2340
  • Mayorpapa
    köszönöm, hogy feltetted, sajna így sem megy de nem adom fel, próbálkozok. Még egyszer köszi a fáradozásod! Jó repesztést!
  • wollnerd #2019
    De így nem mehet a eredeti játékon aki még nem vette meg azt a dlc-t, igaz?
  • zotya10002
    Itt belépsz a live adataiddal,és ott lesz olyan hogy kód beváltása!!
  • zotya10002
    Az live-es oldalon tudod aktiválni!!

De feltehetem neked persze!!

De szerintem úgy jó ha aktiválod!!

De remélem jó lesz!
  • Mayorpapa
    az a helyzet Zotya, hogy nekem megvan ez a DLC, csak nem tudom a játékban "megjeleníteni, aktiválni", nem látja a játék, hiába másoltam a DLC mappába az Xlive-on belül. Nem tudom, partner lennél-e abban, hogy két fájlt feltennél nekem valahová: az egyik a C: \\ Users \\ USERNAME \\ AppData \\ Local \\ Microsoft \\ XLive" DLC mappájában a Monte Carlo-s mappából a .LIC kiterjesztésű fájlocskát, valamint a játék főkönyvtárából a database mappából a database_restrictions.xml fájlt, mindkettő pár kilobájt csupán. Ha így sem fog menni, hagyom a csudába, pedig jó kis pályák ezek!
  • zotya10002
    Is-is!

Pénzért kellett pontokat vennem!Sajna csak így fog menni!
  • Mayorpapa
    igen, köszi, közben magam is rátaláltam, meg is néztem, de más oka is volt annak, hogy itt kérdeztem
  • alma2
    youtube elso talalat.
    itt az osszes palya, magad is el tudod donteni...
    Monte Carlo
  • Mayorpapa
    Pénzért vagy pontokért vetted?
  • zotya10002
    Fasza!
  • Mayorpapa
    Üdv! Megvette már valaki a Monte Carlo DLC-t? Milyen?
  • berczely
    Offline accountot hozz létre LIVE-on. google a barátod.
  • akoska99
    tud nekem valaki segíteni??
    nem tudok regisztrálni a xbox LIVE-ra! ugyanis azt irja hogy ingyenes de mégis kéri a bankkártyát! és nekem nincs bankkártyám tehát nemtok regisztrálni
  • akoska99
    Szoasztokl!
    az a én problémám hogy nem tudom elmenteni a játékot! nem vagyok regisztrálva a LIVE-on de van profilom !! és akkoris ujra kell kezdenem az egészet!! segitsetek lécci
  • zotya10002
    Nem-nem!
  • Mayorpapa
    szerintetek tört játékkal mennének a fizetős DLC-k? (Monte-Carlora gondolok itt leginkább) (off-warez topic kihalt...)
  • AsD0K
    Sziasztok nekem van egy olyan gondom hogy a DIRT 3-t elkezdem telepiteni és elkezd tölteni és egy idő után nem tölt tovább megáll és nem tudom mit csináljak vele a gép gények azok rendben vannak!!Segitsetek lécci
  • Tomy Lee
    Igen most nézem.Akkor tárgytalan.Kösz,hogy szóltál!
  • kifli
    ati kuponok 31-én lejártak
  • Tomy Lee
    Hello.Van egy felhasználatlan Dirt3 kódom.VGA kàrtyához kaptam.Cserére mehetne valami más játék kulcsra ami nem autós game.privibe
  • grebber
    Drága majd 5 alatt!
  • ajem kisa
    17ejuró most a sztimen!
  • zotya10002
    Nem tom csak találtam ph-n! Kép
  • berczely
    Mi ez a szutyok?
  • zotya10002
    Egy másik fórumból loptam! :-O
  • GtaDORIFTO
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom azonnal feltölteni a visszajátszásokat a játékba?
  • zotya10002
    Vedd meg szerintem!!

