2340
-
#2220 talán igen, de minden pakkból most vegyek egy kocsit?
inkább: k. anyád kódmasters! -
#2219 ez vajon tényleg működik ? :D
-
nandi17653 #2218 egy kis drift . ja és tudnátok segítséget adni hogy miért csak 10 FPS szed a fraps ??????? FONTOS LENNE
-
Kecsa01 #2217 Csodálatos a grafikája a játéknak. Egy RBR fizika kéne bele és ez lenne a legjobb Rally game. -
Kecsa01 #2216 Oké köszi -
#2215 passz, steam automatán felrakja :D -
Kecsa01 #2214 Köszi. És mind a kettőt fel kell rakni ugye? -
#2213 igen -
Kecsa01 #2212 Halihó! A Dirt 3-hoz csak kettő patch készült? -
#2211 -
#2210 szabi!
originál játékkal/accounton wrz dlc-k módszere:
- leszeded a wrz complete editiont-t, felinstallálod
- mini image bemountol daemonba
- hálókártyát letiltod
- játék indul, GFW live accoddal belépsz, ami persze lájvra így nem tud felmenni
- ekkor offline mennek az extra pályák a karrierben is
örül :) -
#2209 :)) -
#2208 ahha... valószínű -.-
-
-
-
#2205 Steam-en 2000ft most akciósan -
sirenato #2204 Hello! Az automata féket, hol kell kikapcsolni? -
trpdavid #2203 Köszönöm a segítséget! ;) -
#2202 Az direkt olyan, ahogy lentebb írják. :) -
trpdavid #2201 Igen mindenből a legújabb van telepítve.
Minimális grafikai beállításokon is hozza a dolgot.
A konfiguráció egyébként:
win 7 64bit
Gigabyte gtx 660 2GB
Intel Core i7-3770 3,40GHz
16 GB DDR3 1600MHz
Köszönöm a Steam-es linket! Akkor ez a játék része/mindenkinél jelen van? Erre is gondoltam... nagy ütközés-elhaló kamera, hülye voltál effekt. :) -
Timbu #2200 Szerintem amire gondolsz, az a design része, nem bug.
Például itt van róla szó. -
#2199 legujabb directx, legujabb nvidia/amd driver fentvan? -
trpdavid #2198 Üdv mindenkinek!
A következő ,,problémám" merült fel a játékkal kapcsolatban (amennyiben ez problémának minősül)... Nagyobb tempónál történő ütközéskor az autó törése pillanatában a képernyőn lila csíkok és kockák villannak be. A játék egyébként gyönyörűen megy maximális grafikai beállításokon.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
DIESEL DOG #2197 Challange accepted? :DD -
vinc3nt #2196 -
jakugerik #2195 Sziasztok na z lenne a kérdésem először is, hogy a dirt3 működik-e windows 8 an meg hogy amikor újra telepítem akkor minden elveszik és ezt hol lehet lementeni?
A vàlaszokat előre is köszönöm!!!!!!! -
#2194 Játszik még valaki a játékkal? Szükségem lenne némi segítségre 2 achievement megszerzésében.
Az egyik a Road Trip, a másik a Flag Steeler. Azt sem tudom pontosan mit kell csinálni, mert nem igazán értem a leírást. Valaki elmagyarázná pontosan?
Illetve, ha valaki szeretne segíteni, a live nevem totyak, vegyetek fel nyugodtan barátnak.
Köszi -
#2193 ó!köszönöm! -
#2192 az a pötty azt jelzi, hogy mennyire vezetsz biztonságosan. ha sokat ütközöl, akár pirosba is lemehet, a legjobb "osztályzat" pedig a fehér. -
#2191 Sziasztok!
Az miért van hogy online menetekben nekem a nevem mellet nem zöld hanem sárga pötty van?és hogy lehet visszaállítani zöldre? -
packson #2190 Hali.A héten megvettem a játékot,mivel ilyen olcsó.Feltelepítem,bejelentkezek a live accountomba.Amikor updateli,és befejezte a végén kidob egy hiba üzenetet: http://support.microsoft.com/kb/960554/hu
Ez a problémám,a megoldás is ott van,viszont nem tudom telepíteni xp-re a 32bites verziós megoldást,mert azt írja ki,hogy nem egyezik meg a nyelv,kerestem ezt a letöltést,hogy kiválasszam a magyart,de nem sikerült.Valaki valami megoldás?? -
#2189 Jaaa..... -
Kacsa04 #2188 Köszi a tippet. Igen a játék eredeti de steam-es ezért letölthető verziós. -
#2187 Milyen érdekes...
Ugye eredeti a game? Egyáltalán nem kéne ezt produkálnia..
Utolsó tippem: Telepíts újra a játékot, töröld le maradéktalanul pl. a Revo Uninstaller-rel (Válaszd ki ott a "Fejlett" törlést és az eltávolító programjának lefuttatása után hajtsd végre egy ellenőrzést a megmaradt elemek után. (jobban jársz ha a mentést is letörlöd mert mentésben tárolja az irányításbeállításokat is.) Utána pedig telepíts újra.
Ha így sem jó, akkor csak windows re-install segíthet... -
Kacsa04 #2186 Sajnos ez sem segített. -
Kacsa04 #2185 Igen az angol megy. De már ezt is próbáltam és csak a dirt3-nál csinálja ezt az összes többi játéknál rendesen fut. De megpróbálom az alapján is amit küldtél. -
#2184 G27-esnek a driverje, a Logitech Profiler Software rendesen fel van telepítve a gépre?
Esetleg próbáld meg a Logitech Profiler-ben létrehozol egy profilt a dirt 3 számára mondjuk ez alapján. (megy az alap angol?) -
Kacsa04 #2183 Köszi a gyors választ de ez a megoldás se jó. Végig nyomtam az összes gombot nyomkodtam pedálokat és forgattam a kormányt de semmi. Esetleg valakinek van valami más ötlete? -
#2182 amikor elindult a játék és azt irja h nyomj egy bill-t a kezdéshez, a kormányon nyomkodd a gombot! ekkor a kormány lesz a játékban az alapértelmezett irányítóeszköz és elvileg működni fog -
Kacsa04 #2181 helló nekem olyan gondom van hogy a játék nem észleli a kormányom. Bill re betudom állítani de ott elég gyakran beragad egy pozícióba és én hiába csinálok bármit is 4-5 mp-ig úgy marad és így nem tudok rendesen játszani.
Logitech g27-es kormányom van és az elvileg támogatja is. Aki tud valami megoldást írjon. Előre is köszi a segítséget.