Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldtem PM-et.
majd törli gubbi
ScarY MAN
sok az off 😄 ....

...

Az igaz hogy elinnám....

...de veled együtt! 😄D <#ravasz1><#ravasz1>
ScarY MAN
Gááááborka... az a bajom, hogy belemennék, csak elinnád az összes bevételt 😄

...

alkoholt egy nyamvadt virtuális weblapért? 😄D

felteszek egy új kérdést....akarod hogy a menedzsered legyek?? nagyot kaszálhatnánk! <#dumcsi><#dumcsi><#pias><#pias>
ScarY MAN
D😄😄D ... semennyiért 😄 nem eladásról beszéltem, hanem hogy "csatlakozhatna" 😄 ..

de ha már felvetetted, te mennyiért vennéd meg?😄😄😄😄😄😄 ... alkoholba mérjük az árat, az addig stimm, de a kérdés az, hogy te mennyi alkoholt mernél feláldozni😄:😄D

...

hány rekesz sörért adod el neki az oldalad ? 😄
ScarY MAN
Még annó elkezdtük mi is, csak érdeklõdés hiányában igy maradt. 😊 Azóta már van egy cikkírónk, csak munka/suli miatt nem nagyon tudtam befejezni.

kb fél óra alatt befejezhetõ az oldal, ha gondolod írj privátba és megbeszélhetjük, ha lenne kedved 😊

...

Sziasztok!
Elköltöztettem az oldalt, mert jelenleg nincs erõm és idõm egy teljes értékû, önálló weboldalt megszerkeszteni.
Az új cím: Forsaken World Hungary
Gyertek minél többen, hozzunk össze egy összetartó kis csapatot.
hali lenne 1 javaslatom,,kérdésem..😄..
tehát h mindenki 1 serora menjen,és akk tudunk csapatot össze hozni! és akk írjátok le pls h melyik seerverre megy a legtöbb magyar,és egyben ez volt a kérdésem is : ) 😄 am nagyon vártam a játékot !
pls akk 9. elõtt írjátok meg h melyik serverre mentek!
Mai nappal indítottam egy rajongói honlapot a játékhoz. Egyelõre keresünk hírezõket és egy emberkét aki ért egy keveset a webdesign-hoz (fejlécet kéne készíteni).
Tervezzük magyar klán alapítását rögtön az open beta kezdetével. Folyamatosan fog frissülni a honlap. Remélem találok még pár emberkére, akinek kedve lenne segíteni
http://forsakenworld.web4.hu/
Inferno
Ezt nem értem,az okés hogy wipe lesz,de mi köze a reghez és a játék klienséhez?😛😛😛
Mert ugye az acc meg marad,de ha én értelmezem félre..sry. 😄

PS3/X360 user: Infernohun

Végülis felesleges erre a 2-napra úgyis törlik a karikat ob-n...
Anthrax
Most is regelhetsz nem kell várnod 9ig, és szerintem elég lesz ,max 1 patchet rádobnak

ha most letöltöm a klienst akkor 9.én csak regelnem kell és ezzel a kliensel játszhatok?
teddymac
vampire.-nél pve szeron hova érdemes osztani a tp.-t ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

anyit még az angol német és francia szerverekrõl hogy fel lesz osztva PVE és PVP Realmokra
szabii98
hmm akkor szurkolok hogy ne kelljen 😄

I met God. She's black

pxxl
jah vízsérve van/volt aztán vissza kell menni, h mûtét vagy sem. most úgy áll h nem kell. de majd a doki megmondja.

All hail the double x!

szabii98
kontrollra?😮

I met God. She's black

pxxl
jah szerda. én viszem a fiam vissza a korházba kontrollra 😊

All hail the double x!

szabii98
Aaz szerda ugye? 😄
Remek akkor pont nincs semmi dolgom^^

I met God. She's black

pxxl
jah, azért OPEN béta 😊

All hail the double x!

szabii98
MÁRC 9. az OB? éés szabad reg ugye?

I met God. She's black

Inferno

Várom az open bétát én is...

PS3/X360 user: Infernohun

nekem a Német cliens van a gépemen én szerintem az is fogom hagyni a gépen holnap 17:00 tõl lesz hétfõig a 3. bétateszt hétfõig 12.00 ig az EU szerokon max lvl 50 és 9. én startol az open béta mint az US
EU Szerver
Dyos – Német
Shylia – Francia
Illyfue – Angol

US Szerver
Eyrda - East Coast PVP
Lionheart - West Coast PVE
Storm Legion - East Coast PVE
pxxl
nemtom a pap jó, csak egyedül nem tud(ott) kiheal-elni egy komplett csapatot. kell(ett) a segítség neki 😊
protector-ból meg lesz millió sztem 😄

All hail the double x!

mind2 vagy egyik se.
pxxl
jajj má megint nemtom mivel kezdjek majd 😄 papnéni vagy protector <#conf>

All hail the double x!

teddymac
A Forsaken Worldnél bejelentette március 23-ai indulási dátumot elõre hozták március 9-re.

