2340
-
#2140 pedig de
lehet h elromlott az alt gombod :)) -
navahok #2139 Azzal próbálkoztam alapból, de sajnos nem. -
#2138 alt+enter full-ba váltja -
navahok #2137 Nem tudja valaki, hogy lehetne a steam-es dirt 3-at teljes képernyőn futtatni? Mindig ablakban indítja el, beállítási lehetőségeknél meg nem találok full screent. -
jocika111 #2136 http://www.evm.hu/ProductDetails.aspx?ID=e1a06623-46cf-47c0-8f23-ed84bb4261fc itt van -
#2135 Uhh!!
Háát én mindenhol kerestem de nem találtam:-))
Nagyon köszönöm neked!! -
Reg5 #2134 Hogy-hogy nem találod? Töltsd le a magyar forgalmazó oldaláról -
#2133 Sziasztok!
Újraraktam a játékot,de a magyarítást nem találom sehol!
Valaki tudna ebben segíteni!!?? -
gögistar #2132 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem split screen modban hogyn lehetne megoldani a kormányt?
Két kormánnyal hogan lehet játszani?
Ugyanezt ha vki tudná f1 2011 -hez nagyon örülnék..
Előre is köszönöm!!! -
#2131 Sziasztok!
Olyan bánatom van,hogy:
eredeti game,működik is rendesen CSAK
a kocsi hangját alig lehet hallani.
Az audio beállításoknál már próbáltam mindent.
A zene,a beszéd,az effektek minden teljesen jó,csak motor hang alig van. Valami megoldás?!
-
gsg16 #2130 érdekes dolog történt,mert már vagy 3X újratelepítettem a játékot,és nem tudtam beindítani.ma megint telepítettem,egy windows javítás után,és elindult. -
#2129 a "valami inditási hiba" nem érdemi informácio, így hogy segítsünk? :) -
gsg16 #2128 Üdv!
nekem az a gondom,hogy megvettem a játékot DVD-n,felraktam,és vagy egy hétig játszottam is.de tegnap el akartam indítani,és valami indítási hiba miatt nem indul,illetve a menü előtt kilép a játékból.találkozott már valaki ilyennel?a telepítése óta,csak egy windows frissítés volt a gépen.win7 64bit-es rendszerem van,comodo internet securyti-vel. -
#2127 Hali
Egy igen láma kérdés: Ha van fönt games for windows live a gépen, akkor is telepíti a legújabb verziószámút a játék? :U Steamen van meg, gondolom installnál frissíti a live-t. -
#2126 felraktam, de Aplication load error 5:0000065434 és vége. valami megoldás? googleba eddig semmit értelmeset se találtam. vírusírtó nod32. -
#2125 köszi a választ, akkor bepróbálkozok újra néhány versenyszámban :)
-
#2124 az nem a ms pontok után oldja fel,hanem x ido megdontése,vagy bizonyos feladatok teljesítése után kapod! Nézz be egy olyanba, amit már megcsináltál, és biztos van olyan amin tudsz javítani!:) -
#2123 még egy kérdésem lenne: az egyik versenysorozatnál (RAMPAGE, a harmadik háromszögben) van rögtön az első verseny, ahol azt írja : 1 points to unlock. Én minden versenyt megcsináltam már, MS pontjaim is vannak, de nem tudom unlockolni. Mit kell ott csinálni? -
#2122 2116-os kérdésre nem tudná valaki a választ? -
#2121 Ja, bocs, elnéztem a dolgokat, azt hittem, hogy a live-ot kérdezed!?
Konzol+pc nemtud még (tervezik, de tudomásom szerint) egymással játszani! -
luckyboi #2120 http://www.xbox.com/hu-HU/Live/PC/FAQ#title3Mi a különbség a Steam és a Games for Windows – LIVE szolgáltatás között? -
luckyboi #2119 Tehát ha én steamen bejelentkezek, ő meg xboxon, akkor megy? -
#2118 Ha steam-es a géme valakinek, az nem akadály! Összetudtok kapcsolódni, mert a steam alatt megy a live! -
luckyboi #2117 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha Dirt 3-azok Steamen és a kollégám is be akar csatlakozni Xbox Live!-on, akkor tudunk multizni a játékkal? Ugye ez Games for Windows Live!, az elméletben u.az. -
#2116 Hogy lehet a képen az utolsó pályát aktiválni, mert a Monte Carlo DLC-t megvettem, és ez mégsem aktiválódott, a megvásárolható cuccok között pedig nincs több pálya.
-
#2115 -
#2114 "kösz de rájöttem magamtól is."
:DDD
jah, magadtól... -
szilijozsi #2113 Igen köszönöm mindenkinek.
Sajnos én voltam a h..... mert újat akartam csinálni.
Csak a régivel kellett belépnem.
Azért kösz de rájöttem magamtól is. -
#2112 Szia!
De nem kell újat csinálnod!!
Azzal lépj be amit csináltál legelőször! -
szilijozsi #2111 Köszönöm a választ de sajna így nem tudok profilt csinálni már legalább 1000 szer próbáltam és semmi nem tudom mi lehet a baj??????????? -
#2110 azzal a profillal tudsz belépni, játszani, amivel az előző windózodban is játszottál
tehát ha anno volt egy szilijozsi neved games for windows live-on, arra regelted be a szériaszámot, akkor azzal kell most is belépned! -
szilijozsi #2109 Sziasztok ha valaki tudna segíteni nekem akkor nagyon megköszönném.
Ujratelepítettem a win 7 et és azóta nem tudok profilt készíteni a játéknak pedig eredeti a játékom. Előre is köszi. -
DIESEL DOG #2108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keress belőle DVD5-ös verziót, annak mennie kell... lehetőleg olyat ami a telepítés során automatikusan felrakja a crack-et a játékhoz, majd telepítés után a crack fájlokat a vírusirtódban tedd a kivételek közé mert riaszthat tőlük hamisan. -
kisvory #2107 berczely: te tudnál adni megfelelőt? :) -
#2106 akkor nem jól nézted át :) -
kisvory #2105 mármindent átnéztem azér köszi:) -
#2104 Háát!
Talán nézz körül torrent oldalakon !Hátha találsz megfelelő cuccost!
Amúgy megér pár ezrest! -
kisvory #2103 más esetleg? -
#2102 Vedd meg!! ÓÓcsóóéér! -
kisvory #2101 Hello!
Tudnátok segíteni feltelepítettem a játékot de a skidrow.dll fájl-ra azt irja ki hogy nem ehhez a verzióhoz van kifejlesztve már töltöttem le többet is de egyik sem jó.
köszi előre is