Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
meg a közepe ugy ámblok

Anthrax
Oldallal kapcsolatban szerintem a hírek lehetne szélesebb is

Doomista
Kösziiiii! <#eljen>
Chat ablakot nem is néztem...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ahet
Elõször is Sziasztok! (:

Ha jól láttam még nem írta le senki, gondoltam segítek.

Alchemy Tutorial
Elsõ lépés felveszed az Alchemy Tutorial küldetést az NPC-tõl (Luia- alchemy tutor). Ezután 10 perc áll rendelkezésre végigcsinálni.
- ezután újra beszélsz vele és felveszed a Mix Practice feladatot.
Az NPC mögött látsz egy hosszú asztalt amin ekkor két csillámló jel jelöli mire is lesz szükséged. A bal oldali a Dilulent, a jobb oldali a Magic Steel Powder. Valamint asztal mellett láthatsz még egy Alchemy Pot nevezetû tárgyat.

Ha ezekkel tisztában vagy nincs más dolgod mint bal alul figyelni a chat ablakot ahol is Luia (az npc) szépen elmondja mire van szüksége. Amint kiírta 20 másodperced van hogy felvedd (klikk a bal vagy a jobb oldali tárgyra) az asztalról és beletedd a keverõedénybe (dupla klikk az Alchemy Pot-ra). Egy kör 3 lépésbõl fog állni, vagy 2 Dilulentet kér és 1 Magic Steel Powdert, vagy fordítva. A lényeg mindig azt tedd bele amit pontosan kér. Ha az elsõ körrel megvagy. Akkor mégegyszer felveszed a Mix Practice küldit és megcsinálod úgy mint az elõbb.
Ha kész leadod a tutorial küldit és kapsz xpt, 5 manapotit és egy bort ami ugyancsak xpt fog adni ha megiszod.

Ha elrontanád a sorrendet semmi gond. Mondani fogja, hogy próbáld újra. Újra Mix Practice küldi és hajrá.

Jó Játékot! (:

The gods have disconnected you ...

Doomista
<#sir><#shakehead>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Beléptem Kabuto karakterével, de még mindig nem tetszik :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rendben köszi az infót 😄 Én sajna a szakmát tanultam meg D: És most nem tok botanikát tanulni, h lötyit gyártsak magamnak. Hamar elfogy, és a skill alig tölt vissza vmennyit :S De ha jól láttam lv30on kapok majd job pointot, vagy csinálom tovább a main questeket (nem tom mellyek azok szal... xD), és akkor már tok lötyiket kenyni 😄

nemtom h a forditast bevállaljam-e 😄D

Vamp17
Kétféle horgászás van. Az egyik az event, a masik a szakma. Az eventes botot az event NPC nel kapod, de csak az event idejere. A szakma motot pedig akinel a szakmat tanulod.

XP-aid: Ahogy scary mondta. Amig tart a zold csik, addig a leolt mobok utan +30%(kb) Xp-t kapsz.

Doomista
<#eljen>

ScarY MAN
pixxel: grat 😄 továbbá én csinálom az oldalt, csak kellenek emberkék(fordito, cikkiro,moderator miegymas) plusz ha szeretnel flasht oldalra akkor besegithetsz mert akkor az is hamarabb megvan, a többit csinalom en.

Azael: horgaszbotot eventnel kapsz, mikor beszelsz a csavoval a parton (en ott kaptam😄)

xpaid meg feltölti az xp csikod (zöld szinu lesz) es amig azt nem toltod fel plusz xp-t kapsz, magyarul több xp-t szerzel😄

...

grat pixxel 😄

Ez a game megõrjít komolyan mondom, lol. Annyi kérdõjel van a játékkal kapcsolatban, h ..... magam. Most épp van 1 küldim, ami szerint halat kell fogjak. Nah akkor gyerunk irány a topart, ahova frankón meg is érkezek, megjelenik a fishing area ikon, klikkelek rá mint 1 barom de csak nem jön a hal, meguntam a dolgot, utána néztem h lehetne halászni. Csak a hiv oldal fórumán találtam rá 600 oldalnyi rizsát elolvasva, kínkservesen h fishing pole kell hozzá, amirõl halovány fingom sincs h honnan a rákból lehet szerezni. Annyira megörülök mindennek h rátaláltam a megoldásra. de csak azért is falba ütközök, hihetetlen... :S

Jaaa am az alchemy tutorial még mindig nem m1, lehet túl kevés iq-m van hozzá, nem beszélve a cooking tutorialról ahol farkashúst kellett szereznem, naná h bõven nagyobb vok a farkasoknál és xarnak nekem húst dobni... 😄DD

Jaaaa igen az xp aid. Nemtom h az h mûxik, de nem kevés lóvémat (nálam soknak számít xD) befizettem az xp aidbe, de xpt én nem kaptam. Nah de majd talán rá is jövök h mûxik 😄 bár nem hiszem....

pxxl
na meg is van a HG-ja a topiknak 😊

All hail the double x!

pxxl
<#eljen> jóvancsak kérdeztem 😄

All hail the double x!

Vamp17
"lekódolni" a legkevesebb 😊 www.runesofmagic.hu ez is a mester munkája és ezt sem a hangyák hordák össze 😛

pxxl
am lehetne download link is pl; regelés erre az oldalra (az van) meg a hivatalos oldalra is; média, értsd pl: képek, videók; talent kalkulátor, 1-2 mintával fajonkként; meg valami mozgékony is, ne csak álljon az oldal, pl valami flash mozgás, híreken ugrálás (mint a hiv oldalon) vagy valami 😊

All hail the double x!

pxxl
le is kódolja majd valaki? 😄 mert ps-ben bárki csinál ilyet 😛

All hail the double x!

