Sniper: Ghost Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scriptelt feladat végrehajtás, csõpálya, vagy idézem: "monoton, unalmas, mindig ugyanaz az orvlövészkedés"?
#105: mindenkinek nem tetszhet 😉 , a bugok meg majd játékközben. A szögletes árnyék legyen a legnagyobb bug. 😊
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GET OVER HERE!
#101: 5000ft? Ha még nem is lesz annyira jó akkor is megéri ennyiért.
Kíváncsi leszek az új Chrome motorra ha már Chrome 2 nem lesz 😊
GET OVER HERE!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#worship>#worship>
És persze ha lesz még vmi csemege, akkor azt is oszd meg velünk kérlek!
Köszi!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Most kaptam meg a rendszerkövetelményt:
• Windows XP/VISTA/7 operációs rendszer
• Intel Pentium 4 3,2 GHz, Intel Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+
• 1 GB RAM fizikai memória (XP), 2 GB RAM fizikai memória (VISTA/7)
• Videokártya 256 MB memóriával, DirectX 10.0 vagy 9.0c kompatibilis, Shader Model 3.0
• GeForce (6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280) vagy Radeon (X1650-1950/ HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870)
• 6,5 GB szabad hely a merevlemezen a telepítéshez
• DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
• DVD-ROM, egér, billentyûzet
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
<#zavart1>#zavart1><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Köszönet! <#eljen>#eljen>
- A fizika valósághû, arcade, vagy valahol a kettõ között?
Egyelõre azt mondom, hogy a kettõ között van. Annyira kötött, a játék eddig, hogy néhány lövöldözésbõl nehéz megmondani.
- Mennyi a várható játékidõ?
16 küldetés, 8-10 óra játékidõ
- Mi idézi elõ a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
ha megnyomod a bullet time gombot, lelassul minden, de csak ha fejlövés van, akkor mutatja a lövés útját
- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
ha tartják is mi még magyar verziót nem láttunk, szóval lehet, hogy 1-2 hét késés várható majd idehaza ha túl késõn kapjuk meg
- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést?
Igen az elsõ pályán mesterlövész puskával 1 lövéssel 2 embert leszedtem
- Kaliberfüggõ, találati pont függõ vagy egyik sem?
errõl nincs infóm
- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek
mellett?
nincs infóm
- Letölthetõ tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövõben?
megkérdezem, de a City-nél eddig erre még nem volt példa. Sajnos még a patchek is akadozva jönnek.
+ még annyi: a demó pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtõzködsz - a legmegfelelõbb pillanatban lõsz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
Lényegében igen. Ha jól elbújsz simán elmennek melletted. De ha zajt csapsz felfigyelnek és keresik az okát. A lövések elég fájdalmasak, hamar lemegy az életerõ megfelelõ szinten.
A demó elsõ pályáján ha kiszúrnak megszólal a riadó(!) és kezdheted elõröl.
A #72-re viszont amennyire csak lehet válaszolhatnál.
+ még annyi: a demo pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtõzködsz - a legmegfelelõbb pillanatban lõsz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
#78: Tényleg (!) sevenM-es.
Megnyugtatásként küldök egy fotót a saját profilomról:
És lehet k..... is.... hehe.......................................................................
SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor: 1.6 GHz CPU
RAM: 512MB or more
Disc Drive: DVD-ROM drive
Hard Drive: 2GB or more free space
Video Card: ATI Radeon 8500 or GeForce3 class gfx card (or better recommended
Sound Card: 16-bit DirectX 9 compatible sound card
Input Device: Keyboard, mouse, joystick and/or game pad
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Részleteken tényleg ne mondhatok, de a demóról kialakult véleményemet leírom:
2 pályából áll, egy nappali és egy éjszakai, melyek összese 30 perc alatt abszolválhatók. A Chrome Engine 4-es motor szépen muzsikál, szerintem jól néz ki, szóval ez már nem az a gagyi City-s anno használt technológia. Sajnos azonban hiába húztam fel fullra a grafikát az árnyékok olyanok voltak, mintha fûrésszel vágták volna. A grafikába az õ szintjükön azt hiszem csak igazán szõrszálhasogatása lehet belekötni, bár pár buggal találkoztam, de ezeket már a videóban is láthattátok (átmegy a karakteren a fû stb.)
A mesterséges intelligencia: a katonák végre reagálnak ha lelövik a mellettük álló másik katonát (City-nél ennek is kell örülni). De ennél többet nem tudtam leszûrni belõlük. Hogy miért? Mert sajnos a demó nem adott többre lehetõséget. Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy jó kis dzsungel harcben, hogyan próbálnak becserkészni.
Mind két pályát a mesterlövésszel kell megoldanunk. Ha túl nagy zajt csapunk azt egy csík felfelé kúszva jelzi. Távcsõbe nézve a szokásos lélegzett visszatartást és bulett time effekt látható, ami a fejlövéseknél kifejezetten tetszetõs.
Röviden a kérdésekre válaszolva:
magyar feliratos lesz, 4990 lesz a Fogy. ár
Aki ismer tudja, mennyire nem szerettem tesztelni a City-s játékokat és nagyon rossz véleményem volt róluk mindig. Ez a demó nem tükrözi, mennyire lesz igazi mesterlövészes játék, de ettõl függetlenül, mai hasonlattal élve látszik az a bizonyos fény az alagút végén. Nekem elsõre tetszett, 2x végig is vittem.
és még valami: biztos sokan tudjátok (tõletek elnézést kérek), de aki nem tudja annak elárulom. A City-nek semmi köze ahhoz a "Mesterlövész" játékhoz. Sokan összemossák, de az egy Mirage nevû cég játéka volt és a Cenenga adta ki.
A megjelenés dátumát nem tudjuk, de, amint lesz valami jelzem.
üdv,
Várjuk a tapasztalatokat, emellett
- A fizika valósághû, arcade, vagy valahol a kettõ között?
- Mennyi a várható játékidõ?
- Mi idézi elõ a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést? Kaliberfüggõ, találati pont függõ vagy egyik sem?
- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek mellett?
- Letölthetõ tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövõben?
Captain Sonar 2024 Remake
Mivel mi meg nagyon várunk egy modern jó (!) Sniper játékot ezért sirály, h benéztél és nagyon várjuk a demo tapasztalataidat. 😊
<#worship>#worship>
Mivel mi adjuk ki a játékot én már próbáltam egy 2 pályából álló demó verziót most csütörtökön. Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat.
üdv,