53
-
pixx #13 Kicsit...szerintem nagyon, nem hiszem, hogy az Armored-et túl tudja szárnyalni minőségben, pedig ott se voltak gyenge színészek, mégis egy b film lett.
-
spike0007 #12 A Trailer végén ott van hogy rendezte Nimrod Antal. Legutolsó sor. Nézzétek meg jobban. -
#11 :( Kicsi b kat. szaga van. -
kalapos01 #10 Miért írnák ki? Semmi értelme nem lenne. -
Csak77 #9 Gagyi. Mindent elmondd az egészről, hogy Antal nevét sehova nem írják ki. -
tomboy013 #8 Mikor először hallottam erről a filmről mondom áááá megint csinálnak egy fost, de szerintem így trailer alapján elég durva lesz -
csikebogyo #7 Tetszik ne mis rossz.Remélem jólesz, bár kiváncsi vagyok hogy fog harcolni a kardosfazon egy Predator ellen! -
googlekereso #6 Hát azt azért meg kell adni, hogy elég jó kis szereplőgárdát hoztak össze(legalábbis elviekben) ugyebár: Laurence Fishbourne, Adrien Brody, Danny Trejo, Walton Goggins(Kemény Zsarukból), Brian Steele(kismillió filmben alakított szörnyeket) -
asdasdasd #5 Elég olcsónak tűnik... -
#4 Nem túl ütős. :( -
wolruf #3 Nekem az a furi, hogy annó arról volt szó, hogy a Ragadozók bolygóján fog játszódni. De ez nem úgy néz ki, mint ahogy bárhol leírták eddig :S Legalábbis a regények alapján és az AVP2-ben (jó, tudom, fúj-fúj) látottakhoz köze sincs. Pedig az ott megjelenített világ jól nézett ki :)
Mindegy, meglátjuk, várjuk-várjuk :) -
blessyou #2 júhú :D -
benkoszabi #1 Jó lesz ez öcsém jó lesz ez!
Csak egyet nem értek. Kiválogatták a Föld legelvetemültebb bűnözőit. De mégis, honnan tudták a Predátorok, hogy kik azok? Küldtek megfigyelőket városokba, vagy mi?
Kissé nekem ez sántít, de mindegy végülis.