Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Szerintem biztos lesz wipe. Szép lenne, ha nem lenne...
Erre a morcos teknõsre rámegyek majd szerintem. Hátha jó lesz majd valamire😊
Egész jó a login screen is. Ahogy a háttérbe vergõdik az a griff..................................várunk............

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Úgy gondolom fontos tényezõ, hogy a beta után várható-e wipe, errõl valakinek van infója?

pxxl
akik benne vannak az elsõ cb szériában azoknak szól a köv.:

elsõ teszt idõszak alatt el kell érni 3 karakterrel a 29es szintre, és OB-re kapsz egy spéci pet-et...

link

aki nem került be az se aggódjon, minden teszt korszaknak lesznek ilyen event-jei 😊

___

OB-re kapsz egy spéci pet-et...vagyis OB után nem lesz wipe? <#vigyor5>

All hail the double x!

Gubberx
Nagyon gáz a narrátor csaj hangja :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

pxxl
Launch Trailer

All hail the double x!

pxxl
nem enged be <#zavart2>...<#nevetes1>

All hail the double x!

pxxl
ez az 5 kép (sztem concept art) váltakozik telepítés közben 😊

All hail the double x!

szabii98
Sajátok?ugye nem???

I met God. She's black

pxxl
telepítés alatti képek 😊

All hail the double x!

Na közben sikerült utánanézni , ha jól számolom, csak holnap éjféltõl, azaz okt.28-tól lehet játszani csak

Van arról info, hány órakor lesz a cb ? A honlapon nem találtam róla semmit

Ja az jó akkor figyelem továbbra is topic-ot:-)
Különben másik 4 haverom regisztrált bétára és senki sem került be lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

pxxl
elvileg 2x3-4 hétre tervezik a cb-t. de ha regeltél cb-re, és írtak, hogy regisztráltak (de nem kerültél be elsõre) attól még lehet h lesz lehetõséged késõbb a cb-re 😉

All hail the double x!

Mikor lesz OB?Mert addig topic-ot is kiszedem kedvencekbõl,hogy ne idegesítsen nem kerültem be CB-re:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

pxxl
már lehet tölteni a klienst <#taps>

All hail the double x!

BuriP
"De, ha jól olvastam, akkor megpróbálják úgy csinálni majd, hogy minden regisztrált játékos legalább egyszer lehetõséget kaphasson, hogy részt vegyen vmelyik CB-n" ->akkor nagyonsok embert kell bezsúfolniuk, amennyi kulcsot kiszórtak. 5 e-mail címmel regisztráltam és mindre automatikusan küldték a +2 kulcsot, és ezzel azt hiszem mindenki más is így van. Ennyi accot belezsufolni 2x3-4 hétbe...<#szomoru1>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Akkor kerülsz be, ha kapsz mailt, hogy bevettek .A CB elsõ szakaszára már sztem nem lehet bekerülni, gondolom mindenkit értesítettek.De, ha jól olvastam, akkor megpróbálják úgy csinálni majd, hogy minden regisztrált játékos legalább egyszer lehetõséget kaphasson, hogy részt vegyen vmelyik CB-n

Anthrax
A kapsz 2 kulcsot nem jelenti még mindig a bekerülést ,csak hogy regisztrálva vagy bétára, bár ne legyen igazam,csak már mindenki jön a false infokkal,hogy bekerült 😄

További infó, úgy tûnik én is bekerültem és kaptam 2 betakeyt, nos ha valakit érdekel írjon...

Doomista
Semmim sincs :-( Nem sikerült bemákolnom a bétára való indulást.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
doomkoma van ilyen betakeyed? Ha van dobj már egyet a mailcímemere 😊

Mhhh eddig a PW-t toltam, de ha betartják amit ígértek erõsen elgondolkozom rajta, hogy lehet itt az ideje a váltásnak...😊)

Ez már igy fog bekerülni?Igaz ,óvatosan,de lehet balanszolni,csak ugyebár ahoz több skill(képesség kell)
Egy jó PvP hez ez sztem hozzátartozik.Nem azt mondom h csak ilyenek legyenek,de akkor ugyebár kell a castereknek is instant spell.
Vamp17
Jelenleg, többek között, ezen dolgoznak. Óvatosan kell megközelíteni a dolgot, mert a caster osztálynak meg a marksmannek az nagyon nagy segítség lenne.

ScarY MAN
kinaiban még nincs benne, de ígérték az való igaz ;D

...

