Forsaken World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor lesz open béta?
az jó
Anthrax
Open béta elõtt ne számitsál rá,hogy magyart találsz, akik eddig játszottak nem hiszem,hogy most megint fognak open elõtt,mert törlik összesen karaktert

hali most néztem meg elõször a játékot jólnézki meg igy elsõ látásra tetszik is. csak melyik szerveren vannak magyarok meg klán mert jó lenne magyarokkal játszani-irjatok hol tudlak benneteket meg találni.Mikichi néven leszek akkor
Anthrax
Harborban le kell vennem nekem is grafikát, különben esélytelen megmozdulnom, szép kis képregény, kipróbáltam azt a bizonyos napokon mehetsz be instá-t, hát az is nagy hülyeség, van egy idióta és buktad az egészet, fogta 2. akadálynál és a bábura ráállította petet és istennek se akarta leszedni, fogtam és kiléptem a faszba,lag az rendesen van és érezhetõ is, bár ez betudható amcsi servernek is,remélem open béta alatt lesznek már eu serverek, azt még jó volna tudni,hogy insta behívás dpsel is azonnali ?

Én marksmant kezdtem stormon, elég jó. Viszont nem sokat láttam a fajtámból, a többség vampire meg mage. Az viszont szomorú hogy néhány helyen keményen szaggat a játék!
Anthrax
Kipróbáltam a healert ,mondjuk 15ig húztam,de hogyan találhattak ki cd-s healt ,jó nagy hülyeség

BuriP
Mi akik az elözö CB-kben játszottak azok maradtak automatikusan az amerikai Erydia szerveren ami most a PvP szerver lett. Mellette megjelent 2 PvE szerver a Storm, és a Lionheart. (most igy nem tudom melyik melyik földrészhez tartozik ezekbõl.)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

teddymac
Melyik serveren vagytok ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

BuriP
Nem kaptam külön levelet, vagy értesitést, de a kulcsokkal regisztrált acc-jaim müködnek, fel tudok menni velük játszani.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Március 23.án kezd az OB, legalábbis eddig úgy van.

pxxl
fennt a visszaszámláló OB-ig (elvileg). elötte lesz wipe, aztán már élesben mehet a játék 😊

All hail the double x!

Ok köszi.

Meddig tart CB4,lesz e wipe utána és mikor kezdõdik OB?

★ 汤姆 李

BuriP
szerintem töltheted, majd update-li magát.

Amit kaptam régebben e-mailt,hogy aktiválva vagyok CB 3.fázisra és benne volt egy client letöltés link azt tölthetem a mai indulásra?Vagy milyen kliens kell?

★ 汤姆 李

Hivatalos oldallal mi történt?

★ 汤姆 李

Rowlend

GET OVER HERE!

teddymac
Jöhetne az a levél 😊

teddymac
Köszönöm a választ

BuriP
Ha visszaolvasol láthatod a kulcs maga csak a regisztrációhoz van. Felkerülsz vele egy listára, ahonnan a closed bétára meghívottakat kiválasztják, maga a kulcs önmagában még nem jelent bejuttást. Viszont jó idõben regisztráltál 22.-én véget ér a CB 3. fázisa és kezdödik a 4. ahova minden regisztrált kap már meghívott, szóval még egy hét türelem és játszhatsz.

teddymac
szereztem kulcsot regeltem de megse tudok belépni a játékba mi lehet az oka ?

frango
Történt valami nagyobb változás CBT1 óta?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Vamp17
18 nap és bárki játszhat, akinek van CB regje.

Rowlend
Nincs valakinek esetleg egy fölösleges profilja ami bejutott bétára? 😄 Még anno 7-el regisztráltam de egy sem sikerült.

GET OVER HERE!

szabii98
pixxel copy 😄

I met God. She's black

pxxl
lol az új háttér a hivatalos oldalon 😄

All hail the double x!

<#wow2>
pxxl
<#eljen>

már pörög is a visszaszámláló 😊

All hail the double x!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sziasztok!
Lehet már vhol játszani vele?Inter szero? Jó kis játéknak tûnik!

www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater

pxxl
már töttöm is 😊 am érdekes, hogy mind a 2 ilyenekhez használt ímélem regelve van, viszont jelszóemlékeztetõt nem küld, mert nem találja egy usernévhez sem az ímél címeket <#idiota>

All hail the double x!

