Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
Mi lett ezzel a youtube-n nézzétek meg videot 25.000. és jön a köv inv ?

pxxl
tanknak kemény. pvp-ben sztem sovány. warrior simán alázza pl 😊

All hail the double x!

A videok alapján szerintem a legjobban nekem a StoneMan tetszik!szerintem kurvára jól néz ki.De vajon erös is??
Doomista
Ilyet én is össze tudok photoshoppolni. :-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl
lol egyik FW user aláírása...

nagyon ráér a gyerek 😄

All hail the double x!

pxxl
am remélem, hogy lesz egy kis grafikai ugrás OB-re, mert eléggé wow szinten van most (na jó nem, de ráférne egy kis tuning)

All hail the double x!

pxxl
gondolom elötte küldenek ímélt majd jah 😊

All hail the double x!

mikor kaphatom meg majd a béta kulcsot? a CB2 re? nov23?de lehet nem kerülök be:S
pxxl
az elsõ hivatalos privjú 😊

All hail the double x!

pxxl
gondolom aludtak/játszottak fél10 után, most meg iskola, meló... am nincs accja senkinek sztem, de regelj be bétára, és esélyes vagy a cb 2. fázisára 😊 😉

All hail the double x!

Jó kis pörgõs téma 😊

Nincs valakinek egy felesleges accountja egy kipróbálás erejéig ?

ScarY MAN
csitt 😄

...

Doomista
Te miért nem vagy ágyban?? Ott a helye a betegnek 😄
Amúgy meg igyál forralt bort, az segít.

ték 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
te inkabb a fellelhetõ virtuális alkohol miatt kedveled ezt a jatekot 😄

...

Anthrax
Ha bejutok bétára akkor bárdot indítok

Doomista
Én szerintem a Vampire kaszttal leszek.

Szeretem a vörösbor színû skilljeit, stb.

Vamp17
A mozgás kozbeni spell használat nem hianyzik, csupan meg fejlesztes alatt van. (úgy, ahogy az aukcios haz is) November 25-en indul el a kinai teszt szerver, ahova ezek a valtozasok eloszor bekerulnek. (nov.25 tol mar benne lesz az AH de az instant skillek sem fognak sokat varatni magukra)

Vamp17
Valamikor 2011 elsõ felében.

Akkor kb mikor lesz OB??
Ha valakinek van mágusa meg tudná mondani, hogy mennyire hajaz a tipikus mágusokra? Azaz sok AoE, bivaly sebzés, low def és HP jellemzi, vagy ebben a játékban kicsit több is lehet neki a kelleténél?S még az foglalkoztat, hogy ha tényleg low def-fel és HP-val rohangál, akkor mozgás közbeni spell nyomogatás hiánya miatt PvP-ben is gáz? 😄

ScarY MAN
<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem 😄

...

ha neked nem fö nyeremény oda adhatnád az accountodat 😄
ScarY MAN
bétát próbálni nem fõnyeremény 😛 ez még nem "végleges" 😊

...

Van valakinek fölösleges Accountja?nagyonkellene ki szeretném probálni a game-t! ha van valakinek PM
PLS
pxxl
aukciós ház jó lenne a sok lerakott "gramofon" helyett 😄 elég idegesítõek -.-

All hail the double x!

Vamp17
Pár érdekesség: November 25-én indul kínában a teszt szerver. Többek között olyan funkciók lesznek a teszt változatban mint az Aukciós ház (!!!), valamint egy ilyen mester - tanítvány rendszer (ha jól értelmezem), illetve egyéb, a játékélményt fokozó elemek.

Természetesen ezek a változások a Live szerverekre is kikerülnek, alapos tesztelés után (elõször a kínaira, majd az angolra).

Nem hinném, hogy nagy csúszás lesz a kínai és angol verziók között, most sem vagyunk lemaradva a kínaitól verzióban.

pxxl

All hail the double x!

