1214
  • pxxl
    hát ez az. alig lehet haladni. a questek marhára nem éri meg sztem. annyira semmit nem ad, hogy borzalom. órákat futkosok, ölök 10 mob-ot mire esetleg szintet is léphetek. amivel lehet haladni az a god's trial, meg henry-nek a marhaságai, bár az is idegesítő néha. elöbb 1 órán át zúztam le a farkasokat 5 db húsért.

az sem tetszik h 2 féle pénz van. persze egyszerűen lehet szerezni, de most miért? pár naponta 30-40 ezüst kb. meg ha mákod van esik olyan cucc amit el tudsz adni az aukciós házban.

a mana még mindig nagyon gyorsan fogy.

munkák meg alapból nem jönnek be. miért kötelező nekem főzni, kotyvasztani? nem akarom. nem akarok szakács lenni. :/
  • pxxl
    oh jee fut melóhelyen is a játék :D ha unatkoznék lesz mivel lefoglalni magam :) (640x480 full low graf :D )
  • BuriP
    ezért mondom hogy folyamatosan csináld, questelés közben meg-megállsz és csinálgatod, hogy legyen ideje visszatolteni, nem ledarálod a z összes questet , és utánna csak munka., hogy legyen lehetősége közben visszatölteni.
  • frango
    Tudom, hogy az a célja. Éppen ez a problémám. Mikor már nincs mit csinálni mert elfogytak napik meg eventek akkor húznám a munkákat. De ugye nem tudom mert vagy ez vagy az nincs...
  • BuriP
    Ha az elejétől a questeléssel párhuzamosan csináltad a job-okat (a felvételüktől számítva) akkor veled együtt fejlődtek, A korlátozott vigornak, és energiának (online óránként12-t, offline 3-at regenerálodnak) éppen az a célja hogy ne legyen grind.
  • frango
    Nekem nagyon tetszett eleinte a játék. Azért most lvl 37nél azért rájövök, hogy ebben a játékba rohadtul kevés a meló. Napi questekből és eventekből élek. Legalább akkor megcsinálhatták volna, hogy legyen értelme grindelni. Amit lehet lelassítottak. Jobokat nem lehet normálisan fejleszteni mert ugye a vigor meg az energy elfogy. Kasztok skilljei kb. ugyan azok. Kevés ruha, fegyver. Sajnálom, hogy nem fektettek bele több időt mert egy igen jó játék lehetne...:(
  • pxxl
    azt néztem én is hogy aukciós házban mindenhol ott van a kasztoknál egy general is, aztán hogy az msot mi lesz azt nemtom, de érdekes lehet. am lehetne pl törpe protector is, stoneman-ek is valamit még adni, pl warrior, vagy mage (miért ne).

am tegnap nagyon meguntam hogy lvl26 körül cipelem a htáamon a sok noob-ot az instában megrt mindekit berántanak, én iylet nem jáccok :D szal kezdtem egy kindred assassin-t, én nemtom mit csináltak, de sztem sokkal sokkal jobb most, mint cb-n volt, most absz fav lett a csaj :)

____

más: csináljak olyan scriptet, ami berak mindenkihez egy jelzés értékű képet a kasztjáról, alt szövegben vagy máshogy meg kiírva, hogy ő ki, mi, és mi a neve, esetleg a guild neve.

sg-s guild hogy halad? :) rágyúrok a karneválra aztán megy az anyagi segítség ha kell.
  • Vamp17
    Rebesgetnek egy új kasztot, aminek a neve "General"

Kimondott AoE/Stun kaszt lesz, a játszható fajok: stonemen, human, elf, és kindred. A kaszt fegyvere a balta lesz.
  • DeletexX
    Köszönöm
  • pxxl
    nembaj
  • DeletexX
    azt meg köszönném :)
    Am lopom a fajok leírását de feltüntetem hogy innen nem baj ?
  • pxxl
    sztem felesleges naponta beírnod :) de majd ha lesz időm berakom valahova ok? :)
  • DeletexX
    http://www.facebook.com/FWHungary

Mindenki aki játszik LIKE !
  • Vamp17
    Ez inkabb az miatt lehet, h magas a ping.
  • pxxl
    meg olyan mintha megakadna néha vagy nemtom. pl megy az egyik skill, utána követi ugye az automatikus támadás (míg le nem tellik a cooldown), közben már nyomom a másik skillt, és néha olyan mintha egyszerre akarná a kettőt és megakad, és kimarad egy támadás

vagy én voltam már fáradt este? :D
  • frango
    Igazad van. Tényleg lassabban üt. CBn volt valami(már nem tudom mi) ami növelte a támadási sebességet. Az plusz volt.
  • pxxl
    akkor lehet h a warrior miatt tűnt lassúnak, mert az is volt a csapatban, mikor ütöttük a boss-t :) az meg csapkodta mint állat :D
  • Vamp17
    Sztm ugyanugy ut. En CB alatt is vegig Stonemanal voltam.
  • Munszu
    Arra válaszoljon nekem valaki, hogy mennyire befolyásolja az Cash shop a játékot, mennyivel lesz gyengébb egy nem fizető player?(PVP/PVE)
    Előre is köszönöm szépen a válaszokat mindenkitől!
  • pxxl
    csak nekem tűnik úgy, hogy a stoneman lassabban támad, mint a CB-ben? olyan lassan üt h néha már ciki az instában.

tegnap voltam karneválon, hát istenem azt a bénázást komolyan ami ott folyt :S se a támadásos, se a matekos részt nem bírták felfogni. volt egy idióta mage aki folyamatosan legyilkolta a manókat matekolásnál. hát agyfaszt kaptunk már mire végeztünk. majd 45 percet töltöttünk bennt -.-
  • DeletexX
    elértük a 25fős lélekszámot... :)
    Így megkaptuk a felhasználó név lehetőséget is :D

Így az új cím

http://www.facebook.com/FWHungary

De a régivel is bejön :)

MINDENKI LIKE OLJA A MAGYAR OLDALT !! (akinek van facebook )

(Szerkesztőket továbra is keresünk ! )
  • DeletexX
    Upsz bocsi rosszat másoltam be ide !

