251
Hunted: The Demon\'s Forge
-
#171 Hogy lehet egyáltalán DX10-ben indítani? -
#170 Hmm.. Valamiért visszaíródott Falserra.. na mindegy akkor minden játék indításnál megcsinálom, nem nagy tragédia. Szóval mégis jó köszi az ötletet:) -
#169 Szerk: Így sem jó... Dx10re állítottam, elsőnek szép is volt de, gondolom azért mert nem mozogtam sokat, és nem mindig csinálja... Azokat meg nem szedem ki, akkor a grafika fog romlani? Vagy csak nem lesz elmosódás? -
#168 Köszönöm így már tökéletesen működik, DX10ben.. Még egy kérdés, nem értem, miért nem lehet 4en játszani, ha 4 hely lehetőség van:S -
Csokis #167 Nem csak úgy. Indítsd DX10-ben és nem lesz gond. Ha DX9-ben akarod használni, akkor is van megoldás! A C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\Hunted\DFGame\Config mappában szerkeszd a DFEngine.ini file-t, majd a MotionBlur és MotionBlurPause után írd át True-ról False-ra! Tehát így legyen:
MotionBlur=False
MotionBlurPause=False -
ratgab #166 Nvidiát nem szereti, mert nekem Ati-n nekem semmilyen kockásodás nincs semmilyen beállításon! -
#165 Nem tudjuk mitől van. -
#164 Sziasztok, az lenne a problémám, hogy mindent felhúzok highestre megy is szépen az fps.. nem akad semmi baja, de fekete kockás lesz a kép.. És csa úgy oldódik meg a probléma, ha leveszem a world texturákat mediumra.. Legfrissebb driver van fent Nvidia 275.33 260 GTX semmi probléma nincs vele, csak ennyi, valami fix vagy akármi? AMD procim van de nem hinném hogy ez jelentene valamit... -
#163 Közben rájöttem ,hogy botor gondolat volt azt feltételezni ,hogy ebben a játékban egyszerűen csak ki kell nyitni egy ajtót. Nem, szét kell verni. Egyébként ez az ajtó feltolós animáció csak engem zavar? (hogy a játékkészítőket zavarta az biztos, különben nem rakták volna bele azokat a poénokat) -
#162 Nekem is ez volt a world detailt levettem mediumra vagy highra és jó lett.
Elakadtam a 3. fejezetben. Bementem a barlangba kiszabadítani a lázadók vezérét de nem tudom kinyitni a börtön ajtaját. Elvileg ott a kék fény ami a közös akciózást jelenti de nem jelenik meg a felirat ,hogy nyomjam meg a gombot. Próbáltam lövöldözni mindent de semmi. Hogy lehet ott tovább menni? -
#161 Így kb 2 óra játék után, azt kell mondjam jó ez :) Csodát nem szabad tőle várni, de egy igényesen összerakott akciójátékkal álltak elő a fiúk (rpg elemeket senki ne keressen benne)
Lőttem pár képet én is:
-
ratgab #160 Nálam teljesen jó! Chapter 4-et kezdtem és még semmilyen graf hiba nem volt.... -
ratgab #159 Nem kell hozzá, csak egy gamespy account elvileg! -
#158 Nálatok nem grafikai bugos a játék? Nálam ilyen feketeség villódzik mindenhol. -
Vincentcloud #157 Valakinek valami tipp, hogy lehet-e lanban játszani, és ha igen hogy? Gamespy kellene hozzá esetleg?
-
hanta #156 Esetleg próbálta valaki, hogy hamachival lehet-e ketten tolni? -
#155 Hát én a csajjal megyek, mert ha a taggal vagyok akkor mindig agyonvernek, így meg távolról ügyeskedek ő meg aprítja őket közelről. -
Reg5 #154 Miért baromság? Semmi kivetnivaló nincs abban a cikkben, csak meg kéne tudni különböztetni a hcRPG-ket és a hack&slah "RPG"-ket. -
ratgab #153 Pcguru is ír néha baromságokat, mint például ebben az esetben! -
ratgab #152 Tegnap óta nyomom és most járok a 3. chapternél (6 van benne összesen)... de nemrég értem még a chapter 2 végére.... már az sem volt rövid!
