vandyke
Sziasztok,

Részleteken tényleg ne mondhatok, de a demóról kialakult véleményemet leírom:

2 pályából áll, egy nappali és egy éjszakai, melyek összese 30 perc alatt abszolválhatók. A Chrome Engine 4-es motor szépen muzsikál, szerintem jól néz ki, szóval ez már nem az a gagyi City-s anno használt technológia. Sajnos azonban hiába húztam fel fullra a grafikát az árnyékok olyanok voltak, mintha fûrésszel vágták volna. A grafikába az õ szintjükön azt hiszem csak igazán szõrszálhasogatása lehet belekötni, bár pár buggal találkoztam, de ezeket már a videóban is láthattátok (átmegy a karakteren a fû stb.)

A mesterséges intelligencia: a katonák végre reagálnak ha lelövik a mellettük álló másik katonát (City-nél ennek is kell örülni). De ennél többet nem tudtam leszûrni belõlük. Hogy miért? Mert sajnos a demó nem adott többre lehetõséget. Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy jó kis dzsungel harcben, hogyan próbálnak becserkészni.

Mind két pályát a mesterlövésszel kell megoldanunk. Ha túl nagy zajt csapunk azt egy csík felfelé kúszva jelzi. Távcsõbe nézve a szokásos lélegzett visszatartást és bulett time effekt látható, ami a fejlövéseknél kifejezetten tetszetõs.

Röviden a kérdésekre válaszolva:
magyar feliratos lesz, 4990 lesz a Fogy. ár

Aki ismer tudja, mennyire nem szerettem tesztelni a City-s játékokat és nagyon rossz véleményem volt róluk mindig. Ez a demó nem tükrözi, mennyire lesz igazi mesterlövészes játék, de ettõl függetlenül, mai hasonlattal élve látszik az a bizonyos fény az alagút végén. Nekem elsõre tetszett, 2x végig is vittem.

és még valami: biztos sokan tudjátok (tõletek elnézést kérek), de aki nem tudja annak elárulom. A City-nek semmi köze ahhoz a "Mesterlövész" játékhoz. Sokan összemossák, de az egy Mirage nevû cég játéka volt és a Cenenga adta ki.

A megjelenés dátumát nem tudjuk, de, amint lesz valami jelzem.

üdv,

TitaniumRR
Szia!

Várjuk a tapasztalatokat, emellett

- A fizika valósághû, arcade, vagy valahol a kettõ között?
- Mennyi a várható játékidõ?
- Mi idézi elõ a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést? Kaliberfüggõ, találati pont függõ vagy egyik sem?
- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek mellett?
- Letölthetõ tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövõben?

Captain Sonar 2024 Remake

Muttley
Szia,

Mivel mi meg nagyon várunk egy modern jó (!) Sniper játékot ezért sirály, h benéztél és nagyon várjuk a demo tapasztalataidat. 😊

Palinko
ha rossz is gondolod mondja, hogy áá rossz nehogy megvegyétek? 😄
Jaja...hogy tipikus City Interactive-ra számítsunk,vagy végre letesznek valamit az asztalra is,fõleg ilyen témával😊
grebber
Magyar felirattal or not?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Annyit azért elárulhatnál ,hogy pozitív, vagy negatív a tapasztalat? Egyébként az áráról mit lehet tudni, náluk mennyibe fog kerülni?

Köszi szépen elöre is..
<#worship>

vandyke
Sziasztok,

Mivel mi adjuk ki a játékot én már próbáltam egy 2 pályából álló demó verziót most csütörtökön. Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat.

üdv,