251
Hunted: The Demon\'s Forge
-
#131 A DMC széria a PC God of Warja nem az a fos. -
#130 ehhem ehhem DMC3-4?! -
ratgab #129 Hogy visszakanyarodjunk a játékhoz! Ahogy haladok előre a játékban annyival hangulatosabb a dolog: az első város után helyszín már nagyon szuper! -
ratgab #128 PC-n nincs God of War és ezt így kell nézni... Konzol meg más tészta, de akkor, ha összevissza összehasonlítgatunk szerintem azt tegyük hozzá, hogy milyen platformról beszélünk, mert nagyon nem mindegy! (Pc-n ami nincs azzal nem tudod összehasonlítani, ha konzolról beszélünk, arról meg nem tudok nyilatkozni)!
Legyünk korrektek és azt szerintem nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a Darksiders a Pc-sek God of Warja! -
ratgab #127 PC-n eddig még ilyen TPS nem volt, így nekem is egyéni élmény volt a Darksidersben a portalnyitogatás! -
ratgab #126 Nekem tetszett a First Templar is, meg ez is! De szerintem azért a Hunted leveri a First Templart játékmenetben, de ez az én egyéni véleményem!
Hogy Darksiders és Hunted közül melyik a jobb? Szerintem külön kategória... összehasonlíthatatlan.. Darksidersben is sok a hent, de rengeteg platformer elem van benne, ami pl Huntedben nincs!
Nekem Darksiders nagyon tetszett... Hunted meg eddig tetszik!
Kongy: Pc-n nincs God of War, de viszont van Darksiders... sokan az itteniek közül csak Pc-n játszanak, ott meg kategóriájában a Darksiders a király (lehet jönni DMC-kkel, de ott nulla platform rész van, csak mész oszt vágsz)! Mixeléses lopásról meg annyit, hogy a Coca Cola gyártóját sem perelhetik be a kóla alapanyagát biztosítók, mivel azzal, hogy különböző dolgokat összekevert már egyedit alkottak (ez már belenyúlik a szabadalom témakörébe... ami nincs levédve az lopható!) -
#125 Ez minden, csak nem hc rpg... XD
de rpg elemek vannak benne. vagyis voltak...számomra :D -
ratgab #124 Azokon a részeken direkt sötét: Én úgy csináltam, hogy elf csajszi meggyújtott nyílvesszővel ment előre, amikor meg jött valami csúnyaság, akkor Nagydarab társa karddal ledarálta, míg elf kisasszony visszahúzodott világítani! -
#123 Még szép h nem! Kb 10 játékot tudnék még mondani amit szépen lemásolt. :) Ezt összerakták és egy közepesen jó játék jött létre, ami (számomra) nagyon felejtős. Megint csak a portal gunt tudom felhozni. Amikor azt láttam akk azt mondtam: na jó, srácok, köszöntem szépen, nekem ennyi volt.
Ja, és minden boss az egész játékban fantáziátlan, gyakorlatilag kis változtatással ugyanúgy néznek ki, a Darksiders csak tanulhatna a GoW szériától...
De ez nem Darksiders topik, szal részemről ennyi elég volt.
A Hunted-ről annyit h indokolatlanul ilyen nagy méretű, bár UE3... szal talán mégse... Közepes játék lett, ami ideig-óráig még élvezet, de aztán megunod. Ja, és ez mióta HC RPG? Mert PC Guru úgy állította be..... -
#122 Persze ha neked egyéniség a Portal gun CTRL + C CTRL + V kopizása akkor GRATULÁLOK. -
mistermiskolcz #121 Lájkolod - Nyersz - Játszol
Lehet, hogy középszerű a game, de azért nem teljesen GOW utánzat. -
#120 Csak egy kérdés. Másnál is baromi sötét dungeonokban? Oké, dungeon,sötét kell hogy legyen, de ha éppen nincs meggyújtva a nyilam,akkor semmit nem látok. Felmaxoltam a brightness-t, de így csak kaptam egy szép ködfátyolt a képre :D -
#119 Van benne rengeteg platforming, jópár puzzle, elég nyitott világ, klasszikus Boss harcok, több féle harci mód stb stb... ha te csak a hentet láttad benne akko rvagy nem játszottál vele vagy buta vagy. -
#118 És akkor mi van? Eleve nem is készült másnak akkor hol itt a gond? -
Reg5 #117 Tettek bele 1-2 extra ficsőrt de attól még marad egyszerű hentjáték. -
#116 Nevetséges. Van naki stílusa és egyénisége. Nem műfajt teremtett, hanem a műfajában jelent meg egy játék. God of War mellett más játékok is léteznek már a szegmensben, de amúgy ahhoz sincs sok köze. -
#115 Egy idegesítő, mindenhonnan kopizó God of War utánzat. Valóban több egy egyszerű hentnél... -
#114 Még nem tudom, várok valamire hogy kipróbálhassam, de a videók alapján bejön. A teszteken is korrekt pontokat kap. -
#113 "Egyszerű hent semmi több"
Annál azért sokkal több. -
Reg5 #112 Azért a Darksiders se olyan jó, mint amennyire dicsőítik manapság. Egyszerű hent semmi több.
