2340
  • wollnerd #1980
    Végre!!! Nem is figyeltem! :D
  • janihunk
    Megérkezett a Dirt 3 magyarítás
  • arty
    steamen 27 EUR (8600ft kb):

F1 2011 + DIRT3
  • cargame
    Hello!
    Nem lehet megoldani azt, h nekem a navigator ne dumalva segitsen hanem nyilak jelezzek elore a kanyarokat stb...mint az RBR-ben _
  • Pales27
    Akit érdekel itt megtalál sok mindent a dirt 3hoz:
    pl lehet 8 szakaszos rallykat csinálni
    új autókat letölteni, vagy a teljes carriert is fel lehet oldani!
    http://www.racedepartment.com/dirt-3/
  • lippet
    Hali!

Olyan kérésem lenne, hogy a profilomon a nevet hogy tudom átírni? Mert még mindig a Player One van a név helyett. Nem sikerül átírni...

Köszi! Kellemes időtöltést mindenkinek!
  • fdsag
    Nekem sem indult el elsőre, de a 3. hozzászólás megoldotta a problémát.
  • papi82
    Sikerült megoldani a problémát. Át kellett állítani a kompatibilitási fülön hogy Windows Vista módban kell átállítani és megy.
  • papi82
    Igen a legújabb driver van fent a directx-ből is. Egy másik fórumon olvastam hogy kapcsoljam ki a Hyper T-t de úgy sem ment. Marhára pipa vagyok.
  • arty
    steamest tudtommal nem kell patchelni, legfrissebbet kapod

catalyst legujabb 11.9? directx is?
    nagy okosságot sajnos én nemtok :/
  • papi82
    Skacok miért nem megy ez a rohadék Dirt 3-om nálam? Vettem egy kupont beregeltem majd letöltöttem. Miután felraktam csak annyi történik hogy elindul a Sterm-ből majd tölt 1 kicsit és kész semmit sem csinál. Próbáltam hogy újra leszedtem a játékot és felpatcheltem. Akkor sem megy. olvasgattam hogy a CoreI7-el probláma volt de az az érdekes hogy a "biztonsági másolat"-ról régebben ment. A gépem sem sz*r:
    Core i7 920 -3.4Ghz
    Xfx 5870
    6Gb ram.
    Valami okosságot találjatok ki :D
  • zotya10002
    Jók ezek!!

• barmi
    3 saját videó (totál kezdő vagyok ebben a témában, ne oltsatok le nagyon (-: ) :

^_^

• Volvo fh12
    Helló valaki mondja meg pls hogy az automata féket hogy kell kikapcsolni!!??? :D :D eelöre is köszi
  • janihunk
    Köszi
  • berczely
    Changes in version 1.02:

* Resolved an issue which could prevent the user successfully saving with profiles that contained unicode characters.
    * UI elements are no longer incorrectly displayed in Gymkhana
    * Improvements to input system, supporting multi-device action maps. The user can now set button configurations to span multiple devices; previously a bug would cause these settings to be lost upon game restart.
    * Corrected various spelling mistakes across all languages
    * Reset line corrections to prevent potential ‘out of world’ or ‘driving into crowd’ issues on several tracks
    * Corrected an issue which could, in rare circumstances, prevent the display from rendering in the event of 16xCSAA being selected.
    * Steering wheel no longer jolts to the left in the race reward screen
    * Removed an incorrect limitation which could cause VSync to lock the refresh rate to 60Hz on a 120Hz system.
    * Physics output to motion simulators is now correctly faded out at the end of a race, preventing some situations within which motion would continue after crossing the finish line.
    * Adjusted head camera configuration to avoid excessive vibration effects when VSync is disabled.
    * Front end menu improvements for multi-display systems, correcting a small number of visibility issues.
    * Improvements to GPU detection, correcting a potential issue which in some circumstances could prevent SLI scaling operating correctly with DirectX 11.
    * Implemented native stereoscopic support for compatible devices.
    * Inclusion of a benchmarking utility, simplifying the process of gathering performance statistics.
    * Various stability fixes.
  • janihunk
    Dirt 3 - 1.2 patch mit javít? 500mb.
  • arty
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ajem kisa
  • wrx
    Nincs backup....brühühü!

Dirt3 RELOADED
  • arty
    elejéről :(

én is megjártam, azóta minden inditás előtt csinálok mentést a mentésemről - így lrgalább csak pár órányi játékom veszik el, ha elveszik

márpedig codemasters játékok mentései hajlamosak korruptálódni... fakezű programozók :/
  • RatBaG #1959
    volt backupod a mentésről? nincs? akkor kezdheted az elejéről.
  • wrx
    Mentés közben megfagyott a gépem, azóta nem tölti vissza a profilomat! Kezdjem újra, vagy tud valaki valami durva műveletet a visszaállítására?
    Köszi!
  • zotya10002
    Pedig kénytelen leszel erőlködni:-)Nincs olyan progi!
  • berczely
    Tudtok valami jó feloldó progit amivel az összes pályát és autót fel tudom oldani? Nincs energiám a carriert csinálni, csak rallyzgatnék!
  • ajem kisa
    Pénzzel bármit elérsz!:)
  • wrx
    Hogyan szerezhetem meg az összes autót és a Monte Carlo-i pályákat?
  • Dietrich
    Nos működésre tudtam bírni a játékot.
    Az avastnak semmi köze nem volt hozzá. Ellenben a mikrofosnak annál több.
    Az F1 2011 sem indult el de miután letöltöttem ezt és ezt elindult.
  • arty
    segédappot tiltott?!?!?!
  • Bence94
    nekem is az van régóta de a legújabbnál tapasztaltam hogy nem indul a játék amit felraktam a steamen(indítás előtt directx-et rak mindenféle segéd appot és ezt tiltotta).nem tudom kivétel listába rakni sajna...
  • ibhu
    helló, valaki tud olyan mód-ról, amiben a játék menüje alatti zenék szólnak verseny közben? jó lenne már hallani zenét verseny alatt, így kicsit unalmas, media player-el csináltam de ugy nem az igazi
  • Dietrich
    fogalmam sincs..
  • arty
    tudom h pokoli macera lenne, de a wrzverza elindul?
  • Dietrich
    nem ki hanem mi baja ;)
  • Dietrich
    de fogalmam sincs ki a baja..
    Race 07 simán megy
    ma megvettem a RO2-t letöltötte a steam utána simán mentem szerverre..csak ez a Dirt 3 nem akar menni..

MUKODJ!!! már :p
  • arty
    (avastot kár gyanusitgatni, nekem évek alatt soha nem okozott semmi problémát, ellenben más cégek szutykaival. ez nem nod32, h nem hagy játszani :D )
  • Dietrich
    avast letörölve, túzfal kikapcsolva és semmi változás.
    win7 "homokóra" forog egy ideig és aztán nem történik semmi.
  • Dietrich
    feladatkezelőben ott van még tíltás után is, de nem engedi ott kikapcsolni és így nem indul el még mindig a játék...grr
  • Dietrich
    avast van.
    kipróbálom.
  • Bence94
    vírusirtód milyen van ? legújabb avast el lett cseszve és nem engedi futtatni a játékot mert az még telepíteni pár dolgot előtte(directx,visual stb) ezért le kell tiltani egy időre illetve ha másik írtód van azt is meg kell próbálni lekapcsolni.