Doomista
Jobb oldalt alulra az üres nemtom mi kerül oda ablak alá:

-patch/karbantartás információk és velük együtt dátumnak ablak.
-chat is jöhet szerintem, az mindig jól jön. (azt szerintem már bal oldalra kellene)
-

Gubberx
elég gáz.....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ScarY MAN
kicsit nagy😄 ... ötleteke kérek már na! 😄

...

Doomista
jah igen így már nehezebb ;D nézd a jó oldalát...legalább semmi esélye annak hogy függõvé válsz 😄

pxxl
nem érek rá 😄 kajálás, babázás, fürdetés, jáccás és/vagy alvás (vagy dolgozás asszonypajtáson)
most spec nincs itt a nõstényördög 😄 és még jáccani se voltam :/

All hail the double x!

ScarY MAN
szarul megy😄

najo. elintezem a tarhelyet es elkezdem összerakni az oldalt. aztan majd beszállnak az emberek 😊

...

Doomista
<#nevetes1> otthon meg nem tudsz vagy mi? 😄

pxxl
jah bocs, 4ig dolgozok xD

All hail the double x!

Doomista
Nem tudom, 4 óra után értem haza ránéztem msn-n és nem láttam újoncot a partnerlistán. Mi a beosztásod? 😄

pxxl
egész nap msn-en lógtam nem írtatok 😄

All hail the double x!

pxxl
tudom, írok holnap, meg pár nap múlva átalános-ba is 😄

All hail the double x!

Doomista
pixxelre szólj már rá de keményen 😄

pixxel gondolom tudod, hogy szólnod kell a [email protected] e-mailre házigazda jog ügyben.

Hát nemtom, h nekem hasznomat tudnád-e venni, de mire kellenének emberek? q:

ScarY MAN
+1 pixxel 😄

ez az alchemy tutor engem is erdekelne 😄

tovabba magyar oldal? 😄 itt tepem a szám hogy kellenek emberek mert egyedul nem allok neki 😛

...

+1 pixxelre, ne árválkodjon a topik gazda nélkül 😄 Am ezt az alchemy tutorialt h kell végig csinálni? A körülöttem lévõk sorba faszán csinálgatták, de én iszonyat mód béna vok hozzá, mert nem vágom mit mire kit kire :S
Ez a hungarys oldal mikor lesz kész? 😄 Már jó lenne magyarul olvasgatni róla (: Ja meg még 1 dolog. Rohadt mód idegesít engem, h kivág a game vmi rendszer hiba miatt, és sajna elég gyakran ))): Van h csak percekig vok bent aztán szotyi van :S Mi a retkes xarér csinálja ezt, volt vkinek hasonló baja? Vagy csak fogjam a gépet és kuka? (: Na de komolyan :S

Vamp17
+1 a plusz egyre 😄

+1 Pixx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Doomista
+1 rád.

pxxl
felõlem +1 nekem 😄 ha másoknak is megfelel, akkor vállalom 😊

All hail the double x!

Doomista
Az nem volt vicc, hogy le sem szarja az egészet...😄

Doomista
Khm...lassan házigazdát kellene választani a topiknak, mert a jelenlegi...

...szóval a jelenlegi házigazával beszéltem tegnap este, de le sem szarja az egészet, így ma délután meg is bosszultam természetes módon, enyhén a természetre bízva, kicsit mesterségesen és manuális úton segítve...jól leitattam, majd az otthonától 100+ km-re valami faluba kiraktam 200 forinttal a zsebében. A mobilom már csörög, csomó nem fogadott hívásom van, de én totál rákattantam a vampire classra, és lv up!

Viccet félretéve...+1 + nevet kellene írni a topikba, hogy a moderátorok meggyõzõdjenek arról, a házigazda ki van válaszva...személy szerinte olyan kell aki játszik a játékkal, és dizájnot is ad a topiknak......

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Doomista

Sztem nagyon jó lett, csináld tovább.Ha tudnék segítenék 😞

ScarY MAN
30 lvl-en mit lehet még csinálni ?
A God's trial-ba miért mennek be 30-asok ? Több xp már nincs.Csak az utolsó boss ad vmit.
A másik : Hogy lehet 1000 fölötti rating -el petet csinálni vagy szerezni ? Köszi!

Doomista
értem, thx 😄

ScarY MAN
kapsz egy gem et ládábol 1x szinten. leveszed magadrol berakod tatyoba ott elhasznalod a gemet es voala mar fejlesztetted. egy ido utan kapsz egy masikat. tovabbiakban nemtudom hogy hogyan fogsz hozzajutni 😊

...

Doomista
Egy kérdés...ugyebár minden kasztnak van ilyen AOE féle durva skillje...nah most azt hol lehet fejleszteni további szintekre? Még lv1-es és 20+ lvl vagyok.

Doomista
Én Kindred Assassin vagy Vampire leszek...
...vagy mind2, de akkor még egy monitort és egért kell szereznem xD
De ezt biztos nem fogom überelni.

pxxl
megint nemtom melyik karaktert szeressem ob-re :/ healer? tank? dps (assassin)? :/

All hail the double x!

Vamp17
Korán sem biztos, hogy csak két fázis lesz.

pxxl
sztem már csak év elején, bár ki tudja. ha 2-3 hét lesz a cb2 akkor még belefér idénre 😊

All hail the double x!

BuriP
Kínában már az van, de nálunk még 4-5 hét kb. (24.én kezda a 2.fázis és az is 3-4hét)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.