Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.A héten megvettem a játékot,mivel ilyen olcsó.Feltelepítem,bejelentkezek a live accountomba.Amikor updateli,és befejezte a végén kidob egy hiba üzenetet: http://support.microsoft.com/kb/960554/hu
Ez a problémám,a megoldás is ott van,viszont nem tudom telepíteni xp-re a 32bites verziós megoldást,mert azt írja ki,hogy nem egyezik meg a nyelv,kerestem ezt a letöltést,hogy kiválasszam a magyart,de nem sikerült.Valaki valami megoldás??
wollnerd
Jaaa.....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Köszi a tippet. Igen a játék eredeti de steam-es ezért letölthetõ verziós.
wollnerd
<#fejvakaras> Milyen érdekes...
Ugye eredeti a game? Egyáltalán nem kéne ezt produkálnia..
Utolsó tippem: Telepíts újra a játékot, töröld le maradéktalanul pl. a Revo Uninstaller-rel (Válaszd ki ott a "Fejlett" törlést és az eltávolító programjának lefuttatása után hajtsd végre egy ellenõrzést a megmaradt elemek után. (jobban jársz ha a mentést is letörlöd mert mentésben tárolja az irányításbeállításokat is.) Utána pedig telepíts újra.
Ha így sem jó, akkor csak windows re-install segíthet...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sajnos ez sem segített.
Igen az angol megy. De már ezt is próbáltam és csak a dirt3-nál csinálja ezt az összes többi játéknál rendesen fut. De megpróbálom az alapján is amit küldtél.
wollnerd
G27-esnek a driverje, a Logitech Profiler Software rendesen fel van telepítve a gépre?
Esetleg próbáld meg a Logitech Profiler-ben létrehozol egy profilt a dirt 3 számára mondjuk ez alapján. (megy az alap angol?<#hehe>)

Köszi a gyors választ de ez a megoldás se jó. Végig nyomtam az összes gombot nyomkodtam pedálokat és forgattam a kormányt de semmi. Esetleg valakinek van valami más ötlete?
arty
amikor elindult a játék és azt irja h nyomj egy bill-t a kezdéshez, a kormányon nyomkodd a gombot! ekkor a kormány lesz a játékban az alapértelmezett irányítóeszköz és elvileg mûködni fog

Forza.

helló nekem olyan gondom van hogy a játék nem észleli a kormányom. Bill re betudom állítani de ott elég gyakran beragad egy pozícióba és én hiába csinálok bármit is 4-5 mp-ig úgy marad és így nem tudok rendesen játszani.
Logitech g27-es kormányom van és az elvileg támogatja is. Aki tud valami megoldást írjon. Elõre is köszi a segítséget.
Mayorpapa
Vettem egy Genius Speed Wheel 5 pro kormányt, amit ha bedugok, a játék nem indul el, exe hibával kilép. Valamit nem állítottam be, vagy mi lehet a gond? (drivere fel van telepítve, op. rendszer felismeri). Egyik autós játék sem indul el, ha be van dugva. (több usb portot is kipróbáltam, de nem ment egyikkel sem)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

berczely
DX11-ben fél percet sem tölt!

arty
dx9/dx11 kapcsolgatas + grafikai menüben állitgatás - van akinek vsync van akinek multisampling allitasa segitett

dirt2, f1 jatetkok PONT ugyanezt csinaljak-csinaltak sokaknal 😞

egyébként nem win xp-d van?

amugymeg: defragmentald a particiot, kapcsold ki a virusirtot dirtezes elott, stb

Forza.

iszonyatos töltési idõkre valaki valami megoldást tud?
wollnerd
THX!

arty
köszi, én is kipróbálom, bár szerintem az alappal sincs akkora gond (persze, féktávok rövidebbek, nabumm)

Forza.

lac coo
az elõbb még jó volt.... Feldobtam ide:
http://data.hu/get/5265751/DiRT3_gRIP.zip

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

wollnerd
Nem érhetõ el...

wollnerd
Nos, én nem vettem észre a tapadást... Ezt kipróbálva tán észre veszem a különbséget. 😊

lac coo
Van bizony, magam is nagy élvezettel használom ! 😉
Külön állíthatod a tapadást betonra, kavicsra hóra....

