Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
sok értelme lenne pvp-ben ha látják egymást "rejtve"...

All hail the double x!

Anthrax
De ez miért fura ha 2 assasin duealzik akkor mind2 stealth ? Ugyanez van Wow rugónál is, persze ott sapot spamelik . Nem kell ilyen hülye duelt játszani ha nem tetszik, próbálkozz más classok ellen.

Ha van valakinek felesleges acca és játszik a Silkroad onlinéval adok érte 1 95+ os warriort PW változtatóval. Ha valakit érdekel írjon 1 pm et
Vamp17
A mozgas kozben elsutheto skilleken dolgoznak a fejlesztok.

Az hogy nem latja egymast a kett Assa. lehet hogy bug, ha pedig nem az, nyomas a hiv. oldal suggestions szekciojaba es tessek leirni az otleted. 😊 De komolyan, aki benne van a betaban nyomasa a visszajelzeseket, mert ugy lesz jobb a jatek! Ha csak itt bosszankodunk, hogy ez sincs, az sincs, azt nem halljak meg a fejlesztok 😊

kovalik: sztm meg nem aktiv ez a lehetoseg. Irtak is, h a "magasabb rendu" pet funkciok a 2. fazisban lesznek bekapcsolva.

Szerintem a FW és a BoI teljesen más tészta, bár a PvP lehetõségek biztos nem térnek el sokban..., azonban utóbbiban úgy emlékszem lehet bizonyos spelleket mozgás közben is használni, kizárásos alapon a FW-ben nem. :/ (még? (😊

Sziasztok.
Sokan irtátok itt hogy 10-20 emailell regisztráltatok hogy kapjatok belépöt. én csak 1et csináltam és nem adtak. Másrészt szerintem ez teljesen etikátlan, és nem értem miért nem tiltották le ha 1 ipröl 20 kül reg ment.
Akinek van felesleges légyszives küldjön nekem egyet, kiváncsi lennék a játékra, érdemes e boi rol átváltani, mennyire unalmas ismétlödö és mennyi uj van ahhoz képest. Mennyi pvp lehetöség van benne stb.

Kösz Vamp, de már 24-es vagyok, és egyetlen mob sem volt még befogható.Ugyanúgy zajlik ez akkor, mint a BOI-ben, hogy egyszer csak egy lasszó megjelenik ?

+
Szép grafika
Jól kinézõ effektek
Nem kell grindelni a szintekért
Az eddigi legjobb free mmorp amit valaha láttam

-
A mozgási körülmények nem teszik lehetõvé a hardcore pvp-t!!
Néhol átgondolatlan (pl: assasin vs assasin duelnél,ha mind a ketten elmegyünk stealthbe nem látjuk
egymást ,csak azután mikor letelik a stealth)
pxxl
hogyan?

All hail the double x!

Nincs benne grind?: %

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ez a "nincs xp grind" nem biztos,hogy jó dolog mert aki elõször kezd egy mmo-t az tuti végig küzdi elsõ karakterrel egytõl egyig a küldiket majd elérkezik a pvp részhez amikoris észreveszi,hogy nem éppen jó kasztot választott így felhúzna még hamar gyorsan 1-2 class-t.Na ilyenkor én pl.nem vagyok kiváncsi ugyanaz történetre ugyanaz küldikre..

★ 汤姆 李

Vamp17
Én a szaladgalos reszeket elvezem a legjobban 😊 Mindig elolvasom a quest leirast, tok erdekes kuldik vannak, egy csomo elorelenditi a tortenet szalat.

Az meg sztm pozitiv, h nem lehet xp-t farmolni. Minek is, eszmeletlen sok quest van.

Vamp17
Igen

mobokatt egyébként lehet befogni petnek, mint a BOI-ben ?

hoppá, elsiklottam felette 😊
kösz

magyarokat keresek cb-n ha valaki szeretne velem játszani akkor a nevem Tiszike_Hun ja és ha valakinek van egy felesleges acc-ja akkor szóljon mert az apukám nem jutott be a cb-re
pxxl
eleve semmi értelme a petnek sztem. minek? legyen egy kaszt pl mage-ek akik tudnak idézni állatokat, aztán kész. de most mindenki rohangál itt a 3 kül. petjével... papnak jó a pet néha 😄 ráküldöm a mob-ra aztán healelem a kis dögöt, legalább fejlõdik az is 😄

am nagyon sokat kell rohangálni, ami elég unalmas. kb 15-20 szint között csak futottam a városban, alig keleltt egy-két küldetésben vadászni. meg marhára nem éri meg pl farmolni sem az xp-t. :/

a kis méretû táska meg nem akadály, amúgy sincs lootolás, alig van benne 1-2 cucc.

