764
-
#204 Nem kell, megtaláltam:D -
#203 És a demórúú tudná' linket adni?:D:D -
ofp #202 Tényleg lehetne javítani rajta, de azért nem merném 100%-ra rámondani, hogy az aljnövényzet nem ér semmit. -
#201 A gránát imbalanced.Akkorát robban mint még soha.A pisztollyal meg úgy lehet lőni mint ha minigun lenne.Tehát igazából mi 1 órából 45 percet pisztollyal a kézben töltöttünk és a fragek nagy része is az lett.A késelés meg szörnyű.3-4 hit kell hogy meghaljon valaki. -
#200 Ez távolság függő vagy
teljesen mindegy milyen távolságban vagy? -
#199 Lopakodásban gyakorlottabbakhoz kérdés (akik játszottak a demoval), h
Tényleg van olyan, hogy nyílt terepen nem fedeznek fel, míg előfordul sűrű növényzetben rejtőzködve mozdulatlanul is azonnal kiszúrnak?
Nekem a lopakodós gamek a mindenem.És ha feléd néznek,és nincs előtted semmilyen takaró objektum(fatörzs,házfal) és csak növényzetben van(hiába nagy az aljnövényzet) bizony elkezd felfelé kúszni az index ami az észrevételt mutatja.Sőt az éjszakai mapon,hardon,bárhoyg fekszel bele a fúbe,kiszúrnak.Ezen mág kéne javítani mert olyan mintha láthatósági mellényben próbálnál lopakodni.Semmit nem ér a ruha. -
#198 Más fórumon 1-2 játékos panaszkodott a
FELFEDEZÉSI RENDSZERRE.
Lopakodásban gyakorlottabbakhoz kérdés (akik játszottak a demoval), h
Tényleg van olyan, hogy nyílt terepen nem fedeznek fel, míg előfordul sűrű növényzetben rejtőzködve mozdulatlanul is azonnal kiszúrnak?
vagy
csak, akik mondták ezt nem elég gyakorlottak még a lopakodásban? -
#197 Na haverral próbálgatjuk hamachin.
eddig minden oké volt.Egyszer csak eltűnt a fegyver textúra.A lábát az embernek lehet látni meg minden normális.Egyedül én nem látom.Azonkívűl elég jól el lehet vele lenni. -
#196 Mind2t meglehet csinálni, csak ti vagytok bénák.
Hasalás: Nyomd folyamatosan a ctrl-t, addig amig le nem hasal
Célzás közbe a shifttel bullet time-ot hozhatsz létre, olyan mintha visszafognád a lélegzeted... -
Rehom #195 elszámítva néhány bug-tól -
Rehom #194 hamachival megy lan teszteltük haverral, csak nem lehet lefeküdni és nem lehet levegőt venni a csipához , de amúgy elég jó -
#193 Demórú' hallottá' má'? -
#192 Te hogy játszol vele, ha még meg se jelent?:D:D -
#191 Azért az kemény, hogy boxra dupla annyiba fog kerülni. -
Gaben001 #190 Végigvittem én is a demó.
Meg kell hagyni jelntős szinvonal emelkedést mutat a city. Mondjuk nehéz volt rájönnöm, hogy a mélyguggoláshoz hosszan kell nyomni a guggolás gombot és kicsit fura, hogy éjszaka mindeki lát engem mégha pozíciót váltok is én meg nem látom a gépkarabélyok torkolattüzét a sötét erdőben.
Na de nem lehet minden tökéletes és nem vagyunk annyira elárasztva ilyen stílusú játékokkal, hogy ilyen apróságokon fennakadjunk. -
#189 Még 2 hét ;) -
strebacom #188
Forrás
-
#187 Íme a gameplay videóm második része:
-
#186 -
#185 Franc a pofájukba. :)
Csak nem merték megcsinálni.
A 2. videoban AS50 a valóságban a jobb szélső méretű lövedéket lövi ki. Csak viszonyításként egy AK-47 pedig balról másodikat...
Az AS50-nek tehát ugyanazt a lőszere, mint a jóval ismertebb és brutálisabb külsejű M82-é. Hogy mit művel egy olyan találat emberen a valóságban? Ajánlom a CoD4 One shot one kill pályán Imran Zakhaev-et. IW legalább meg merte csinálni.
-
#184 Ilyenkor annyira jó, hogy nem lehet szerkeszteni... Nem tudom miért nem jelennek meg a videók mindent pontosan úgy csináltam ahogy a segítségben le van írva. Inkább itt vannak a linkek az talán tuti.
Videó 1
Videó 2 -
Hát nekem ezt sikerült összehozni a demóból. Határozottan jobb mint az eddigi JW játékok, de ez valószínűleg nagy részt köszönhető a nem saját gyártású motornak is. A játékmenet elég jónak mondható, el lehet bíbelődni a lopakodással is ez eléggé rendben is van. Az időnként a fejlövéseknél megjelenő "death cam" ami "bullet time" -ban követi a lövedék útját igazi telitalálat lett viszont! Szerintem az eddigi egyik legjobb megoldás amit láthattunk játékban.
