2340
-
PacsutaTibi #2260 Jah..... Persze....
Még hogy a Colin 1. Hogy lehetne az 1? Abba nem is volt még 98ban Focus WRC.
Nem próbáltam, csak így videó alapján írom.
Kocsik: CMR2
Menü dizájn: CMR2 szerü
Pálya: CMR2 szerü (oldalt kemény fal szalagkorlát...., ami igazából nem volt)
Hangok: Na ez inkább a CMR1-re hajaz.
Fizika: Erről csak így videó alapján nem merem kijelenteni, de talán közelebb van a sim-es CMR1hez mint a 2 höz.
Kijelzők (HUD, Fordulatszámmérő stb): Egy az egyben CMR2005
Szóval ez egy ilyen tákolmány innen is, onnan is egy kicsit. Akkoriban azt mondtam volna hogy a CMR2 árkád (az 1 képest az is, meg az RC2000hez), de manapság amiket annak neveznek, azokon jóval túlmutat, inkább ilyen félszimulátonak mondanám.
Egyébként simán fut a CMR2 Win7en, a legújabb kocsik is megjelennek még hozzá (R5, S2000, 1.6WRC), akkor minek is váltsak, egy 5 autós, pár pályás játékra, a 22 autó és kb 9x8 pályá helyett?
A CMR1 is ment nekem Vista-n, igaz a videókarit nem ismerte fel így csak szoftveresen futott.
-
#2259 A játék legnagyobb baja a tartalom hiánya, droidos verziót is csak azért nem vettem meg, mert ez csak néhány autó és pálya, de még csak ígérgetés sincs rá hogy valaha is lesz tartalom bővítés.. :-/ -
#2258 Vakok vagyok és kész."Annyi értelme van..." nektek. Ez kökemény bevétel nekik.
Vajon miért jön sok sok android cucc pc-re? Mert sok sok ezer db-ot megvesznek és bevétel.
Ha értenék hozzá átportolnám az összes értelmes android cuccot pc-re a gameloft királyságokkal kezdve.
Egy régi cím "HD remake-jét" többen veszik mint némelyik új ip-t.....
Csak így tovább . -
#2257 Ennek a CMR-nek annyi ertelme van, hogy Codies ezt is megteheti, van akkora studio es ceg. Klasszik, 3-gombos program, mukodik a mostani gepek, ennyi. Nosztalgiazni, begyujteni, vagy azoknak hasznalni, akik nem fogalkoznak annyira a grafikaval, kezelessel, nextgen-nel es hasonlokkal.
Persze poen/nepszeru/johuzas lenne kiadni ujra a programot (ugyanugy, menuk, palyak, autok), teljesen felujitva, a mostani a vagy a nextgen cuccokra! Lenyegeben megtehetik, talan ez lesz a kovetkezo huzasuk. -
#2256 az ötlet szerintem is jó, sok játékot megvennék ilyen feljavított kiadásban, de szerintem nem sokan vagyunk ezzel így ...
Manapság ha egy játék második részéhez nem készül új motor, már sírás van :DDD -
#2255 Akkor inkább hagyták volna a fenébe... most inkább kiadtak egy félig megcsináltat?
Ja bocs, csak a mobilos verziót kellett portolni... (tudom, a fejlesztők megmondták, hogy nem).
Tényleg kár érte, mert az ötlet maga tök jó. -
#2254 Hát nem hiszem, hogy értelme lenne a teljes játékot fullra felújítani, annyit azért nem ér, és nem vennék annyian ... -
#2253 Az ötlet tök jó (szokatlan is a Codemasterstől), az ár is, de persze túl szép, hogy igaz legyen.... egy halom autó hiányzik, és van kemény 3 rally. Ez így viszont rókabőr, még 7 euróért is. :( -
#2252 Vazzeg ilyen öreg vagyok, ezzel még én is játszottam, rossz rugós kormányon :DDD -
#2251 Igen, ez a klasszikus, kicsit felpiszkalva kinezetre (most nem 16 evesnek nez ki, csak 10-nek):D
-
#2250 ez még a legelső ? -
#2249 16 eves program, akkoriban jonak szamitott:) -
El Gigante #2248 nem játszottam vele, árkád vagy sim? -
atiwrc #2247 Gondolom modolni nem lehet, akkor meg megette a fene az egészet..... -
kjhun #2246 #2241-re, (félrement):
Ilyen gépigénnyel kiadni. LOL
Meglestem, a ronda verzát, kíváncsiságból. P4-es gépen röhögve viszi 1024*768-on, a LOW grafikai beállítások mellett. High-on babarózsaszín/hupilila a kép, a menü jó, függetlenül a grafikai beállításoktól. Még, így is jobb a grafika, mint az eredeti kiadásé. Mindezt, a jó öreg XP-n. -
Timbu #2245 A stemes értékeléseknél fele-fele a negatív és a pozitív vélemények aránya. Pozitívumként szinte csak a nosztalgia-faktort meg az árat említik. Azt írják, hogy egy az egyben a mobilos változatot (Unity) hozták vissza pc-re. Nem tudtam, hogy készül ilyen, de akár még jó is lehetett volna. :( -
#2244 Jelen majd ha kapni 2TF2 kulcsért! -
#2243 Emlekezettbol irtam (9.99EUR es hasonlora emlekeztem), de valoban 6.99EUR.
