Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeletexX
elértük a 25fõs lélekszámot... 😊
Így megkaptuk a felhasználó név lehetõséget is 😄

Így az új cím

http://www.facebook.com/FWHungary

De a régivel is bejön 😊

MINDENKI LIKE OLJA A MAGYAR OLDALT !! (akinek van facebook )

(Szerkesztõket továbra is keresünk ! )

DeletexX
Upsz bocsi rosszat másoltam be ide !

Van magyar Facebook Oldal !!!!!!
Akinek nem fáratság Clickelni eggyet az LIKE-olja 😊

http://www.facebook.com/pages/Forsaken-World-Hungary/196520970380806

(Szerkesztõt keresek magam mellé ! Érdeklõdni PM )

pxxl
hát akkor csá vaze 😄

én közben átnyergeltem protectorra, valahogy most a pap nem jön be 😊

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Oké, level 24 vagyok, voltam a Gods Trial-on, meg a Fort Rotulor Eventen is (kétszer is), én asszem abbafejezem. Uninstall.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
hát akkor üdv vaze 😄

ma én is rágyúrok mert mostanában nem játszottam, aztán megálltam lvl15 körül 😊

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Jah és EU Illyfue szerver Trade realm és Maybach a neve. Mondjuk ez a lev19 alig volt pár óra, pedig még ismerkedni is kellett vele.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Level 19-es vámpírmágusnõ lettem vaze. Trade realm-en, de gondolom át lehet menni a többire nem???

pxxl
de megmaradnak, nem lesz több wipe 😊

All hail the double x!

ui: bocsi lemaradt...

karim neve: Sakure és természetesen az eu szerveren játszom.
Hellobelló! Nekem nagyon tetszik a gamma. Az angol tudásom szinte 0, ezért a special küldikkel szívok rendesen. Kár hogy azokat nem mutatja a quest tracker. Ha befér valahová egy lvl 26-os assa akkor örömmel venném.

Gondolom az open beta karik nem maradnak majd meg a hivatalos induláskor?.
Ha van hely 1 kindred assának valamelyik guildben, szivesen vennék 1 invet. A nevem: Silnehan
Elõre is köszi
DeletexX
Helló all 😊
Az Illyfue szerveren vagyok új player 😊
LVL7es vok 1órát gameltem eddig összesen :$
Tetszik a game 😊 De jobb volna egy magyar Guild/Clan 😊
Inviteljetek léci egy összetartó magyar Guild/clan ba 😊
Gamert Nevem : DangerxX
Vámpír vok 😊

LacusHUN

Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem. A pet-nél mit jelent az hogy soul forged?
Amúgy Munszu viszonylag elég sok magyar van 😉

S&F LacusHUN S3

Sziasztok, régen videók tetszettek a játékról ezért lenne pár kérdésem.
Egyik az hogy az item mail, vagy Cash shop-os dolgok kinek hogy tetszik, mennyire befojásolják a játékot, és mennyivel vagy gyengébb egy olyan playernél aki vásárol dolgokat?
(Gondolok itt pvp/pve részére egyaránt), És még hogym iket árulnak ezekben a shopokban ha nagyon nagy elõnyre tesznek szert?
Illetve hogy PVP szerveren van-e magyar közösség, illetve ha nincs akkor PVE szerverek közül melyikre ajánlatos menni ahol többen vagytok?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat, mert ez alapján döntöm el hogy érdemes-e bele kezdeni. 😊
Sziasztok, én is Illyfue-n vagyok, Human Mage. Ha lesz valamiféle guild akkor szivesen csatlakoznék. Általában esténként vagyok elérhetõ a munkám miatt😊 Sajnos, de azért aktivan, nap mint nap megpróálok fent lenni. Az ingame nevem Seraf.

Mindenkinek nagyon jó játékot kivánok 😊 És kellemes idõtõltést.
pandemonium
Hülyegyerek elõször kérdez,aztán olvas. Láttam a PVE/PVP realmokat,ez szerintem jobb megoldás mint a szerveresdi. De a különbséget nem értem még mindig. Elolvastam az oldalon a leírást,de az elég karcsú válasz.

teddymac
sziasztok , irtak valamit , facebookon keresztül kap ingyen zent ,hogyan ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

pandemonium
Sziasztok!

Én még csak ma kezdtem játszani,de rögtön egy kérdés ugrott fel. Úgy gondoltam itt kapok válaszokat,talán 😊
Szóval,mi a különbség a PVE és a PVP szerver között?Csak mert nincs EU pvp szerver.
Tisztában vagyok a rövidítések jelentésével,én PVPzni szeretnék endgame nem farmolni míg a 93. karim is felöltözik.

hali ö azt szeretném kérdezni h most akk melyik magyar klánba vagytok?,és h van-e még hely? piskitaa néven játszom!
BuriP
A guild alapítása után a legfonotsabb hogy minnél többen csinálják naponta a guildquesteket, hogy szintet lépjen a guild, aa egyes szintünek 30 a max létszáma a kettes szintübe már 60an férnek be (a hármas szintübe azt hiszem 150en). Plusz a guildquestekböl XP is jön.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

vegeta22
Hali.
Mivel egyik magyar klánba sincs hely és nagyon sok magyar nincs klánban úgy gondoltam csinálok egy klánt és amíg a hely engedi invelem aki szeretne csatlakozni😊Mivel 10 arany kell egy guild csinálásához és nekem még csak 3-van😞,aki szeretne csatlakozni vegyen fel Slashun néven az Illyfue szerveren és valahogy szeggyük össze azt a 7- aranyat😊

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

teddymac
Abba akik itt fórumoznak.

