Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így megkaptuk a felhasználó név lehetõséget is 😄
Így az új cím
http://www.facebook.com/FWHungary
De a régivel is bejön 😊
MINDENKI LIKE OLJA A MAGYAR OLDALT !! (akinek van facebook )
(Szerkesztõket továbra is keresünk ! )
Van magyar Facebook Oldal !!!!!!
Akinek nem fáratság Clickelni eggyet az LIKE-olja 😊
http://www.facebook.com/pages/Forsaken-World-Hungary/196520970380806
(Szerkesztõt keresek magam mellé ! Érdeklõdni PM )
én közben átnyergeltem protectorra, valahogy most a pap nem jön be 😊
All hail the double x!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ma én is rágyúrok mert mostanában nem játszottam, aztán megálltam lvl15 körül 😊
All hail the double x!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
karim neve: Sakure és természetesen az eu szerveren játszom.
Gondolom az open beta karik nem maradnak majd meg a hivatalos induláskor?.
Elõre is köszi
Az Illyfue szerveren vagyok új player 😊
LVL7es vok 1órát gameltem eddig összesen :$
Tetszik a game 😊 De jobb volna egy magyar Guild/Clan 😊
Inviteljetek léci egy összetartó magyar Guild/clan ba 😊
Gamert Nevem : DangerxX
Vámpír vok 😊
Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem. A pet-nél mit jelent az hogy soul forged?
Amúgy Munszu viszonylag elég sok magyar van 😉
S&F LacusHUN S3
Egyik az hogy az item mail, vagy Cash shop-os dolgok kinek hogy tetszik, mennyire befojásolják a játékot, és mennyivel vagy gyengébb egy olyan playernél aki vásárol dolgokat?
(Gondolok itt pvp/pve részére egyaránt), És még hogym iket árulnak ezekben a shopokban ha nagyon nagy elõnyre tesznek szert?
Illetve hogy PVP szerveren van-e magyar közösség, illetve ha nincs akkor PVE szerverek közül melyikre ajánlatos menni ahol többen vagytok?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat, mert ez alapján döntöm el hogy érdemes-e bele kezdeni. 😊
Mindenkinek nagyon jó játékot kivánok 😊 És kellemes idõtõltést.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Én még csak ma kezdtem játszani,de rögtön egy kérdés ugrott fel. Úgy gondoltam itt kapok válaszokat,talán 😊
Szóval,mi a különbség a PVE és a PVP szerver között?Csak mert nincs EU pvp szerver.
Tisztában vagyok a rövidítések jelentésével,én PVPzni szeretnék endgame nem farmolni míg a 93. karim is felöltözik.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Mivel egyik magyar klánba sincs hely és nagyon sok magyar nincs klánban úgy gondoltam csinálok egy klánt és amíg a hely engedi invelem aki szeretne csatlakozni😊Mivel 10 arany kell egy guild csinálásához és nekem még csak 3-van😞,aki szeretne csatlakozni vegyen fel Slashun néven az Illyfue szerveren és valahogy szeggyük össze azt a 7- aranyat😊
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Késõbb a mercury-s questekkel is szerezhetsz(lvl30 vagy 40 után, azt hiszem 40)
.... na most gondban vagyok....
vagy egyböl kapod az XP-t és egy tárgyat a zsákodba(teddymackót, fátylat,stb), vagy ujra beszélned kell a npc-vel, old meg valamelyik a kettõ közül, majd adja magát. Utána tread-eld át a nönek a tárgyat. Ennyi.
Néha kapsz egy tekercset is mellé, social action-öket tanulhatsz belöle(kiss, pose...).
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
nightmare carnival ha jól tudom... na ott lehet szerezni a goldot... majd ma ha már 30 körül leszek elmegyek és megnézem
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Más: Próbálkoztam hatchelni jobb petet, ami 10 perc után van, de csak 9 perces sikerült eddig😞