De igazabol telejsen mindegy, jelentkezzen aki megveszi:D -
#2242 Az jó mert én 6,99€ látok. -
#2241 Ma jelent meg a klasszik Colin McRae Rally remastered (Steam, 10EUR) :) -
#2240 Azon vagyok éppen hogy steam-es ár alatt be tudjam szerezni.. -
kjhun #2239 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2014-07-31 13:11:23 GAMES Colin.McRae.Rally.Remastered-SKIDROW 312.0MB | 7F
-
RED BULL F #2238 Mert a GFWL, mint szolgáltatás, meghasalt. Nem tudni mit tervez vele még a Microsoft, de egy ideig ez még biztosan így marad. -
#2237 Csak nálam szívózik a Live bejelentkezéskor, vagy másoknál is? Rögtön a játék elején, amikor a profilt kellene betöltenie, mindig Profile load failed-et kapok. De ha Home gombbal behozom a Live klienst és manuálisan belépek, akkor tovább enged a játékba. Másik Live játékkal még nem próbáltam, de majd lehet ránézek. -
Skorzeny8814 #2236 Ha ezt a hibát kapom indításkor, akkor mi a teendő?
"dss launcher failed to start application 2000" -
XRV #2235 Dirt 3 kódot használtad már? Amennyiben igen, felejtsd el az értékesítését.
Csak egy felhasználónévhez és csak egyszer lehet aktiválni. Másra átruházni csak a Windows Live felhasználónév/email és jelszó átadásával lehet. -
nfsmw4ever #2234 Sziasztok! Kicsit offolok. Lenne egy Dirt3 (AMD Gaming Evolved) kódom, amit szeretnék elcserélni. Elsősorban NFS Shift2 kódra. Ajánlatokat privát üzenetben várok. Köszönöm! -
#2233 elég régen ... de mostanában havi szinten szokott lenni!
(a lemezes dirt3 kódja NEM aktiválható steamen, az a GFWL-es aktiváláshoz/multizáshoz kell) -
XRV #2232 Dirt 3 at nem tudom aktiválni a steamben. És állandóan kéri a lemezt.
Steamben Dirt 3 mikor volt akciózva? -
#2231 Tudtommal a steames verzióban nincsenek DLC-k, és Complete Editiont sem lehet ott venni.
Mivel GFWL-os maga a játék ezért DLC-ket csak ott tudsz venni hozzá.
Ha lehet még... mert ugye ott átalakult kissé a store vagymitörtént. -
XRV #2230 A Steames Dirt 3 mit tartalmaz? ott kb 6000Ft ez tartalmazza az összes DLC-t?
576.hu oldalon két fajta van
Dirt 3 2000Ft
Dirt 3 Complete Edition 5000Ft -
XRV #2229 Sziasztok!
wrz-ben tunngle álltal, csak ketten lehet menni a játékkal? Mert a startnál disconnected van. -
#2228 Sziasztok, eddig minden működött rendesen most meg azt csinálja verseny közbe fékezek kanyarodok erre magától gázt ad kanyarodni nem enged pár mp-ig és kiszaladok az erdőbe vagy a falnak megyek kb 4-5 mp-enkén bedobja ezt. Megálltam és elkezdtem forgatni a kormányt a játék nem akad, ezért tekergetem jobbra balra, a FFB eltűnik pár pillanatra a kormány kerék belső nézetbe megáll addig amíg a FFB is elszállt aztán helyre áll majd ismét és ismét és ismét... Újratelepítettem a gamet de semmi javulás. Más játékoknál minden rendesen működik. Valakinek valami tippje. MOMOŸ Racing Force Feedback Wheel ilyen kormányom van. Előre is köszönöm a válaszokat sziasztok. -
jakugerik #2227 Csáo Mindenkinek
Egy fél éve vettem meg a Dirt 3 mat eddig működött is betudtam jelentkezni is, aztán újrakellet raknom a gépet feltettem a dirt 3 mat és nem engedett bejelentkezni ötletek változtattam jelszót és nem működik. -
#2226 Ma megint elcseszték, 950Ft volt a complete. :D -
#2225 ehh... :D -
#2224 Már észrevettél hogy nem sima és visszavitték -66%-ra az akciót így fontba a legolcsobban ~1440ft a korábbi 970ft-os ár helyett. -
#2223 Dirt 3 Complete Edition
steamre regelhető, complete edition serialt ad
azért kell .co.uk cimen behozni az oldalt, mert fontban olcsobb!
3.41font vs. 6.78eur
elvileg van kuponkód is, -5% és -20%, sajna nem találom :(
-
#2222 ha complete editiont offline inditod (hálókártya letilt), akkor lehet menni a plusz pályákon (az eredeti gfwl profillal!) -
#2221 1060ft is jobban hangzik mint a 3500ft :D
a többi járgány csak skin, viszont a pályák így még nem lennének meg :/