Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háát én mindenhol kerestem de nem találtam:-))
Nagyon köszönöm<#worship>#worship> neked!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Újraraktam a játékot,de a magyarítást nem találom sehol!
Valaki tudna ebben segíteni!!??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Az lenne a kérdésem split screen modban hogyn lehetne megoldani a kormányt?
Két kormánnyal hogan lehet játszani?
Ugyanezt ha vki tudná f1 2011 -hez nagyon örülnék..
Elõre is köszönöm!!!
Olyan bánatom van,hogy:
eredeti game,mûködik is rendesen CSAK
a kocsi hangját alig lehet hallani.
Az audio beállításoknál már próbáltam mindent.
A zene,a beszéd,az effektek minden teljesen jó,csak motor hang alig van. Valami megoldás?!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
nekem az a gondom,hogy megvettem a játékot DVD-n,felraktam,és vagy egy hétig játszottam is.de tegnap el akartam indítani,és valami indítási hiba miatt nem indul,illetve a menü elõtt kilép a játékból.találkozott már valaki ilyennel?a telepítése óta,csak egy windows frissítés volt a gépen.win7 64bit-es rendszerem van,comodo internet securyti-vel.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Egy igen láma kérdés: Ha van fönt games for windows live a gépen, akkor is telepíti a legújabb verziószámút a játék? :U Steamen van meg, gondolom installnál frissíti a live-t.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Konzol+pc nemtud még (tervezik, de tudomásom szerint) egymással játszani!
Az lenne a kérdésem, hogy ha Dirt 3-azok Steamen és a kollégám is be akar csatlakozni Xbox Live!-on, akkor tudunk multizni a játékkal? Ugye ez Games for Windows Live!, az elméletben u.az.
Sajnos én voltam a h..... mert újat akartam csinálni.
Csak a régivel kellett belépnem.
Azért kösz de rájöttem magamtól is.
De nem kell újat csinálnod!!
Azzal lépj be amit csináltál legelõször!
tehát ha anno volt egy szilijozsi neved games for windows live-on, arra regelted be a szériaszámot, akkor azzal kell most is belépned!
Forza.
Ujratelepítettem a win 7 et és azóta nem tudok profilt készíteni a játéknak pedig eredeti a játékom. Elõre is köszi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán nézz körül torrent oldalakon !Hátha találsz megfelelõ cuccost!
Amúgy megér pár ezrest!
Tudnátok segíteni feltelepítettem a játékot de a skidrow.dll fájl-ra azt irja ki hogy nem ehhez a verzióhoz van kifejlesztve már töltöttem le többet is de egyik sem jó.
köszi elõre is
Lehet az meghajtóra bedobva,dokumentumokban stb.
ha most lecserélném a sima dirt3-am a dirt3complete-re, nem ennék meg ALAPBÓL a régi mentésemet?!?!?!?!
nanee... 😮
Forza.
Közben kipróbáltam Mass Effect 3-at WOW MAXON MEGY😮
Semmi akadás nélkül, de nem ájultam el sem a kinézettõl sem gameplaytõl.
DiRT3at még semmi nem verte meg nekem (kivéve DiRT2).
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Procira meg nem tudom még,most is intelem van,eddigiek is mind azok voltak semmi probléma nem volt vele, csak 25ezer forint?😮 Na az azért durva...
Éppen most frissítettem a biosomat Gigabyte GA-G31M-S2L-en a @BIOS segítségével F6-ról F10f-re. 😄
Hurrá 😄😄 Most amikor a 2. infó képet írja akkor azt ilyen 2 másodpercig, gyorsabb lett!! Mondjuk féltem tõle de merész vagyok muhahah 😄