764
-
Aki megtalálja hol tárolja a game mentéseket legyen oly kedves küldjön egy mentést az ominózus sátor után ,mert 65 méter múlva ment a game.Eljutottam már oda de mission faileddel mert észrevettek és mindig úgy kezdi újra egyből riasztás :D
-
Pingi23 #323 hát pedig ahogy a képeden elnézem a térképet mindenki háttal áll neked így aztán meg végképp nem értem mi a fos miatt riasztanak -
jah énis itt az elején akadtam el...:) -
Profi10 #321 Még az elején elakadtam egy hegyről kell lelőni valakit viszont ha lelövöm az őröket egyszer csak azt írja elszökött a főnök akit szintén le kell zúzni. Szal ezt nem értem lécci segítsetek. -
Egyértelmű számomra hogy arra kéne menni meg hogy más is végigvitte már nem akadt itt el csak én szopok itt a világon tuti.Észrevesznek mindig kb egész délután ezzel szórakozok.Jó móka kb azzal a kurva vészszirénával fogok álmodni! -
Pingi23 #319 akkor jól gondoltam
menj a szék felé és egyböl amennyire csak tudsz jobbra menj a gumiabroncs felé a sikla mellett
nem igaz hogy észrevesznek úgy is
skerülnije kell én így csináltam -
Ebből a sátorból nem tudok kijutni:
-
Malleus #317 Hány ilyen akció-lövölde pálya van a játékban, mint a fúrótornyos? -
Pingi23 #316 képet tudsz mutatni mert nem igazán tudom akkor hogy a pálya melyik részéről van szó
még az elején akadtál el ahol először 52 méterig kell menni és ott van egy tartálykocsi? vagy már jóval messzebb vagy?
tudsz konkretizálni? -
Ott akadok meg ahol az utolsó sátorban lévő métereket mutatja beérek oda,de kijönne semmiképpen sem tudok állandóan észrevesz a kb 3 méterre a sátor sarkánál álló faszkalap :( -
Pingi23 #314 szia grebber
hát én is szenvedtem vele vagy 30x...
bele is vágnék a pálya elejétöl kezdve
1. a tartálykocsiig először menj el gugolva és mikor már csak 10 méter van vissza hasalj
2. a tartálykocsi elött közvetlen hasalva menj a sátor mögé ott már gugolva is mehetsz a sátor mögött egészen a 2. sátorba
3. a 2. sátorban egyböl hasalj és egyböl mikro kiérsz belőle jobbra sorolj be a a szikla felé
4. ha jól csináltad egy gumiabroncs lesz elötted és már átmehetsz az úton innentöl meg szerintem menni fog -
#299-re valaki tud segíteni,mert mentem összesofom magam nem bírom átvinni ezt a szájbavert részt! -
jah nemtuom nem értek hozzá
még nem sikerült
majd később max megnézem most nem jön be kurva steam oldala holott kéne....:S -
Fogadjunk már lanba tolod:-))))))))))))))) -
háát amikor megtalálod de még nem kapcsolódsz ott jobb egérrel katt és add bookmark -
jah oksa megvan a felvétel...
jobb felső sarokban 2 emberikonra katt, és jobbra kinyilik egy oldalsáv, és ott vannak a haverok...:)
amugy a játékot hogy adjam hozzá, mert azt még nme tudtam kitalálni....:) -
milyen néven vagy??Felvennélek!:-) -
Én a hangot kikapcsoltam!Nem tom hogy lehet-e!
De van még mit csiszolni a lan részén majd meglátod!#278 videón latod:-) -
jah vágom zsir kis progi, és még 1 dolog, ismerősöket fel lehet venni?
mert olvasom a hangoknál hogy valami csevegés meg ienek... -
SHOOTER kategória!Utána add a kedvencekhez és nem kell keresgélni! -
zsír megvan de tungleba mien kategoriában keressem?
mert nem látom a listákon...:S -
várjál picit és majd fogja mondani mikor lőjed le azt az 50 méterre lévőt! -
A kerdesem.
Van az a resz ahol azt irja hogy talaljam meg a snipereket van egy vagy 250 meterre azt leszedem.Ugye fent vagyok egy toronyban es kicsit balrabb ugy 50 meterre van egy faszi de ha azt lelovom megszolal a riaszto.Mit csinalok rosszul?Lehet nem azt kene lelonom? -
j--s -
Lejebb olvass!!Tunngle jó lanra! -
Hát nem hiszem el.Ez a The End is Near pálya kiakaszt kb 50-edszeri próbálkozás után sem tudok átjuni az utolsó sátron.Mindig észrevesz valamelyik csíraarcú.Kikatatni nem lehet őket mert észreveszik a társukat.
Hiába bokor mögött kúszok ezek szuperkatonák szuperhalással és észrevesznek :( -
amúgy ha mükszik a multi, akkor lehetne nyomni 1-et, valaki szerkesszen egy hamachi szobát, és jöjjünk össze egy-két meccsre....:) -
uh tegnap leszedtem, és látom a chrome 4 motort használja, nagyon zsír lett, nekem a növények itt jobban tetszenek, mint pl a crysis-nál, mert ott közelről elég csúnya volt...
kéne multizni vele, azt hallottam kurva jo a multi, egy kibaszottnagy terepen kell egymást leszedni....:) -
Na még egy uccsó:-)
-
-
Állat kínzás:-(
-
-
Háát a single része tényleg totál izgi és látványos! -
akkor nem tom:-(vagy hang driver? -
barcames #290 aha -
Hát igen a city nevéhez nem csak a "gagyi" fűződik hanem a hosszúság is nagyon rövidek a játékai:( -
Guiness Rekordra hajtasz? :)
-
Nézd meg a LAN-részét is! -
Felraktad a directxet? -
3 óra 15 perc? Komoly :)