764
  • Kongy
    hdjehdsjdskhfdjfklk

öröm veletek társalogni. :D
  • DarkSector
    hafdtacynbx
  • Clidey
    ly
  • DarkSector

kevés ien stílus van, és abból is kevés az igényes játék
  • johny85
    kisebb hibáktól eltekintve zsír game,nekem jobban bejönnek mint ezek a űrhajós plazmafegyveres faszságok.
  • Kongy
    Na, végigtoltam. Hát, ez egy nem rossz játék, ha azt vesszük a City-nek milyen játékai voltak ezelőtt, akkor ez egy JÓ játék, szép grafikával, telis-tele unalmas klisékkel. A történet érdektelen, a karakterek dögunalmasak. Az egyetlen jó dolog a játékban a sniperkedés lenne... de nem. Teletűzdelik ilyen szar CoD-ból lopott akciójelenetekkel. Egyszerűen nem élvezet gépfegyver mögül sorozni az ellent mert SZARUL van megcsinálva. Gépfegyver mögül nem látni merre célzol mert mikor lősz olyan szinten remeg hogy semmit sem látni!!! Így csak a pókösztöneidre hagyatkozhatsz. A pályák elég változatosak, mint mondtam a grafika szép, a bullet time-olás is jól sikerült. Szóval a játék nem rossz, ha azt vesszük Citys, akkor 7/10, ha pedig ezt nem számítjuk bele, akkor 6/10.
  • DarkSector
    mellesleg elég nagy balek lehet, aki a snipert összetéveszti egy sci-fi játékkal, amiben egy gépfegyver van, és még véletlenül sem dzsungel...:)
    ráadásul a kép ps3....és a sniper nincs konzolra....:)

de ettől még megteszem csak nemértem hogyan...
  • DarkSector
    értem hogy nem jó, de úgy csináltam hogy te is, egy linket tettem be a "kép beszúrása opcióba" másképpen hogy lehet beszúrni képet, és ezt nem értem, ezt kéne lépéről lépésre leírni...

mert ahhogy én csináltam:

1. neten kerestem egy képet a google-ba.
    2. fent url-t kikopiztam
    3. rányomok hogy kép beszúrása
    4. ctrl+v
    5. és leokéztam....
  • grebber
    Hát igen érdekesen oldották meg a dolgokat.
    Az enemy több száz méterről szarrá lő gépfegyverrel ugy hogy fedezékbe vagyok szinte és nem is láthatna elvileg.
    Egynek mindenképpen jó.Citynek meg előrelépés szerintem.Remélem odafigyelnek rá miket írogatnak a gameről és a következőbe azoakt beleteszik.
    Ez a graf engine maradhat.Mindenesetre én kíváncsian várom a következő city-s game-et!
  • Muttley
    Arra gondolok, hogy egy képet be lehet illeszteni így megjelenített képként:

és ÍGY klikkelendő URL formájában

Utóbbira javítsd, légy szíves a #350-es Singularity képed.
  • 4D
    Nekem a bajom ezzel a gammával, hogy pénzt akarnak érte, pedig nem ér egy fillért sem, tényszerűen:

-Full lineáris, semmilyen szabadságod nincs, a szabadság csupán csak látszat.(esélyed nincs flankolni, vagy ellent kerülni)
    -Az AI akkor is lát ha te azt nem, amúgy meg tökhülye az AI
    -A láthatatlan falak 2010 ben.
    -Nekem az istenért nem ment fullscreenen, csak ablakban...
    -Egy kis nyúlás Crysis (még tyúkok is vannak..waow), egy kis nyúlás amonnan,pl. full dejavue a motorcsónakázás pl. BFBC2.
    -A FOV, egyszerűen kriminális, mindent mint ha egy távcsövön néznél alapban, erre már a COJ2 nél is panaszkodtak sokan, és állítani esetleg a config ban lehetetlen.
    -A hirtelen nincs ellen, hirtelen meg ott terem jelenség.
    -Torkolattüzek időnkét sehol, ám a HP megy le mert osztanak, de honnan.... jelenség.

Hosszú lenne még. Mint egy ZS kategóriás film. Akiknél a Crysis nem ment, azoknak biztos érdekes lesz úgy 10 percre. S megjegyzem kár, mert maga a Chrome4 motor jó engi, sokkal többet lehetett volna belőle kihozni. Pedig már-már elhittem, hogy a City kinőtte ezzel magát.
    Hát nagyon nem, de ha így folytatják, szerintem 3-4 game múlva ott lesznek lassan, főleg ha sokan megveszik ezt a ..art, ezzel támogatva a jövőbeli fejlesztéseiket.

• DarkSector
    oks nemgond megteszem, de hogyan és pontossan mit?
    mert igy nem tudom amit irtál hogy mire gondolsz...
  • Prince23
    Végigvittem. 3h 37m :S Nagyon rövid. Méf a Codok is hosszabbak.
    Összességében a srácok most ALKOTTAK. Bár a befejezés a végjátszma nem volt nagy eresztés, de a többi pályák egész jók voltak. Lehet settenkedni, sunnyogni is. nagyon jó.