DiRT 3 TyreGrip Adjustment tool

arty
akkor go RBR, ott élvezheted a 3.5% tapadást 😉

Forza.

w77d
Gyerekek van ehhez a game-hez valami mod, ami a fizikát javítja? ez a 1000% tapadás valahogy nem fekszik nekem...

Üdv olyan kérdésem lenne hogy a split screen játékmód hogyan mûködik? (eredeti játékom van)

lac coo
Közben csak siekrült ...

lac coo
Hali !

Offline fiókot hogy tudok készíteni/használni a copmlete editionhoz?
Van a gépen live fiókom más játékhoz, és az istenért sem tudom valahogy kikerülni azt 😊

THX !!!

arty
legalább a hibaüzenetet mutasd 😊

Forza.

üdv nektek!!!problémám lenne a játékkal kapcsolatban. megvan eredetiben fel is telepítem mindent ahogy kell de nem birom mûködésre bírni.mindíg kidob valami hibaüzenettel,bármilyen crack-et szedek le bármit telepítek hozzá semmi változás el indítani sem tudom.már volt fent a játék végigjátszottam a dirt2-és ezt is utánna töröltem és most nem tudom elérni azt h mûködjön minden frissítve van a gépen valaki segítsen
DX9-es kártyán hogyan lehet az ULTRA graf beállításokat elérni?

Sorry, én rontottam el, már mûködik!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Hali! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Letöltöttem a "Dirt.3.Complete.Edition-FiGHTCLUB" verziót, telepítettem, el is indul hibátlanul, viszont a mentéssel már problémák adottak. Addig eljutottam, hogy létrehozzak egy local accountot, viszont ezen belül már nem ment a játék, és az alábbi hibaüzenetet kapom a játék betöltése közben: "Létrehozás Sikertelen - You must be signed into LIVE to create a new save for you profile". A Windows fiókom nevében nincs ékezet, olvastam, hogy ezt sem szeretni, de itt nem ez a gond.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

arty
mármegint a hazudozás... 😞

Forza.

grebber
DIRT 4 – FÓKUSZBAN A RALLY ÉS A HARDCORE-RAJONGÓK!

Ian Smith a DIRT sorozat producere egy interjúban elárulta, hogy a sorozat következõ epizódjában mégnagyobb hangsúlyt fognak fektetni a rally versenyzésre és a hardcore szimuláció szerelmesei felé próbálnak nyitni. Bár a DIRT 4 játékot még nem jelentették be hivatalosan, Ian Smith szájából származó hírek hivatalosnak is vehetõk. Ian azt is elmondta, hogy a játék egyik vezetõ tervezõje az a Paul Coleman lesz, aki rally versenyzéssel is próbálkott, ami a DIRT fizikájára kedvezõ hatással lehet. “Õ a legnagyobb rally-rajongó köztünk és a DIRT 4 készítésénél teljes erejébõl arra fog koncentrálni, hogy a játék elnyerje a hardcore-rajongók tetszését.”

Bízunk benne hogy ezek nem légbõl kapott gondolatok, legalábbis én örülnék neki ha így lenne, és a Showdown csak egy mellékvágánya volt a DIRT sorozatnak. Várjuk meg a hivatalos bejelentést és az elsõ konkrétabb információkat, majd azoktól okosabbak leszünk…

info: rendszerigeny

Next PC upgrade: 2022

wrx
Köszönöm a választ!
Biztos jó annak, aki szereti az ilyen jellegû játékokat, én viszont inkább maradok a rally-nál!

Kék autó, arany felni...

berczely
A DiRT sorozat derbis mellékszála.

