Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy nem latja egymast a kett Assa. lehet hogy bug, ha pedig nem az, nyomas a hiv. oldal suggestions szekciojaba es tessek leirni az otleted. 😊 De komolyan, aki benne van a betaban nyomasa a visszajelzeseket, mert ugy lesz jobb a jatek! Ha csak itt bosszankodunk, hogy ez sincs, az sincs, azt nem halljak meg a fejlesztok 😊
kovalik: sztm meg nem aktiv ez a lehetoseg. Irtak is, h a "magasabb rendu" pet funkciok a 2. fazisban lesznek bekapcsolva.
Sokan irtátok itt hogy 10-20 emailell regisztráltatok hogy kapjatok belépöt. én csak 1et csináltam és nem adtak. Másrészt szerintem ez teljesen etikátlan, és nem értem miért nem tiltották le ha 1 ipröl 20 kül reg ment.
Akinek van felesleges légyszives küldjön nekem egyet, kiváncsi lennék a játékra, érdemes e boi rol átváltani, mennyire unalmas ismétlödö és mennyi uj van ahhoz képest. Mennyi pvp lehetöség van benne stb.
Szép grafika
Jól kinézõ effektek
Nem kell grindelni a szintekért
Az eddigi legjobb free mmorp amit valaha láttam
-
A mozgási körülmények nem teszik lehetõvé a hardcore pvp-t!!
Néhol átgondolatlan (pl: assasin vs assasin duelnél,ha mind a ketten elmegyünk stealthbe nem látjuk
egymást ,csak azután mikor letelik a stealth)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
★ 汤姆 李
Az meg sztm pozitiv, h nem lehet xp-t farmolni. Minek is, eszmeletlen sok quest van.
kösz
am nagyon sokat kell rohangálni, ami elég unalmas. kb 15-20 szint között csak futottam a városban, alig keleltt egy-két küldetésben vadászni. meg marhára nem éri meg pl farmolni sem az xp-t. :/
a kis méretû táska meg nem akadály, amúgy sincs lootolás, alig van benne 1-2 cucc.
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
"akik benne vannak az elsõ cb szériában azoknak szól a köv.:
elsõ teszt idõszak alatt el kell érni 3 karakterrel a 29es szintre, és OB-re kapsz egy spéci pet-et... "
Pixxel emlékszel még véletlenül, hogy ezt hol olvastad ?
Köszi!
All hail the double x!
Mindenki boldog, meg meselgeti a jatekelmenyet, meg h mit hogy kell csinalni 😊 Vagyis egyenlore tetszik az embereknek. 😊
A szeron is mindig sokan vannak font, illetve azt kell hogy mondjam, a szoveg elcsuszasos, kinai szoveges bugokon kivul szinte alig van jelentosebb hiba a jatekban. Minden megfeleloen mukodik. Latszik hogy igencsak hosszu kinai zart beta elozte meg a nyugati kiadast.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Guild Wars 2ben van a remény.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Plusz a jatekbeli penz, Item shop fizetoeszkozre valthato.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
2. Vannak tervek uj torp es stoneman kasztokra
3. a kinaiban van XP, stb növelö, mana, hp poti, illetve kosztumok, petek, mountok. Az NA/EU verzioban meg nincs bekapcsolva az item shop.
Tudna valaki infót mondani arról hogy van -e magyar oldal ami napi szinten foglalkozik ezzel a játékkal?
A törpöknek nem is lesz több kasztja csak a marksman?
Az item shop mekkora elõnyökkel fog járni? Gondolok itt olyanra mint: EXP - Drop rate és stat növelõ dolgok.( DMG, Def, stb.. )
Kösz a válaszokat 😊
Egyre jobban tetszik ez a game
All hail the double x!
egyelõre ez a fav. sorrend is. többit holnapra hagyom 😊
All hail the double x!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Amúgy én is szoptam a bejelentkezessel, mert pl nekem nem azzal a névvel kell a jatekba belepnem amit megadtam az odlalon bejelentkezesnek 😛 ... lehet az a baj 😊
...
All hail the double x!