2340
  • arty
    pedig de

lehet h elromlott az alt gombod :))
  • navahok
    Azzal próbálkoztam alapból, de sajnos nem.
  • arty
    alt+enter full-ba váltja
  • navahok
    Nem tudja valaki, hogy lehetne a steam-es dirt 3-at teljes képernyőn futtatni? Mindig ablakban indítja el, beállítási lehetőségeknél meg nem találok full screent.
  • jocika111
    http://www.evm.hu/ProductDetails.aspx?ID=e1a06623-46cf-47c0-8f23-ed84bb4261fc itt van
  • zotya10002
    Uhh!!

Háát én mindenhol kerestem de nem találtam:-))

Nagyon köszönöm neked!!
  • Reg5
    Hogy-hogy nem találod? Töltsd le a magyar forgalmazó oldaláról
  • zotya10002
    Sziasztok!

Újraraktam a játékot,de a magyarítást nem találom sehol!

Valaki tudna ebben segíteni!!??
  • gögistar
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem split screen modban hogyn lehetne megoldani a kormányt?
    Két kormánnyal hogan lehet játszani?
    Ugyanezt ha vki tudná f1 2011 -hez nagyon örülnék..
    Előre is köszönöm!!!
  • Mákvirág
    Sziasztok!
    Olyan bánatom van,hogy:
    eredeti game,működik is rendesen CSAK
    a kocsi hangját alig lehet hallani.
    Az audio beállításoknál már próbáltam mindent.
    A zene,a beszéd,az effektek minden teljesen jó,csak motor hang alig van. Valami megoldás?!

• gsg16
    érdekes dolog történt,mert már vagy 3X újratelepítettem a játékot,és nem tudtam beindítani.ma megint telepítettem,egy windows javítás után,és elindult.
  • arty
    a "valami inditási hiba" nem érdemi informácio, így hogy segítsünk? :)
  • gsg16
    Üdv!
    nekem az a gondom,hogy megvettem a játékot DVD-n,felraktam,és vagy egy hétig játszottam is.de tegnap el akartam indítani,és valami indítási hiba miatt nem indul,illetve a menü előtt kilép a játékból.találkozott már valaki ilyennel?a telepítése óta,csak egy windows frissítés volt a gépen.win7 64bit-es rendszerem van,comodo internet securyti-vel.
  • Ryder62
    Hali

Egy igen láma kérdés: Ha van fönt games for windows live a gépen, akkor is telepíti a legújabb verziószámút a játék? :U Steamen van meg, gondolom installnál frissíti a live-t.
  • Laaccoo
    felraktam, de Aplication load error 5:0000065434 és vége. valami megoldás? googleba eddig semmit értelmeset se találtam. vírusírtó nod32.
  • Mayorpapa
    köszi a választ, akkor bepróbálkozok újra néhány versenyszámban :)
  • ajem kisa
    az nem a ms pontok után oldja fel,hanem x ido megdontése,vagy bizonyos feladatok teljesítése után kapod! Nézz be egy olyanba, amit már megcsináltál, és biztos van olyan amin tudsz javítani!:)
  • Mayorpapa
    még egy kérdésem lenne: az egyik versenysorozatnál (RAMPAGE, a harmadik háromszögben) van rögtön az első verseny, ahol azt írja : 1 points to unlock. Én minden versenyt megcsináltam már, MS pontjaim is vannak, de nem tudom unlockolni. Mit kell ott csinálni?
  • Mayorpapa
    2116-os kérdésre nem tudná valaki a választ?
  • ajem kisa
    Ja, bocs, elnéztem a dolgokat, azt hittem, hogy a live-ot kérdezed!?
    Konzol+pc nemtud még (tervezik, de tudomásom szerint) egymással játszani!
  • luckyboi
    http://www.xbox.com/hu-HU/Live/PC/FAQ#title3Mi a különbség a Steam és a Games for Windows – LIVE szolgáltatás között?
  • luckyboi
    Tehát ha én steamen bejelentkezek, ő meg xboxon, akkor megy?
  • ajem kisa
    Ha steam-es a géme valakinek, az nem akadály! Összetudtok kapcsolódni, mert a steam alatt megy a live!
  • luckyboi
    Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ha Dirt 3-azok Steamen és a kollégám is be akar csatlakozni Xbox Live!-on, akkor tudunk multizni a játékkal? Ugye ez Games for Windows Live!, az elméletben u.az.
  • Mayorpapa
    Hogy lehet a képen az utolsó pályát aktiválni, mert a Monte Carlo DLC-t megvettem, és ez mégsem aktiválódott, a megvásárolható cuccok között pedig nincs több pálya.
  • zotya10002
  • arty
    "kösz de rájöttem magamtól is."

:DDD

jah, magadtól...
  • szilijozsi
    Igen köszönöm mindenkinek.
    Sajnos én voltam a h..... mert újat akartam csinálni.
    Csak a régivel kellett belépnem.
    Azért kösz de rájöttem magamtól is.
  • zotya10002
    Szia!

De nem kell újat csinálnod!!

Azzal lépj be amit csináltál legelőször!
  • szilijozsi
    Köszönöm a választ de sajna így nem tudok profilt csinálni már legalább 1000 szer próbáltam és semmi nem tudom mi lehet a baj???????????
  • arty
    azzal a profillal tudsz belépni, játszani, amivel az előző windózodban is játszottál

tehát ha anno volt egy szilijozsi neved games for windows live-on, arra regelted be a szériaszámot, akkor azzal kell most is belépned!
  • szilijozsi
    Sziasztok ha valaki tudna segíteni nekem akkor nagyon megköszönném.
    Ujratelepítettem a win 7 et és azóta nem tudok profilt készíteni a játéknak pedig eredeti a játékom. Előre is köszi.
  • DIESEL DOG #2108
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keress belőle DVD5-ös verziót, annak mennie kell... lehetőleg olyat ami a telepítés során automatikusan felrakja a crack-et a játékhoz, majd telepítés után a crack fájlokat a vírusirtódban tedd a kivételek közé mert riaszthat tőlük hamisan.
  • kisvory
    berczely: te tudnál adni megfelelőt? :)
  • berczely
    akkor nem jól nézted át :)
  • kisvory
    mármindent átnéztem azér köszi:)
  • zotya10002
    Háát!

Talán nézz körül torrent oldalakon !Hátha találsz megfelelő cuccost!

Amúgy megér pár ezrest!
  • kisvory
    más esetleg?
  • zotya10002
    Vedd meg!! ÓÓcsóóéér!
  • kisvory
    Hello!
    Tudnátok segíteni feltelepítettem a játékot de a skidrow.dll fájl-ra azt irja ki hogy nem ehhez a verzióhoz van kifejlesztve már töltöttem le többet is de egyik sem jó.
    köszi előre is