Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült behozni a weblapot,de szerintem nem töltöm le mert 3kb/s jön az mire fogja letöltenni? amugy mikor lesz OpenBeta?
Doomista
Adolf 😄

Kinyírtam Adolfot... EZAZ enyém a birodalom 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BuriP
Probálkozz újra, de a hiba nálad lehet, kipróbáltam, minden link müködik a blogon.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

nekem azt irja ez a weboldal nem érhetö el.Ilyenkor mit lehet tenni? Már mint amit leirtal a Kinai oldal
BuriP
Mivel rajtam kívûl még sokan nem kaptak meghívót CB elsõ fázisára, és a másodikig is még két hét van (és semmi garancia hogy oda bekerülünk), OB-ig pedig még több mint egy hónap! Megosztom veletek Gringo' nagyszerû szerzeményét hogy kipróbálhassátok ti is az FW-t még OB elött!!!
tudom hogy a Kínai verzióra eddig is fel lehetett jutni, (Vamp17 meg is tette és megajándékozott minket pár kedvcsináló videóval) de Kínai nyelven nem túl vonzó a játék.
MOST viszont lehetõség van rá hogy angolul játszatok a kinai szervereken. Nem valami google fordításos förmedvénnyel, hanem az angol verzió Textfájl-jaina behelyezésével!
a héten kipróbáltam, és MÛKÖDIK!!! Már van is egy lvl22es Marskman-om <#nevetes1>!!!
Lehet hogy a KÍnaiakkal játszani nem nyújt olyan játékélményt mint az angol szervereken ahol érted a többi játékost is nem csak a quest-leirást, kitapasztalni a különbözõ classokat, és megismerni a játékot, a crafting-rendszer, a páncélok, fegyverek fejlesztését, erre kiválló! A Kínaiaknál már ráadásul OB van, így több minden szerepel a játékban mint itt a CB-n!
Gringo' blogja az útmutatóval

A dolog egyetlen idegesítõ pontja hogy a játék kliensének letöltése torrent alapú, és lassú. A 2.9 GB-ot majd egy napig tölti le, de egy nap azért jóval kevesebb mint több hét!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

ScarY MAN
közbe csinalgattam még 😊 ötletek jöhetnek 😛

na és aki a következõket tudja, esetleg csak egyet 😛, és szeretne segíteni, szóljon 😊 :

forditani, cikketirni, php/html/flash(? csak akkor ha szükségét érzitek)/ javascript, kreatív ötletek esetleg ezek megvalositasaban közrejátszani 😊

úgy gondolom inkább jöjjön össze egy jó csapat és családiasan alakítsuk az oldalt, mint hogy legyen egy igénytelen oldal, vagy feledésbe merüljön egy idõ után és ne keszüljön el...szal értitek 😄

...

Vamp17
Arena sztm lesz, guild war is, illetve erõd foglalás is. A terkepen vannak bizonyos pontok, ahonnan el lehet jutni a lebego guild varakba. Minden terkepen levo teleport ponthoz tartozik egy folotte lebego guild var (ha jol ertelmezem) es ezekert a pontokert lehet harcolni. Akie a pont aze a guild vár. A varat lehet fejleszteni, uj epuleteket huzni, stb...

Köszi! Vamp PVP-rõl tudsz vmit mondani ? Aréna guild war, stb. lesz-e ?

Doomista
Kösz az információt! <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Vamp17
Az elsõ dolgok amik módosításra kerülnek a visszajelzések alapján:

1. A fejlesztõk in-game órát integrálnak a játékba, hogy a játékosok az eventeket jobban nyomon tudják követni, stb...

2. Egyet értenek hogy a HP/MP regen elég lassú harcok alatt, ezért ezt felgyorsítják.

3. Az alacsony szintû skillek túl sok mannát fogyasztanak, ezért ezek manna költségét csökkentik.

4. Jobban el lesz különítve a többitõl fõ küldetésszál. Így jobban láthatjuk, hogy melyik küldetés a fontos és melyik csak XP szerzõ küldetés.

5. A Creekbank Valley event további tartalommal és céllal lesz ellátva a jövõben.

Ezen kívül, az elsõ hivatalos álláspont is elhangzott a fórumon az aukciós házzal kapcsolatban:

crabclaw (Administrator): "I can definitely say that the developers are keenly aware of the need for an auction house."

Fordításban: Azt határozottan mondhatom, hogy a fejlesztõk nagyon is tisztában vannak azzal, hogy szükség van egy aukciós házra.

sziasztok kaptam egy emailt és nem tudom bent vagyok a Phase 2 ben

With the launch of Phase 1 of the Forsaken World closed beta, we have noticed a great deal of confusion regarding beta keys and how they function. We have had a record number of players redeem beta keys for the Forsaken World closed beta.

However, many of these same people have found that they can't log in to play now that Phase 1 has launched. This letter will hopefully clear up the cause for this, and address this issue in way that will satisfy anyone unhappy with the situation.

Redeeming a Forsaken World beta key has one guaranteed effect: it will get you into the closed beta of Forsaken World. However, the closed beta for Forsaken World is broken up into phases. These phases are designed to gradually let people into the game, and is not an all-encompassing section of the beta test.

Future phases will let more and more people in, until every single person with an activated beta key will have access to the game. This is why your beta key is worth having, because by applying it, you are reserving your spot for closed beta testing as it moves forward.

We want to apologize to anyone that felt mislead, or was confused over how the beta process is proceeding. We understand that there are a huge number of players that want to get their hands on Forsaken World. The time will come when anyone with an activated beta key will be able to test out the game for themselves before the launch of open beta.