Olcsón hozzá lehet jutni már!
  • sanyika68
    Helló!
    Tunngle-n nyomjuk haverral,,,minden oké addig amíg ketten játszunk.
    De ahagy becsatlakozik hozzánk egy harmadik játékos, azonnal kidob engem,,,
    de csak engem a havert nem.
    Ha valaki tudja mi ez,,,akkor segítsen,,,mert már ötletem nincs
    Köszi a segítséget
    sanyika68
  • MaRee
    Az utolsó két háromszöget( ligát vagy nem tudom mi az isten, amin belül a sok verseny van) hogy lehet feloldani? Megcsináltam eddig már az összeset, mindenhol az összes versenyben minimum harmadik helyen, az utolsó kettő mégis átlátszó még és nem tudok versenyezni azokban.
  • zotya10002
    Szia!!

Megoldódott azzal hogy újraraktam az egész gamát!:-)
  • ajem kisa
    Hi!
    Jaja, nekem volt ilyen bajom, de az a router miatt volt, újrakellett indítanom olyankor a routert, de néha a gépet is!:D
    Nemtudom pontosan a hiba okát, de utána lett jó csak!
    Majd ha valamelyik szaki olvassa itt, akkor talán megtudja majd mondani!:(
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Ma gondoltam egyet felmegyek gammelni egyet,és akárhányszor csatlakoztam valakikhez mindig azt írta hogy megszakadt a kapcsolat:-(

Mitől lehet ez:-(Nem szokta csinálni!Talán még az elején Kisa havernak volt ilyen problémája asszem!
  • Szmore84
    Sziasztok!

Ha valakit érdekel van 2 db videókártyához kapott Dirt3 kupon-m. 2000 Ft/darab
    Még egyik se volt felhasználva.

érdeklődni a szmore kukac gmail.com-n lehet.

Üdv.: szmore84
  • Muttley
    ez hatttalmas :D
    a címéhez egy apró comment
    aki már rallyzott életében komolyabb autóval
    (nem kockaladára, régi skodára gondolok)
    csak az tudja, h 1-1 alkatrész-utánrendeléskor
    gyakran összejön egy vadonatúj középkategóriás autó ára..
  • arty
    talán KAPCSOLD KI ezeket a sz*r segítségeket...
  • SirAlo
    De amugy mire valoak ezek a beallitasok? nem ir roluk semmit, egy jatekba se halottam meg olyanrol hogy kormanyzas rasegites , fek rasegites meg stb... elment a kedvem az egesz jatektol , ilyenkor jon nalam az ki hogy meg letolteni se volt erdemes nem hogy megvenni.. rakhattak volna bele egy normalis beallitast ehez a kormanyhoz, nem 2 ft-os noname kormany
  • berczely
    Normálisan be kell állítani! Tegyél fel minden javítást hátha lesz valami változás! Nem rángassa' majd...
  • SirAlo
    Hi, ma felraktam a Dirt3-at gondoltam jol eljatszogatok vele , konyebb mint az RBR , beallitom a kormanyt (DFGT) , grafikat meg mindent, kimegyek a palyara es vicc amit csinal kormannyal... a kormanyzas vagy 3 mp-t kesik es nem folyamatosan tekeri a jatekba ahogy en a kormanyt hanem mintha egy billt lenyomnak ugy rangassa, aztan vannak minden fele baromsagok amit lehet allitni pl. kormany rasegites, fek rasegites, gaz rasegites ezek mire valoak ? ha a kormany rasegitest felviszem 100%-ra akkor mar jobb a kormany mozagasa de akkor meg akkor is rangassa a jatekba ha a kormanyt egyenesen tartom , szoval sz*r az egesz , Dirt 2-ot is probaltam meg Formula Force EX-el, ott nem volt az iranyitassal semmi problemam
  • MaRee
  • Pales27
    Üdv készítettem egy 8 szakaszból álló rallit itt elérhető:link