53
  • Hans89
    Anyádat megbaszod a csúfolódásoddal te geciputtony!
    A te orrod lehet szebb! de az arcod hozzá egy rakás szar lehet XD
  • bmw
    Ki ez a kappan orru cingar benne....
    Nevetseges...
  • pixx
    Kb. mint a zene, el tudod dönteni, hogy valami jó vagy nem, anélkül, hogy zenész lennél. Ha pedig fizetsz érte, vagy fogsz, akkor jogosan emelsz elvárásokat.
    De egyet értek veled, Brody jó, de nem ehhez a karakterhez...
    Ide kemény arcokat kell berakni, egy pár hegyomlás szerű csávót elvártam volna...
  • sandor8206
    kritikus se rendező, még is kritizál :-)
    amúgy nagyon nagy tévedésben vagy, fogyasztó vagyok, így kritizálhatok, mert megveszem majd a terméküket
    nem kell autógyártónak lennem, hogy elvárjam, hogyha veszek egy autót az jó legyen
  • who am I 7
    rendezőnek kéne menned :) és bizonyíthatnál :)
  • sandor8206
    színészeket gondolom nem arra értettem, hogy ki a "legjobb" hisz Brody alázna mindenkit, hisz oscar-díjas, fishburne is persze letett valamit már az asztalra
    hanem karakterileg, pl. Jesse Ventura, az az arc+a sapka+a dohány+a gépágyú+a beszólások, na ezt trailer alapján is ki lehet jelenteni, hogy a mostani gárda csak félárbocon áll
    csaj hurka, börtöntöltelék hurka (ezt nem is tudom mit csinál majd, hisz trailerből is látszik, hogy csak van-lekúrja a predátorokat?), yakuza ok karakter de a színész hurka, karakteresebb kellett volna nem ilyen nyikhaj, olyan K. Watanebés, trejo van csak egyedül rendben
    Fishburne-os karakterre is jobban illet volna egy keményebb arc, olyan C. Brosonos fizimiskával, a nagy öreg aki mindent túlél, már a 13. rendőőrs ostromában se illet hozzá, a rosszfiús image.
    De ez persze egyéni vélemény
    és les*rom, hogy mi van a vaklóságban, Brody szerepeltetése egy vicc
  • sandor8206
    Brody annyira tökös, hogy csak na
  • CaptainRumi
    Hát igen, ha a bicepszeket nézzük akkor ez a szereplőgárda biztosan alul marad az eredeti filmével szemben, de viszont egy filmbe szerintem színészek kellenek, akik tudnak gyúrni és nem pedig kondisok, akik próbálnak színészkedni.

Igazából Glover sem volt kiépítve, Paxton meg pláne nem.Viszont tökösnek tényleg tökösek voltak. De a mostani karakterekről,azt hogy tökösek-e vagy sem, azt nem tudom honnan tudod eldönteni csak a trailerből.
  • CaptainRumi
    hülyének lehet, hogy hülye vagyok, de agresszivitás nincs a hozzászólásomban.

Te írtad, hogy ebből a trailerből semmit nem lehet megtudni. Én meg megkérdeztem, hogy mit szeretnél megtudni? igazából ennyi.
  • neoG
    Természetesen a színészek megítélése szubjektív. Én azon a véleményen vagyok, hogy azért Danny Trejo, és Fisburne simán hozza az általad említetteket, leszámítva Swarzit.De helyette meg van több predator
  • opeca
    Te hülye vagy?
    Már csak azért kérdezem mert olyan kérdéseket intézel hozzám, aminek köze sincs a hozzászólásomhoz, ráadásul igen agresszíven, amit megint nem tudok hova tenni.

