2340
  • Lorant999
    Szerintem tuti megmaradna, csak a "savegame" mappátokat mentsétek le.
    Lehet az meghajtóra bedobva,dokumentumokban stb.
  • arty
    ??

ha most lecserélném a sima dirt3-am a dirt3complete-re, nem ennék meg ALAPBÓL a régi mentésemet?!?!?!?!

nanee... :O
  • mester1987
    Van akinek sikeresen működik a régi mentés a "ProfileImport"-tal az új kiadáshoz???
  • Lorant999
    Én meg nem cserélném le a VGA-m ha 5750-em lenne...:D:P
    Közben kipróbáltam Mass Effect 3-at WOW MAXON MEGY:O
    Semmi akadás nélkül, de nem ájultam el sem a kinézettől sem gameplaytől.
    DiRT3at még semmi nem verte meg nekem (kivéve DiRT2).
  • janihunk
    Hát én akkor is inkább 7770 vennék 2gb-at majd ha lesz. Igaz most még drága de hát nem rég jelent meg.
  • arty
    nemgyorsabb! a 6850 jelenleg ár teljesitményben jobb választás!
  • janihunk
    6850 től a 7770 is gyorsabb és jön a 2gb modell is.
  • Lorant999
    6770->7770 bocs. :D
  • Lorant999
    Üdv!Kösz a választ,nincs sokkal több pénzem, van egy gépzseni kocka bratyóm ért hozzá (állítólag) :D és azt mondta hogy nyár elejére már nem lesz ebből az olcsó 6850-ből és hogy 6770 lesz ennyiért, DX11.1-el és 10%-al lassabb is, de kevesebbet fogyaszt.
    Procira meg nem tudom még,most is intelem van,eddigiek is mind azok voltak semmi probléma nem volt vele, csak 25ezer forint?:O Na az azért durva...
    Éppen most frissítettem a biosomat Gigabyte GA-G31M-S2L-en a @BIOS segítségével F6-ról F10f-re. :D
    Hurrá :D:D Most amikor a 2. infó képet írja akkor azt ilyen 2 másodpercig, gyorsabb lett!! Mondjuk féltem tőle de merész vagyok muhahah :D
  • janihunk
    Szerintem is jó a win8 CP eddig nem volt olyan progi ami ne ment volna rajta csak az alcohol 120 de a daemon simán megy. Én meg intelt vennék a helyedben. Sőt nyárán már jönnek az I5 3xxx procik is és ha úgy van pénzed akkor már inkább azt vedd meg. Ha vga-t is váltasz akkor mindenképpen amd 7xxx vegyél.
  • Lorant999
    Üdv!
    Közben megoldódott, Win 8 CP-t raktam fel (tudom,hülye vagyok :D)
    Minden Driver 100% friss a windows is és szerintem maga a windows is jobb meg minden. Alig fordul párat még beindul a rendszer.
    ÉÉÉS nagyon jól megy ezen a konfigon.
    Egyébként nyáron veszem az új gépem,Xboxom sikerült elpasszolni,konfig: .
    Sokat gondolkodtam h i5 2500 vagy FX-6100 de néztem teszteket,és valahol még többet is tud az AMD, sőt még olcsóbb is.
  • fery02
    Alapjáték + összes DLC.
    Ennyi.
  • janihunk
    Mi van ebben a Complete Edition.ban? Úgy értem ha a karierbe bemegyek akkor vannak még +pályák? Vagy csak online használhatók?
  • Empty
    Hogyan indítható a játék? AMD kártyához kaptam kupont de Steam-ről letöltöttem de nem indul! Működésre bírható így valahogy?
  • DIESEL DOG #2086
    Az 576.hu szerint ma jelenik meg a DiRT 3 Complete Edition PC-re, és más platformokra is... KLIKK
  • fery02
    Majd a Complete Edition lesz az igazi, csak sajna lesz pofájuk azt is az akkori alap játék áráért kínálni. :/
  • grebber
    Tőlem ne kérdezd! Nekem 1000FT-nál többet nem ér ez a game ha dlcvel van ha nem!
  • fery02
    Mit ér Dirt 3 DLC-k nélkül? :)
  • grebber
    Iponon akció.Minden MSI komponens mellé Dirt 3 kupon jár!
  • barmi
    A #2074 - ra valaki esetleg ? ??? ?
  • Lorant999
    Mondjuk most már kéne egy új gép mert ez a proci meg 2GB DDR2 RAM ma már nem sok.:S
    Videókártyám az ASUS Nvidia 8600GT Silent 512mb lett volna csak rossz volt és 256osat küldtek vissza.:(
    W7 Reinstall-on kívül valami fix esetleg?
    Nem nagy gond az sem csak ha nem muszáj akkor nem. :D
    Eladom az XBoxom és akkor lesz pénzem is rá.
  • Lorant999
    Üdv!
    Alapvető programok vannak fenn (iskola cuccokhoz meg játékokhoz),és igen tört Win 7.Nemrég lett felrakva meghajtó csere miatt.
    Pontosan február 9.-én raktam fel.
    Kösz a válaszért.
  • berczely
    "Obi-Wan Kenobi, maga az utolsó reményünk!"