exoterm: Nem tetszik nem játszod, nem trollkodtok. -
#111 steamen is* -
#110 akkor sajnálom, higgyél amit akarsz. Pofátlanság ilyennel megvádolni embereket, sztem. de te tudod.
steamen lopom a játékokat mi?
-
#109 Nem fogtam mellé ez biztos. -
#108 Magadról beszélsz? Ezt kikérem magamnak. most mellé fogtál.
majd kíváncsi leszek mennyit fog kapni a szaksajtótól :P -
#107 Pont ugy merték kiadni mint ahogy neked van pofád egy lopott játékot kritizálni... -
#106 A Bethesda pedig ért az RPG-khez, már mint kiadni :). Van is benne ilyen elem, fejlesztések stb. Amúgy nagyon gyenge játék. A harcrendszer értelmetlen. Éppen, hogy a nyilazás jött be. Amúgy meg uninstallon, túl vagyok ezen. Ha a második fejezetig sem köt le....
még ien nem fordult elő, pedig mindenevő vagyok, és nem kifejezetten rpg-t vártam, mint a DAO. Maradok az AC-nál, meg a Darksidersnél inkább. Ezerszer jobb.
A First Templar meg tényleg jobb, ezt komolyan írtam, max a szinkronban és picit a látványvilágban veri. ezt alá is írom, itt helyben :)
A bug az más tészta itt is vannak, hiába nyítva az ajtó az egyik házban, még sem lehet bemenni...lol Bethesda, ilyet hogy mertek kiadni...lol -
exoterm #105 Nyilván nem egy ilyen bugyuta játékot vártam, már elnézést... -
ratgab #104 RPG-t várt és mit ad isten TPS-t kapott (amiről mellesleg már hónapok óta tudni lehetett, hogy az lesz)! És Logan, ha nem érzi a 20-30 oldalú kocka szagát, már elégedetlen... -
Reg5 #103 Te miről beszélsz megint? A First Templarnál is beleláttál mindent, itt min akadtál fenn? -
ratgab #102 Neked hogy tetszik Totti? -
#101 Sosem volt szó arról hogy ez egy RPG lenne. Akció játék minimális RPG elemekkel. -
ratgab #100 RPG az nem sok van benne... Ellenben hangulatos -
#99 Akkor lehet a Chrome ügyeskedik megint a háttérben, úgy tűnik ez a játék sem szereti ha nyitva hagyom. -
exoterm #98 Végre valaki, aki nem hangoztatja, hogy milyen jó RPG. Szégyen, h ezt rpgnek nevezik! -
ratgab #97 "Gears of War kardokkal" Miért mire számítottatok Közlekedés szimulátorra?
TPS-nek készült, folyjon a vér, repkedjenek a végtagok játéknak és ezt hozza is, de ennél nem többet, az tény! De nem is mondták, hogy világrengető mélységű RPG lesz! Ez amúgy is Coopra készült, nem egyedül barangolósnak! -
ratgab #96 Nyomsz egy Q-t és már nyomja is a skill-t! Nálam minden rendben a videókkal! -
exoterm #95 A bethesda csak kiadó, de ja. Elég gyengus lett a játék. "gears of war kardokkal" :P -
#94 Használom de valahogy elég macerás a skillek előhozása is. Ja a videok másnak is szaggatnak, vagy csak a chrome szórakozik megint? -
ratgab #93 Az elején még csak 1 üveg lehet nálad (van instant heal is, ami szintén piros)!
Azért intéznek el, mert nem lehet közvetlen mindenkire rárontani (konkrétan csapkodással nehéz bárkit is kinyírni!). Jah és ne hagyd, hogy megüssenek!
Használd a Skilleket, gurulj el, használd a pajzsod! -
ratgab #92 First Templar is jobb?? Azért ne túlozzunk már ekkorát...
Ez még nagyon-nagyon-nagyon az eleje... innen csak jobb lesz!
Gamespy accountot te is tudsz csinálni ingyen!