Van magyar Facebook Oldal !!!!!!
    Akinek nem fáratság Clickelni eggyet az LIKE-olja :)

http://www.facebook.com/pages/Forsaken-World-Hungary/196520970380806

(Szerkesztőt keresek magam mellé ! Érdeklődni PM )
  • pxxl
    hát akkor csá vaze :D

én közben átnyergeltem protectorra, valahogy most a pap nem jön be :)
  • Sir Quno Jedi
    Oké, level 24 vagyok, voltam a Gods Trial-on, meg a Fort Rotulor Eventen is (kétszer is), én asszem abbafejezem. Uninstall.
  • pxxl
    hát akkor üdv vaze :D

ma én is rágyúrok mert mostanában nem játszottam, aztán megálltam lvl15 körül :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah és EU Illyfue szerver Trade realm és Maybach a neve. Mondjuk ez a lev19 alig volt pár óra, pedig még ismerkedni is kellett vele.
  • Sir Quno Jedi
    Level 19-es vámpírmágusnő lettem vaze. Trade realm-en, de gondolom át lehet menni a többire nem???
  • pxxl
    de megmaradnak, nem lesz több wipe :)
  • soundsonic
    ui: bocsi lemaradt...

karim neve: Sakure és természetesen az eu szerveren játszom.
  • soundsonic
    Hellobelló! Nekem nagyon tetszik a gamma. Az angol tudásom szinte 0, ezért a special küldikkel szívok rendesen. Kár hogy azokat nem mutatja a quest tracker. Ha befér valahová egy lvl 26-os assa akkor örömmel venném.

Gondolom az open beta karik nem maradnak majd meg a hivatalos induláskor?.
  • Vincentcloud
    Ha van hely 1 kindred assának valamelyik guildben, szivesen vennék 1 invet. A nevem: Silnehan
    Előre is köszi
  • DeletexX
    Helló all :)
    Az Illyfue szerveren vagyok új player :)
    LVL7es vok 1órát gameltem eddig összesen :$
    Tetszik a game :) De jobb volna egy magyar Guild/Clan :)
    Inviteljetek léci egy összetartó magyar Guild/clan ba :)
    Gamert Nevem : DangerxX
    Vámpír vok :)
  • LacusHUN

Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem. A pet-nél mit jelent az hogy soul forged?
    Amúgy Munszu viszonylag elég sok magyar van ;)
  • Munszu
    Sziasztok, régen videók tetszettek a játékról ezért lenne pár kérdésem.
    Egyik az hogy az item mail, vagy Cash shop-os dolgok kinek hogy tetszik, mennyire befojásolják a játékot, és mennyivel vagy gyengébb egy olyan playernél aki vásárol dolgokat?
    (Gondolok itt pvp/pve részére egyaránt), És még hogym iket árulnak ezekben a shopokban ha nagyon nagy előnyre tesznek szert?
    Illetve hogy PVP szerveren van-e magyar közösség, illetve ha nincs akkor PVE szerverek közül melyikre ajánlatos menni ahol többen vagytok?
    Előre is köszönöm szépen a válaszokat, mert ez alapján döntöm el hogy érdemes-e bele kezdeni. :)
  • nnannor
    Sziasztok, én is Illyfue-n vagyok, Human Mage. Ha lesz valamiféle guild akkor szivesen csatlakoznék. Általában esténként vagyok elérhető a munkám miatt:) Sajnos, de azért aktivan, nap mint nap megpróálok fent lenni. Az ingame nevem Seraf.

Mindenkinek nagyon jó játékot kivánok :) És kellemes időtőltést.
  • pandemonium
    Hülyegyerek először kérdez,aztán olvas. Láttam a PVE/PVP realmokat,ez szerintem jobb megoldás mint a szerveresdi. De a különbséget nem értem még mindig. Elolvastam az oldalon a leírást,de az elég karcsú válasz.
  • teddymac
    sziasztok , irtak valamit , facebookon keresztül kap ingyen zent ,hogyan ?
  • pandemonium
    Sziasztok!

Én még csak ma kezdtem játszani,de rögtön egy kérdés ugrott fel. Úgy gondoltam itt kapok válaszokat,talán :)
    Szóval,mi a különbség a PVE és a PVP szerver között?Csak mert nincs EU pvp szerver.
    Tisztában vagyok a rövidítések jelentésével,én PVPzni szeretnék endgame nem farmolni míg a 93. karim is felöltözik.
  • kokaa
    hali ö azt szeretném kérdezni h most akk melyik magyar klánba vagytok?,és h van-e még hely? piskitaa néven játszom!
  • BuriP
    A guild alapítása után a legfonotsabb hogy minnél többen csinálják naponta a guildquesteket, hogy szintet lépjen a guild, aa egyes szintünek 30 a max létszáma a kettes szintübe már 60an férnek be (a hármas szintübe azt hiszem 150en). Plusz a guildquestekböl XP is jön.