209
LotR :War in the North
-
Kheled #129 én még várakozó fázisban vagyok:D (sajnos)
és a 3 karakter közül bármelyikkel tudsz menni,vagy elején kiválasztasz vkit és vele vagy egész végig? sok loot van? illetve felszerelés. és pl ha kicserélsz egy fegyvert ami elvileg erősebb.azt jól észrevehető az ork ölésbe? és még 1 kérdés. milyen a sztori és a játék menet, beszélsz vkivel és elportol egy másik területre.végig mész az úton leölsz mindent ,majd vissza a városba? -
Look at the cat #128 nah megvan ez is kin keservesen :D ki hol tart? -
Look at the cat #127 negyede volt kb 6-7 óra most valami camp dur captainal szopok végén behalnak mindig egyedül meg kevés vagyok -
Kheled #126 milyen hosszú lehet a játék am? -
Look at the cat #125 rohadt nehéz főellenségek vanak már :D -
#124 Hát nem ez a max graf :) -
#123 Őőő, hát ennél a verziónál valami nem stimmel :D -
Look at the cat #122 -
Look at the cat #121 hova teszi a mentést srácok? :D -
#120 Pedig van árnyék.
-
kr1szmester #119 nekem most már szebb valamivel de még ezezl sem engedi az árnyékokat bekapcsolni. arra megoldás? -
#118 Köszönjük!!!! -
#117 Elvileg megoldja a grafika problémát
http://www.mediafire.com/?rit701e8q5725w3 -
#116 Srácok, ahogy írták is korábban. Ezekkel a crackekkel még csak ilyen csúnya graf van.
Lesz ez még jobb is ha lesz igazi normális crack.
Egyenlőre örülni kell ennek is, hogy már van? Hát már ez is csoda!!!! -
#115 Akkor tegyél már be egy képet, mert nekem a másik crackkel sem volt jó a grafika. -
mike01010101 #114 Ettől függetlenül ez 2011 végén kevés. Egy nagyszabásu, több évig fejlesztett Gyűrűk Ura adaptációtól nem azt várja az ember hogy "hangulatra elég jó a játék elehet vele lenni". -
Look at the cat #113 Úrgost Lair vagy meddig jutottam sztem ellehet vele lenni játékélmény egész jó :D (hülye gyerek te meg nyomogasd tovább aminusz szavzatokat! ) -
Look at the cat #112 most vagyok ettemoonsba hangulatra elég jó a játék elehet vele lenni :D -
Look at the cat #111 beraktam az extra cuccokat mindenből és 2kezes nagy kardal adtam (champion sword ) a lényeg a speciális íjásszal (1es gomb) adjad neki fejbe mindig , ha jön jobbra balra bukfenc kis szeletelésbe besegítés csapattársnak -
Look at the cat #110 nálam minden maximumon van és max graf a crack v2 nem az alap ali123 , valaki mínusz szavazatokat tolja rám király csávó lehetsz üzenem neked -
#109 hogy csináltad? engem folyton megbasz :( -
#108 Az nem full graf, mert szar a crack. -
Look at the cat #107 jeeeeeeeeeee kinyírtam tharzogot 20adjára -
Look at the cat #106 grafika szar irányítás katasztrófa sok helyen hulladék fos game 10/3
tharzog gecinél vagyok és nem bírom kinyírni (cracket tettem ment is, fulgraf okádék ) -
#105 jahogy ja én meg itt nézem hogy minden maximum és ilyen fos? -
#104 Nálad lehet valami probléma mert nem csúnya a graf legalábis a demóban nem volt az. -
paj01 #103 hát khm... ez a franchise is megérdemelné már, hogy egy értelmes rpg t csináljanak belőle. Onlive-on 10 perc elég volt belole. -
#102 szebb lesz ez csak a crack miatt ilyen szar. mindenki ezzel szopik, mert a játék nem mentia graf beálíltásokat és hiába látod a menüben hoyg minden max, konkrétan low beállításokon van felbontást leszámítva.
én onlive-en próbáltam a demot, ott se volt valami húdeszép (részben a fos kódolás miatt ugye), de sokkal jobban néz ki.
csak kis türelemre van szükség és jó lesz ez -
#101 fúj basszus így 2011 végén ez a baltával szabott grafika nem tudom melyik motor de szerintem unreal 2-es vagy nem tudom de nagyon csúnya remélem azért a hangulat kárpótol,a törpével vagyok de igazán nem érzem a motivációt hogy végig toljam a játékot :( -
Kheled #100 köszi -
Look at the cat #99 pmbe be repültek -
Kheled #98 ez csak a crack.esetleg akkor a letölthető verziót is tudod linkelni? és köszi!:) -
Look at the cat #97 -
Look at the cat #96 Lord.of.the.Rings.War.in.the.North.CRACK.V2-P2P_sg.hu -
#95 Egynek jó ez. Lehet fejlődni kapunk mindig új ruhákat kardokat.A kardok kopnak "kalapálni" kell őket (ezt még nem tudom hogy csak kb 20 percet nyomtam vele)
-
Look at the cat #94 de fake vírus mint többi játéknál szóval no para :D -
Kheled #93 akkor nem kell:) -
Look at the cat #92 oké csak állandóan vírust dob rá ki -
Kheled #91 tudsz adni linket? -
#90 tegnap kipróbáltam a 30 perces trialt az OnLive-on (még mindig utálom az onlive-ot olyan mintha valami rossz minőségű videót irányítanék),nekem bejött jó kis hack and slash rpg-s hatással equipelhető cuccokkal meg craftolással biztos szép lesz full HD-ban:)