2340
-
#2180 Vettem egy Genius Speed Wheel 5 pro kormányt, amit ha bedugok, a játék nem indul el, exe hibával kilép. Valamit nem állítottam be, vagy mi lehet a gond? (drivere fel van telepítve, op. rendszer felismeri). Egyik autós játék sem indul el, ha be van dugva. (több usb portot is kipróbáltam, de nem ment egyikkel sem) -
#2179 DX11-ben fél percet sem tölt! -
#2178 dx9/dx11 kapcsolgatas + grafikai menüben állitgatás - van akinek vsync van akinek multisampling allitasa segitett
dirt2, f1 jatetkok PONT ugyanezt csinaljak-csinaltak sokaknal :(
egyébként nem win xp-d van?
amugymeg: defragmentald a particiot, kapcsold ki a virusirtot dirtezes elott, stb -
kr1szmester #2177 iszonyatos töltési időkre valaki valami megoldást tud? -
#2176 THX! -
#2175 köszi, én is kipróbálom, bár szerintem az alappal sincs akkora gond (persze, féktávok rövidebbek, nabumm) -
#2174 az előbb még jó volt.... Feldobtam ide:
http://data.hu/get/5265751/DiRT3_gRIP.zip -
#2173 Nem érhető el... -
#2172 Nos, én nem vettem észre a tapadást... Ezt kipróbálva tán észre veszem a különbséget. :) -
#2171 Van bizony, magam is nagy élvezettel használom ! ;)
Külön állíthatod a tapadást betonra, kavicsra hóra....
DiRT 3 TyreGrip Adjustment tool -
#2170 akkor go RBR, ott élvezheted a 3.5% tapadást ;) -
#2169 Gyerekek van ehhez a game-hez valami mod, ami a fizikát javítja? ez a 1000% tapadás valahogy nem fekszik nekem... -
111222 #2168 Üdv olyan kérdésem lenne hogy a split screen játékmód hogyan működik? (eredeti játékom van) -
#2167 Közben csak siekrült ... -
#2166 Hali !
Offline fiókot hogy tudok készíteni/használni a copmlete editionhoz?
Van a gépen live fiókom más játékhoz, és az istenért sem tudom valahogy kikerülni azt :)
THX !!! -
#2165 legalább a hibaüzenetet mutasd :) -
pepe02 #2164 üdv nektek!!!problémám lenne a játékkal kapcsolatban. megvan eredetiben fel is telepítem mindent ahogy kell de nem birom működésre bírni.mindíg kidob valami hibaüzenettel,bármilyen crack-et szedek le bármit telepítek hozzá semmi változás el indítani sem tudom.már volt fent a játék végigjátszottam a dirt2-és ezt is utánna töröltem és most nem tudom elérni azt h működjön minden frissítve van a gépen valaki segítsen
-
RYO21 #2163 DX9-es kártyán hogyan lehet az ULTRA graf beállításokat elérni? -
VJP #2162 Sorry, én rontottam el, már működik! -
VJP #2161 Hali! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Letöltöttem a "Dirt.3.Complete.Edition-FiGHTCLUB" verziót, telepítettem, el is indul hibátlanul, viszont a mentéssel már problémák adottak. Addig eljutottam, hogy létrehozzak egy local accountot, viszont ezen belül már nem ment a játék, és az alábbi hibaüzenetet kapom a játék betöltése közben: "Létrehozás Sikertelen - You must be signed into LIVE to create a new save for you profile". A Windows fiókom nevében nincs ékezet, olvastam, hogy ezt sem szeretni, de itt nem ez a gond.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#2160 mármegint a hazudozás... :( -
#2159 DIRT 4 – FÓKUSZBAN A RALLY ÉS A HARDCORE-RAJONGÓK!
Ian Smith a DIRT sorozat producere egy interjúban elárulta, hogy a sorozat következő epizódjában mégnagyobb hangsúlyt fognak fektetni a rally versenyzésre és a hardcore szimuláció szerelmesei felé próbálnak nyitni. Bár a DIRT 4 játékot még nem jelentették be hivatalosan, Ian Smith szájából származó hírek hivatalosnak is vehetők. Ian azt is elmondta, hogy a játék egyik vezető tervezője az a Paul Coleman lesz, aki rally versenyzéssel is próbálkott, ami a DIRT fizikájára kedvező hatással lehet. “Ő a legnagyobb rally-rajongó köztünk és a DIRT 4 készítésénél teljes erejéből arra fog koncentrálni, hogy a játék elnyerje a hardcore-rajongók tetszését.”
