764
-
#244 Hali!!Szedem én is:-) -
#243 Jó kis game ez:
Van egy feje:D
-
-
strebacom #241 Óóó baxa meg ennyi játékot...már nemtom mit toljak...
-
HUN BECSEHELY #240 Azt gondoltam.Amugy most nézem hogy fent van már itt is:nyitva van a regelés -
#239 Interneten torrent oldalon! Akinek kell gyors link írjon privátot adok torrent oldalt (külföldi szabad a reg) -
HUN BECSEHELY #238 Hol találtad? -
#237 skidrow, 4 giga -
balika16 #236 Sniper Ghost Warrior-SKIDROW -
ricsa008 #235 jah igazad lehet mer nem jött bee -
#234 Ez csak Uri Geller-nek megy,
s neki is csak a TV-ben.
-
ricsa008 #233 wáá ez nem jó hír bár ha most azonnal kijön még le tom szedni :D ugyhogy MUKODJ Sniper -
#232 5-6 giga, mai divat szerint -
ricsa008 #231 arról nem tudni mekkora lesz a mérete ? -
ricsa008 #230 wáááúúú
a német továbbjutás után a 2. legjobb hír a héten :D
kössz az infót -
strebacom #229 Ma lesz...a steamen már tölthetö... -
ricsa008 #228 box ra már van (bár lehet hogy csak most vettem észre és már volt is)
remélem néhánynap és lesz PC is -
#227 Nem értem minek fikázzák, amikor a CI történetébnek legjobb játéka lesz.
Gaminformer 9
Gamespot 8
IGN 7
eurogamer 7
lehetne ez is. kivi vagyok mennyit fognak rá adni :D -
#226 Ma divat fikázni.
Vlszleg a szerző is ezt az irányvonalat képviseli.
A korát is megsaccolnám,
de inkább lesz.rom -
#225 Én csak ugyanazt írtam oda is amit ide is írtam korában.Előző játékokhoz képest nagyon jó lett (demó alapján).
Írták azt is hogy milyen szar a grafika.Hát én "grafbuzi" vagyok de nekem nincs vele különösebb gondom! -
#224 Aki írta láthatóan iszonyat módon képben van, miről is szól a valódi sniper stílus,
kőkemény objektív érveket sorakoztat fel, miért gondolja sz.rnak,
eddigi játéktapasztalatai sejthetően a Doom, Quake, Gears of War stb. magas szintű készségeket igénylő játékok köré csoportosulnak.
Mondd neki, hogy tényleg sz.r és megnyugszik.
Majd mi játszunk vele helyette is. ;) -
#223 Torrent oldalon! -
#222 :)
Ezt hol írták róla? -
strebacom #221 No hétvégén azt is fogok....
-
#220 "Azért jól beetettetek.....azthitem tényleg olyan jó.....aztán ,a video alapján ó de erre elbaszni egy lemezt....ha ezt a játékot 2000ben adják ki akkor jó,de most...pff milyen grafika má,r a fegyver egy darab vas, a keze mint ha műkéz lenne, ak-val 500 méterről eltalál nekem meg baszakodni kell a széllel meg mindennel hogy lelőjem egy sniper puskával,játékélmény 0, ennél még az a II vh sniperes is jobb volt.......talán a multi javít rajta plusz 1 pont a system link miatt"
"Nekem egyedül a slowmotion headshot tetszik benne.. de ez nem elég ahhoz h 10percnél tovább játsszak vele :S lemezpazarlás.. (igen, tényleg nemér meg egy 200ftos lemezt a játék főleg ha pár perc után ráunsz..)" -
#219 Így mi értelme?
Ilyen alapon több haszna lenne, ha elmennél mondjuk betonozni. -
#218 láttam énis de nem szedem le :D
jólesz ez pc-re
DL-t nem ér meg :D -
#217 azt hittem ott tart minőségellenőrzést a microsoft :D -
#216 Boxra megjelent -
#215 kösz:D -
strebacom #214 EZT.. bemásolod a game mappába, felülirod az eredetit és kész....
-
#213 ezt hogy? :D -
strebacom #212 Láthatatlan lettem höhö....nem látnak a csákók...
-
runi 2 #211 Én végigvittem a demót,van min javítani.Éjszaka dzsungelban fűben fekve 100-méterről kiszúrtak,dúrva.Nem hinném hogy minden katonán éjjellátó lenne,vagy hőkereső.Van mit javítani még,amúgy nem lesz olyan rossz játék. -
#210 Önmagamat soha nem illetném "IGEN JÓ" jelzővel. -
#209 Nem. -
#208 Hmm, ez a te videód amúgy? -
-
#206 Két IGEN JÓ gameplay video a demo-ból.
http://www.youtube.com/v/sKoR3W5nAy4&hl=hu_HU&fs=1&hd=1
http://www.youtube.com/v/M-4ASw-UZUs&hl=hu_HU&fs=1&hd=1
A másodiknál érdemes figyelni 4:10-től, mi történik, ha közvetlenül futás után akarunk leadni célzott lövést.
-
#205 Gyors Demo letöltés akinek még nincsen meg
ITT