Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Hi!
Jaja, nekem volt ilyen bajom, de az a router miatt volt, újrakellett indítanom olyankor a routert, de néha a gépet is!😄
Nemtudom pontosan a hiba okát, de utána lett jó csak!
Majd ha valamelyik szaki olvassa itt, akkor talán megtudja majd mondani!😞

zotya10002
Sziasztok!!

Ma gondoltam egyet felmegyek gammelni egyet,és akárhányszor csatlakoztam valakikhez mindig azt írta hogy megszakadt a kapcsolat:-(

Mitõl lehet ez:-(Nem szokta csinálni!Talán még az elején Kisa havernak volt ilyen problémája asszem!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sziasztok!

Ha valakit érdekel van 2 db videókártyához kapott Dirt3 kupon-m. 2000 Ft/darab
Még egyik se volt felhasználva.

érdeklõdni a szmore kukac gmail.com-n lehet.

Üdv.: szmore84

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Muttley
ez hatttalmas 😄
a címéhez egy apró comment
aki már rallyzott életében komolyabb autóval
(nem kockaladára, régi skodára gondolok)
csak az tudja, h 1-1 alkatrész-utánrendeléskor
gyakran összejön egy vadonatúj középkategóriás autó ára..

Just do it :)

arty
talán KAPCSOLD KI ezeket a sz*r segítségeket...

Forza.

SirAlo
De amugy mire valoak ezek a beallitasok? nem ir roluk semmit, egy jatekba se halottam meg olyanrol hogy kormanyzas rasegites , fek rasegites meg stb... elment a kedvem az egesz jatektol , ilyenkor jon nalam az ki hogy meg letolteni se volt erdemes nem hogy megvenni.. rakhattak volna bele egy normalis beallitast ehez a kormanyhoz, nem 2 ft-os noname kormany

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

berczely
Normálisan be kell állítani! Tegyél fel minden javítást hátha lesz valami változás! Nem rángassa' majd...

SirAlo
Hi, ma felraktam a Dirt3-at gondoltam jol eljatszogatok vele , konyebb mint az RBR , beallitom a kormanyt (DFGT) , grafikat meg mindent, kimegyek a palyara es vicc amit csinal kormannyal... a kormanyzas vagy 3 mp-t kesik es nem folyamatosan tekeri a jatekba ahogy en a kormanyt hanem mintha egy billt lenyomnak ugy rangassa, aztan vannak minden fele baromsagok amit lehet allitni pl. kormany rasegites, fek rasegites, gaz rasegites ezek mire valoak ? ha a kormany rasegitest felviszem 100%-ra akkor mar jobb a kormany mozagasa de akkor meg akkor is rangassa a jatekba ha a kormanyt egyenesen tartom , szoval sz*r az egesz , Dirt 2-ot is probaltam meg Formula Force EX-el, ott nem volt az iranyitassal semmi problemam

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

<#eljen><#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pales27
Üdv készítettem egy 8 szakaszból álló rallit itt elérhetõ:link

wollnerd
Végre!!! Nem is figyeltem! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

arty
steamen 27 EUR (8600ft kb):

F1 2011 + DIRT3

Forza.

Hello!
Nem lehet megoldani azt, h nekem a navigator ne dumalva segitsen hanem nyilak jelezzek elore a kanyarokat stb...mint az RBR-ben _

Pales27
Akit érdekel itt megtalál sok mindent a dirt 3hoz:
pl lehet 8 szakaszos rallykat csinálni
új autókat letölteni, vagy a teljes carriert is fel lehet oldani!
http://www.racedepartment.com/dirt-3/

lippet
Hali!

Olyan kérésem lenne, hogy a profilomon a nevet hogy tudom átírni? Mert még mindig a Player One van a név helyett. Nem sikerül átírni...

Köszi! Kellemes idõtöltést mindenkinek!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nekem sem indult el elsõre, de a 3. hozzászólás megoldotta a problémát.
Sikerült megoldani a problémát. Át kellett állítani a kompatibilitási fülön hogy Windows Vista módban kell átállítani és megy.

Igen a legújabb driver van fent a directx-bõl is. Egy másik fórumon olvastam hogy kapcsoljam ki a Hyper T-t de úgy sem ment. Marhára pipa vagyok.

arty
steamest tudtommal nem kell patchelni, legfrissebbet kapod

catalyst legujabb 11.9? directx is?
nagy okosságot sajnos én nemtok :/

Forza.

Skacok miért nem megy ez a rohadék Dirt 3-om nálam? Vettem egy kupont beregeltem majd letöltöttem. Miután felraktam csak annyi történik hogy elindul a Sterm-bõl majd tölt 1 kicsit és kész semmit sem csinál. Próbáltam hogy újra leszedtem a játékot és felpatcheltem. Akkor sem megy. olvasgattam hogy a CoreI7-el probláma volt de az az érdekes hogy a "biztonsági másolat"-ról régebben ment. A gépem sem sz*r:
Core i7 920 -3.4Ghz
Xfx 5870
6Gb ram.
Valami okosságot találjatok ki 😄

zotya10002
Jók ezek!!

