1214
-
#733 jajj má megint nemtom mivel kezdjek majd :D papnéni vagy protector -
#732 A Forsaken Worldnél bejelentette március 23-ai indulási dátumot előre hozták március 9-re.
A karakterek törlésre kerülnek, mindenki tiszta lappal indul.
Hát :) akkor addig szünet , még 6 nap elméletileg . -
#731 Mondtam,hogy ha lelked rajta tessék csak -
puca007 #730 #727
ez nem fantázia kérdése, ez egy closed beta ami nemsokára wipe al végződik, teljesen mindegy mi a guild neve, elég sok ember számára egyértelmű volt a játékban, hogy ez egy magyar klán és csatlakozott is, a célját tökéletesen elérte szerintem.. plusz ez megint olyan dolog, hogy játszottam más mmo val, és a puhapöcs, talicska nevekkel is fel tudtam fogni a taktikokat és hasznára voltam a partynak -
#729 Pontositsunk, a világ az a szerver ebböl van most 3, a szerveren belül vannak csatornák( más játékoknál channel), itt ezek a realm-ek ezek közt lépkedhetsz, míg a szerverek közt nem.
mikichi: minden fajnak más kezdöhelye van, elérve a lvl10et tudsz elmenni az elsö közös részre Freedom harbor városába.
-
#728 De,hogy pontositsunk ebben a keleti verziós játékoknál a világot párhuzamos dimenzióként kezeli,és egy ilyen realm egy dimenzió -
#727 #726
/facepalm
Ezt mindenképp elakartam sütni ,de a realm, az a "világ" (server) amin játszol, jelenleg bétán 3 van 2 pve és egy pvp, a pvp-n vannak több magyar,mert az a régebbi
Én is csinálok egy guildet HUNguildHUN néven és HUNVérIstvánHUN néven megtaláltok....
Ennyire azért ne akarjál guildet,hogy 1 nevet nem tudsz kitalálni, mert ebben nemhogy fantázia nincsen,de még leégeted saját magad is, de ha lelked rakta,hát hajrá...
Ha poén volt akkor benéztem és nálad a pont :P -
mikichi #726 Ja és miaz a reálm ? -
mikichi #725 hali milyen karit érdemes csinálni meg hol lehet találkozni magyarokkal. melyik karinál
,mert mindegyik fajt máshová rak
-
Cashew #724 Ha szeretnétek csatlakozni az Eydra (PvP) szerver BlackArmy nevű magyar guildjéhez mindenkit szívesen látunk. PM Mancs, Szivacs vagy rám. -
puca007 #723 Storm serveren ha érdekel van egy magyar guild, HUNguild néven, metallica néven keressetek meg ha érdekel. -
#722 A pvp szerven van magyar guild BlackArmy néven jópár régebbóta játszó emberkével (van pár lvl50es is). Valószinű itt van a legtöbb magyar is hiszen hét elejéig csak ez az egy szerver volt, és csak itt lehetett játszani. Mondjuk nem volt szép tőlük hogy minden figyelmeztetés nélkül ezt nevezték ki PvPre, legalább választási lehetőséget kínáltak volna.... -
#721 Még nem játszunk. Tesztelünk és bugokat gyűjtünk :) Várj még 24 napot és majd akkor :) -
Azur92 #720 Melyik szerveren van jelenleg a legtöbb magyar? Csak azért kérdem,mert szeretnék megtanulni játszani és azt úgy tudom a legjobban,hogyha honfitársakkal teszem:)
-
#719 - Mi az hogy csak bizonyos napokon mehetsz instába? Minden nap mehetsz Instázni, naponta 5x. Nem kevered te az eventekkel? :) Azok más játékban is időszakosak, úgy tudom :P
- Ha szaggat a játék: víz effekt, árnyékeffekt kikapcs. Általában ez fogja meg, mivel az engine nem tudja a GPU-val meghajtani a vizet és az árnyékot, csak CPU-val. (nagy hiba, de ez egy 8 éves engine, ez van...)
