2340
-
#2060 Értem, köszi! -
#2059 köze nincs a hdd/ssd-nek a töltögetéshez. Anno kipróbáltam, míg dx9ben pár secet tölt a pályák előtt, addig 11-ben ennek kb 5xösét. (közben a vinyóhoz kb nem is nyúl, csak az első 1-2 másodpercben)
Ergo elqrtak valamit. -
#2058 Hallottam, hogy szinte többet tölt a játék a pályák elején, mint amennyi ideig maga a verseny tart (na jó, ez minden valószínűséggel túlzás, legalábbis remélem, hogy az).
Valaki tapasztalta-e, hogy ha SSD-re telepítjük a játékot, akkor az jelentősen lecsökkenti-e a töltési időket? -
#2057 Igen sajna csak 30mp videót rakhatsz fel a játékon belül!
Fraps-al felveszed és felteheted azt hosszabb és jobb minőségben! -
szilijozsi #2056 Imádom ezt a játékot főleg mióta vettem pár DLC hozzá azóta még jobb!!!
Lenne pár kérdésem ha valaki tudja légyszi válaszoljatok!
Hogyan kell videót feltenni a Youtubra de nem a játékkal mert az csak 30 mp t tesz fel és ez a max.
Előre is köszi. -
barmi #2055 Arra van valami megoldás mikor 1 vs 1 -ben kell menni a gép ellen (háromszor egymás után ugyanazon a pályán) akkor néha olyan furcsán akadozva megy a 3 kőrből kettő vagy egy ... mitől lehet ez? más pályákon nem csinálja csak az 1 vs 1 -es stédzseken .Van erre valami elixír ??? -
Reg5 #2054 Megoldva. -
Reg5 #2053 Találkozott valaki olyan problémával, hogy a játék indítása után nem bírta beregelni a játékot a GFWL-ben? Most akartam beüzemelni, de szerinte az emailem vagy a jelszavam nem jó, holott háromszor jelentkeztem be a rendszerbe böngészőből... -
#2052 nem tudjátok véletlenül, hogy a DLC-s kocsik festéseit hogyan tudom kicserélni? hiába csinálok egy mappát a cars mappán belül az adott kocsinak, és másolom be az új festést, nem cseréli ki a játékban. -
#2051 A szinttel nincs baj, szeretnék jobb időket autózni és gyanús, hogy jó beállítások nélkül ez nem fog sikerülni.... -
#2050 Vedd vissza az ellenfelek nehézségét és akkor talán sikerül! -
#2049 Sziasztok!
Billentyűre milyen beállításokat javasoltok rallyhoz, mert full nehézségen nem bírok felkerülni a dobogóra.... -
#2048 extrém szánalom, hogy a dirt3 2000ft, de a dlc-s complete edition 8000ft
tehát az alapjáték 2k, a dlc 6k - szerintük. eddig dirt2-3-at, gridet megjelenéskor megvettem (utóbbit először konzolra, majd pécére), de a "dirt4"-et a dirt3as mocsadék húzásuk miatt lehet ellopom (vagy veszek kupont vagy megvárom kétezeré')
codemasters -
#2047 Fizetősek. Egy "DLC" van, ami ingyenes.
Majd mostanság fog megjelenni a Complete Edition, ami minden "DLC"-t tartalmazni fog, 8 rugóért.
*csak azért írtam idézőjelben a DLC-ket, mert nehéz valamit annak nevezni, mikor a kiadás pillanatában is már a játék része, csak direkt letiltották, hogy fizetős tartalom legyen belőle. Értem én, hogy a sok ATI videókártyához ajándékba adott játékok tulajdonosaiktól is valahogy le kell húzni egy kis pénzt, de aki boltban kiperkált a játékért egy összeget, az miért csak a játék felét kapja meg...
Tudom, tudom. Azért, mert a Codemastersnél is ruha kell az asszonynak, cipő a gyereknek. Csak eddig ez a mentalitás nem volt jellemző a kiadóra. -
Reg5 #2046 Ma rendeletem meg a játékot, ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a PC-s verziónál a DLC-k ingyenesek vagy fizetősek? -
Csokis #2045 A Steam-es is ugyan úgy LIVE-os, szóval ugyan az. Tudod. -
#2044 A Steam-es kiadásban is be lehet lépni LIVE-ba és achikat gyűjteni vagy az egy külön rendszer? Illetve a Steam-es verzió cd kulcsával tudom telepíteni a "virágbolti" LIVE-os kiadást? -
#2043 Vedd meg a picsbe!
