Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am néztem, a ló jobban érdekelne, mint a láncos.
Tamed job merre van? 😊 mostanában nem nagyon csinálok questeket, inkább csak karnevál, vagy god's trial.
All hail the double x!
Illetve a zöldböl lehet kék ha több mint 30 percig van az inkubátorban.
Láncos démont oblivionban lehet fogni, de kell hozzá Tamed job is, a lovat (nightmare) pedig a 40es teruleten, de nem sima mobbol esik, hanem egy 4 oránként spawnolobol, és ehez is kell Tamed.
Emperor Canyonban eshet Apopihs bosstol, annak a lelke, illetve lost lighthouseban lehet rák petet fogni egy lvl50es mobbol a torony alatt a vége felé.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Szilva_lekvar-t kell invelni 😄 <#vigyor5>#vigyor5>
lvl31 Kindred Assassin
All hail the double x!
__
am láttam ilyen lovat, láncos dögöt azokat is ilyen helyen lehet majd befogni, csak magasabb szinten?
All hail the double x!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
All hail the double x!
pénzszerzésnek AH-z, és Nightmare carneval-os gametokent is válthatsz be.
petet hanyas szinttõl lehet szerezni/venni? pet dealernél csak pethez való cuccokat meg pet stonet tudok venni,én vettem wolf pet stoneoket és beraktam abba a petnél lévõ két slotba,mind a kettõ világít,de nem tudom mire jó ez így,azt hittem ki fog belõle kelni a pet vagy valami 😊 pénzszerzési lehetõségek is érdekelnek,egy fityingem nincs,csak soul coinok amiket a questek után kapok,de az igazából nagyon kevés. légyszi úgy magyarázzátok el,hogy életemben nem mmo-ztam úgyhogy nem vágom még ezeket az "mmo-s szakzsargonokat" 😊
ReaL MaDRid x siempre
érnek valamit? vagy hogy lehet relative gyorsan pénzhez jutni?
★ 汤姆 李
Magyar guild mindenkit vár szeretettel, Fórumban tudtok jelentkezni, Eu szerveren vagyunk,
Ennhun vagy Westie keressétek a játékban.
http://pannonia.tarhely.biz
All hail the double x!
másik meg 2 könyv The heptameron a címe azokat sem tudom sehol sem elolvasni
egyébként ha van magyar klán szívesen lennék tagja, palinko néven vagyok.
😄
elfelejtettem 😄
jah elsõ 10-et szoktam csak 😊
van már valami a guild-el am? vagy nem is lesz sg-s? 😊
All hail the double x!
XP-t a questek közül a main questek adnak jól, a sub questek kevesebbet, Henrynél az elsö 10et érdemes inkább csak csinálni, mert ott azokért kapsz sok XP-t a maradék 20 sokkal kevesebbet ad már.
Mana mindig is sok fog fogyni, ezért is érdemes csinálni az alkémiát, és a fözést.
Nem volt kötelezö egyébként felvenned a fözést sem mikor megkaptad az elsö 3 job pontodat, ki lehetett volna hagyni, de fruit of wisdom-mal (remélem jol irom a nevét) bármikor befagyaszthatsz bármilyen foglalkozást és visszakapod a rá elnyomott jobpontodat, hogy új job-ot tanulhass. Persze a lefagyasztott jobot nem fogod tudni tovább használni.
az sem tetszik h 2 féle pénz van. persze egyszerûen lehet szerezni, de most miért? pár naponta 30-40 ezüst kb. meg ha mákod van esik olyan cucc amit el tudsz adni az aukciós házban.
a mana még mindig nagyon gyorsan fogy.
munkák meg alapból nem jönnek be. miért kötelezõ nekem fõzni, kotyvasztani? nem akarom. nem akarok szakács lenni. :/
All hail the double x!
All hail the double x!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
am tegnap nagyon meguntam hogy lvl26 körül cipelem a htáamon a sok noob-ot az instában megrt mindekit berántanak, én iylet nem jáccok 😄 szal kezdtem egy kindred assassin-t, én nemtom mit csináltak, de sztem sokkal sokkal jobb most, mint cb-n volt, most absz fav lett a csaj 😊
____
más: csináljak olyan scriptet, ami berak mindenkihez egy jelzés értékû képet a kasztjáról, alt szövegben vagy máshogy meg kiírva, hogy õ ki, mi, és mi a neve, esetleg a guild neve.
sg-s guild hogy halad? 😊 rágyúrok a karneválra aztán megy az anyagi segítség ha kell.
All hail the double x!
Kimondott AoE/Stun kaszt lesz, a játszható fajok: stonemen, human, elf, és kindred. A kaszt fegyvere a balta lesz.
All hail the double x!
vagy én voltam már fáradt este? 😄
All hail the double x!
All hail the double x!
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat mindenkitõl!
tegnap voltam karneválon, hát istenem azt a bénázást komolyan ami ott folyt :S se a támadásos, se a matekos részt nem bírták felfogni. volt egy idióta mage aki folyamatosan legyilkolta a manókat matekolásnál. hát agyfaszt kaptunk már mire végeztünk. majd 45 percet töltöttünk bennt -.-
All hail the double x!