1214
-
#613 Mi lett ezzel a youtube-n nézzétek meg videot 25.000. és jön a köv inv ? -
#612 tanknak kemény. pvp-ben sztem sovány. warrior simán alázza pl :) -
NinjaAssassin #611 A videok alapján szerintem a legjobban nekem a StoneMan tetszik!szerintem kurvára jól néz ki.De vajon erös is?? -
#610 Ilyet én is össze tudok photoshoppolni. :-) -
#609 lol egyik FW user aláírása...
nagyon ráér a gyerek :D -
#608 am remélem, hogy lesz egy kis grafikai ugrás OB-re, mert eléggé wow szinten van most (na jó nem, de ráférne egy kis tuning) -
#607 gondolom elötte küldenek ímélt majd jah :) -
NinjaAssassin #606 mikor kaphatom meg majd a béta kulcsot? a CB2 re? nov23?de lehet nem kerülök be:S -
#605 az első hivatalos privjú :)
-
#604 gondolom aludtak/játszottak fél10 után, most meg iskola, meló... am nincs accja senkinek sztem, de regelj be bétára, és esélyes vagy a cb 2. fázisára :) ;) -
dooz3r #603 Jó kis pörgős téma :) -
dooz3r #602 Nincs valakinek egy felesleges accountja egy kipróbálás erejéig ? -
#601 csitt :D -
#600 Te miért nem vagy ágyban?? Ott a helye a betegnek :D
Amúgy meg igyál forralt bort, az segít.
ték ;) -
#599 te inkabb a fellelhető virtuális alkohol miatt kedveled ezt a jatekot :D -
#598 Ha bejutok bétára akkor bárdot indítok -
#597 Én szerintem a Vampire kaszttal leszek.
Szeretem a vörösbor színű skilljeit, stb. -
#596 A mozgás kozbeni spell használat nem hianyzik, csupan meg fejlesztes alatt van. (úgy, ahogy az aukcios haz is) November 25-en indul el a kinai teszt szerver, ahova ezek a valtozasok eloszor bekerulnek. (nov.25 tol mar benne lesz az AH de az instant skillek sem fognak sokat varatni magukra) -
#595 Valamikor 2011 első felében. -
NinjaAssassin #594 Akkor kb mikor lesz OB?? -
Szakesz #593 Ha valakinek van mágusa meg tudná mondani, hogy mennyire hajaz a tipikus mágusokra? Azaz sok AoE, bivaly sebzés, low def és HP jellemzi, vagy ebben a játékban kicsit több is lehet neki a kelleténél?S még az foglalkoztat, hogy ha tényleg low def-fel és HP-val rohangál, akkor mozgás közbeni spell nyomogatás hiánya miatt PvP-ben is gáz? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem :D -
NinjaAssassin #591 ha neked nem fö nyeremény oda adhatnád az accountodat :D -
#590 bétát próbálni nem főnyeremény :P ez még nem "végleges" :) -
NinjaAssassin #589 Van valakinek fölösleges Accountja?nagyonkellene ki szeretném probálni a game-t! ha van valakinek PM
PLS -
#588 aukciós ház jó lenne a sok lerakott "gramofon" helyett :D elég idegesítőek -.- -
#587 Pár érdekesség: November 25-én indul kínában a teszt szerver. Többek között olyan funkciók lesznek a teszt változatban mint az Aukciós ház (!!!), valamint egy ilyen mester - tanítvány rendszer (ha jól értelmezem), illetve egyéb, a játékélményt fokozó elemek.
Természetesen ezek a változások a Live szerverekre is kikerülnek, alapos tesztelés után (először a kínaira, majd az angolra).
Nem hinném, hogy nagy csúszás lesz a kínai és angol verziók között, most sem vagyunk lemaradva a kínaitól verzióban. -
#586 #576 -
Tomy Lee #585 Neked megvan még ? -
Tomy Lee #584 Ki szeretném már nagyon próbálni!!!
Valakinek fölös acc van?:Ss -
#583 mage az tényleg jó :) marksman nem jött be, warrior sem, bárd az alapból megállt lvl3-on :D assassin elmegy, vámpít sem jött be -
kovalik #582 Nekem az Assasin, Vámpír jön be leginkább, bár ez még változhat.Jó a marksman, mage is, de a protector is állat, na meg a warrior :D. Mit hagytam ki ? a bardot, healert nem próbáltam most, de állítólag azok sem rosszak. :)
-
#581 ha akarunk csinálni sg-s (és társaink) guildet, kitárgyalhatnánk, hogy ki milyen karaktert akar indítani, hogy ha lehet akkor legyen egy komplett csapat, ne az hogy vagy 4 tank, meg 8 dps, healer meg nincs vagy ilyesmi :D már ha hajlandóak páran átállni másik kasztra. nálam jácchat pl a tank, és a healer is :) inkább healer úgy érzem (elf papnéni ftw) -
#580 első insta bullshit :D második sokkal jobb :) -
#579 Ha valakinek van esetleg egy felesleges acc-ja vagy aktivacios kodja privat uzenetbe elkuldheti nem haragszok meg :) sot meg is koszonom -
#578 CriticalHit neven jatszok,vegyen fel aki csak tud. A jatek tetszik,sot egyenlore jobb mint a tobbi vetelytarsa a piacon. Az instakba meg nem jartam , de majd Ma :) -
#577 úgy értem hogy OB-ig sztem felesleges belemélyedni, mert úgyis wipe lesz, és újra el kell kezdeni :D -
#576 Elkelt igen. -
#575 Accounttal mi lett ,elkelt ? -
#574 Ez a Projection Crystal (kék kőféleség) mire jó? Tudok vele idézni egy nyulat, de kinyírni se tudtam.