1214
-
#493 majd szólnak, nemsokára lesz újabb meghívás cs1-be, ha akkro sem, akkor a cb2-re bekerülhetsz. -
NinjaAssassin #492 Feliratkoztam a zárt bétára mikor kapom meg a kulcsot?? -
#491 :D:DD:DD -
#490 Tedd be a bagodba ezt az itemet :D -
#489 http://www.youtube.com/watch?v=v3q6ov2wZFc
25.000 megnézik jön a p1 harmadik invje -
kovalik #488 milyen pvp módok vannak a játékban ? -
#487 :D:D:D:DD:D:DD én szakadtam mikor megláttam :D -
#486 beraktam a topikba de le sem szarják, humorérzékük nem annyira kifinomult mint nekünk :-) gubb az szerintem elájult tőle :D -
#485 amúgy sg háza tája már látta csodálatos FFFFUUUU mved amivel ma büszkélkedtél nekem ?:D -
#484 -
#483 -
#482 hát már kezdek félni, mert lehet hogy az agyad azon része is tükörsima lett az alkohol miatt amit a munkáim véleményezésére használtál :D de köszönöm :D -
#481 mi? jah nemtom már láttam, nemtom mi érdekelne még -
#480 mármint? :P :D -
#479 ha azt mondom hogy fasza, nem mondanék újat mi? :DD -
#478 eddig jó :)
am engem is érdekelne a dolog :P -
#477 mondom csak gyorsan unalmamba csinálgattam :) szóval nem fikázni (annyira mert az midnig jól jön) -
#476 ide raktam pár fullos képet. :) -
#475 Jelenleg béta van, jelentkezz és nov 24én kezdődő phase2 bekerülhetsz -
NinjaAssassin #474 érdemes letöltenni a játékot?jó a grafikája a játékmenete ? ja és melyik szerevren van sok magyar? -
#473 Engem érdekel -
#472 amúgy ha valakit érdekel tudok mutatni egy korai tervet, tegnap unalmamban elkezdtem :) -
#471 igen erre en is gondoltam, meg kiirni az éppen futokat eventeket ilyenek :) csak ugye Cat visszalépett bár aztmondta még rá néz a játékra de egyedül azért nem lesz kellemes plusz munka mellett az oldalt összehozni. Tehát, aki érzi magában az erőt írjon :D -
#470 ötlet tartalomra, hogy az eventeket kiírhatnátok hogy kell megcsinálni meg mit érdemes mit nem -
#469 nem useless, bát te mit veszel annak :D bárdoknak van aoe heal (nincs saját heal!), és buffolni tudnak, szval szerves részei egy instának, de am elég gay karakterek szvsz (főleg a férfi bárd)
max lvl meg asszem 50 (cb 2-ön legalább is ennyi lesz a max) -
#468 Nem cb-re kérdeztem ,hogy mennyi a max lvl, hanem a végleges játékban, bár tény,hogy nem voltam egyértelmű
Bárddal játszik valaki ? Mennyire használható? Azt szeretnék majd indítani,csak useless class nem érdekel -
kovalik #467 Az alchemy tutorialt, hogy lehet megcsinálni pontosan? Nekem sosem jön össze, nem bugos ? -
#466 lol ez a karnevál mekkora jó buli csak qva sok token kell a spéci fegyverhez -
#465 igen lehet, OB-re álláskor lesz wipe, utána többet nem :) -
#464 amugy scinalom oldal tervet, majd közzé teszem ide néktek mi nem tetszik meg ilyenek, meg jöhetnek ötletek is:) -
kovalik #463 CB 2-re nem törlik a karikat ? lehet folytatni ? -
#462 elviekben igen van :D -
#461 jah kipróbáltam a bárd kasztot. hát nemtom hova tenni hírtelen :D ezekkel a kottákkal mi van? csak dísz vagy van haszna is? -
#460 én is így vagyok vele, bár nem húzom gyorsan a karaktert, pedig ez nem jó 5let :D megint unalmas lesz ob-re :/ -
#459 CB1 ben a max szint 29.
XP aid: soul currency-ert vehetsz XP-t. lenyegeben hasonlo mint az xp kekercs. A vett XP-t nem kapd meg azonnal, hanem a leolt mobok utan adja hozza a jatek. ahogy neztem, az amugy kapott XP durvan 30%-at kapod meg igy meg pluszba. Tehat ugy nez ki a dolog, hogy magadra nyomod a az XP duplazo tekercset, igy ugye 200% xp jon, majd meg veszel XP aid-ot is, igy a 200% 30%-át is megkapod pluszban.
Maga a god's of trial egy event. a Lenyege h be kell vedeni 6 oltart. mindegyiket 20 mob probalja megsemmisiteni. Ha megvedtel egy oltart, az bemegy kozepre. Ha mind a 6 oltar kozepen van, megjelenik egy boss, akit le kell nyomni.
A jatekban minden event masra jo. Ez arra, hogy XP-t szerezz. a cirkuszos hogy normal currency-t. Stb, stb
mellesleg megvan a 29. szint, Most elkezdek a Repu-ra gyurni, meg penzt szerezni, illetve osszeszedni jo cuccokat az instakbol, hogy mire jon a szintemeles, megvehessem a 30. szinten kaphato mountot. -
kovalik #458 most 29 -
#457 Mennyi a max lvl ? -
kovalik #456 nem kell kockának lenni ehhez annyira, elég gyors a fejlődés -
#455 Itt ki olyan kocka hogy felhúz 3 karit lv29-re ? :D -
#454 jah