2340
-
#1980 Végre!!! Nem is figyeltem! :D -
janihunk #1979 Megérkezett a Dirt 3 magyarítás -
#1978 steamen 27 EUR (8600ft kb):
F1 2011 + DIRT3 -
cargame #1977 Hello!
Nem lehet megoldani azt, h nekem a navigator ne dumalva segitsen hanem nyilak jelezzek elore a kanyarokat stb...mint az RBR-ben _ -
#1976 Akit érdekel itt megtalál sok mindent a dirt 3hoz:
pl lehet 8 szakaszos rallykat csinálni
új autókat letölteni, vagy a teljes carriert is fel lehet oldani!
http://www.racedepartment.com/dirt-3/ -
#1975 Hali!
Olyan kérésem lenne, hogy a profilomon a nevet hogy tudom átírni? Mert még mindig a Player One van a név helyett. Nem sikerül átírni...
Köszi! Kellemes időtöltést mindenkinek! -
fdsag #1974 Nekem sem indult el elsőre, de a 3. hozzászólás megoldotta a problémát. -
papi82 #1973 Sikerült megoldani a problémát. Át kellett állítani a kompatibilitási fülön hogy Windows Vista módban kell átállítani és megy. -
papi82 #1972 Igen a legújabb driver van fent a directx-ből is. Egy másik fórumon olvastam hogy kapcsoljam ki a Hyper T-t de úgy sem ment. Marhára pipa vagyok. -
#1971 steamest tudtommal nem kell patchelni, legfrissebbet kapod
catalyst legujabb 11.9? directx is?
nagy okosságot sajnos én nemtok :/ -
papi82 #1970 Skacok miért nem megy ez a rohadék Dirt 3-om nálam? Vettem egy kupont beregeltem majd letöltöttem. Miután felraktam csak annyi történik hogy elindul a Sterm-ből majd tölt 1 kicsit és kész semmit sem csinál. Próbáltam hogy újra leszedtem a játékot és felpatcheltem. Akkor sem megy. olvasgattam hogy a CoreI7-el probláma volt de az az érdekes hogy a "biztonsági másolat"-ról régebben ment. A gépem sem sz*r:
Core i7 920 -3.4Ghz
Xfx 5870
6Gb ram.
Valami okosságot találjatok ki :D
-
#1969 Jók ezek!!
-
barmi #1968 3 saját videó (totál kezdő vagyok ebben a témában, ne oltsatok le nagyon (-: ) :
^_^
-
Volvo fh12 #1967 Helló valaki mondja meg pls hogy az automata féket hogy kell kikapcsolni!!??? :D :D eelöre is köszi -
janihunk #1966 Köszi -
#1965 Changes in version 1.02:
* Resolved an issue which could prevent the user successfully saving with profiles that contained unicode characters.
* UI elements are no longer incorrectly displayed in Gymkhana
* Improvements to input system, supporting multi-device action maps. The user can now set button configurations to span multiple devices; previously a bug would cause these settings to be lost upon game restart.
* Corrected various spelling mistakes across all languages
* Reset line corrections to prevent potential ‘out of world’ or ‘driving into crowd’ issues on several tracks
* Corrected an issue which could, in rare circumstances, prevent the display from rendering in the event of 16xCSAA being selected.
* Steering wheel no longer jolts to the left in the race reward screen
* Removed an incorrect limitation which could cause VSync to lock the refresh rate to 60Hz on a 120Hz system.
* Physics output to motion simulators is now correctly faded out at the end of a race, preventing some situations within which motion would continue after crossing the finish line.
* Adjusted head camera configuration to avoid excessive vibration effects when VSync is disabled.
* Front end menu improvements for multi-display systems, correcting a small number of visibility issues.
* Improvements to GPU detection, correcting a potential issue which in some circumstances could prevent SLI scaling operating correctly with DirectX 11.
* Implemented native stereoscopic support for compatible devices.
* Inclusion of a benchmarking utility, simplifying the process of gathering performance statistics.
* Various stability fixes. -
janihunk #1964 Dirt 3 - 1.2 patch mit javít? 500mb. -
#1963 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1962 -
#1961 Nincs backup....brühühü!
Dirt3 RELOADED -
#1960 elejéről :(
én is megjártam, azóta minden inditás előtt csinálok mentést a mentésemről - így lrgalább csak pár órányi játékom veszik el, ha elveszik
márpedig codemasters játékok mentései hajlamosak korruptálódni... fakezű programozók :/ -
#1959 volt backupod a mentésről? nincs? akkor kezdheted az elejéről. -
#1958 Mentés közben megfagyott a gépem, azóta nem tölti vissza a profilomat! Kezdjem újra, vagy tud valaki valami durva műveletet a visszaállítására?
Köszi! -
#1957 Pedig kénytelen leszel erőlködni:-)Nincs olyan progi! -
#1956 Tudtok valami jó feloldó progit amivel az összes pályát és autót fel tudom oldani? Nincs energiám a carriert csinálni, csak rallyzgatnék! -
#1955 Pénzzel bármit elérsz!:) -
#1954 Hogyan szerezhetem meg az összes autót és a Monte Carlo-i pályákat? -
#1953 Nos működésre tudtam bírni a játékot.
Az avastnak semmi köze nem volt hozzá. Ellenben a mikrofosnak annál több.
Az F1 2011 sem indult el de miután letöltöttem ezt és ezt elindult. -
#1952 segédappot tiltott?!?!?! -
#1951 nekem is az van régóta de a legújabbnál tapasztaltam hogy nem indul a játék amit felraktam a steamen(indítás előtt directx-et rak mindenféle segéd appot és ezt tiltotta).nem tudom kivétel listába rakni sajna... -
ibhu #1950 helló, valaki tud olyan mód-ról, amiben a játék menüje alatti zenék szólnak verseny közben? jó lenne már hallani zenét verseny alatt, így kicsit unalmas, media player-el csináltam de ugy nem az igazi
-
#1949 fogalmam sincs.. -
#1948 tudom h pokoli macera lenne, de a wrzverza elindul? -
#1947 nem ki hanem mi baja ;) -
#1946 de fogalmam sincs ki a baja..
Race 07 simán megy
ma megvettem a RO2-t letöltötte a steam utána simán mentem szerverre..csak ez a Dirt 3 nem akar menni..
MUKODJ!!! már :p -
#1945 (avastot kár gyanusitgatni, nekem évek alatt soha nem okozott semmi problémát, ellenben más cégek szutykaival. ez nem nod32, h nem hagy játszani :D ) -
#1944 avast letörölve, túzfal kikapcsolva és semmi változás.
win7 "homokóra" forog egy ideig és aztán nem történik semmi. -
#1943 feladatkezelőben ott van még tíltás után is, de nem engedi ott kikapcsolni és így nem indul el még mindig a játék...grr -
#1942 avast van.
kipróbálom. -
#1941 vírusirtód milyen van ? legújabb avast el lett cseszve és nem engedi futtatni a játékot mert az még telepíteni pár dolgot előtte(directx,visual stb) ezért le kell tiltani egy időre illetve ha másik írtód van azt is meg kell próbálni lekapcsolni.