Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
2014-07-31 13:11:23 GAMES Colin.McRae.Rally.Remastered-SKIDROW 312.0MB | 7F
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2014-07-31 13:11:23 GAMES Colin.McRae.Rally.Remastered-SKIDROW 312.0MB | 7F
Mert a GFWL, mint szolgáltatás, meghasalt. Nem tudni mit tervez vele még a Microsoft, de egy ideig ez még biztosan így marad.
Csak nálam szívózik a Live bejelentkezéskor, vagy másoknál is? Rögtön a játék elején, amikor a profilt kellene betöltenie, mindig Profile load failed-et kapok. De ha Home gombbal behozom a Live klienst és manuálisan belépek, akkor tovább enged a játékba. Másik Live játékkal még nem próbáltam, de majd lehet ránézek.
Ha ezt a hibát kapom indításkor, akkor mi a teendõ?
"dss launcher failed to start application 2000"
"dss launcher failed to start application 2000"
Dirt 3 kódot használtad már? Amennyiben igen, felejtsd el az értékesítését.
Csak egy felhasználónévhez és csak egyszer lehet aktiválni. Másra átruházni csak a Windows Live felhasználónév/email és jelszó átadásával lehet.
Csak egy felhasználónévhez és csak egyszer lehet aktiválni. Másra átruházni csak a Windows Live felhasználónév/email és jelszó átadásával lehet.
Sziasztok! Kicsit offolok. Lenne egy Dirt3 (AMD Gaming Evolved) kódom, amit szeretnék elcserélni. Elsõsorban NFS Shift2 kódra. Ajánlatokat privát üzenetben várok. Köszönöm!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
elég régen ... de mostanában havi szinten szokott lenni!
(a lemezes dirt3 kódja NEM aktiválható steamen, az a GFWL-es aktiváláshoz/multizáshoz kell)
(a lemezes dirt3 kódja NEM aktiválható steamen, az a GFWL-es aktiváláshoz/multizáshoz kell)
Forza.
Dirt 3 at nem tudom aktiválni a steamben. És állandóan kéri a lemezt.
Steamben Dirt 3 mikor volt akciózva?
Steamben Dirt 3 mikor volt akciózva?
Törölt felhasználó
Tudtommal a steames verzióban nincsenek DLC-k, és Complete Editiont sem lehet ott venni.
Mivel GFWL-os maga a játék ezért DLC-ket csak ott tudsz venni hozzá.
Ha lehet még... mert ugye ott átalakult kissé a store vagymitörtént.
Mivel GFWL-os maga a játék ezért DLC-ket csak ott tudsz venni hozzá.
Ha lehet még... mert ugye ott átalakult kissé a store vagymitörtént.
A Steames Dirt 3 mit tartalmaz? ott kb 6000Ft ez tartalmazza az összes DLC-t?
576.hu oldalon két fajta van
Dirt 3 2000Ft
Dirt 3 Complete Edition 5000Ft
576.hu oldalon két fajta van
Dirt 3 2000Ft
Dirt 3 Complete Edition 5000Ft
Sziasztok!
wrz-ben tunngle álltal, csak ketten lehet menni a játékkal? Mert a startnál disconnected van.
wrz-ben tunngle álltal, csak ketten lehet menni a játékkal? Mert a startnál disconnected van.
Sziasztok, eddig minden mûködött rendesen most meg azt csinálja verseny közbe fékezek kanyarodok erre magától gázt ad kanyarodni nem enged pár mp-ig és kiszaladok az erdõbe vagy a falnak megyek kb 4-5 mp-enkén bedobja ezt. Megálltam és elkezdtem forgatni a kormányt a játék nem akad, ezért tekergetem jobbra balra, a FFB eltûnik pár pillanatra a kormány kerék belsõ nézetbe megáll addig amíg a FFB is elszállt aztán helyre áll majd ismét és ismét és ismét... Újratelepítettem a gamet de semmi javulás. Más játékoknál minden rendesen mûködik. Valakinek valami tippje. MOMOŸ Racing Force Feedback Wheel ilyen kormányom van. Elõre is köszönöm a válaszokat sziasztok. <#worship>#worship>
Csáo Mindenkinek
Egy fél éve vettem meg a Dirt 3 mat eddig mûködött is betudtam jelentkezni is, aztán újrakellet raknom a gépet feltettem a dirt 3 mat és nem engedett bejelentkezni ötletek változtattam jelszót és nem mûködik.
Egy fél éve vettem meg a Dirt 3 mat eddig mûködött is betudtam jelentkezni is, aztán újrakellet raknom a gépet feltettem a dirt 3 mat és nem engedett bejelentkezni ötletek változtattam jelszót és nem mûködik.
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Már észrevettél hogy nem sima és visszavitték -66%-ra az akciót így fontba a legolcsobban ~1440ft a korábbi 970ft-os ár helyett.
Next PC upgrade: 2022
Dirt 3 Complete Edition
steamre regelhetõ, complete edition serialt ad
azért kell .co.uk cimen behozni az oldalt, mert fontban olcsobb!