Bízunk benne hogy ezek nem légből kapott gondolatok, legalábbis én örülnék neki ha így lenne, és a Showdown csak egy mellékvágánya volt a DIRT sorozatnak. Várjuk meg a hivatalos bejelentést és az első konkrétabb információkat, majd azoktól okosabbak leszünk…
info: rendszerigeny -
#2158 Köszönöm a választ!
Biztos jó annak, aki szereti az ilyen jellegű játékokat, én viszont inkább maradok a rally-nál! -
#2157 A DiRT sorozat derbis mellékszála.
A DiRT sorozat készítője, a Codemasters stúdió új alapokra helyezi a szériát, immáron elhagyva Colin McRae nevét. A Showdown alcímet viselő résszel, így a megszokott rali versenyek helyett, most a roncs derbik világában próbálhatjuk ki magunkat, ahol autók százait törhetjük ripityára kedvünk szerint. A változások többek között abban is megnyilvánulnak, hogy ezúttal nem a szimulátor életszerűségére, hanem a többi versenyző lezúzására terelődik a hangsúly, amit a könnyedén megtanulható irányítás, illetve a járgányok/pályák remek kidolgozottsága - főként, ha a hot rod típusú, amerikai vasakat nézzük - tesz még látványosabbá és élvezetesebbé. Mindezt a széria alapmotorja, az EGO biztosítja, ami a fizikai modellezések hiányosságainak ellenére is, tökéletes játékélményt biztosít a műfaj szerelmeseinek, bármely módban teszik próbára képességeiket, legyen az időmérő, szabad játék, vagy egy egyszerű futam. A DiRT Showdown az utóbbi idők egyik legjobb arcade roncsderbijének ígérkezik.
Topicja -
#2156 Mi a manó az a Dirt Showroom? Tudja valaki? -
G.Freeman #2155 http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt eladó -
#2154 Ez letölthető még valahol ? :DDDD -
robi3 #2153 bocs nem upgrades hanem vechile setup -
robi3 #2152 én nem tudok róla, annyit csinálhatsz hogy verseny előtt állítasz az autón ( azt hiszem valami upgrades ) bár én még nem csináltam nem is nagyon merültem bele hogy mik lehetnek ott. -
#2151 DIRT3-hoz nem készült valami pro handling mod? Vagy valami egyéb amivel kicsit autósabb lesz az egész ? -
robi3 #2150 Hálo!
az a gondom hogy maxon van a felbontás de alul fölül látható a tálcának a kék csíkja és nem tudom eltüntetni illetve van 2 törés jelző az egyik valanmi kerék forma a másik meg nem tudom mi és ezek szeretném kérdezni választ előre is köszönöm! -
#2149 Első indításnál rögtön feltette azt a klienst ami neki kellett szóval nem az volt a probléma. -
#2148 ehez uj live kliens kell, én is szoptam anno vele egy keveset - nem 102 percet, de nem volt poén :( (és én teljes áron vettem, megjelenéskor, nem kicsit jobban fájt!) -
#2147 Warezos gondok? Másfél órát szoptam ezzel a sz*rral mire hajlandó volt úgy elindulni ahogy kéne. Pontosabban a büdös live-al szenvedtem. Steam szerint 102 percet játszottam holott csak a menüig jutottam. Istenem, eredeti játékkal nem szívtam még ennyit.
Gondoltam rá öszíntén hogy legyalulom a 'csába és felteszek egy warez verziót. A sok büdös keretprogram már, komolyan.
Pénzbe nem került szerencsére mert kupon volt. Első és egyben utolsó liveos eredeti játék az viszont fix. -
#2146 Lassan el lehet kezdeni beszerezni a játékot és mehetnek a búsba a warezzal kapcsolatos gondok!
Dobozosan akár 2000Ft-ért is megveheted már AMD-s kupon pedig 1000Ft-ért is akad a neten!
Én 1500Ft-ért vettem most meg csorog is lefelé a Steam-en.
DiRT 3 Complete Edition cseppet húzósabb, de annyi plusz nincs benne, hogy megvegyem. -
#2145 Nekem is ablakban indult, átírtam a config fájlban a "fullscreen=false" sort true-ra, és jó lett. -
#2144 lényeg, hogy megoldódott :) -
navahok #2143 Jó bocs hülye vagyok olvasás 1es nem tudom miért alt tabnak olvastam -
#2142 ha rákeresel itt az enter szóra, meglátod rengeteg embernél előjött a "hiba", de mindenkinél működött az alt enter :)
alt hibát viccből irtam, de azért... próbáltad minkét alt-al? :) -
navahok #2141 Valószínű :). leteszi az asztalra de ugyanúgy ablakba rakja vissza...