Warez Windows 7 van fent? Sok szir szart tettél fel mostanság? Olyan mintha nem ismerné fel a játék a hardwereid! Esetleg ha van rá módod egy gyors Win7 reinstall és próbáld úgy.
  • Lorant999
    Hali!
    Kösz a választ, azt hittem hogy kezd kihalni a topik. :S
    Ti vagytok az uccsó reményem hogy ne dobjam ki az ablakon.:D
  • zotya10002
    Helló! Nekem E5200 szépen megy!
  • Lorant999
    Helló!
    Most vettem meg az 567-ban ezt a játékot.
    Régebben játszottam vele "tört" verzióval mert nagyon tetszett, de mindig is el akartam érni minden egyes funkcióját!:)
    Na most itt van a kezemben csakhogy van egy kis baj...:(
    Amikor indítanám: Dirt 3 működése leáll.
    Legalább Pentium D vagy Athlon 64 x2 ajánlott.
    A CPU-m:iNTEL Pentium Dual Core E2200 2.2 GHz (nincs húzva).
    Amikor a tört volt fenn,akkor még működött.:(
    Utána olvastam hivatalos fórumokon is, de nem sok jóra jutottam.
    Elnézést a warezért, de ez az igazság...
    Feltöltök egy képet is (A betűk elég gagyik, fordítást telepítettem.
    Hiba üzenet
  • barmi
    Nálam is kb 5-10 mp a pálya töltés (ami szerintem remek) viszont amikor 1 vs 1 -ben kell menni a gép ellen (háromszor egymás után ugyanazon a pályán oda majd vissza) akkor néha olyan furcsán akadozva megy a 3 kőrből kettő vagy egy ... mitől lehet ez? más pályákon nem csinálja csak az 1 vs 1 -es stédzseken .Van erre valami elixír ???
  • zotya10002
    Nekem nagyon gyorsan tölt a játék!!

Régebbi konfigon!
  • ajem kisa
    Ahogy indul a játék, ne nyúlj a bill.-hez, hanem a kormányon nyomd az "entert"! Utána jó lesz!
  • balazsgigi
    Remélem jó lessz!Itt nézd meg.
  • gabesz752
    Nincs. A registryben is csak ez van.
  • balazsgigi
    Kormányon kívül nincs más kontroller kötve a gépre?
  • gabesz752
    Már korábban próbáltam, de nem lett jó :(
  • balazsgigi
    Ezt találtam!
  • gabesz752
    Az összessel, de nem megy, pedig a gombok működnek.
  • balazsgigi
    Szia!
    A váltón lévő gombokkal próbáltad indítani?
    Nálam G27-el onnan indítom,vagyis enterezem!:)
  • gabesz752
    Sziasztok!

Eddig DFGT-vel játszottam, de nemrég lecseréltem egy G25-re.
    Dfgt-n a játék elején enter helyett Startot nyomtam. Elindult, ment minden gomb, megmaradtak a beállítások stb.
    G25-el az elején bármit nyomok, nem megy tovább. Ha enter-el lépek be, akkor a Choose presetnél nem látja a kormányt. A beállítások elvesznek a következő indításnál.
    Mi a megoldás?
  • Maxtreme
    Mondjuk tény hogy egy másik konfiggal (phenom II x4 965/4gb ddr2, stb) próbáltam, illetve nyilván a driverek is különböztek a mostaniaktól, éppen lehet bent valami. Lehet összeveszik/összeveszett valamivel.
  • Sirch
    Nem teljesítményfüggő, valószínű egyes konfigurációkra vagy driverekre allergiás a játék. Nálam kb 5-10 másodperc a töltés dx11-en, pedig jóval gyengébb a gépem, mint Maxtreme vasa.
  • szilijozsi
    Látom írjátok hogy a játék sokáig tölti be a pályát én azt hittem csak nálam van így és a gépem lassú de látom többeket idegesít ez a probléma.
    Sajna ezt így találták ki.