Még anno azt olvastam,hogy megpróbálják nyugatiasítani a játékot ,hogy a skilleket pl futás közben is el lehet nyomni,ebböl lett valami?PL ha assasinnal megyek,a skilleket futás közben is eltudom nyomni?
Amúgy aki nem kockul 0/24 és hajlandó lenne megosztani az accounját az pm me.
Akár az is játszik, hogy az övével játszom, csak már grind hiányom van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Anthrax
Kulcsot mindenhol osztogatnak,de az nem jelenti,hogy 27én be is kerülsz, akik bekerültek azok megkapták már az e-mailt, akik nem azok meg várnak a következõ teszt fázisra.

már csak 3 nap a bétáig 😄 de akinek van kedve próbálkozni a bejutással annak itt van ez: http://www.gameitems.com/get-your-closed-beta-forsaken-world-47.html
333 kulcs van még jelenleg 😊 nem kell regelni csak beírod az e-mailt és kapod a kulcsot.
hát szerintem ez már nagyon annak tûnik 😄
pxxl
ilyen szöveggel jön ímél ha bennt vagy:

The wait is over! Congratulations! You are now officially one of the lucky few selected to enter the first phase of Forsaken World's closed beta starting on October 27th.

All hail the double x!

mármint a kialakítás, maga a talen meg a talent kalkulator az jó, meg nagyon is tetszik 😄 kicsit hülyén fogalmazok..
Király 😄 bár eléggé hasonlít a wow-éhoz :S nem mintha bajom lenne vele.. csak..
ScarY MAN
ScarY MAN
pont tegnap próbáltuk ki.... szép a környezet 😄 ... érdekes küldik, skillek egész jók. de nekem itt véget is ért mivel antibot rendszer kibaszott non-stop 😄 nem értettem a kinai szoveget és rossz válaszokat adtam meg 😄

...

frango
Nem😊 Itt csak leírja, hogy hogyan tudod a kapott kulcsot regisztrálni. A kulcsokból válogatnak random, hogy melyik jut be.

http://v.youku.com/v_show/id_XMjE1NjQwNDMy.html valaki nem tudja ennek a szép számnak a címét?
Rowlend
Jött egy mail amiben kaptam még két kulcsot, ez jelentheti azt, hogy bejutottam? 😊

Beta Registration Complete!

You have now successfully registered your account for the Forsaken World beta. As a beta player, you'll get to experience Forsaken World ahead of thousands of others.

While Forsaken World is our most highly anticipated MMO to date, we know that a game isn't great unless you're able to play with your friends, so we're giving you two additional keys to share below.

(beta key1)
(beta key 2)

Share the Love!

Simply forward this email to one or two of your friends and have them follow the below instructions to join you in the Forsaken World beta.

1. Go to www.perfectworld.com
2. Login using your Perfect World Entertainment username and password.
3. Click on the "My Account" link.
4. Click on "Redeem Beta Keys".
5. Enter your beta key.

GET OVER HERE!

frango
Az csak annyi, hogy a kulcsal aktiváltad az FWt... Emailen küldik, hogy bejutottál e vagy sem.

Ha perfectworld.com ezt írja accountnál, hogy:

Forsaken World Status: Accepted

Akkor most bennvagyok?😄

Marksmant indítanék elsõ körben ...
Vamp te játszottál ezzel a kínai verzióban,tetszett ?
Köszi!

Doomista
Helyesen jó ötlet, amúgy is fasza oldalakat raksz össze 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

igény szerintem van rá 😄 én is támogatom de sajna a beszélõkém nem valami jó és az admint sem érzem _XD
ScarY MAN
én összedobnék egy magyar fw rajongoi oldalt 😄 már vampnak is mondtam😄D ... ugyi? 😄 ....ha van rá igény és vannak akik érzik magukban az admint és hireznek miegymás akkor csinálok 😛

...

Vamp,írnál valamit a hivatalos fórumra,vagy ide ,vagy ahol a legtöbb magyar megfordul és bent van a phase 1 ben,hogy könnyen megtaláljuk egymást?jólenne összerkani 1 magyar guildet a CB tesztelésére.
Üdv! nekem is van egy fölös kulcsom, akinek kell írjon 😊 és nem e-mailben kaptam. Amúgy valami guild szerüség van már tervezésben vagy a játékban eldõl ? 😄
Rowlend
Köszi szépen <#worship>

GET OVER HERE!

Küldtem neked pmben.

Rowlend
Valakinek van még kulcsa? 😊

GET OVER HERE!

Vamp17
nah meg 5 szervert hozzacsaptak. Mar 35 :Ö