209
LotR :War in the North
-
Look at the cat #89 nah van crack lehet tölteni fasza! -
Kheled #88 az akkor remek, ugye sok más cooperative játékba általába osztott képernyőt használnak(egy gépen játszik 2 ember), pl a legos sorozatokba.
De közbe beugrott hogy itt 3 karakter van,szóval elég nehéz lenne úgy játszani:) -
#87 Az utobbi egész biztos. Az osztott képernyöröl én még nem halottam de lehet, hogy csak én nem tudok róla. -
Kheled #86 a coop mód az hogy is működik? annak nemnéztem utánna, osztott képernyő.vagy online betud más csatlakozni? és igy 2-3 gépen együtt tudunk menni? -
#85 +1 a hangulat,a kombók nagyon adják,ezt jól eltalálták. A gépigény is igen barátságosnak tűnik. -
#84 Nekem is tetszik jó néha az ilyen hentelös játék. A törpe meg az ijász nagyon jó a csajt még nem probáltam. -
Kheled #83 jah én is már elkezdtem vele .mert már alig birtam ki, de még időbe kinyomtam, muszáj megvárni a teljest mert igy most épp hogy belekezdesz megszereted és lejár az idő:( de amit láttam belőle, az gyönyörű szép grafika és remek hangulat. nehéz kivárni még 1 hetet:S -
#82 OnLive demo. -
Look at the cat #81 alig tölt be az oldal asok video miatt :D -
Kheled #80 vki játszott már vele esetleg? -
#79 NFOhump fórumán egy srác tett fel rengeteg képet.Akit érdekel megnézheti!
-
#78 Király, nem lesz ez rossz. -
#77 http://www.gametrailers.com/video/review-lord-of-the/723395
Jó kis hack 'n' slash játéknak tünik. -
#76 "Teszt verzió"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lord.of.the.Rings.War.in.the.North.STEAM.UNLOCKED-ALI213 -
ratgab #75 Konzolos verziós végigjászás első 20 perce, hátha valakit érdekel.
Egyébként egész hangulatosnak tűnik ez alapján a játék! -
#74 The Lord of the Rings: War in the North Launch Trailer
The Lord of the Rings: War in the North Developer Walkthrough Video.
-
#73 Steamen előrendelhető 50 euró
Steam teljesítménnyek -
#72 The Lord of the Rings: War in the North Love of Middle Earth.
-
#71 The Lord of the Rings: War in the North "Andriel, Elf Lore-master" Profile Trailer.
-
mike01010101 #70 Jó lenne látni valamit a PC verzióból is, meg legalább egy párbeszédet. Vagy ebben csak hentelés lesz? -
#69 Lord Of The Rings War In The North Farin Dwarf Champion.
-
#68 The Lord of the Rings: War in the North "Eradan, Human Ranger" Profile Trailer.
-
#67 The Lord of the Rings: War in the North Boss Battle Trailer.
-
#66 Power of Three behind-the-scenes video.
Sajnos a játékot November 25-re csúsztatták. -
#65 The Lord of the Rings: War in the North "Power of Three" Trailer.
-
#64 Steem-en kell majd aktiválni.
Gépigény!
Dual Core-CPU (Intel C2D, AMD A64 X2) 2,4 GHz.
2GB RAM
Geforce 8600/Radeon HD 2600.
10 GB HDD
-
#63 The Lord of the Rings: War in the North Interactive Champions Trailer.
-
#62 -
#61 Kb mint a DA 2, olyan lineáris lesz :D -
#60 Mennyire lesz lineáris a játék?Mert elvileg rpg de a trailerekben nagyon szűk utak voltak,ahol csak előre lehet menni. -
#59 The Lord of the Rings: War in the North "Fellowship" Cinematic Trailer.
-
#58 Ilyen lesz az EU CE. Az amcsi valahogy jobbnak tünik azzal a tegezzel...
-
#57 The Lord of the Rings: War in the North "Movie Touchpoints" Trailer.
-
#56 Collector's Edition.
Tartalma:
- The War in the North játék
- Ranger of the North tegez táska
- War in the North art book
- 'The Music of War in the North' mini-dokumentumfilm interjúkkal, felvételekkel az E3-as koncertről, három nótával az albumról.
129,99 dollárba fog kerülni. -
mike01010101 #55 Igen, ebből ez derült ki, de hátha nem akarnak még mindent megmutatni, ebben bizok (biztam) -
#54 Szerintem már kiderült ha nézted az eddigi infókat, egy coopra kihegyezett hentelös akció játék lesz rpg-és elemekkel. -
mike01010101 #53 Én azért ezt várom bár még a lényegi kérdésekről nincs infóm. Ez is csak egy hentelős Hunted-szerű játék lesz némi átvezető animációval vagy normális rpg városokkal, npc-kel, párbeszédekkel, mellékküldetésekkel, kereskedéssel?
-
#52 The Lord of the Rings: War in the North Video Interview
-
#51 The Lord of the Rings: War in the North "New Heroes of Middle-earth" Video.
-
#50 Hmmm jó lesz ez.