Törölt felhasználó
fennvagyok Beek néven! invelnétek?
BuriP
Az imént újabb magyar guild alakult, az Illyfue szerveren, CB-s BlackArmy guild tagjaival!!! XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Melyikbe? 😄

teddymac
szeretnék a guildba bekerüni

Törölt felhasználó
hát nemtudom te hogy vagy vele, de én most vagyok 19es, és van vagy 10 küldim..😄
Törölt felhasználó
köszi😊
BuriP
talent pontokat a talent compass nevü itemmel reset-elheted Itemshopos cucc, de a lvl20as ládádban is lesz egy 30napos lejárati idõvel, illetve 60 achivement pont után kapsz még jutalomba. De tegnap irta a systemchat hogy talált valaki egyet kincsestérképpel.

BuriP
soul coinnal az npc-kel kereskedhetsz, playerek közti tread-hez AH-hoz kell a sima pénz, igy is juthatsz hozzá, illetve Nightmare Carnival eventes game tokent válthatsz be rá sátor mellett álló kis npcnél.
Késõbb a mercury-s questekkel is szerezhetsz(lvl30 vagy 40 után, azt hiszem 40)

BuriP
a parfümös questhez partyba kell lenned egy ellenkezö nemü karakterrel. Én male karaktereket probáltam csak eddig, ugyhogy azt irom le, a nönek kell lenni a leadernek, megmondja milyen parfumfajtát kapott questnek, te beszélsz az npc-del egyszer akihez a quest szól (colonel sheperd, vagy mi a neve) utánna ujra tudsz majd beszélni vele és felajánl egysor különféle parfümfajtát, kérd a megfelelõt. A nö menjen oda hozzád közel és használja a saját itemét (nem tudom mi lehet az), neked megjelenik a chatnél kékkel hogy ezt a farfümöt érzed,
.... na most gondban vagyok....
vagy egyböl kapod az XP-t és egy tárgyat a zsákodba(teddymackót, fátylat,stb), vagy ujra beszélned kell a npc-vel, old meg valamelyik a kettõ közül, majd adja magát. Utána tread-eld át a nönek a tárgyat. Ennyi.
Néha kapsz egy tekercset is mellé, social action-öket tanulhatsz belöle(kiss, pose...).

sziasztok! a talent pontok berakását nem értem ,mire érdemes egyáltalán rakni a karim stoneman és vissza lehet-e venni azt a pontot amit beraktál .Elõre is kösz...
Törölt felhasználó
mi a különbség a Soul Coin meg a Gold Coin között? hogyan szerezhetek goldot?
frango
Én nem tudom mi van, de alig kapok questeket. CBTn 30ig simán el tudtam vinni solo questekkel és volt is egy rakat, de most alig van...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

teddymac
rio add valami parfümös questet ,merre induljak mert nem értem 😞

Törölt felhasználó
köszi😊
teddymac
Sikerült a guild ?
bevennétek : joghurt 😊

BuriP
FHban a fötéren sétál körbe egy kövér szakácsszerü npc, töle vehetsz.

vegeta22
Marksman-t mennyire keresik instákba?Mert lehet hogy azt kezdek<#miaz><#wink>

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

Vamp17
Mercury Statuette. Egy NPC nel 3 Gold(rendes, nem soul)-ert el lehet adni...

Törölt felhasználó
Hol lehet Demar Sweet Wine-t szerezni a Life in the Harbor küldihez?
Vamp milyen CS itemre gondolsz pontosan ?

andrew1988
20+feletti weapont és armort hol lehet venni?

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
ki játszi cassandrax néven?

teddymac
Mehetsz kisebb szinten is inkább ügyességi játék .

andrew1988
õõõ irtam, psszelehet szedni, kedden, csütörtökön és szombaton van egy event
nightmare carnival ha jól tudom... na ott lehet szerezni a goldot... majd ma ha már 30 körül leszek elmegyek és megnézem

BuriP
Tegnap az elsõ farkasom rögtön zöld lett, másodpercre pont 10 percig volt az inkubátorban 😄

Hát ahhoz kéne 10 gold, neked van?😊
Más: Próbálkoztam hatchelni jobb petet, ami 10 perc után van, de csak 9 perces sikerült eddig😞
andrew1988
na mi a helyzet a guilddal?

Vamp17
Jaja nekem is feltunt. Meg mintha a mobok mozgasa is sokkal "pontosabb" lenne. Viszont ez az uj CS item... Ezzel meg lesznek gondok.