8/10
  • Muttley
    Tedd meg légyszíves VIP tagként, hogy beillesztett OFF Singularity képed, URL linkre módosítod.
    Nehogy laikus benéz, és azt higgye ERRŐL, hogy a Sniper GW-ből van. :)
  • DarkSector
    hát mihhez képest?
    mert lehet nem jol néztem, de pl singularity az elég durvára sikerült.

trans meg lehet sokaknak nem tetszik, de a külső helyszinek elég frankón festenek...
  • grebber
    Grafikában te mit nézel?
    Max ez a sniper ami "szép" a másik 2 amit mondtál az nem igen!
  • DarkSector
    én nem is értem mi ütött ezekbe a játékfejlesztőkbe!!!

most hirtelen hogy odatették magukat, pl a transformers, és a singularity is mekkora lett, és nem csak grafika terén, hanem tartalom és irányitásban is, ami nem kis tényező.
    tekintve az adott stilusokat....eddig jol indul az E3 utáni időszak...:)
  • Prince23
    a 14. pályánal vagyok. mennyi van még?

egyébkétn eddig egy olyan 75%-os játék, korrekt. viszont a CI történetének a legeslegjobb gammája. ez is tény :D
  • grebber
    Már nem kell mentés trainerrel átvittem azt a 60 métert!
  • grebber
    Szívesen de ne felejts el mentést küldeni a The End is Near pályáról attól a résztől amikor túljutsz a sátrakon.
    Magamból kiindulva nem gondoltam hogy senki nem fog megszánni egy mentéssel.
    Pedig raklap helyre beirtam :(
  • LackoMester
    srácok, köszi a sgitséget
  • grebber
    Leszeded az elsőt ami messzebb van majd a másodikat becélzod vársz és amikor szól a csávó akkor lőheted (zaj lesz és nem hallják a lövést)

Bár ez elég láma megoldás a készítőktől mivel az első lövést akkor mitől nem hallották? No mindegy City nem tehet róla
  • DONGUBA
    Hat fegyver nelkul nemtudod leszedni oket.Kezd ujra es talald meg a tavcsovest a toronyban van.
  • DONGUBA
    Eloszor leszeded a 265 meterre levot es utana mondja hogyha jon a repulo akkor lodd le a balra levot.
  • LackoMester
    Hel, segitség kéne, azon a részen járok, amikor is egy toronyba vagyok, nincs silencer-er fegyóm, 2 orvlövészt kell leszednem mire a 2. leszedeem megszólal az a qurva sziréna, a toronyban mozogni sem enged rendesen.
    Valami ötlet?
  • csrolli
    nekem nem akarnak jönni azok a qrva repülők!! HELP
  • lac coo
    Én ha kisebb felbontásra rakom ablakban jeleníti meg, ezzel lehet valamit kezdeni ?

THX !
  • grebber
    Valaki küldene nekem egy mentést a The End is Near pályáról attól a résztől amikor túljutunk a sátrakon??

A mentések itt találhatóak:

Sniper Ghost Warrior\Game\out\save\játékbeli profilod neve\

Előre is köszönöm.Ez a game meg rohadjon meg hogy nem enged engem tovább.
  • Kongy
    Már sikerült, de vagy 3x bele kell lőni a rohadékba. :S
  • crossy104
    A demo alatt tökéletes volt.
  • crossy104
    Sziasztok! Miért van az, hogy beállitom 1920-as felbontásra, és beadja úgy a játékot, hogy a kép negyede nem látszik.Elcsűszik oldalra és olyan mint ha nem is ez a felbontás lenne.Előre is köszönöm!
  • DONGUBA
    jobbra lesz a repcsis csako utan...kiirja hogy old meg a dilert de neked jobbra lesz majd a sniper es azt szedd le
  • Kongy
    A repcsis már megvan de aztán megjön az a sniper és nemtom leszedni. :S
  • DONGUBA
    Lelovod azt aki 262 meterre van utana azt aki 54 meterre amikor jonnek a repcsik utana jobbra lesz toled a sniper azt leszeded es ennyi.
  • Fehercsoki
    Amikor jönnek a vadászgépek,azaz a kurvanagy zaj,akkor lődd le!És akkor nem vesznek észre.
  • Kongy
    A 3. küldetésen mikor a világítótoronyból leszedtem 2 snipert mikor jöttek a jetek mi kell csinálni utána, mikor meglátok egy snipert az egyik hegyen, de az a feladat, hogy megöljem a drog dílert. Gőzöm sincs mit kell csinálni...
  • Malleus
    Na jó nekem ez ennyi volt. Az első néhány pálya még jó volt, lopakodás, mesterlövészkedés, most meg már csak menni kell és lőni. Pedig ígéretesnek indult.
  • ofp
    Végigvittem én is, nem lett ez olyan rossz. Egy közepes b kategóriás játék nem több, de nem is kevesebb, viszont legalább a pályák elég hangulatosak. Nem siettem el 5 óra alatt bőven végig lehet játszani, rövid és egyszerű mint a bot. Rettenetesen lineáris, sokszor 15 méterenként rakja az útvonalpontokat.
    A karakterek jelentéktelenek, történet az nem nagyon van a vége pedig egyenesen röhejes, aki végigjátssza rájön, hogy itt mire gondolok..
    Mindenesetre én élveztem, eljátszottam volna még vele egy kicsit, nekem az éjszakai pályák tetszettek a legjobban. A cod szerű lövöldét nyugodtan kihagyhatták volna, ha lett volna több ötletük a játékhoz.

6/10
  • Fehercsoki
    Jó játék lett ez:)
  • strebacom
    Nekem akkor ment amikor én akarom(F5)...