102
-
kalapos01 #22 "Sokáig a "wow" volt a divat az most eltünt és jött a lol :( Szerintem, aki ezt használja az mind gagyi!"
És az milyen, aki írásjelekből kirakott szomorkodós arcot használ? Főleg többször. Szerintem azt sem tudod, mit jelent, csak használod, mert mindenki használja.
(Megjegyzem, a kommented valóban lol, ha még azt sem vagy képes megnézni, hogy mit jelent a rövidítés. De az, hogy "wow" miatt is hisztizel... Az sima angol szó. Azt jelenti, hogy "ejha".) -
#21 én sosem használom, de a hozzászólásod "tiszteletére" megteszem, mert ez jár neki:
(jól figyelj)
LOL -
tamasmester #20 Csak azt nem értem, mi az a "Lol" beírás a hozzászólásoknál? Sokáig a "wow" volt a divat az most eltünt és jött a lol :( Szerintem, aki ezt használja az mind gagyi! Az embereknek kell a kenyér meg a cirkusz. De hogy minek kell lol-ozni azt nem értem :( és persze az sem aki írja, csak olyan jópofa, ha mindenki használja, akkor ő miért ne! Sötétek vagytok, és sajnos nem is fogtok világosodni sohasem!
-
#19 Emberek! Nem szabad mindent elhinni, amit a neten olvastok! Főleg nem a statisztikákat. Tudjátok: van a kis hazugság, a nagy hazugság, a pofátlanul nagy hazugság, és a statisztika. Ebben a sorrendben... -
#18 Már megint jönnek a "nézettségi mutatókkal", hogy melyik műsort hány százezer, hány tízezer néző nézte...
Pedig csak a 100 kreténnek kiosztott nézettségmérő készülék adatait mérik, ami egyáltalán nem a valóságos adatokat mutatja!!!
Ott, ahol ez a 100 készülék fel van szerelve, tuti nincs kábeltévé 50 TV csatornával, összesen csak a Retekklub és a TV2 van bekötve...
Az én lakásomban 4 (négy!) TV készülék működik, mindannyian mást nézünk és csodák csodájára még a gyerekeim sem a Retekklubbot (ők legtöbbször a sport csatornákat) vagy a TV2-t. Mi inkább a HBO-t, Hallmark-ot, Spectrumot, N.Geographicot, AnimalPlanet-et, Deco-t, Paprika-t, stb...
Nem tudom, kiknek adták ki azt a 100 db nézettségmérőt, de hogy nem értelmiségi családoknak, az tuti!
-
Justil #17 bírom, amikor jönnek az olyanok mint te, és ótvar nagy baromságokat írogatnak, miközben azt hiszik, hogy húde okosat mondtak. gondold már végig, ugyan, hogy miről beszélsz...
a tévében alapvetően adnak jó dolgokat is, bizonyos sorozatok pl, néha-néha egy-két jó film is vetítésre kerül.
ha ő ezeket inkább letölti, a következő különbségek jelentkeznek:
- nem kell reklámot néznie
- megszakítások nélkül nézheti meg a kedvenc filmjét/sorozatát
- ugyanakkor viszont bármikor megállíthatja, ha rájön az ötperc vagy el kell ugrania valahova, a film megvárja
- eleve akkor nézi meg, amikor akarja, és amikor neki kényelmes
- ő választja meg, hogy mit néz...nyilván a neten is egy adott véges halmazból válogathat, csak épp kicsit nagyobb a választék, mint a napi tv műsorban
-nem kell az új filmekre hónapokat várnia
-stb.
továbbá, aki nem a tévéKÉSZÜLÉK segítségével filmez, nem kell, hogy nézze a hazug híradót, a fizetett politikai hirdetéseket és a sok egyéb fost, amit a rendszeres tévénézőre amúgy ráerőszakolnak gyakorlatilag.
úgyhogy, a sathinel gyerek szerintem rohadtul nem néz tévét, és de jól is teszi. -
#16 szülők tévéznek egész nap:D -
Szemjuel #15 én meg kidobtam a tévémet, és még meg is tapostam! én vagyok a legmenőbb! (-k vagytok mind!
remélem aki évente egyszer tévézik is fizeti a kábel díjat 12 hónapra! -
#14 én reggel suli előtt nézem a tényeket, mást tv-ben nem nézek:D -
Ford Prefect #13 Magamat értelmiséginek tartom. Tévét szerintem heti már érettségiző koromban is max. olyan heti 3-4 órát néztem, kb. azóta is ezt a szintet tartom. Ismeretségi körömben hasonló esetleg egy kicsit több az átlag. -
Komolytalan #12 Már megint egy AGB-s felmérés? Teljesen jó a módszerük csak:
- kicsi mintán dolgozik, mert drága.
- azt nem tudja biztonságosan mérni, hogy ki nézi a tv-t, hanem csak azt, hogy be van-e kapcsolva. Ha a családtagok nem nyomkodják szorgalmasan az AGB-s távrángatón, hogy én is leültem a tv elé, most kimentem sz.rni, akkor teljesen fals eredményeket ad.
IP tvnél majd az első pont megjavul, a másodikkal meg kb sosem lehet semmit sem kezdeni. De végülis mind1, lesz.rom, mert a mérés úgyis csak azt befolyásolja, hogy hova mennyiért lehet felrakni reklámot. Ez meg érdekelje azt, aki tvben hirdet (szerintem a commentelők között nem sok ilyen van). -
Ulquiorra #11 "A sorozatok közül ami talán megfogott netről megnéztem, leszedtem"
Bírom amikor azzal jönnek emberek hogy nem tévéztek x ideje de azért a tv-ben adott sorozatot megnézték, csak letöltve. Vagyis ugyanúgy tv-zik csak kihagyja a reklámokat.
Majd, ha nem töltesz le semmit amit tv-ben adtak, akkor mondhatod hogy nem tv-zel. -
strar #10 te már csak tudhatod, hány sügér jár fősuliba ha a lesz-t kettő dupla-szel írod.. -
sathinel #8 Értelmiségi akkor lessz valakiből ha felsőoktatásban vesz részt? Lol annyi sügér jár manapság főiskolába, stb hogy ha ez a mérce akkor mindegy.
TV-t kb 3 éve nem nézek ha néztem is ismeretterjesztő, természetfilmek, zene ami ment. A sorozatok közül ami talán megfogott netről megnéztem, leszedtem.
Vagy lehülyült az értelmiség is vagy kicsit tágabb körben lett vizsgálva a dolog. -
pasi29uk #7 Az értelmiségi réteg nem eléggé széles és tőkeerős. Ez van... -
JMáté #6 Ezzel a cikkel nem tudok mit kezdeni. Ugyanis az én definícióm szerint direkt az az értelmiségi, aki nem néz ilyen degenerált műsorokat. -
#5 Az igazi értelmiség max napi 1 órát tévézik, vagy egyáltalán nem.
(igen én nem nézek tévét - nagyképű - ) -
pann #4 Ez a magyar értelmiség, a béka segge alatt van. -
Ulquiorra #3 Na akkor erről ennyit.
A magát sok értelmiséginek tartó egyén szidja a Mónika , Győzike, Benkő showt meg a Joshi Baratot , követeli a szinvonalas műsorkat, aztán javarészt Barátok Köztöt néz. Kettős mérce lol.
-
#2 én csak a Piedónét szeretem -