Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a problémám,a megoldás is ott van,viszont nem tudom telepíteni xp-re a 32bites verziós megoldást,mert azt írja ki,hogy nem egyezik meg a nyelv,kerestem ezt a letöltést,hogy kiválasszam a magyart,de nem sikerült.Valaki valami megoldás??
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ugye eredeti a game? Egyáltalán nem kéne ezt produkálnia..
Utolsó tippem: Telepíts újra a játékot, töröld le maradéktalanul pl. a Revo Uninstaller-rel (Válaszd ki ott a "Fejlett" törlést és az eltávolító programjának lefuttatása után hajtsd végre egy ellenõrzést a megmaradt elemek után. (jobban jársz ha a mentést is letörlöd mert mentésben tárolja az irányításbeállításokat is.) Utána pedig telepíts újra.
Ha így sem jó, akkor csak windows re-install segíthet...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Esetleg próbáld meg a Logitech Profiler-ben létrehozol egy profilt a dirt 3 számára mondjuk ez alapján. (megy az alap angol?<#hehe>#hehe>)
Forza.
Logitech g27-es kormányom van és az elvileg támogatja is. Aki tud valami megoldást írjon. Elõre is köszi a segítséget.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
dirt2, f1 jatetkok PONT ugyanezt csinaljak-csinaltak sokaknal 😞
egyébként nem win xp-d van?
amugymeg: defragmentald a particiot, kapcsold ki a virusirtot dirtezes elott, stb
Forza.
Forza.
http://data.hu/get/5265751/DiRT3_gRIP.zip
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Külön állíthatod a tapadást betonra, kavicsra hóra....
DiRT 3 TyreGrip Adjustment tool
Offline fiókot hogy tudok készíteni/használni a copmlete editionhoz?
Van a gépen live fiókom más játékhoz, és az istenért sem tudom valahogy kikerülni azt 😊
THX !!!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Letöltöttem a "Dirt.3.Complete.Edition-FiGHTCLUB" verziót, telepítettem, el is indul hibátlanul, viszont a mentéssel már problémák adottak. Addig eljutottam, hogy létrehozzak egy local accountot, viszont ezen belül már nem ment a játék, és az alábbi hibaüzenetet kapom a játék betöltése közben: "Létrehozás Sikertelen - You must be signed into LIVE to create a new save for you profile". A Windows fiókom nevében nincs ékezet, olvastam, hogy ezt sem szeretni, de itt nem ez a gond.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ian Smith a DIRT sorozat producere egy interjúban elárulta, hogy a sorozat következõ epizódjában mégnagyobb hangsúlyt fognak fektetni a rally versenyzésre és a hardcore szimuláció szerelmesei felé próbálnak nyitni. Bár a DIRT 4 játékot még nem jelentették be hivatalosan, Ian Smith szájából származó hírek hivatalosnak is vehetõk. Ian azt is elmondta, hogy a játék egyik vezetõ tervezõje az a Paul Coleman lesz, aki rally versenyzéssel is próbálkott, ami a DIRT fizikájára kedvezõ hatással lehet. “Õ a legnagyobb rally-rajongó köztünk és a DIRT 4 készítésénél teljes erejébõl arra fog koncentrálni, hogy a játék elnyerje a hardcore-rajongók tetszését.”
Bízunk benne hogy ezek nem légbõl kapott gondolatok, legalábbis én örülnék neki ha így lenne, és a Showdown csak egy mellékvágánya volt a DIRT sorozatnak. Várjuk meg a hivatalos bejelentést és az elsõ konkrétabb információkat, majd azoktól okosabbak leszünk…
info: rendszerigeny
Next PC upgrade: 2022
Biztos jó annak, aki szereti az ilyen jellegû játékokat, én viszont inkább maradok a rally-nál!
Kék autó, arany felni...
A DiRT sorozat készítõje, a Codemasters stúdió új alapokra helyezi a szériát, immáron elhagyva Colin McRae nevét. A Showdown alcímet viselõ résszel, így a megszokott rali versenyek helyett, most a roncs derbik világában próbálhatjuk ki magunkat, ahol autók százait törhetjük ripityára kedvünk szerint. A változások többek között abban is megnyilvánulnak, hogy ezúttal nem a szimulátor életszerûségére, hanem a többi versenyzõ lezúzására terelõdik a hangsúly, amit a könnyedén megtanulható irányítás, illetve a járgányok/pályák remek kidolgozottsága - fõként, ha a hot rod típusú, amerikai vasakat nézzük - tesz még látványosabbá és élvezetesebbé. Mindezt a széria alapmotorja, az EGO biztosítja, ami a fizikai modellezések hiányosságainak ellenére is, tökéletes játékélményt biztosít a mûfaj szerelmeseinek, bármely módban teszik próbára képességeiket, legyen az idõmérõ, szabad játék, vagy egy egyszerû futam. A DiRT Showdown az utóbbi idõk egyik legjobb arcade roncsderbijének ígérkezik.
Topicja
az a gondom hogy maxon van a felbontás de alul fölül látható a tálcának a kék csíkja és nem tudom eltüntetni illetve van 2 törés jelzõ az egyik valanmi kerék forma a másik meg nem tudom mi és ezek szeretném kérdezni választ elõre is köszönöm!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Forza.
Gondoltam rá öszíntén hogy legyalulom a 'csába és felteszek egy warez verziót. A sok büdös keretprogram már, komolyan.
Pénzbe nem került szerencsére mert kupon volt. Elsõ és egyben utolsó liveos eredeti játék az viszont fix.
Dobozosan akár 2000Ft-ért is megveheted már AMD-s kupon pedig 1000Ft-ért is akad a neten!
Én 1500Ft-ért vettem most meg csorog is lefelé a Steam-en. <#vigyor2>#vigyor2>
DiRT 3 Complete Edition cseppet húzósabb, de annyi plusz nincs benne, hogy megvegyem.
alt hibát viccbõl irtam, de azért... próbáltad minkét alt-al? 😊
Forza.