Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, hogy angliából nincs pc-s elõrendelés, 50-60€-t még ha jó is lesz, nem adok érte!
Bertino ha jól vettem ki te angliában vagy, megnéznéd nekem ha csavarogsz, hogy van-e(lesz-e) a boltokban pc-s verzio és mennyibe kerül?!
Köszi!
többet, látatlanban semmiképpen
Forza.
2ot elorendeltem steamen es hat... kar volt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Szerintem se a DiRT 3 vagy ha mégis az akkor meg hibás a játék és nem indul el szerintem. De azért még megnézem BeLoad -on hátha. 😄
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Tudom hogy nem nagyon szabadna ezt de mivel nincs off topic ezért mondom hogy torrenteken le lehet tölteni már a DiRT 3 teljes játékot és 1 Gb-ot foglal és az szerintem nagyon kevés nem ?? hisz a Dirt 2 többet foglalt 2-3 Gb-al
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://kingracer.hu - Most DiRT3 Nyereményjátékkal!
(igen ismerlek és hálás vagyok az rbr-es aktivitásodért)
Forza.
Az RC2000ret leszámítva az rbrbe a legnagyobb a kínálat pályák terén talán csak a rallytrophyba volt ennyi.
"Igazából igen úgy mûködik de ez nem a valóság, hanem egy játék."
Attól még nem lehetne közelíteni a valósághoz hogy nem kifejezetten egy szim lesz?
Kíváncsi vagyok a dirt3 pályáira sajna a 2be elég kevés pálya van 😞. Jó lenne ha nem szúrnák el nagyon a fizikát, ha hagyják olyannak mint a 2 volt, azzal az új kocsikkal meg pályákkal el lehet szórakozni pár hétig....
Igaz egyikbe se vagyok egy top pilóta, de 4-5 perc alatt át tudok szokni a másik szimre. Nekem ez olyan mintha pl rfactorba váltok egy modot. Ezért nem értem amirõl irtok. Ha ti rfbe pl átléptek egy másik modba több óra kell hogy kitudd hozni abból a kocsibol egy jó teljesítményt??
Értelek hogy kikapcsolható a segítség, de akkor is felesleges, sok hülye azt hiszi hogy ez a rally. Nemtom mennyire ismersz, rbrhez csinálgattam már néhány kiegészitést, így sokan megkeresnek msnen. És mikor ilyen izéket hallok hogy miért hülye nyilak vannak a nyomvonal helyett itiner gyanánt, meg miért ilyen hosszuak a pályák, amiken nem lehet végigmenni mert összetörik a kocsit, akkor az agyam eltudom dobni....
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
egy dirt stílusra lefordítva a jó fizika eredméynezhet látványos töréseket,részletes törést.
környezeti sajátosságok pl a sárba maradt nyomok,különbözõ tereptárgyak átrendezése nem pl h van 1 útjelzõ tábla ami ha 200-al belerohanunk is úgymarad mint annó a 4-be.
Fizika midnen játéknál nagyon fontos(kivéve az ilyen quake féléket)
fõképp a terep rombolhatósága illetve a karakterek mozgása és ezzel eggyüt sokkal reálisabban tud visszadni egy szitut, ez viszont nem közös a szimulálással.
pl van egy lövöldözõs játék amibe ha jó fizika van sok interekciót tudunk a környezettel folytatni így ahol gynege ott kb max annyit h egy szék mögébújunk ami minden lövést felfog, nem veszi figyelembe a réseket,lövedék típust fajtát.
ennek még midnig nem sok köze vna a szimulátori valósághoz csak jobb játékélményt nyújt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
szted hányan gondolnak arra, h szim v arcade alternatívát firtatsz, ha belekevered, h 'fizika gyenge'?
Just do it :)
A 2 megvolt és el is futogatott !
bár én mindig cska a vizuáis törést kapcsoltam be másnak nincs értelme egy ilyen játékba mint a dirt.
a multi módok viszont nagyon elcseszettek.
semmi másból nem áll csak amolyan roncsderbi félleség lesz.
ehelyett lehetett volna benne rally körverseny és egyéb ilyesfajta mód mint ctf meg efféle baromságok.
elég nulla, ki írta h sziet várok?isten ments, bár rendes rally bajnokságnak örülnék mint régen volt a colinnál az élvezetes volt.
Forza.
bár úgyis lesznek emiatt még trollkodók 😊
viszont reményeink szerint közelebb lesz egy RBR-hez, mint mondjuk egy Burnout-hoz
Just do it :)
Azt honnan lehet megszerezni?
Core i3-330M
ATI Mobility Radeon HD 5470,512MB
Érdekes hogy nem gondoljátok hogy szimulátor ez a játék, mégis SimRacing mûsorsorozatba van véve! <#fejvakaras>#fejvakaras>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
RBRbe random generált pályák vannak, vagy ugyan azokon mész végig 2000ezerszer? nos, ha az utóbbi akkor nem érzem a kijelentésed "súlyát".
Igazából igen úgy mûködik de ez nem a valóság, hanem egy játék.
én egyébként értem totti problémáját, mert Forza elõtt én pl szépen haladtam a GTL karrierrel, de sok-sok óra forza után a GTL-el képtelen vagyok értelmesen menni, "hozzákurvultam" a rövidebb féktávokhoz, a stabilabb autókhoz, GTL-ben állandoan lecsuszok az ívrõl, meg eldobom a kocsit 😊 hiába mondogatom magamnak, hogy itt hamarabb kell fékezni, akkor tul óvatos leszek és még az easy AI is elhagy...
szal nem tudok szimekkel is menni és eközben forza/gt/dirt-el is aktivan játszani :/ (rbr-t meg se említem, mamár a rally schoolt se tudom megcsinálni)
Forza.
Ha attol félsz hogy 4 szer esel egy szakaszon menjél lasabban( ez a fos térkép szerü itineren egyébként jobban látod elöre milyen a pálya mint a normális itineren, ez már egy olyan segítség ami rombolja a rally nevét...
Az összes többi szim vagy félárkéd game amiben van tudtommal mind pályaverseny...
Forzas összehasonlitásodot végkép nem értem, én pl ha érzem hogy rövidebb a féktávot is lehet venni vagy csak azt látom hogy rámjönnek akkor következõ körbe tuti megpróbálok rövidebb féktávokat venni. Ehez nem kell semmiféle ív szerintem. Másrészrõl nem értem ezt a féktávdologot amit mondtál, olyan mintha pl rfbe mennél egyet egy f1es moddal meg egy f3assal mondjuk és ez utóbbinál ugyanott kezdenél fékezni ahol az f1essel. Két külön játék a forza meg a shift miért kéne ugyanott fékezni???
Van-e egyáltalán olyan kocsi benne ami a valós életben ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezõ auto lemodellezve mindkettõbe.
Forza.
de ettõl még nem baj, ha kikapcsolhatóan bennevan BÁRMI 😊
Forza.