All hail the double x!

Anthrax
perfectworldös gamekbe ez a pet mizéria meg a craftolás túl bonyolítása nem tetszik igazán, meg,hogy a mountokat is lehet upgradelni meg ilyen hülyeségek 😄

pxxl
jah am a petekkel kapcsolatban, ha még nem jöttetek rá, vagy aki még nem játszott vele, 2 alap petet lehet kombinálni, illetva a 2 kombináltat megint stb, ha azonos a szintjük! ilyekor egy erõsebb peted lesz, talentpontokat kap. pl HP-ra. 😊

All hail the double x!

pxxl
itt, de ott a link a 261-es hsz-ben is, ahonnan a szöveget másoltad ki 😄

All hail the double x!

pixxel :

"akik benne vannak az elsõ cb szériában azoknak szól a köv.:

elsõ teszt idõszak alatt el kell érni 3 karakterrel a 29es szintre, és OB-re kapsz egy spéci pet-et... "

Pixxel emlékszel még véletlenül, hogy ezt hol olvastad ?
Köszi!

Vamp17
Nekem az elso insta annyira nem tetszett. Foleg az hogy csak egy helyisegbol all. A masodik, a sivatagos "kings of valley" sokkal jobb! Mindenkepp problad ki!

pxxl
na voltam az elsõ instában. (láttunk már róla videót is) Fort a neve. pappal bemegyünk, behúznak 3-4 mobot, nyomom az alap gyógyítást, olyan szépen lehúztam a tankról 3 mobot mint a vihar 😄 am 20-as pappal egyedül nem lehet kihealelni a csapatot, nagyon fogy a mana. kell a vámpítok ereje is.

All hail the double x!

Vamp17
Errol jut eszembe, hogy igencsak meglepo, de nagyon keves a "rinya" a hiv. forumon. Sehol egy "csalódtam", vagy "xar a jatek" topic... és nem azert mert kimoderaljak oket 😄

Mindenki boldog, meg meselgeti a jatekelmenyet, meg h mit hogy kell csinalni 😊 Vagyis egyenlore tetszik az embereknek. 😊

A szeron is mindig sokan vannak font, illetve azt kell hogy mondjam, a szoveg elcsuszasos, kinai szoveges bugokon kivul szinte alig van jelentosebb hiba a jatekban. Minden megfeleloen mukodik. Latszik hogy igencsak hosszu kinai zart beta elozte meg a nyugati kiadast.

Igen, de valamibõl a játékot is fent kell tartani, nekem BoI-ban és PWI-ben sem volt semmi gond az invertoryval, mert a bankban tárolhatod a fontosabb cuccokat, s csak a szükségest kell magadnál tartani. Én azt mondom ez egy kényelmi megoldás, egyelõre belefér, láttunk már rosszabbat is..., de mégis azt érzem ennek is az a mozgatórugója, hogy valamiért rinyálni is kéne már. 😊)

Titan
Mondjuk, ha lehet a játékpénzt átváltani rendes itemshoppos cointra, akkor nem hiszem, hogy nagyon nagy bajban lennénk...max többet kell farmolni/craftolni egy kicsit.

BuriP
A Hotk is Perfect World-ös játék, és van ami a videók alapján hasonló megoldású mint ott, Pl. az auto-útkeresés egy az egyben ugyanaz. Ott is egy kisebb inventorival indulsz és 3x nagyobbíthatsz rajta (legalábbis lvl50ig amíg a karaktert vittem). 2x sima questtel kapsz +6 slot-ot, egyszer pedig itemshopos cuccot kell vinni az npc-nek a questhez.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Doomista
Köszönjük, Emese! <#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JaSoN HuNTeR
Higyétek el ugyan úgy lesz mint a többi MMOban Item Mall elfogja rontani. Allods online is milyen jól indult azt mekkora szar lett...

Guild Wars 2ben van a remény.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Doomista
na hát remélem nem úgy lesz mint jd-ben 😄 ezt a rossz szokást ha áthozzák ide is...mondjuk boi-ban is ugyan ez volt...akkor ez miért maradna ki bakker

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl
lvl10-en kapsz +5 vagy 6-ot. utána még nemtom 😊

All hail the double x!

