1214
-
#893 Hali.
Mivel egyik magyar klánba sincs hely és nagyon sok magyar nincs klánban úgy gondoltam csinálok egy klánt és amíg a hely engedi invelem aki szeretne csatlakozni:)Mivel 10 arany kell egy guild csinálásához és nekem még csak 3-van:(,aki szeretne csatlakozni vegyen fel Slashun néven az Illyfue szerveren és valahogy szeggyük össze azt a 7- aranyat:) -
#892 Abba akik itt fórumoznak. -
#891 fennvagyok Beek néven! invelnétek? -
#890 Az imént újabb magyar guild alakult, az Illyfue szerveren, CB-s BlackArmy guild tagjaival!!! XD -
#889 Melyikbe? :D -
#888 szeretnék a guildba bekerüni
-
#887 hát nemtudom te hogy vagy vele, de én most vagyok 19es, és van vagy 10 küldim..:D -
#886 köszi:) -
#885 talent pontokat a talent compass nevü itemmel reset-elheted Itemshopos cucc, de a lvl20as ládádban is lesz egy 30napos lejárati idővel, illetve 60 achivement pont után kapsz még jutalomba. De tegnap irta a systemchat hogy talált valaki egyet kincsestérképpel. -
#884 soul coinnal az npc-kel kereskedhetsz, playerek közti tread-hez AH-hoz kell a sima pénz, igy is juthatsz hozzá, illetve Nightmare Carnival eventes game tokent válthatsz be rá sátor mellett álló kis npcnél.
Később a mercury-s questekkel is szerezhetsz(lvl30 vagy 40 után, azt hiszem 40) -
#883 a parfümös questhez partyba kell lenned egy ellenkezö nemü karakterrel. Én male karaktereket probáltam csak eddig, ugyhogy azt irom le, a nönek kell lenni a leadernek, megmondja milyen parfumfajtát kapott questnek, te beszélsz az npc-del egyszer akihez a quest szól (colonel sheperd, vagy mi a neve) utánna ujra tudsz majd beszélni vele és felajánl egysor különféle parfümfajtát, kérd a megfelelőt. A nö menjen oda hozzád közel és használja a saját itemét (nem tudom mi lehet az), neked megjelenik a chatnél kékkel hogy ezt a farfümöt érzed,
.... na most gondban vagyok....
vagy egyböl kapod az XP-t és egy tárgyat a zsákodba(teddymackót, fátylat,stb), vagy ujra beszélned kell a npc-vel, old meg valamelyik a kettő közül, majd adja magát. Utána tread-eld át a nönek a tárgyat. Ennyi.
Néha kapsz egy tekercset is mellé, social action-öket tanulhatsz belöle(kiss, pose...). -
mikichi #882 sziasztok! a talent pontok berakását nem értem ,mire érdemes egyáltalán rakni a karim stoneman és vissza lehet-e venni azt a pontot amit beraktál .Előre is kösz... -
#881 mi a különbség a Soul Coin meg a Gold Coin között? hogyan szerezhetek goldot? -
#880 Én nem tudom mi van, de alig kapok questeket. CBTn 30ig simán el tudtam vinni solo questekkel és volt is egy rakat, de most alig van... -
#879 rio add valami parfümös questet ,merre induljak mert nem értem :( -
#878 köszi:) -
#877 Sikerült a guild ?
bevennétek : joghurt :) -
#876 FHban a fötéren sétál körbe egy kövér szakácsszerü npc, töle vehetsz. -
#875 Marksman-t mennyire keresik instákba?Mert lehet hogy azt kezdek -
#874 Mercury Statuette. Egy NPC nel 3 Gold(rendes, nem soul)-ert el lehet adni... -
#873 Hol lehet Demar Sweet Wine-t szerezni a Life in the Harbor küldihez? -
kovalik #872 Vamp milyen CS itemre gondolsz pontosan ? -
#871 20+feletti weapont és armort hol lehet venni? -
#870 ki játszi cassandrax néven? -
#869 Mehetsz kisebb szinten is inkább ügyességi játék . -
#868 őőő irtam, psszelehet szedni, kedden, csütörtökön és szombaton van egy event
nightmare carnival ha jól tudom... na ott lehet szerezni a goldot... majd ma ha már 30 körül leszek elmegyek és megnézem -
#867 Tegnap az első farkasom rögtön zöld lett, másodpercre pont 10 percig volt az inkubátorban :D
-
NorDel #866 Hát ahhoz kéne 10 gold, neked van?:)
Más: Próbálkoztam hatchelni jobb petet, ami 10 perc után van, de csak 9 perces sikerült eddig:( -
#865 na mi a helyzet a guilddal? -
#864 Jaja nekem is feltunt. Meg mintha a mobok mozgasa is sokkal "pontosabb" lenne. Viszont ez az uj CS item... Ezzel meg lesznek gondok. -
Tomy Lee #863 US pvp szerveren van magyar legio? -
#862 am jó látni, hogy optimalizálták a játékot, vagy nemtom, de tegnap nagyon "féltem" a várostól, mert CB-n még butítva is kb 10 fps-el rohangáltam a rengeteg játékos mellett :D de simán megy most sok játékos mellett is 25 körül :) -
#861 na, indítottam én is egy karaktert Pocak néven. Ha van már valami guild, akkor aki tudna invelni, az felvenni friendlistbe?:) -
#860 bepakoltam a bankba :) -
#859 asszem lvl10-en kapsz egyet abból a csomagból amit ki lehet nyitni, utána nemtom. -
#858 Valami ötlet ,hogyan lehetne a bagpackot növelni ? -
#857 Reggel
Melohelyen is eldöcög a játék már csak valami "fönök" gomb kell és mehet a menet . -
#856 a kentauroknál is van pókember? :D -
mikichi #855 vannak küldik amit nem tudok meg csinálni remélem majd tud valaki segíteni meg egy két dolog amit nem tudok beállítani igazából még béna vagyok a játékhoz.Előre is kőszi. hali all -
mikichi #854 hali mindenki!én is beszeretnék lépni majd a guildba. MikiHun néven vagyok bent.tank karival stoneman