Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, nekem volt ilyen bajom, de az a router miatt volt, újrakellett indítanom olyankor a routert, de néha a gépet is!😄
Nemtudom pontosan a hiba okát, de utána lett jó csak!
Majd ha valamelyik szaki olvassa itt, akkor talán megtudja majd mondani!😞
Ma gondoltam egyet felmegyek gammelni egyet,és akárhányszor csatlakoztam valakikhez mindig azt írta hogy megszakadt a kapcsolat:-(
Mitõl lehet ez:-(Nem szokta csinálni!Talán még az elején Kisa havernak volt ilyen problémája asszem!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha valakit érdekel van 2 db videókártyához kapott Dirt3 kupon-m. 2000 Ft/darab
Még egyik se volt felhasználva.
érdeklõdni a szmore kukac gmail.com-n lehet.
Üdv.: szmore84
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
a címéhez egy apró comment
aki már rallyzott életében komolyabb autóval
(nem kockaladára, régi skodára gondolok)
csak az tudja, h 1-1 alkatrész-utánrendeléskor
gyakran összejön egy vadonatúj középkategóriás autó ára..
Just do it :)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nem lehet megoldani azt, h nekem a navigator ne dumalva segitsen hanem nyilak jelezzek elore a kanyarokat stb...mint az RBR-ben _
pl lehet 8 szakaszos rallykat csinálni
új autókat letölteni, vagy a teljes carriert is fel lehet oldani!
http://www.racedepartment.com/dirt-3/
Olyan kérésem lenne, hogy a profilomon a nevet hogy tudom átírni? Mert még mindig a Player One van a név helyett. Nem sikerül átírni...
Köszi! Kellemes idõtöltést mindenkinek!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
catalyst legujabb 11.9? directx is?
nagy okosságot sajnos én nemtok :/
Forza.
Core i7 920 -3.4Ghz
Xfx 5870
6Gb ram.
Valami okosságot találjatok ki 😄
<#eljen>#eljen>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
^_^
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
* Resolved an issue which could prevent the user successfully saving with profiles that contained unicode characters.
* UI elements are no longer incorrectly displayed in Gymkhana
* Improvements to input system, supporting multi-device action maps. The user can now set button configurations to span multiple devices; previously a bug would cause these settings to be lost upon game restart.
* Corrected various spelling mistakes across all languages
* Reset line corrections to prevent potential ‘out of world’ or ‘driving into crowd’ issues on several tracks
* Corrected an issue which could, in rare circumstances, prevent the display from rendering in the event of 16xCSAA being selected.
* Steering wheel no longer jolts to the left in the race reward screen
* Removed an incorrect limitation which could cause VSync to lock the refresh rate to 60Hz on a 120Hz system.
* Physics output to motion simulators is now correctly faded out at the end of a race, preventing some situations within which motion would continue after crossing the finish line.
* Adjusted head camera configuration to avoid excessive vibration effects when VSync is disabled.
* Front end menu improvements for multi-display systems, correcting a small number of visibility issues.
* Improvements to GPU detection, correcting a potential issue which in some circumstances could prevent SLI scaling operating correctly with DirectX 11.
* Implemented native stereoscopic support for compatible devices.
* Inclusion of a benchmarking utility, simplifying the process of gathering performance statistics.
* Various stability fixes.
én is megjártam, azóta minden inditás elõtt csinálok mentést a mentésemrõl - így lrgalább csak pár órányi játékom veszik el, ha elveszik
márpedig codemasters játékok mentései hajlamosak korruptálódni... fakezû programozók :/
Forza.
Köszi!
Kék autó, arany felni...
Az avastnak semmi köze nem volt hozzá. Ellenben a mikrofosnak annál több.
Az F1 2011 sem indult el de miután letöltöttem ezt és ezt elindult.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Race 07 simán megy
ma megvettem a RO2-t letöltötte a steam utána simán mentem szerverre..csak ez a Dirt 3 nem akar menni..
MUKODJ!!! már :p
Forza.
win7 "homokóra" forog egy ideig és aztán nem történik semmi.
kipróbálom.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..