Vamp17
nem tom, egy quest adott hozza 6-ot, lehet hogy kesobb is kesz ra quest, ami tovabb boviti.

Gubberx
Ha jól látom itt is hangyapöcsnyi méretû az inventory mint JD-ben és jó pénzért majd bõvítheted... fail

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vamp17
Biztosan.....de azért varjuk meg meg kiadjak jo?😊 Ugye CB ben nincs Item Mall es eddig az eg egy vilagon semmi hatrany nem volt belole 😊 Az egyetlen, amit eszrevettem, h rengezeg mana poti kell, de azt a jatekban is lehet szerezni/csinalni.

Plusz a jatekbeli penz, Item shop fizetoeszkozre valthato.

JaSoN HuNTeR
biztosan nagy item mall lesz az egész 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vamp17
1. Nem tok magyar oldalrol.

2. Vannak tervek uj torp es stoneman kasztokra

3. a kinaiban van XP, stb növelö, mana, hp poti, illetve kosztumok, petek, mountok. Az NA/EU verzioban meg nincs bekapcsolva az item shop.

Üdv mindenkinek.

Tudna valaki infót mondani arról hogy van -e magyar oldal ami napi szinten foglalkozik ezzel a játékkal?
A törpöknek nem is lesz több kasztja csak a marksman?
Az item shop mekkora elõnyökkel fog járni? Gondolok itt olyanra mint: EXP - Drop rate és stat növelõ dolgok.( DMG, Def, stb.. )

Kösz a válaszokat 😊
Engem az érdekelne, hogy a Marksman kap-e sebzésbüntetést? Perfect Worldben az archer close combatban a sebzése 50%-t elveszti, FW-ben mi a helyzet? 😊)

Anthrax
Egy kis MMOHut-s gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=ljUM0DazJig

Egyre jobban tetszik ez a game

probléma megoldva
Your account has already logged in.pontositva...de nem értem ha valaki feltörte volna akkor egymást léptetnénk ki azzal h mind a 2 en megprobálunk bejutni....ha megváltoztatta vna a jelszót ,azt írná helytelen adatok. Tudna valaki segiteni?
játszok játszok,egyszer csak ki disconnectel a szerver ....Your account have been logged in...wtf?
pxxl
csináltam pár képet. fúhádé, minden maxon 😊

All hail the double x!

pxxl
nah lvl10-es karakterek: mage, protector, marksman, assassin...

egyelõre ez a fav. sorrend is. többit holnapra hagyom 😊

All hail the double x!

BuriP
Mikor regisztráltál bétára az elsõ kulcssal, akkor csak felkerültél a listára amirõl a bétásokat kisorsolták/ják, az még nem jelent biztos bejutást (máskülönben itt már mindenki játszaná<#papakacsint>).

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Elsõre mindenki csak egy kódot kapott, és ha regisztrált vele bétára kapott még egy e-mail-t és +2 kulcsot "fedezd fel az FW világát a barátoddal, vagy kettõvel" szöveggel.

Hú de megvan ez bonyolítva ^^' és am a bekerülésel...ha kaptunk kódot egyszer mindenképp bekerülünk vagy csak esélyt kapunk rá ? Meg amúgy is mikor lesz hogy szabadon bárki jáchat rajta ? ScaryMAN és akkor honan tudtad meg a másik nevet ? 😮
ScarY MAN
ha egy kódot kapott akkor az valószínû hogy bejutott. aki 2kódot kapott, azon embereknek kell várni.

Amúgy én is szoptam a bejelentkezessel, mert pl nekem nem azzal a névvel kell a jatekba belepnem amit megadtam az odlalon bejelentkezesnek 😛 ... lehet az a baj 😊

...

pxxl
azzal csak aktiválták a béta kulcsodat, de még nem kerültél be. majd írnak ha bennt vagy a bétában, és játszhatsz 😊

All hail the double x!

Hello ! Én regiztem az oldalon és e-mailban kaptam is egy kódot amivel aktiválhatom...ezt meg is tettem de így sem akar beengedni a játékba...csak követem a leírást bejelentkezés, my account, beta key és oda beírtam a kódot...az oldalon azt írja ki hogy aktiválva van viszont a játék nem enged be -.- nem tudjátok mi lehet a baj ? :S