<#eljen>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

3 saját videó (totál kezdõ vagyok ebben a témában, ne oltsatok le nagyon (-: ) :

^_^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Helló valaki mondja meg pls hogy az automata féket hogy kell kikapcsolni!!??? 😄 😄 eelöre is köszi
Köszi

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

berczely
Changes in version 1.02:

* Resolved an issue which could prevent the user successfully saving with profiles that contained unicode characters.
* UI elements are no longer incorrectly displayed in Gymkhana
* Improvements to input system, supporting multi-device action maps. The user can now set button configurations to span multiple devices; previously a bug would cause these settings to be lost upon game restart.
* Corrected various spelling mistakes across all languages
* Reset line corrections to prevent potential ‘out of world’ or ‘driving into crowd’ issues on several tracks
* Corrected an issue which could, in rare circumstances, prevent the display from rendering in the event of 16xCSAA being selected.
* Steering wheel no longer jolts to the left in the race reward screen
* Removed an incorrect limitation which could cause VSync to lock the refresh rate to 60Hz on a 120Hz system.
* Physics output to motion simulators is now correctly faded out at the end of a race, preventing some situations within which motion would continue after crossing the finish line.
* Adjusted head camera configuration to avoid excessive vibration effects when VSync is disabled.
* Front end menu improvements for multi-display systems, correcting a small number of visibility issues.
* Improvements to GPU detection, correcting a potential issue which in some circumstances could prevent SLI scaling operating correctly with DirectX 11.
* Implemented native stereoscopic support for compatible devices.
* Inclusion of a benchmarking utility, simplifying the process of gathering performance statistics.
* Various stability fixes.

Dirt 3 - 1.2 patch mit javít? 500mb.

arty
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Forza.

ajem kisa

wrx
Nincs backup....brühühü!

Dirt3 RELOADED

Kék autó, arany felni...

arty
elejérõl 😞

én is megjártam, azóta minden inditás elõtt csinálok mentést a mentésemrõl - így lrgalább csak pár órányi játékom veszik el, ha elveszik

márpedig codemasters játékok mentései hajlamosak korruptálódni... fakezû programozók :/

Forza.

RatBaG
volt backupod a mentésrõl? nincs? akkor kezdheted az elejérõl.

Per Aspera Ad Inferi.

wrx
Mentés közben megfagyott a gépem, azóta nem tölti vissza a profilomat! Kezdjem újra, vagy tud valaki valami durva mûveletet a visszaállítására?
Köszi!

Kék autó, arany felni...

zotya10002
Pedig kénytelen leszel erõlködni:-)Nincs olyan progi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

berczely
Tudtok valami jó feloldó progit amivel az összes pályát és autót fel tudom oldani? Nincs energiám a carriert csinálni, csak rallyzgatnék!

ajem kisa
Pénzzel bármit elérsz!😊

wrx
Hogyan szerezhetem meg az összes autót és a Monte Carlo-i pályákat?

Kék autó, arany felni...

Dietrich
Nos mûködésre tudtam bírni a játékot.
Az avastnak semmi köze nem volt hozzá. Ellenben a mikrofosnak annál több.
Az F1 2011 sem indult el de miután letöltöttem ezt és ezt elindult.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arty
segédappot tiltott?!?!?!

Forza.

Bence94
nekem is az van régóta de a legújabbnál tapasztaltam hogy nem indul a játék amit felraktam a steamen(indítás elõtt directx-et rak mindenféle segéd appot és ezt tiltotta).nem tudom kivétel listába rakni sajna...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

helló, valaki tud olyan mód-ról, amiben a játék menüje alatti zenék szólnak verseny közben? jó lenne már hallani zenét verseny alatt, így kicsit unalmas, media player-el csináltam de ugy nem az igazi
Dietrich
fogalmam sincs..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arty
tudom h pokoli macera lenne, de a wrzverza elindul?

Forza.

Dietrich
nem ki hanem mi baja 😉

Dietrich
de fogalmam sincs ki a baja..
Race 07 simán megy
ma megvettem a RO2-t letöltötte a steam utána simán mentem szerverre..csak ez a Dirt 3 nem akar menni..

MUKODJ!!! már :p

arty
(avastot kár gyanusitgatni, nekem évek alatt soha nem okozott semmi problémát, ellenben más cégek szutykaival. ez nem nod32, h nem hagy játszani 😄 )

Forza.

Dietrich
avast letörölve, túzfal kikapcsolva és semmi változás.
win7 "homokóra" forog egy ideig és aztán nem történik semmi.

Dietrich
feladatkezelõben ott van még tíltás után is, de nem engedi ott kikapcsolni és így nem indul el még mindig a játék...grr

Dietrich
avast van.
kipróbálom.

Bence94
vírusirtód milyen van ? legújabb avast el lett cseszve és nem engedi futtatni a játékot mert az még telepíteni pár dolgot elõtte(directx,visual stb) ezért le kell tiltani egy idõre illetve ha másik írtód van azt is meg kell próbálni lekapcsolni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..