764
  • grebber
    Aki megtalálja hol tárolja a game mentéseket legyen oly kedves küldjön egy mentést az ominózus sátor után ,mert 65 méter múlva ment a game.Eljutottam már oda de mission faileddel mert észrevettek és mindig úgy kezdi újra egyből riasztás :D

• Pingi23
    hát pedig ahogy a képeden elnézem a térképet mindenki háttal áll neked így aztán meg végképp nem értem mi a fos miatt riasztanak
  • DarkSector
    jah énis itt az elején akadtam el...:)
  • Profi10
    Még az elején elakadtam egy hegyről kell lelőni valakit viszont ha lelövöm az őröket egyszer csak azt írja elszökött a főnök akit szintén le kell zúzni. Szal ezt nem értem lécci segítsetek.
  • grebber
    Egyértelmű számomra hogy arra kéne menni meg hogy más is végigvitte már nem akadt itt el csak én szopok itt a világon tuti.Észrevesznek mindig kb egész délután ezzel szórakozok.Jó móka kb azzal a kurva vészszirénával fogok álmodni!
  • Pingi23
    akkor jól gondoltam
    menj a szék felé és egyböl amennyire csak tudsz jobbra menj a gumiabroncs felé a sikla mellett
    nem igaz hogy észrevesznek úgy is
    skerülnije kell én így csináltam
  • grebber
    Ebből a sátorból nem tudok kijutni:

• Malleus
    Hány ilyen akció-lövölde pálya van a játékban, mint a fúrótornyos?
  • Pingi23
    képet tudsz mutatni mert nem igazán tudom akkor hogy a pálya melyik részéről van szó
    még az elején akadtál el ahol először 52 méterig kell menni és ott van egy tartálykocsi? vagy már jóval messzebb vagy?
    tudsz konkretizálni?
  • grebber
    Ott akadok meg ahol az utolsó sátorban lévő métereket mutatja beérek oda,de kijönne semmiképpen sem tudok állandóan észrevesz a kb 3 méterre a sátor sarkánál álló faszkalap :(
  • Pingi23
    szia grebber
    hát én is szenvedtem vele vagy 30x...
    bele is vágnék a pálya elejétöl kezdve
    1. a tartálykocsiig először menj el gugolva és mikor már csak 10 méter van vissza hasalj
    2. a tartálykocsi elött közvetlen hasalva menj a sátor mögé ott már gugolva is mehetsz a sátor mögött egészen a 2. sátorba
    3. a 2. sátorban egyböl hasalj és egyböl mikro kiérsz belőle jobbra sorolj be a a szikla felé
    4. ha jól csináltad egy gumiabroncs lesz elötted és már átmehetsz az úton innentöl meg szerintem menni fog
  • grebber
    #299-re valaki tud segíteni,mert mentem összesofom magam nem bírom átvinni ezt a szájbavert részt!
  • DarkSector
    jah nemtuom nem értek hozzá
    még nem sikerült
    majd később max megnézem most nem jön be kurva steam oldala holott kéne....:S
  • zotya10002
    Fogadjunk már lanba tolod:-)))))))))))))))
  • zotya10002
    háát amikor megtalálod de még nem kapcsolódsz ott jobb egérrel katt és add bookmark
  • DarkSector
    jah oksa megvan a felvétel...
    jobb felső sarokban 2 emberikonra katt, és jobbra kinyilik egy oldalsáv, és ott vannak a haverok...:)
    amugy a játékot hogy adjam hozzá, mert azt még nme tudtam kitalálni....:)
  • zotya10002
    milyen néven vagy??Felvennélek!:-)
  • zotya10002
    Én a hangot kikapcsoltam!Nem tom hogy lehet-e!

De van még mit csiszolni a lan részén majd meglátod!#278 videón latod:-)
  • DarkSector
    jah vágom zsir kis progi, és még 1 dolog, ismerősöket fel lehet venni?
    mert olvasom a hangoknál hogy valami csevegés meg ienek...
  • zotya10002
    SHOOTER kategória!Utána add a kedvencekhez és nem kell keresgélni!
  • DarkSector
    zsír megvan de tungleba mien kategoriában keressem?
    mert nem látom a listákon...:S
  • grebber
    várjál picit és majd fogja mondani mikor lőjed le azt az 50 méterre lévőt!
  • DONGUBA
    A kerdesem.
    Van az a resz ahol azt irja hogy talaljam meg a snipereket van egy vagy 250 meterre azt leszedem.Ugye fent vagyok egy toronyban es kicsit balrabb ugy 50 meterre van egy faszi de ha azt lelovom megszolal a riaszto.Mit csinalok rosszul?Lehet nem azt kene lelonom?
  • zotya10002
    j--s
  • zotya10002
    Lejebb olvass!!Tunngle jó lanra!
  • grebber
    Hát nem hiszem el.Ez a The End is Near pálya kiakaszt kb 50-edszeri próbálkozás után sem tudok átjuni az utolsó sátron.Mindig észrevesz valamelyik csíraarcú.Kikatatni nem lehet őket mert észreveszik a társukat.
    Hiába bokor mögött kúszok ezek szuperkatonák szuperhalással és észrevesznek :(
  • DarkSector
    amúgy ha mükszik a multi, akkor lehetne nyomni 1-et, valaki szerkesszen egy hamachi szobát, és jöjjünk össze egy-két meccsre....:)
  • DarkSector
    uh tegnap leszedtem, és látom a chrome 4 motort használja, nagyon zsír lett, nekem a növények itt jobban tetszenek, mint pl a crysis-nál, mert ott közelről elég csúnya volt...

kéne multizni vele, azt hallottam kurva jo a multi, egy kibaszottnagy terepen kell egymást leszedni....:)
  • zotya10002
    Na még egy uccsó:-)

• zotya10002
  • zotya10002
    Állat kínzás:-(
  • zotya10002
  • zotya10002
    Háát a single része tényleg totál izgi és látványos!
  • zotya10002
    akkor nem tom:-(vagy hang driver?
  • barcames
    aha
  • grebber
    Hát igen a city nevéhez nem csak a "gagyi" fűződik hanem a hosszúság is nagyon rövidek a játékai:(
  • Muttley
    Guiness Rekordra hajtasz? :)
  • zotya10002
    Nézd meg a LAN-részét is!
  • zotya10002
    Felraktad a directxet?
  • Seth
    3 óra 15 perc? Komoly :)