Ám ahogy fejlődsz úgy tudsz egyre több potion-t magaddal vinni, még egy pót fegyvert is felvehet az ember, ha megcsinál bizonyos feladatokat (ehhez pl. 6 titkos helyet kell felfedezni)!
Ám normálon sem egyszerű: Most Cadoccal megyek és ha körbevesznek bizony, akkor eléggé elgyepálnak, ellenben ha skilleket használok, akkor nem nagyon vesznek körbe
Nem egy gondolkodós játék ez a Hunted, de ha valaki csak egy jót akar csapkodni, akkor ebben bizony lehet (játék számolja és most tartok 600 megölt ellenfélnél, pedig még a felénél sem tartok).
A legközelebbi ilyen stílus, ami eszembe jutott az a Bulletstorm (igaz, hogy az FPS, de grafikai stílusban szerintem arra hajaz, legalábbis engem arra emlékeztet) -
#151 Elég szomorú hogy nem láttad az igen jelentős játékmechanikai eltérést a kettő közt, így aztán eléd vághatnak egy adag moslékot meg egy sztéket neked mindegy lenne melyiknek esel neki ezekszerint. -
#150 DMC4-et játszottam végig, meg az egész GoW trilógiát, de mit pofázok itt egy xbox fanboynak? Hisz GoW nincs 360-ra. Túl jó hozzá. -
#149 Te csak tudod. -
#148 Hát igen elég repetatív a játékmenet. Nem nagyon sikerült feldobniuk :( -
Reg5 #147 Benne van cikkben hogy hack@slash szerű akció RPG, ami szerintem nem hc. -
#146 egy ora jatek utan olyan unalom jott ram hogy nem hiszem hogy eroltetem most par napig... -
#145 Látszik nem játszottál egyikkel sem. -
#144 A PC Guru írta, és írja. LINK
Ha ez HC RPG akk én vagyok a dalai láma. -
#143 Eszednél vagy? DMC = hack'n'slash. GoW = hack'n'slash. Nem a Gears of Warról van szó bazdmeg. -
#142 Nem tudom, mondta valaki egyáltalán?
Ahogy elnézem nem rövid a játék, legalábbis a youtube-on 40 részes a végigjátszása mindegyik 10-12 perccel. -
Reg5 #141 Mert kategóriáján belül a többi játék nem ilyen. Igazad van (nem). -
Reg5 #140 És azt ki mondta, hogy a Hunted vér RPG-nek készül? -
#139 Konzolon is ritkaszámba megy a Draksiders. PS2re voltak hasonlók, de ez a műfaj mára szintén igen csak ritke lett. Ninja Gaiden, Bayonetta, DMC meg teljesen más műfaj. -
#138 DMC és a GoW két külön műfaj. Nézz utána ezeknek mielőtt valótlanságokat hordasz össze. -
ratgab #137 Kongy... Hagyjuk! Úgysem fogunk ebben egyetérteni! Nekem jobban bejött a Darksiders, mint a DMC-k... és itt van a pont a mondat végén... ez már egyéni elbírálás, egyéni ízlés kérdése... -
#136 De ez számodra tényleg ekkora probléma? Hogy nem változtatták meg azt mondod pofátlanság, ha meg megváltoztatták volna azt mondanád, hogy na csak ennyire voltak képesek. Szerintem ügyesen összeszedegettek dolgokat innen-onnan és jól egybegyúrták így lett egy élvezetes játék mely kategóriáját tekintve PC-n ritkaságszámba megy. Hogy neked nem tetszik nem baj attól nekünk még tetszhet. Ja a GoW meg azért kicsit túl van értékelve szerintem (1-2-ről beszélek) -
#135 Szánalom...
-
#134 DMC-ben is van annyi platform mint a Darksidersben, talán utóbbiban több, de ettől még nem lesz jó. És ha valaki azt mondja h a Portalnyitó nem koppintott, akkor az vak... Még a színét is lusták voltak megváltoztatni, annyira pofátlanok.... -
ratgab #133 Szerintem nem, de hagyjuk ezt most! -
ratgab #132 Portálnyitogatás volt benne??? Mert én nem emlékszem, hogy 4-ben lett volna...