A karakterek törlésre kerülnek, mindenki tiszta lappal indul.

Hát 😊 akkor addig szünet , még 6 nap elméletileg .

Anthrax
Mondtam,hogy ha lelked rajta tessék csak

ez nem fantázia kérdése, ez egy closed beta ami nemsokára wipe al végzõdik, teljesen mindegy mi a guild neve, elég sok ember számára egyértelmû volt a játékban, hogy ez egy magyar klán és csatlakozott is, a célját tökéletesen elérte szerintem.. plusz ez megint olyan dolog, hogy játszottam más mmo val, és a puhapöcs, talicska nevekkel is fel tudtam fogni a taktikokat és hasznára voltam a partynak
BuriP
Pontositsunk, a világ az a szerver ebböl van most 3, a szerveren belül vannak csatornák( más játékoknál channel), itt ezek a realm-ek ezek közt lépkedhetsz, míg a szerverek közt nem.

mikichi: minden fajnak más kezdöhelye van, elérve a lvl10et tudsz elmenni az elsö közös részre Freedom harbor városába.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Anthrax
De,hogy pontositsunk ebben a keleti verziós játékoknál a világot párhuzamos dimenzióként kezeli,és egy ilyen realm egy dimenzió

Anthrax
/facepalm

Ezt mindenképp elakartam sütni ,de a realm, az a "világ" (server) amin játszol, jelenleg bétán 3 van 2 pve és egy pvp, a pvp-n vannak több magyar,mert az a régebbi

Én is csinálok egy guildet HUNguildHUN néven és HUNVérIstvánHUN néven megtaláltok....

Ennyire azért ne akarjál guildet,hogy 1 nevet nem tudsz kitalálni, mert ebben nemhogy fantázia nincsen,de még leégeted saját magad is, de ha lelked rakta,hát hajrá...
Ha poén volt akkor benéztem és nálad a pont 😛

Ja és miaz a reálm ?
hali milyen karit érdemes csinálni meg hol lehet találkozni magyarokkal. melyik karinál
,mert mindegyik fajt máshová rak
Ha szeretnétek csatlakozni az Eydra (PvP) szerver BlackArmy nevû magyar guildjéhez mindenkit szívesen látunk. PM Mancs, Szivacs vagy rám.
Storm serveren ha érdekel van egy magyar guild, HUNguild néven, metallica néven keressetek meg ha érdekel.
BuriP
A pvp szerven van magyar guild BlackArmy néven jópár régebbóta játszó emberkével (van pár lvl50es is). Valószinû itt van a legtöbb magyar is hiszen hét elejéig csak ez az egy szerver volt, és csak itt lehetett játszani. Mondjuk nem volt szép tõlük hogy minden figyelmeztetés nélkül ezt nevezték ki PvPre, legalább választási lehetõséget kínáltak volna....

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Vamp17
Még nem játszunk. Tesztelünk és bugokat gyûjtünk 😊 Várj még 24 napot és majd akkor 😊

Melyik szerveren van jelenleg a legtöbb magyar? Csak azért kérdem,mert szeretnék megtanulni játszani és azt úgy tudom a legjobban,hogyha honfitársakkal teszem😊
Vamp17
- Mi az hogy csak bizonyos napokon mehetsz instába? Minden nap mehetsz Instázni, naponta 5x. Nem kevered te az eventekkel? 😊 Azok más játékban is idõszakosak, úgy tudom 😛

- Ha szaggat a játék: víz effekt, árnyékeffekt kikapcs. Általában ez fogja meg, mivel az engine nem tudja a GPU-val meghajtani a vizet és az árnyékot, csak CPU-val. (nagy hiba, de ez egy 8 éves engine, ez van...)

- Open bétában EU szerver lesz német illetve francia, (ezek Amsterdamban lesznek) illetve angol szerver lesz UK-ban.

- Insta behívás: DPS-el sokkal lassabb mint pl Tank-al.

teddymac
Hol van valami info a képernyõn elöforduló dolgokról mert lenne pár kérdésem amit nem érte k 😞

frango
Szervez valaki guildet?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

ha eljön az idõ irjatok akkor és megyek és csatlakozok a magyarokhoz
ok fent mutatja
Anthrax
24 nap 5 óra 59 perc és pár másodperc múlva