3.41font vs. 6.78eur
elvileg van kuponkód is, -5% és -20%, sajna nem találom 😞
steamre regelhetõ, complete edition serialt ad
azért kell .co.uk cimen behozni az oldalt, mert fontban olcsobb!
3.41font vs. 6.78eur
elvileg van kuponkód is, -5% és -20%, sajna nem találom 😞
Forza.
ha complete editiont offline inditod (hálókártya letilt), akkor lehet menni a plusz pályákon (az eredeti gfwl profillal!)
Forza.
1060ft is jobban hangzik mint a 3500ft 😄
a többi járgány csak skin, viszont a pályák így még nem lennének meg :/
a többi járgány csak skin, viszont a pályák így még nem lennének meg :/
"Nulla tenaci invia est via"
egy kis drift . ja és tudnátok segítséget adni hogy miért csak 10 FPS szed a fraps ??????? FONTOS LENNE
Csodálatos a grafikája a játéknak. Egy RBR fizika kéne bele és ez lenne a legjobb Rally game.
Oké köszi<#vigyor4>#vigyor4>
Köszi. És mind a kettõt fel kell rakni ugye?
Halihó! A Dirt 3-hoz csak kettõ patch készült?
szabi!
originál játékkal/accounton wrz dlc-k módszere:
- leszeded a wrz complete editiont-t, felinstallálod
- mini image bemountol daemonba
- hálókártyát letiltod
- játék indul, GFW live accoddal belépsz, ami persze lájvra így nem tud felmenni
- ekkor offline mennek az extra pályák a karrierben is
örül 😊
originál játékkal/accounton wrz dlc-k módszere:
- leszeded a wrz complete editiont-t, felinstallálod
- mini image bemountol daemonba
- hálókártyát letiltod
- játék indul, GFW live accoddal belépsz, ami persze lájvra így nem tud felmenni
- ekkor offline mennek az extra pályák a karrierben is
örül 😊
Forza.
Hello! Az automata féket, hol kell kikapcsolni?
Köszönöm a segítséget! 😉
Az direkt olyan, ahogy lentebb írják. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Igen mindenbõl a legújabb van telepítve.
Minimális grafikai beállításokon is hozza a dolgot.
A konfiguráció egyébként:
win 7 64bit
Gigabyte gtx 660 2GB
Intel Core i7-3770 3,40GHz
16 GB DDR3 1600MHz
Köszönöm a Steam-es linket! Akkor ez a játék része/mindenkinél jelen van? Erre is gondoltam... nagy ütközés-elhaló kamera, hülye voltál effekt. 😊
Minimális grafikai beállításokon is hozza a dolgot.
A konfiguráció egyébként:
win 7 64bit
Gigabyte gtx 660 2GB
Intel Core i7-3770 3,40GHz
16 GB DDR3 1600MHz
Köszönöm a Steam-es linket! Akkor ez a játék része/mindenkinél jelen van? Erre is gondoltam... nagy ütközés-elhaló kamera, hülye voltál effekt. 😊
Üdv mindenkinek!
A következõ ,,problémám" merült fel a játékkal kapcsolatban (amennyiben ez problémának minõsül)... Nagyobb tempónál történõ ütközéskor az autó törése pillanatában a képernyõn lila csíkok és kockák villannak be. A játék egyébként gyönyörûen megy maximális grafikai beállításokon.
Elõre is köszönöm a tippeket!
A következõ ,,problémám" merült fel a játékkal kapcsolatban (amennyiben ez problémának minõsül)... Nagyobb tempónál történõ ütközéskor az autó törése pillanatában a képernyõn lila csíkok és kockák villannak be. A játék egyébként gyönyörûen megy maximális grafikai beállításokon.
Elõre is köszönöm a tippeket!
Challange accepted? 😄D

Sziasztok na z lenne a kérdésem elõször is, hogy a dirt3 mûködik-e windows 8 an meg hogy amikor újra telepítem akkor minden elveszik és ezt hol lehet lementeni?
A vàlaszokat elõre is köszönöm!!!!!!!
A vàlaszokat elõre is köszönöm!!!!!!!
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Játszik még valaki a játékkal? Szükségem lenne némi segítségre 2 achievement megszerzésében.
Az egyik a Road Trip, a másik a Flag Steeler. Azt sem tudom pontosan mit kell csinálni, mert nem igazán értem a leírást. Valaki elmagyarázná pontosan?
Illetve, ha valaki szeretne segíteni, a live nevem totyak, vegyetek fel nyugodtan barátnak.
Köszi
Az egyik a Road Trip, a másik a Flag Steeler. Azt sem tudom pontosan mit kell csinálni, mert nem igazán értem a leírást. Valaki elmagyarázná pontosan?
Illetve, ha valaki szeretne segíteni, a live nevem totyak, vegyetek fel nyugodtan barátnak.
Köszi
az a pötty azt jelzi, hogy mennyire vezetsz biztonságosan. ha sokat ütközöl, akár pirosba is lemehet, a legjobb "osztályzat" pedig a fehér.
Per Aspera Ad Inferi.