Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chat ablakot nem is néztem...😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha jól láttam még nem írta le senki, gondoltam segítek.
Alchemy Tutorial
Elsõ lépés felveszed az Alchemy Tutorial küldetést az NPC-tõl (Luia- alchemy tutor). Ezután 10 perc áll rendelkezésre végigcsinálni.
- ezután újra beszélsz vele és felveszed a Mix Practice feladatot.
Az NPC mögött látsz egy hosszú asztalt amin ekkor két csillámló jel jelöli mire is lesz szükséged. A bal oldali a Dilulent, a jobb oldali a Magic Steel Powder. Valamint asztal mellett láthatsz még egy Alchemy Pot nevezetû tárgyat.
Ha ezekkel tisztában vagy nincs más dolgod mint bal alul figyelni a chat ablakot ahol is Luia (az npc) szépen elmondja mire van szüksége. Amint kiírta 20 másodperced van hogy felvedd (klikk a bal vagy a jobb oldali tárgyra) az asztalról és beletedd a keverõedénybe (dupla klikk az Alchemy Pot-ra). Egy kör 3 lépésbõl fog állni, vagy 2 Dilulentet kér és 1 Magic Steel Powdert, vagy fordítva. A lényeg mindig azt tedd bele amit pontosan kér. Ha az elsõ körrel megvagy. Akkor mégegyszer felveszed a Mix Practice küldit és megcsinálod úgy mint az elõbb.
Ha kész leadod a tutorial küldit és kapsz xpt, 5 manapotit és egy bort ami ugyancsak xpt fog adni ha megiszod.
Ha elrontanád a sorrendet semmi gond. Mondani fogja, hogy próbáld újra. Újra Mix Practice küldi és hajrá.
Jó Játékot! (:
The gods have disconnected you ...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nemtom h a forditast bevállaljam-e 😄D
XP-aid: Ahogy scary mondta. Amig tart a zold csik, addig a leolt mobok utan +30%(kb) Xp-t kapsz.
Azael: horgaszbotot eventnel kapsz, mikor beszelsz a csavoval a parton (en ott kaptam😄)
xpaid meg feltölti az xp csikod (zöld szinu lesz) es amig azt nem toltod fel plusz xp-t kapsz, magyarul több xp-t szerzel😄
...
Ez a game megõrjít komolyan mondom, lol. Annyi kérdõjel van a játékkal kapcsolatban, h ..... magam. Most épp van 1 küldim, ami szerint halat kell fogjak. Nah akkor gyerunk irány a topart, ahova frankón meg is érkezek, megjelenik a fishing area ikon, klikkelek rá mint 1 barom de csak nem jön a hal, meguntam a dolgot, utána néztem h lehetne halászni. Csak a hiv oldal fórumán találtam rá 600 oldalnyi rizsát elolvasva, kínkservesen h fishing pole kell hozzá, amirõl halovány fingom sincs h honnan a rákból lehet szerezni. Annyira megörülök mindennek h rátaláltam a megoldásra. de csak azért is falba ütközök, hihetetlen... :S
Jaaa am az alchemy tutorial még mindig nem m1, lehet túl kevés iq-m van hozzá, nem beszélve a cooking tutorialról ahol farkashúst kellett szereznem, naná h bõven nagyobb vok a farkasoknál és xarnak nekem húst dobni... 😄DD
Jaaaa igen az xp aid. Nemtom h az h mûxik, de nem kevés lóvémat (nálam soknak számít xD) befizettem az xp aidbe, de xpt én nem kaptam. Nah de majd talán rá is jövök h mûxik 😄 bár nem hiszem....
All hail the double x!
-patch/karbantartás információk és velük együtt dátumnak ablak.
-chat is jöhet szerintem, az mindig jól jön. (azt szerintem már bal oldalra kellene)
-
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
most spec nincs itt a nõstényördög 😄 és még jáccani se voltam :/
All hail the double x!
najo. elintezem a tarhelyet es elkezdem összerakni az oldalt. aztan majd beszállnak az emberek 😊
...
pixxel gondolom tudod, hogy szólnod kell a [email protected] e-mailre házigazda jog ügyben.
ez az alchemy tutor engem is erdekelne 😄
tovabba magyar oldal? 😄 itt tepem a szám hogy kellenek emberek mert egyedul nem allok neki 😛
...
Ez a hungarys oldal mikor lesz kész? 😄 Már jó lenne magyarul olvasgatni róla (: Ja meg még 1 dolog. Rohadt mód idegesít engem, h kivág a game vmi rendszer hiba miatt, és sajna elég gyakran ))): Van h csak percekig vok bent aztán szotyi van :S Mi a retkes xarér csinálja ezt, volt vkinek hasonló baja? Vagy csak fogjam a gépet és kuka? (: Na de komolyan :S
★ 汤姆 李
...szóval a jelenlegi házigazával beszéltem tegnap este, de le sem szarja az egészet, így ma délután meg is bosszultam természetes módon, enyhén a természetre bízva, kicsit mesterségesen és manuális úton segítve...jól leitattam, majd az otthonától 100+ km-re valami faluba kiraktam 200 forinttal a zsebében. A mobilom már csörög, csomó nem fogadott hívásom van, de én totál rákattantam a vampire classra, és lv up!
Viccet félretéve...+1 + nevet kellene írni a topikba, hogy a moderátorok meggyõzõdjenek arról, a házigazda ki van válaszva...személy szerinte olyan kell aki játszik a játékkal, és dizájnot is ad a topiknak...
...
A God's trial-ba miért mennek be 30-asok ? Több xp már nincs.Csak az utolsó boss ad vmit.
A másik : Hogy lehet 1000 fölötti rating -el petet csinálni vagy szerezni ? Köszi!
...
...vagy mind2, de akkor még egy monitort és egért kell szereznem xD
De ezt biztos nem fogom überelni.
All hail the double x!
All hail the double x!