Titan
Akkor nézd meg a Champions online-t, addig is! 25-étõl ingyenes lett! Azt hiszem maradok is ott..😊

pxxl
csak lenne már ob...unatkozok néha 😄

All hail the double x!

sziasztok, már készül a német és francia verziója a Farsaken Wolrd nek bekerültem a németbe tesztelönek az eu részen máshogy menek kicsit a dolgok

Dyos lesz a német szero
Illyfue Europai Angol
Shylia Francia

Prolog

Dátum: Szerda, 26. Január 2011
Idõ 17.00 – 20.00 CET ig lesznek nyitva a szerverek
I Fejezet– Eyrda Születése

Dátum: Freitag, den 28.Január – Vasárnap, 30. Január 2011
Idõ: 17.00 – 20.00 CET

A többi még nem ismert

az Open bétával egy idõben indulnak ezek a szerverek
és Amszterdamba lesz a központ
BuriP
lvl10es ládából kapsz hozzá itemet amivel hozzáadsz +6 slot-ot, gondolom késöbb is kapsz még, vagy vehetsz majd IM-ben.

Titan
Köszi ! Akkor jól sejtettem...
Az inventorit hogyan lehet növelni?

Vamp17
veszel vagy csinalsz kajat/piat (fillerekbol lehet) akkor leul 😊

Titan
Nem lehet itt leülni vagy meditálni amitõl gyorsabban töltõdik a manna vagy a HP? Csak poti?

Én nemtudom nekem sejnos még beta key se kaptam 😄 Nincs esetleg valkinek plusz kulcsa? 😮
Tatyla
ma kaptam engedélyt a bétára de ráindítok nem történik semmi és kilép,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

frango
Szerintem már nem sokan játszanak vele. Mindenki OBT-re vár(OBT után nem lesz wipe). Ha addig nem jön ki Tera szerintem én is tolom majd vele😊.

#669: Gondolkozz már kicsit! Szerinted aki Free MMO-kal játszik annak mi van otthon? Hát biztos nem i7 2600k + gtx 580 sli. Így a fejlesztõk is és mi is olcsóbban kijövünk😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Na én is elkezdtem a játékot és nem rossz Van magyar klán ahová belehetne lépni?
Sziasztok! Ha valakinek akad esetleg egy feles accountja szívesen kipróbálnám a játékot. Köszi! 😊
Elég BOI koppintás....nekem bejött, de már nem játszok online játékokkal.
BoneDragon
Ja és még a grafikai is ugyan az. Magyarul, ocsmány.

BoneDragon
Ahogy érzed. Meg is érdemli az aki ilyenbe elcsesz sok idõt. Az a legnagyobb pofátlanság, hogy ugyan az mint a Battle Of The Immortals, csak nem felülnézetbe... A pet rendszer, a kovácsolás, a soulok..minden bazze. Ez a fejlesztõ brigád, iszonyat nagy pofátlan banda. 😞

Teljes mértékben free... khm. tisztában vagyok az item shop témával, viszont nem egy embert ismerek aki teljesen free-n játszik/játszott és még is sokkal erõsebb karaktert épített fel mint egy fizetõs. Nem csak a játéktól függ ez a fizetõs dolog, õ csak felkínálja a könnyebb életet, a felhasználó a hibás hogy hagyja magát a csábításnak, amúgy is inkább erre basznám el a pénzt mint hogy drogra, és el is érkeztünk ismét az emberi elvekhez...Számomra meg nincs olyan mmorpg hogy legjobb. Sok freevel játszottam, és nem tudnám eldönteni hogy számomra melyik volt a legjobb, mert nem egybe vertem el sok idõmet. Ennyit. Köszöntem.
BoneDragon
Free? Igen félig. De megsúgom, ezerszer jobb free gamek vannak jobb graffal/történettel/harc rendszerrel. Ennyit errõl.

Én nem azt akarom írni, hanem azt, hogy ez free. És mivel NEM fizettél érte, nem is FOGSZ, és mivel nem havidíjas, így végül is akár mit mondhatsz rá. :-))
BoneDragon
Ja és nehogy jöjjenek azok a kommentek, hogy jaj ez csak beta még sok minden fog változni.. A nagy fenéket, nem fog ez változni semmit se, max kijavítanak pár bugot meg beletesznek kimaradt dolgokat. Elég terített az mmo piac, szerintem ez soha nem fog kiemelkedni a tömegbõl. Középkategória alsó szintje.