Sniper: Ghost Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetõség a lényeg.
Asszem a régebbi Splinter Cell-ekben volt az, h az ellenség fegyveri tereptárgyakká váltak.
Just do it :)
Viszont amit említettem,hogy minden fixen ott van és nem lehet mozdítani,játékmenet szempontjából nem lényeges,sõt talán észre sem veszed,csak amikor növényzet közt vagyok és nem hajlanak el kicsit furcsa nekem.Illetve lelõttem egy ketrecbe lévõ papagájt az kirepült a zárt ketrecbõl😄
Ez, amit említesz mennyire vesz le a játékélménybõl?
SC: Conviction-be is a hullák tereptárgyak. Sajnos.
A járõrök mennyire keresztezik egymás útját, azaz a hullák felfedezése sanszos emiatt?
A sátrak épületek korlátozottan bejárhatók vagy egyáltalán nem?
Next PC upgrade: 2022
Videora felvenni és fel a youtube-ra.
29-ig még LEHET (!) rajta változtatni.
Captain Sonar 2024 Remake
Whitechoco:"hülye az AI"
Grebber:"túl okos az AI"
<#nemtudom>#nemtudom>
Ezt látni kéne.
Hol van még a kiadási dátum...
#142: ha vagytok 7-en, egyikõtök hirtelen másik irányba kapja a fejét, a többi is reflexbõl odanéz, s ha gebasz van, akkor<#violent>#violent>
Haverral az MW2 stealth pályáit coopban sosem sikerül átvinnünk. Folyton felfedezik 😄 Pedig õ 3,5 X-es.
"A hiába lövöm le, jóval messzebb lévõ is vadul..."
Ennek én örülök. A látószögben lévõ ember 50-100 m-re is feltûnõ, ha összeesik.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Grafika egész pofás.Igaz 8800GT kevés a full HD-hez de nagy többségben 30 fps környékén.
Remélem most már ezt ez engine-t fogják használni és csinálnak ilyen dzsungeltémás fpseket.Esetleg pálmafás Crysis clone is jöhetne 😄
-Kibaszott béna vagyok benne kb 15-ödszörre kezdem újból és 30 méterig ha jutok.
-Hiába kúszok a fél méterre felettem lévõ háló alatt nem lehet átkúszni.Ha már azt akarják ne menjek arra akkor ne így oldják meg mert ez így szar.
-Ez a két marokba fogom a fegyvert mégis kúszok dolog nekem nem tetszik.
-Homokban nincs nyomom (ezt mondjuk citytõl nem is várom el) 2010-ben legyen már.
-Hiába lövöm le hangtompítós pisztollyal vagy dobom le késsel a fószert a jóval messzebb lévõ is érdekes módom megtudják valahogyan és vadul keresni kezdenek.
-Grafikát eddig nem tudom mert 30 méterre jutottam mint mondottam. 😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Multit próbálnám ki,ha egyáltalán benne van.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Majd holnap csinálok én is képeket, de most azt hiszem itt az ideje csicsikálni, mivel még tart a suli. További szép estét mindenkinek.
Nem lesz ez rossz.....
<#zavart1>#zavart1>
hajrá city
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
csak ,hogy tudjátok van😄 meglehet nézni mindent amit itt írtatok😄
A terület is úgy tûnik, hogy bebarangolható. Ghillie ruhában oda bújsz el ahová akarsz (meg ahol van növényzet ill fedezék) 😉
Annak viszont én sem örülnék, ha lenne olyan bokor, amin mondjuk menekülés közben simán beakadnál.
Riadóról, felfedezés esetén csapatmozgásról, összedolgozásról, bekerítésrõl stb. nem láttunk még egyelõre semmit. Enemy AI jó lenne, ha jó lenne.
Hol láttad ezt a mindenképpen riadóztatást?
Szerintem azt szándékosan csinálta, hogy demonstrálja mit kap a Sniper, ha hibázik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!