Viszont a lépcsők, létrák kiakasztottak. A létrákról iszonyat könnyű leesni hihetetlen idegesítő hiba pláne úgy, hogy ezt már régen megoldották más FPS játékokban. A lépcsőkről pedig vissza csúszik szerencsétlen ami egyrészt komikus másrészt szintén nagyon idegesítő. Leesni pedig nem szabad még egészen kis magasságból sem mert úgy néz ki szegény mesterlövész nem túl rugalmas. Azért összességében elég jó kis játék lesz ez, de szerintem pár otromba hiba megakadályozza, hogy igazi sikerjáték legyen belőle. -
#182 Jöhet a 2. is. :P) -
#181 Képek + Trailer -
#180 Én két részes gamepla yvideo mixet készítek most, az első rész kész, a második holnap jön (az is kész van már, de csak holnap töltöm fel. :P)
Nálam amúgy max grafón végig szinte 60 fps feletti a sebesség, de ezt a Chrome 4 enginetől megszokhattuk... -
#179 Használta-e már valaki az AS50-et a játékban?
-
ofp #178 -
ofp #177 Végigjátszottam én is. Szerintem nagyon jól sikerült, először lelövöldöztem szinte mindenkit. Utána megpróbáltam, a dangerous grounds-ot stealth-be végigjátszani és működik!
Kis keresgélés után meglehet találni a helyes útvonalat, el lehet lopakodni az ellenség mellett. A végén muszáj 3 embert lelőni, 1et a lighthouse-nál ledobtam késsel. Játékélmény nálam 5/5.
A grafikai "hiányosságok" nincs lábnyom stb. hülyeségek nem izgatnak a játék szép ill. a lényeges dolgok rendben vannak.
Bejárhatóság szempontjából pedig valamennyire kell a korlátozás. Az egyetlen dolog ami zavart a rengeteg lőszer amit adtak így nem kellett gondolkodni, hogy kit érdemes leszedni és kit nem. Ha lebuksz beriasztanak és vége a játéknak vagy jön az erősítés + statisztika a pálya végén is egy jó dolog. -
#176 Nem-nem.
Ahhoz képest hogy City Interactive-os játék, LE A KALAPPAL!
Hozzájuk képest ez minőségi fejlődés!
Már látom is:
Gamespot: 7/10
IGN: 6/10
:DD:D:D:D -
#175 Na, én most fejeztem be a demót. Hát meg kell mondjam, nagyon kellemeset csalódtam a játékban. nekem tetszett, a demó alapján biztos jól el fogok szórakozni a teljes verzióval is. :)
Grat City, a sok ótvar után végre egy jó kis alkotás. -
#174 Jólvan bazdmeg, mit vársz egy budget játéktól? Havok-ot? Ahhoz képest elég szép munka sztem. -
strebacom #173 Ja coj2....nekem bejön.....
Minden Full..no azért melegszik a VGA rendesen alatta...
-
#172 eddig se volt saját motorjuk.chrome régebbi verziói voltak aztán a fear motor és most ez. -
#171 *CoJ 2-t is ez az engine hajtja. Lehet, hogy ez lesz a City áttörése? Hogy nem saját engine-nel nyomulnak? :D -
#170 Kipróbáltam a demót. Tetszik. Ahhoz képest, hogy City-s... A videokártyám azért rendesen felpörgött a játék alatt... tényleg elég szép a látvány, de reccenés mentes, akárcsak a Call of Juarez 2 esetében. -
#169 A végleges FULL verzióban Hard szinten jutalmazza a fejlövéseket (gravitáció, szél, távolság) ezzel számol a gép. Elvileg.
Ha beépítik a napszak, tengerszintfeletti magasság, hőmérséklet, páratartalom, föld mozgása, coriolis-effektet is, mint találat befolyásoló tényezőt, akkor senki nem játszana vele. :)
-
#168 Megnéztem én is és egész korrekt, de az amitől féltem az sajnos bekövetkezett, mégpedig a túlságosan kötött játékmenet. Azt hiányoltam ,hogy a pályavégi statban nincs, hogy milyen távolról sikerült célt találnom. -
#167 Egy kis ihlet a tube-ról:
Próbálta-e már vki az AS50-et fejlövésre?
Az ellenség "csak" meghal, vagy...? -
#166 nekem is ez a véleményem, hibák vannak mindenben/mindenkiben, nem vártam világ váltást, de többet nyújtott a demo mint amit vártam....a multi fun lesz -
bajsz #165 én csak annyit mondok:D végre egy normálisabb sniper játék.
Vannak kisebb nagyobb hibák,de a nagy koncentrálásban észrese veszem:D
Tetszik ,nagyon tetszik.Multira azért kiváncsi lennék.Kár,hogy nem elérhető.