Forsaken World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nagy csalódás ez a játék, ugyan olyan mint az a felülnézetes kínai farmereknek való sz*rság. Csak az a különbség, hogy nem felülnézetes. Grafika, meg egyszerûen böki a szemem és ráadásul maxra húzva még szaggat is a városba. Hát ez elég ciki, hogy ezt a fost, nem tudják leoptimalizálni rendesen. Gáz az egész. Ez az én véleményem.
Igen,de addig uhzzák halasztják mire kijön egyéb mmo ami szintén jó lesz és inkább oda mennek emberek mint ide, bár tény,hogy a FREE jelzõ vonzza az embereket,de akkor is 2011 az mmo megjelenésekrõl fog szólni, elég sok nagy név lesz itt
lehet, most már mindenkit behívnak a cb3-ra
kaptam én is mailt 2 emailre is ...
kaptam én is mailt 2 emailre is ...
Inkább legyen hosszu zart beta, mint kiadjanak egy felkesz jatekot... igenis jot tett a jateknak az eddig CB is... Remélem még eltart joideig, hogy minden hibat sikeruljon kigyomlalni.
bekerültem phase 3-ba, ma jött meg e-mail, spam között volt 😄
Congratulations! Your account has been activated for the third phase of Forsaken World's Closed Beta, which starts on Wednesday, January 12.
You can download the Forsaken World client here:
Congratulations! Your account has been activated for the third phase of Forsaken World's Closed Beta, which starts on Wednesday, January 12.
You can download the Forsaken World client here:
phase3ra bekerült valaki ? Addig húzzák ezt a phase faszságot,hogy mire kijön lófaszt nem fog érdekelni,mert simán csak elkúrják a marketinget és mindenkit felbõszítenek
Ajha,még jó,hogy nem várnak nyárig mert akkor tuti senki sem játszik majd vele mert jönnek nagy nevekkel mmo-k.
Jól elhúzzák ezt is mondjuk engem már ott felbasztak,hogy eddig 1 fázisra sem kerültem be vagy 8 accountal..
Jól elhúzzák ezt is mondjuk engem már ott felbasztak,hogy eddig 1 fázisra sem kerültem be vagy 8 accountal..
★ 汤姆 李
ahha :S Köszi 😄
CB 3. fázis Január 12-tõl. A 4. pedig Február vége Március eleje azt mondják. Ezek után jön csak az OBT...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
attól h van egy kulcsod, még nem kerültél be, majd küldenek egy ímélt, hogyha meghívtak cb-re, de sztem már nem lesz meghívás, nemsokára wipe, és indul az ob, arra várunk 😊 onnantól szabad a pálya, nem lesz több wipe 😛
All hail the double x!
Az oldalon ott van h registration for cb stb rámész regelsz kapsz 1 emailt és van benne béta kulcs. Nekem eddig ment be is írtam accomhoz béta kulcsot de mikor be akarok a játékban lépni incorrect username or password....:S ez mi miatt van?? mikor honlapon az van h aktiválva van accom is meg minden _S
Üdv, nincs valakinek felesleges Beta Accountja, aki már esetleg ráunt a tesztelgetésre? 😄
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miután regisztráltam és aktiváltam az accountot a kulccsal, mikor aktiválják az accountom?
Azt szeretném kérdezni, hogy miután regisztráltam és aktiváltam az accountot a kulccsal, mikor aktiválják az accountom?
Az tény hogy az allodsot nagyon jól megcsinálták. Csak aztán jöttek a hülye oroszok és olyan item mail systemet találtak ki ami lehetetlenné tette az "ingyen" játékot... Remélem nem ez lesz az FW vel. Eddig nekem az Atlantica online IM je tetszett a legjobbat. A piacon lehetett venni egymástól IM cuccokat. Van aki direkt ebbõl csinált goldot, hogy IM et árult. Ndoorsnak megéri. Játékosnak megéri. Mindenki jóljár😄
Nekem eddig az allods online visz mindent! Igaz hogy még nem láttam milyen az FW,de képek meg videók alapján jónak tünik
pöppet el van csúszva a teteje 😊
am faszás 😄 majd szólj ha regelni lehet. de aztán kérek ám admin jogot 😄
am faszás 😄 majd szólj ha regelni lehet. de aztán kérek ám admin jogot 😄
All hail the double x!
na eddig ennyi. kérlek ha megnézitek ne regisztraljatok még😄
...
Pont az elõbb uninstalláltam a gamet 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
most megkérdezem utoljára kit érdekle az oldal 😛 készülget meg minden, de segitseg kene 😊 fejleszto, fordito, cikkiro 😊
...
jön a 3. része is a CB-nek.
A Phase 3 január 12-én indul.
- max szint 50
- marketplace tesztelés
ide már minden CB kulcsost beengednek (vagy mi). elvileg lesz WIPE.
most hírtelen ennyi, meló van 😊
link
A Phase 3 január 12-én indul.