Ki beszélt itt arról, hogy mit szeretnék látni egy trailer-ben?
  • sandor8206
    az a baj, ha a casting szar, akkor már eleve minuszból indul az egész, ha meg a főszereplő is hurka, akkor már el lehet ásni az egészet- sehol egy karakteresebb arc, figura (Trejot kivéve)
    Hol vannak ezek Svarcitól, C.Weatherstől, Jesse Venturától, billy az indiántól, Bill Paxtontól, Gary Buseytól, még Glover is tökösebb volt
  • Chris05
    15 * 3 több mint 35 :D
  • Chris05
    95 táján olvastam az első könyvet, pl. Damien Forrestal egyik könyve érdemel említést (Aki mellesleg egy magyar író), Arnold ősz hajú festménye feszít rajta. Jó kis könyv BTW.

Magyarsággal kapcsolatban igazad van és nem lehet mondani, hogy valaki magyarabb, mint a másik, de ebben az esetben nem Ő hype-olja, hogy magyar, hanem mi. Érted a különbséget? Biztos érted, hiszen te írod a cikkeket is ide, ezért buta ember nem lehetsz.
  • m minnifield
    magyar égre magyar ufót!
    idegenszívű ufók mars haza!
  • winnie
    érdekes módon a predátorok léte nem logikátlan:)
  • geronemo
    Jah és megszámoltam csak 15 lézer
  • geronemo
    Hát mondjátok, hogy nem vagyok magyar de ha hozzám is hozzám vágnának pár millio dollárt, hogy ugyan már rendezzek egy Predator filmet én mennék. Amúgy Nimród aláírta az Álom.net 2 rendezését, hogy szenvedjen a magyar A-kategóriás Labanc Lillával:D
  • CaptainRumi
    "Teljesen logikátlan, hogy 35 lézer rááll Brody-ra és még sorolhatnám"

Ilyenekben, hogy a picsába lehet a logikát keresni??? ennyire kocka legyen valaki, hogy egy (amúgy kibaszott jó) jelenetbe belekössön, mert hogy az teljesen logikátlan?
    10 ember ellen lehet, hogy nem százan mennek, csakhogy ebben a filmben két különböző predator törzs lesz, akik nem igen szívlelik egymást szóval ezért lesz sok lézer. Már a címből is lehetett szerintem sejteni, hogy nem egy magányos vadász lesz: predatorS (s a többesszám jele ínglisül)

ha valami itt logikátlan, akkor az a lejjebb írt gondolatod a nemzeti hovatartozásról.
  • winnie
    " pedig imádom a Predator könyveket és filmeket."

a sok magyar szerző által írt predátor-könyvet is imádod? remélem nem a sok álneves AvP sztorira gondolsz,

"Szóval a magyar származású nem egyenlő azzal, hogy magyarként is él, mondhat bármit. Aki igazi magyar az itthon szenvedne, nem kint éldegélne (szerintem)."

ajaj. ideológiai vita. vaskalap. anyámkínja. az a magyar, aki annak tartja magát és nem az, aki te annak tartasz. a magyarság, meg bármely más nemzethez tartozás nem földrajzi helyhez, pláne nem szenvedéshez kötött.
  • Chris05
    Szerintem is gagyi sajnos, pedig imádom a Predator könyveket és filmeket. Teljesen logikátlan, hogy 35 lézer rááll Brody-ra és még sorolhatnám. 10 ember ellen mennek 100-an. A predik jobban szeretik a saját területén és segítség nélkül elejteni a zsákmányt.

jahola: Tudjuk. Ezen kívül Jézus is magyar volt (Van pár hungarikum, aki ezt tényleg komolyan is gondolja és hangoztatja) és még a rómaiak, görögök és egyiptomiak is. Sőt a napisten is. Ne fáraszd már a népet a hülyeségeiddel.

Nimród ha nagyon tudni akarod nem is igazán magyar csak magyar származású. Igaz, hogy élt és tanult itthon, de Los Angelesben született és most ismét kint él. Szóval a magyar származású nem egyenlő azzal, hogy magyarként is él, mondhat bármit. Aki igazi magyar az itthon szenvedne, nem kint éldegélne (szerintem).
  • sandor8206
    hát nem látszik
  • zombeeka
    Kíváncsian várjuk a peremiert!
  • Doddy a düdő
    nagyon remélem, hogy nem olyan lesz minőségre, mint a 2. rész. az úgy hulladék, ahogy van.
  • CaptainRumi
    felszedett annyit.

amúgy mit szeretnél megtudni a trailerből? Hogy milyen sorrendben halnak meg a karakterek? vagy mindjárt a sztori végét, az alternatív befejezésekkel együtt?

csak mert amit egy trailernek mutatnia kell az mind megvan ebben, még több is...
  • opeca
    Nem egészen értem, mit akarsz ezzel.