- Open bétában EU szerver lesz német illetve francia, (ezek Amsterdamban lesznek) illetve angol szerver lesz UK-ban.
- Insta behívás: DPS-el sokkal lassabb mint pl Tank-al. -
#718 Hol van valami info a képernyőn elöforduló dolgokról mert lenne pár kérdésem amit nem érte k :( -
#717 Szervez valaki guildet? -
mikichi #716 ha eljön az idő irjatok akkor és megyek és csatlakozok a magyarokhoz
-
mikichi #715 ok fent mutatja
-
#714 24 nap 5 óra 59 perc és pár másodperc múlva -
mikichi #713 mikor lesz open béta?
-
mikichi #712 az jó
-
#711 Open béta előtt ne számitsál rá,hogy magyart találsz, akik eddig játszottak nem hiszem,hogy most megint fognak open előtt,mert törlik összesen karaktert -
mikichi #710 hali most néztem meg először a játékot jólnézki meg igy első látásra tetszik is. csak melyik szerveren vannak magyarok meg klán mert jó lenne magyarokkal játszani-irjatok hol tudlak benneteket meg találni.Mikichi néven leszek akkor
-
#709 Harborban le kell vennem nekem is grafikát, különben esélytelen megmozdulnom, szép kis képregény, kipróbáltam azt a bizonyos napokon mehetsz be instá-t, hát az is nagy hülyeség, van egy idióta és buktad az egészet, fogta 2. akadálynál és a bábura ráállította petet és istennek se akarta leszedni, fogtam és kiléptem a faszba,lag az rendesen van és érezhető is, bár ez betudható amcsi servernek is,remélem open béta alatt lesznek már eu serverek, azt még jó volna tudni,hogy insta behívás dpsel is azonnali ? -
NorDel #708 Én marksmant kezdtem stormon, elég jó. Viszont nem sokat láttam a fajtámból, a többség vampire meg mage. Az viszont szomorú hogy néhány helyen keményen szaggat a játék! -
#707 Kipróbáltam a healert ,mondjuk 15ig húztam,de hogyan találhattak ki cd-s healt ,jó nagy hülyeség -
#706 Mi akik az elözö CB-kben játszottak azok maradtak automatikusan az amerikai Erydia szerveren ami most a PvP szerver lett. Mellette megjelent 2 PvE szerver a Storm, és a Lionheart. (most igy nem tudom melyik melyik földrészhez tartozik ezekből.) -
#705 Melyik serveren vagytok ? -
#704 Nem kaptam külön levelet, vagy értesitést, de a kulcsokkal regisztrált acc-jaim müködnek, fel tudok menni velük játszani. -
#703 Március 23.án kezd az OB, legalábbis eddig úgy van.
-
#702 fennt a visszaszámláló OB-ig (elvileg). elötte lesz wipe, aztán már élesben mehet a játék :) -
Tomy Lee #701 Ok köszi.
Meddig tart CB4,lesz e wipe utána és mikor kezdődik OB? -
#700 szerintem töltheted, majd update-li magát. -
Tomy Lee #699 Amit kaptam régebben e-mailt,hogy aktiválva vagyok CB 3.fázisra és benne volt egy client letöltés link azt tölthetem a mai indulásra?Vagy milyen kliens kell? -
Tomy Lee #698 Hivatalos oldallal mi történt? -
#697 Visszaszámláló -
#696 Jöhetne az a levél :) -
#695 Köszönöm a választ -
#694 Ha visszaolvasol láthatod a kulcs maga csak a regisztrációhoz van. Felkerülsz vele egy listára, ahonnan a closed bétára meghívottakat kiválasztják, maga a kulcs önmagában még nem jelent bejuttást. Viszont jó időben regisztráltál 22.-én véget ér a CB 3. fázisa és kezdödik a 4. ahova minden regisztrált kap már meghívott, szóval még egy hét türelem és játszhatsz.