- max szint 50
- marketplace tesztelés
ide már minden CB kulcsost beengednek (vagy mi). elvileg lesz WIPE.
most hírtelen ennyi, meló van 😊
link
All hail the double x!
Accountot vennék persze olyat ami jó a phasékhoz 😊 Ha lenne eladó 1 pm et írjatok
A regisztrálás meg az utána kapott email nem jelenti a bétába bejutást. Megtévesztõ de ez van. Minden új fáziskor kisorsolnak véletlenszerûen pár accountot, akik kapnak egy mailt, amiben gratulálnak hogy bejutottak a Closed béta x fázisába. Ameddig ezt nem kapod meg, nem lesz aktív hozzáférésed.
Azt olvastam most, hogy hamarosan jön a 3.fázisa a bétának, újabban kisorsolnak accountokat,
aztán február végén-március elején jön a 4.fázis, ahol viszont mindenki bejut aki regisztrált.
Azt olvastam most, hogy hamarosan jön a 3.fázisa a bétának, újabban kisorsolnak accountokat,
aztán február végén-március elején jön a 4.fázis, ahol viszont mindenki bejut aki regisztrált.
http://youtube.com/indieGoTV
Hello, segítsetek pls!
Miért nemtok belépni? Most van a Closed Beta 2, de még mindig nem enged be és már az elsõnél is ezt csinálta. Pedig beta kulcsot is beírtam ki is írta h jó meg minden. Próbáltam új accot csinálni a pw oldalán de azt se lehet vmiért...
Aki tudja mi lehet a gond az válaszoljon köszönöm! 😊
Miért nemtok belépni? Most van a Closed Beta 2, de még mindig nem enged be és már az elsõnél is ezt csinálta. Pedig beta kulcsot is beírtam ki is írta h jó meg minden. Próbáltam új accot csinálni a pw oldalán de azt se lehet vmiért...
Aki tudja mi lehet a gond az válaszoljon köszönöm! 😊
Légyszi aki több accal regget és felvették a phase 2 töbe vagy 1 be az osszon meg velem 1 accontot pls alahogy megháálom. PL az OB-én veszek neki zent vagy valami pls pls pls
Hát meghívó sajnos nekem sem jött, marad a kínai. Majd szavazok rájuk ha küldenek meghívót, valamit valamiért! <#mf1>#mf1>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Én sem kaptam még de,nem lehet, hogy kicsit késve érkezhet nekünk az email? De amúgy ha valakinek van felesleges account, én is szívesen venném, elõre is ksözönöm =)
Az MMOsite.com indított egy szavazást, az Olvasói Választás Díjára (Readers Choice Awards) (deszar így elírva). Lehet szavazni a FW-re is, amire meg is kért a PerfectWorld 😊
ITT lehet szavazni napi 1x.
ITT lehet szavazni napi 1x.
All hail the double x!
LoL!! Hihetetlen, még most se kaptam semmi emailt. Szerintem akkor azt jelenti hogy megint bukta. Ezért ha lenne valakinek 1 felesleges acca ami bekerült az legyen olyan kedves ossza meg velem. Már csak innen kaphatok helpet pls 1 hónapot már vártam már tényleg jó lenne kipróbálni köszi
Aki bejutott pahse 2-re és van egy felesleges accountja, dobjon egy privát üzenetet pls, nagyon szépen megköszönném 😄
Sajnos nekem se külték még :S
Sziasztok!! Valaki már kapott emailt hogy felvették a phase 2-re? Mert az elsõhöz kaptam hogy nem vettek fel de még a phase 2-hõz még nem kaptam semmit.
read only on 😄
most nem játszok vele, majd OB-n újra kezdem. NFSHP-t tolom meg az asszonyt 😄
most nem játszok vele, majd OB-n újra kezdem. NFSHP-t tolom meg az asszonyt 😄
All hail the double x!
A hivatalos oldalon regisztrálhatsz és kapsz bétakulcsot amivel regisztrálhatsz a CB-re. A kulcs azonban nem jelenti hogy bent is vagy, csak felkerülsz egy listára ahonnan behívják a tesztelõket. Amúgy igen CB van az elsõ meghívókat egy hónapja küldték ki az elsõ fázisra és az már 3 hete megy, lassan véget is ér. Hamarosan küldenek újabb meghívókat a második 2 fázishoz. Voltak akik bejutottak az elsõbe, sokan nem, szerencse kérdése.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
a cb ph1-ben megalakult az elsõ magyar guild BlackArmy néven. igaz van két tiszteletbeli külföldi tagunk is, a játékban rengeteg segítséget nyujtottak (nem zavarja õket a magyar nyelvû guild chat). minden magyar aktív játékost szívesen látunk. gyertek! PM Maccs, Hunlegend vagy rám.