1214
-
#773 Hát ez az ami bejön :
Kindred/vampire -
RolanDTH #772 Kérlek nézz fel a honlapra, én nagyon örülnék neki, ha sikerülni összehozni egy jó társaságot. Forsaken World Hungary -
#771 meg kéne beszélni, hogy akkro melyik szerverre megyünk, hogy egy helyen legyen a nép a guildhez. már ha érdekel valakit egy sg-s guild :)
aztán az is érdekes lehet, hogy ki milyen fő karaktert akar indítani, hogy ne legyen sok ugyanolyan, persze ha hajlandó váltani valaki emiatt. én pl 2 közül választok mindenképpen, pap, vagy tank. többi nem jött be. talán még a mage ami érdekelhet. -
RolanDTH #770 Amíg elkészül a teljes értékű honlap, addig is szeretettel várunk minden magyar játékost a Forsaken World Hungary Blog oldalán. -
#769 Vége a zárt bétának. Töröltek minden karaktert, szerdán indul a nyílt béta. Pontos időpont nincs, mert a multkor is késtek áramszunet miatt, uh inkabb most nem mondanak semmit :D -
#768 psszzt! -
KaBuTo666 #767 nem is :DDD -
#766 nem, még nem! :D -
RolanDTH #765 Elkészült a honlap közel végleges változata: Forsaken World Hungary
Várunk minden kalandozót a OB kezdetekor alapítandó magyar klánunkba! Részletek a honlapon...
Forsaken World Hungary -
#764 hát már akartam kérdezni h mivan mááá :D -
RolanDTH #763 Küldtem PM-et. -
KaBuTo666 #762 majd törli gubbi -
#761 sok az off :D .... -
KaBuTo666 #760 Az igaz hogy elinnám....
...de veled együtt! :DD -
#759 Gááááborka... az a bajom, hogy belemennék, csak elinnád az összes bevételt :D -
KaBuTo666 #758 alkoholt egy nyamvadt virtuális weblapért? :DD
felteszek egy új kérdést....akarod hogy a menedzsered legyek?? nagyot kaszálhatnánk! -
#757 D:D:DD ... semennyiért :D nem eladásról beszéltem, hanem hogy "csatlakozhatna" :D ..
de ha már felvetetted, te mennyiért vennéd meg?:D:D:D:D:D:D ... alkoholba mérjük az árat, az addig stimm, de a kérdés az, hogy te mennyi alkoholt mernél feláldozni:D::DD -
KaBuTo666 #756 hány rekesz sörért adod el neki az oldalad ? :D
-
#755 Még annó elkezdtük mi is, csak érdeklődés hiányában igy maradt. :) Azóta már van egy cikkírónk, csak munka/suli miatt nem nagyon tudtam befejezni.
kb fél óra alatt befejezhető az oldal, ha gondolod írj privátba és megbeszélhetjük, ha lenne kedved :) -
RolanDTH #754 Sziasztok!
Elköltöztettem az oldalt, mert jelenleg nincs erőm és időm egy teljes értékű, önálló weboldalt megszerkeszteni.
Az új cím: Forsaken World Hungary
Gyertek minél többen, hozzunk össze egy összetartó kis csapatot. -
kokaa #753 hali lenne 1 javaslatom,,kérdésem..:D..
tehát h mindenki 1 serora menjen,és akk tudunk csapatot össze hozni! és akk írjátok le pls h melyik seerverre megy a legtöbb magyar,és egyben ez volt a kérdésem is : ) :D am nagyon vártam a játékot !
pls akk 9. előtt írjátok meg h melyik serverre mentek! -
RolanDTH #752 Mai nappal indítottam egy rajongói honlapot a játékhoz. Egyelőre keresünk hírezőket és egy emberkét aki ért egy keveset a webdesign-hoz (fejlécet kéne készíteni).
Tervezzük magyar klán alapítását rögtön az open beta kezdetével. Folyamatosan fog frissülni a honlap. Remélem találok még pár emberkére, akinek kedve lenne segíteni
http://forsakenworld.web4.hu/ -
#751 Ezt nem értem,az okés hogy wipe lesz,de mi köze a reghez és a játék klienséhez?:P:P:P
Mert ugye az acc meg marad,de ha én értelmezem félre..sry. :D -
hiperindián #750 Végülis felesleges erre a 2-napra úgyis törlik a karikat ob-n... -
#749 Most is regelhetsz nem kell várnod 9ig, és szerintem elég lesz ,max 1 patchet rádobnak -
hiperindián #748 ha most letöltöm a klienst akkor 9.én csak regelnem kell és ezzel a kliensel játszhatok? -
#747 vampire.-nél pve szeron hova érdemes osztani a tp.-t ? -
sznorbi88 #746 anyit még az angol német és francia szerverekről hogy fel lesz osztva PVE és PVP Realmokra -
#745 hmm akkor szurkolok hogy ne kelljen :D -
#744 jah vízsérve van/volt aztán vissza kell menni, h műtét vagy sem. most úgy áll h nem kell. de majd a doki megmondja. -
#743 kontrollra?:O -
#742 jah szerda. én viszem a fiam vissza a korházba kontrollra :) -
#741 Aaz szerda ugye? :D
Remek akkor pont nincs semmi dolgom^^ -
#740 jah, azért OPEN béta :) -
#739 MÁRC 9. az OB? éés szabad reg ugye? -
Várom az open bétát én is... -
sznorbi88 #737 nekem a Német cliens van a gépemen én szerintem az is fogom hagyni a gépen holnap 17:00 től lesz hétfőig a 3. bétateszt hétfőig 12.00 ig az EU szerokon max lvl 50 és 9. én startol az open béta mint az US -
sznorbi88 #736 EU Szerver
Dyos – Német
Shylia – Francia
Illyfue – Angol
US Szerver
Eyrda - East Coast PVP
Lionheart - West Coast PVE
Storm Legion - East Coast PVE -
#735 nemtom a pap jó, csak egyedül nem tud(ott) kiheal-elni egy komplett csapatot. kell(ett) a segítség neki :)
protector-ból meg lesz millió sztem :D -
KaBuTo666 #734 mind2 vagy egyik se.