Neked megvan még ?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ki szeretném már nagyon próbálni!!!
Valakinek fölös acc van?:Ss

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

pxxl
mage az tényleg jó 😊 marksman nem jött be, warrior sem, bárd az alapból megállt lvl3-on 😄 assassin elmegy, vámpít sem jött be

All hail the double x!

Nekem az Assasin, Vámpír jön be leginkább, bár ez még változhat.Jó a marksman, mage is, de a protector is állat, na meg a warrior 😄. Mit hagytam ki ? a bardot, healert nem próbáltam most, de állítólag azok sem rosszak. 😊

pxxl
ha akarunk csinálni sg-s (és társaink) guildet, kitárgyalhatnánk, hogy ki milyen karaktert akar indítani, hogy ha lehet akkor legyen egy komplett csapat, ne az hogy vagy 4 tank, meg 8 dps, healer meg nincs vagy ilyesmi 😄 már ha hajlandóak páran átállni másik kasztra. nálam jácchat pl a tank, és a healer is 😊 inkább healer úgy érzem (elf papnéni ftw)

All hail the double x!

pxxl
elsõ insta bullshit 😄 második sokkal jobb 😊

All hail the double x!

oreal
Ha valakinek van esetleg egy felesleges acc-ja vagy aktivacios kodja privat uzenetbe elkuldheti nem haragszok meg 😊 sot meg is koszonom

oreal
CriticalHit neven jatszok,vegyen fel aki csak tud. A jatek tetszik,sot egyenlore jobb mint a tobbi vetelytarsa a piacon. Az instakba meg nem jartam , de majd Ma 😊

pxxl
úgy értem hogy OB-ig sztem felesleges belemélyedni, mert úgyis wipe lesz, és újra el kell kezdeni 😄

All hail the double x!

Vamp17
Elkelt igen.

Anthrax
Accounttal mi lett ,elkelt ?

Doomista
Ez a Projection Crystal (kék kõféleség) mire jó? Tudok vele idézni egy nyulat, de kinyírni se tudtam.

Doomista
komolyan fogunk játszani, egy percre se vicceljük el 😄

pxxl
igen, autómatikusan részt vesznek a következõ béta teszteléseken, és persze a kiadás után is élni fognak 😊 csak OB elött lesz wipe (törölnek minden karaktert), és utána már megmarad minden. szval OB után lehet komolyan játszani 😊

All hail the double x!

Hello, engem érdekelne account, ha még aktuális tegnap óta 😊
Nem érdekel h mennyi-milyen karik vannak rajta.

Ugye jól tudom hogy ezek az accountok mennek CB -2 -re is?
Hol tudlak megkersni?

Kösz elõre is 😊
pxxl
tudom, nem is játszom most míg nem lesz OB 😊 meg fogom unni addigra 😄

All hail the double x!

Doomista
ne felejtsd el, hogy törlés lesz...😄 amúgy vamppal lehet üzletelni szerintem, egy wow accountért biztos odaadja! 😄

Vamp17
:p

pxxl
csak ha van rajta 1-2 karakter feltápolva és tele pénzzel xD

All hail the double x!

Vamp17
Van egy fölös accom, érdekel valakit?

Ez aztán a részletes kiigazítás! 😄 Köszi Ahet ^^ Ha szöges lánccal ütöttek volna se tudtam volna h a chat részen mondja mit kell csinálni LOOL. 😄

Nah még kicsit vissza meek leölök pár homokkukacot, am ez a karneval igen ütõs, semmi drop, igaz az xp frankó, de szivatott rendesen.

Egyébként, hol, kitõl lehet venni armorokat? Még mindig lv10es armorban futkározok, de minden armorer-nél csak lv10es páncél van o.o freedom harborban is, sivatagi faluban is egyaránt. Csak raid-en lehet szerezni? :S

Anthrax
nem tudni mikor osztják ki e p1 3 wave kulcsait ? Összejött a 25k nézõ csak azért