53
  • pixx
    Kicsit...szerintem nagyon, nem hiszem, hogy az Armored-et túl tudja szárnyalni minőségben, pedig ott se voltak gyenge színészek, mégis egy b film lett.
  • spike0007
    A Trailer végén ott van hogy rendezte Nimrod Antal. Legutolsó sor. Nézzétek meg jobban.
  • immovable
    :( Kicsi b kat. szaga van.
  • kalapos01
    Miért írnák ki? Semmi értelme nem lenne.
  • Csak77
    Gagyi. Mindent elmondd az egészről, hogy Antal nevét sehova nem írják ki.
  • tomboy013
    Mikor először hallottam erről a filmről mondom áááá megint csinálnak egy fost, de szerintem így trailer alapján elég durva lesz
  • csikebogyo
    Tetszik ne mis rossz.Remélem jólesz, bár kiváncsi vagyok hogy fog harcolni a kardosfazon egy Predator ellen!
  • googlekereso
    Hát azt azért meg kell adni, hogy elég jó kis szereplőgárdát hoztak össze(legalábbis elviekben) ugyebár: Laurence Fishbourne, Adrien Brody, Danny Trejo, Walton Goggins(Kemény Zsarukból), Brian Steele(kismillió filmben alakított szörnyeket)
  • asdasdasd
    Elég olcsónak tűnik...
  • immovable
    Nem túl ütős. :(
  • wolruf
    Nekem az a furi, hogy annó arról volt szó, hogy a Ragadozók bolygóján fog játszódni. De ez nem úgy néz ki, mint ahogy bárhol leírták eddig :S Legalábbis a regények alapján és az AVP2-ben (jó, tudom, fúj-fúj) látottakhoz köze sincs. Pedig az ott megjelenített világ jól nézett ki :)
    Mindegy, meglátjuk, várjuk-várjuk :)
  • blessyou
    júhú :D
  • benkoszabi
    Jó lesz ez öcsém jó lesz ez!
    Csak egyet nem értek. Kiválogatták a Föld legelvetemültebb bűnözőit. De mégis, honnan tudták a Predátorok, hogy kik azok? Küldtek megfigyelőket városokba, vagy mi?
    Kissé nekem ez sántít, de mindegy végülis.