At this point in time, no additional beta keys will be created. Please feel free to continue contributing feedback and suggestions about anything related to Forsaken World , whether it be the beta process or a game play related issue. We value everyone's opinions, and are thankful for the continued support offered by our community.
Anthrax
Angol tudásom hiányos, így fordítani nem igazán vállalnám, de moderálást meg ilyen hasonló kaliberû dolgokat szívesen csinálom

ScarY MAN
továbbá. megbeszéltük kabuval hogy õ lesz az oldal biztonsági õre/kidobó fiúja/oldal bohóca miegymás 😄

...

ScarY MAN
lenyegeben mindenbe 😄 eloszor ugye oldalt összedobni, amit en megcsinalok de plusz munka/suli mellett lassan fog menni 😄 tartalommal feltolteni 😄 bár pixxel baratunk ha hozzájárul akkor inen a bannerbol kivesszuk azzal is elorebb vagyunk 😄

a kerdes:

miben szeretnel segiteni ?😄

...

Doomista
😄D

Anthrax
Mihez kell segítség ? Szívesen segítek,csak mire van szükséged?

ScarY MAN
Te bármire 😄 msn-en ertekezunk 😄

...

Doomista
mond mire vagyok jó ott.

ScarY MAN
na valaki fw hungaryba szeretne segetkezni? mert ha nem akkor nem torom magam 😊

...

Ha minden igaz ma meglesz a 3 lvl 29-es kari 😊
Jó ez a God's Trial event ! Ha esetleg vki nem tudná, magyar idõ szerint 18:00h-kor kezdõdik és 19:30-ig tart, majd 1:30-tól 4:30-ig.Ez utóbbi azoknak való,akik nem tudnak aludni 😊

pxxl
majd szólnak, nemsokára lesz újabb meghívás cs1-be, ha akkro sem, akkor a cb2-re bekerülhetsz.

All hail the double x!

Feliratkoztam a zárt bétára mikor kapom meg a kulcsot??
ScarY MAN
😄😄D😄D

...

Doomista

Anthrax
http://www.youtube.com/watch?v=v3q6ov2wZFc

25.000 megnézik jön a p1 harmadik invje

milyen pvp módok vannak a játékban ?

ScarY MAN
😄😄😄😄D😄😄D én szakadtam mikor megláttam 😄

...

Doomista
beraktam a topikba de le sem szarják, humorérzékük nem annyira kifinomult mint nekünk :-) gubb az szerintem elájult tõle 😄

ScarY MAN
amúgy sg háza tája már látta csodálatos FFFFUUUU mved amivel ma büszkélkedtél nekem ?😄

...

Doomista
<#pias><#pias><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor1>

pxxl
<#nevetes1><#banplz>

All hail the double x!

ScarY MAN
hát már kezdek félni, mert lehet hogy az agyad azon része is tükörsima lett az alkohol miatt amit a munkáim véleményezésére használtál 😄 de köszönöm 😄

...

pxxl
mi? jah nemtom már láttam, nemtom mi érdekelne még <#idiota><#lookaround><#fejvakaras>

All hail the double x!

ScarY MAN
mármint? 😛 😄

...

Doomista
ha azt mondom hogy fasza, nem mondanék újat mi? 😄D

pxxl
eddig jó 😊
am engem is érdekelne a dolog 😛

All hail the double x!

pxxl
ide raktam pár fullos képet. 😊

All hail the double x!

Anthrax
Jelenleg béta van, jelentkezz és nov 24én kezdõdõ phase2 bekerülhetsz

érdemes letöltenni a játékot?jó a grafikája a játékmenete ? ja és melyik szerevren van sok magyar?
Anthrax
Engem érdekel

ScarY MAN
amúgy ha valakit érdekel tudok mutatni egy korai tervet, tegnap unalmamban elkezdtem 😊

...

ScarY MAN
igen erre en is gondoltam, meg kiirni az éppen futokat eventeket ilyenek 😊 csak ugye Cat visszalépett bár aztmondta még rá néz a játékra de egyedül azért nem lesz kellemes plusz munka mellett az oldalt összehozni. Tehát, aki érzi magában az erõt írjon 😄

...

Anthrax
ötlet tartalomra, hogy az eventeket kiírhatnátok hogy kell megcsinálni meg mit érdemes mit nem

pxxl
nem useless, bát te mit veszel annak 😄 bárdoknak van aoe heal (nincs saját heal!), és buffolni tudnak, szval szerves részei egy instának, de am elég gay karakterek szvsz (fõleg a férfi bárd) <#idiota>

max lvl meg asszem 50 (cb 2-ön legalább is ennyi lesz a max)

All hail the double x!

Anthrax
Nem cb-re kérdeztem ,hogy mennyi a max lvl, hanem a végleges játékban, bár tény,hogy nem voltam egyértelmû

Bárddal játszik valaki ? Mennyire használható? Azt szeretnék majd indítani,csak useless class nem érdekel

Az alchemy tutorialt, hogy lehet megcsinálni pontosan? Nekem sosem jön össze, nem bugos ?

pxxl
lol ez a karnevál mekkora jó buli <#taps> csak qva sok token kell a spéci fegyverhez <#gonosz3>

All hail the double x!

pxxl
igen lehet, OB-re álláskor lesz wipe, utána többet nem 😊

All hail the double x!

ScarY MAN
amugy scinalom oldal tervet, majd közzé teszem ide néktek mi nem tetszik meg ilyenek, meg jöhetnek ötletek is😊

...