Ocsóér megkapod!:-)
-
Bacso0 #2042 Hali megvetem a dirt 3 -at megy a live a az update minden jó csak egy valami nem,játék közben meg-meg akad egy időre utána mint ha mise történt volna elég rossz így játszani vele.előre is köszönöm a választ. -
ben2004 #2041 Sziasztok! Adnátok 1 letöltési linket PC-hez? -
#2040 23 GB szabad hely van, ez nem lehet gond. Most ismét próbálkozom, ha lesz hibakód, rákeresek, köszi a tippet! -
#2039 Mi a hibakód? Az alapján megtudod keresni a gugglin! Nekem is volt ilyen, az volt a baj, hogy nem volt elég helyem! -
#2038 segítsetek már légyszi, nem bírom létrehozni a LIVE profilomat: eljutok addig, hogy elkezd nekem letölteni valami updatet, de ezt sosem tudja rendesen befejezni, kiír valami hibát, és kéri töröljem a profilt, indítsam újra a játékot és kezdjem elölről, és ez megy állandóan, az update letöltése is kb másfél óra, mi a túrót tölt le ennyi ideig, már őrületbe kerget ez a LIVE! HELP! -
#2037 Igen, erről írtam nemrég, de régebben is kérdezték, és volt is válasz rá!:S (nem is vagy ujreg, neked ezt tudni kellene, hogy visszaolvasni mielött kérdezel...vagy kereső!)
Engem nagyon nemzavar, ha minden nap megkérdik, de most te is meguszhattad volna az ujrakezdést! béke! -
#2036 "You have to backup the xlive folder too.
It can be found here: C:\Users\your user name\AppData\Local\Microsoft\XLive\
Without xlive folder you won't be able to load your save game. "
Ezt nem mentettem el. Nem is látja My Gamesban lévő mentéseim. sigh -
#2035 Ja-ja!! De szerintem tuti nem mert a múltkor én is újraraktam mert elcsesztem az egészet valami hülye modal:-DD
Mostanában megint vissza-vissza téregetek ehhez a gamához!
Csecs
-
#2034 Csöcs!:)
Remélem, max ujrakezdi az egészet!:P -
#2033 Helló!
De asszem a steamesnél nem is kell mentegetni!!
Nekem sem kellett! -
#2032 2 mappát kell menteni, nem csak azt!!!
A live-os cuccot is kikell menteni a C-ről windows..mittoméhonnan/dirt3!:) -
#2031 \Users\....\Documents\My Games valahol itt nézd meg a mentéseket!!
Csinálj róla másolatot!!
Aztán rakhatod! -
#2030 Még nem. Újra tudom telepíteni úgy, hogy a mentések ne vesszenek el ? -
#2029 Újraraktad már? -
Erre tud valaki megoldást ? Kb 2 hónapja nem játszottam a játékkal de azóta se windows se steam fájlokhoz nem nyúltam. Most megpróbáltam elindítani és ezt a hibát dobja fel. Persze eredeti a játék és régen se volt vele semmi gond. -
#2027 Üdv! Sziasztok!
Következő a problémám és remélem valaki tud segíteni a megoldásában vagy esetleg segít megmagyarázni a jelenséget. Nem indul el a Dirt3 a gépemen újabban. Eljut addig, hogy bejön az indításkor a logo, majd fekete képernyő és visszaugrik a windowsba. Semmilyen hibaüzenetet nem ír. Ugyanezt műveli az F1 2000 is. Utóljára 2011 novemberben még minden hiba nélkül játszottam vele. Igaz mind a kettő SKIDROW, és csak offline profillal használtam. Szerintetek mi lehet az ok amiért nem működik??? -
#2026 Kösz nem, max bf3 back to karkand dlc érdekelne cserébe :)
-
#2025 Crysis 2 érte? :-DD -
#2024 Van egy be nem aktivált dirt 3 steam key-em. 3e pénzért.
-
#2023 JA értem!
Háát akkor nem lehet sehogy!
Van egy felesleges Dirt 3 live accom!Menne varezzal is úgy:-)
Valami más játékod nincs cserébe?? -
#2022 nem az a gond Zotya: nem eredeti a cucc... -
#2021 Nem!!
Mayorpapa: ha van kódod miért nem aktiválod??Nem értem mi a gond!