A DiRT sorozat készítõje, a Codemasters stúdió új alapokra helyezi a szériát, immáron elhagyva Colin McRae nevét. A Showdown alcímet viselõ résszel, így a megszokott rali versenyek helyett, most a roncs derbik világában próbálhatjuk ki magunkat, ahol autók százait törhetjük ripityára kedvünk szerint. A változások többek között abban is megnyilvánulnak, hogy ezúttal nem a szimulátor életszerûségére, hanem a többi versenyzõ lezúzására terelõdik a hangsúly, amit a könnyedén megtanulható irányítás, illetve a járgányok/pályák remek kidolgozottsága - fõként, ha a hot rod típusú, amerikai vasakat nézzük - tesz még látványosabbá és élvezetesebbé. Mindezt a széria alapmotorja, az EGO biztosítja, ami a fizikai modellezések hiányosságainak ellenére is, tökéletes játékélményt biztosít a mûfaj szerelmeseinek, bármely módban teszik próbára képességeiket, legyen az idõmérõ, szabad játék, vagy egy egyszerû futam. A DiRT Showdown az utóbbi idõk egyik legjobb arcade roncsderbijének ígérkezik.

Topicja

wrx
Mi a manó az a Dirt Showroom? Tudja valaki?

Kék autó, arany felni...

lac coo
Ez letölthetõ még valahol ? 😄DDD

bocs nem upgrades hanem vechile setup

én nem tudok róla, annyit csinálhatsz hogy verseny elõtt állítasz az autón ( azt hiszem valami upgrades ) bár én még nem csináltam nem is nagyon merültem bele hogy mik lehetnek ott.

lac coo
DIRT3-hoz nem készült valami pro handling mod? Vagy valami egyéb amivel kicsit autósabb lesz az egész ?

Hálo!
az a gondom hogy maxon van a felbontás de alul fölül látható a tálcának a kék csíkja és nem tudom eltüntetni illetve van 2 törés jelzõ az egyik valanmi kerék forma a másik meg nem tudom mi és ezek szeretném kérdezni választ elõre is köszönöm!

Ryder62
Elsõ indításnál rögtön feltette azt a klienst ami neki kellett szóval nem az volt a probléma.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

arty
ehez uj live kliens kell, én is szoptam anno vele egy keveset - nem 102 percet, de nem volt poén 😞 (és én teljes áron vettem, megjelenéskor, nem kicsit jobban fájt!)

Forza.

Ryder62
Warezos gondok? Másfél órát szoptam ezzel a sz*rral mire hajlandó volt úgy elindulni ahogy kéne. Pontosabban a büdös live-al szenvedtem. Steam szerint 102 percet játszottam holott csak a menüig jutottam. Istenem, eredeti játékkal nem szívtam még ennyit.

Gondoltam rá öszíntén hogy legyalulom a 'csába és felteszek egy warez verziót. A sok büdös keretprogram már, komolyan.

Pénzbe nem került szerencsére mert kupon volt. Elsõ és egyben utolsó liveos eredeti játék az viszont fix.

berczely
Lassan el lehet kezdeni beszerezni a játékot és mehetnek a búsba a warezzal kapcsolatos gondok!
Dobozosan akár 2000Ft-ért is megveheted már AMD-s kupon pedig 1000Ft-ért is akad a neten!

Én 1500Ft-ért vettem most meg csorog is lefelé a Steam-en. <#vigyor2>

DiRT 3 Complete Edition cseppet húzósabb, de annyi plusz nincs benne, hogy megvegyem.

Ryder62
Nekem is ablakban indult, átírtam a config fájlban a "fullscreen=false" sort true-ra, és jó lett.

arty
lényeg, hogy megoldódott 😊

Forza.

Jó bocs hülye vagyok olvasás 1es nem tudom miért alt tabnak olvastam

arty
ha rákeresel itt az enter szóra, meglátod rengeteg embernél elõjött a "hiba", de mindenkinél mûködött az alt enter 😊

alt hibát viccbõl irtam, de azért... próbáltad minkét alt-al? 😊

Forza.

Valószínû 😊. leteszi az asztalra de ugyanúgy ablakba rakja vissza...