Azt, hogy ő fogyott vagy 30 kilót a szerep miatt, de akkor ennek csak úgy lenne értelme, ha jelen esetben ez a Brody gyerek felszedett volna 15 izomtömeget, de ez láthatóan nincs meg.

Vagy mi?

Sokszor kiábrándítóan értelmetlen hozzászólások vannak itt:D
  • Yany
    A gépész főszereplőjének sincs fizikuma a Batmanhez.
  • opeca
    Ezt a Bordyt is minek tették bele, zongoristának elment, de se fizikuma nincs a szerephez, se tehetsége szerintem. Max a kilincs orrával fog tudni sebeket ejteni a predátorokon.
  • opeca
    1. szerintem ebből a trailer-ből semmit sem lehet megtudni.

2. amit ez a trailer mutatott az egy nudli.

Összegzés, meg kell várni vagy egy tartalmasabb trailert, vagy az egész filmet, bár én őszintén szólva már egy epikusabb művet várnék, valami jó kis két és fél órás Predator eposzt, ami nem csak erről a hentelésről szól már - lassan olyan lesz ez mint a Fűrész, a lényeg hogy fröcsögjön a vér meg repkedjenek a belek - hanem egy kicsit a predatorok kolóniájáról, idegen lények vadászatáról, és persze ebbe belecsöpenhetne pár tökös katona is. De tényleg a vadállat kategória, mert ezek közül max a kardos fickóból nézek ki valami brutalitást, a cicababa - akit amúgy sunáznák - hát az egy vicc.

Perse tudom hálivúd és mindig kell bele egy szilikonbaba is, csak ettől meg komolytalannáválik a film.
  • jahola
    te apám gondolkozol még mielőtt írsz is vmit?
    a saját népedet szólod le!
    meg gondolkodj már kik alapították Hollywoodot? Vagy csak a Fox stúdiót. Vagy ott van Lugosi is de sorolhatnám még az "igénytelenek" sorát..
  • Skynet
    Nemtudom én ez alapján a trailer alapján és a rendező alapján egy komoly predator filmre várok,mint amilyen az első két rész volt....
    Az AvsP1-2 egy hatalmas csalódás volt a gagyi rendezőkkel és a 16-os korhatárra szabott rendezésükkel együtt....
    Ez végre JÓNAK tűnik.
    Alien filmből is kéne egy kemény régi időket idéző HORROR....Nem 16os karikával ellátott akciófilm....
  • Csak77
    A magyar ember a világon a legigénytelenebb a világon film szenpontjából.
  • Yany
    Akkor én is gagyi lehetek, de a trailer engem megfogott. Lehet, hogy a film nem fog, de amit eddig láttam, az NEKEM jóóóó...
  • CaptainRumi
    Miért is ne a magyarok fikáznák azt, amit lényegében magyarok csináltak ?:)
  • Narxis
    Nem tűnik ütősnek.
  • sandor8206
    sajna hurka
  • wolruf
    Igen, tudom, de az alapfelvetés (jóóóóóó régen) még arról szólt, hogy a Predatorok bolygóját látjuk. Nos, nem. Természetesen egy totálisan földszerű valamit :) Na nem baj, még lehet jó :) Várósos :)
  • CaptainRumi
    NA! Már megint hüJe vagy!
  • Jrex
    Ez csak egy vadászati célra használt bolygó,nem ezen élnek...
  • Chocho
    Hű, ez nagyon tetszett! Bár reméltem, hogy több predatort mutatnak majd. Sebaj, ráérek. :)