2340
-
Csokis #976 Persze, sokaknak. Hivatalos fórumon van már topik is róla! DX11-ben használod, igaz?! Állítsd át DX9-re, más megoldás egyelőre nincs. -
#975 engem állandóan kidobál, mivel leáll a program működése... valakinek volt ilyen gondja? -
#974 probléma megoldva, köszi! -
#973 Ugyanez a bajom volt, a 30gb-ból a rendszer és pár progi van a gépen, mégis fullon volt...1gb szabad volt!
Aztán leszedtem minden nagyobb progit, ati driverek le (a régiek az ati mappában maradnak), meg megtaláltam a dirt2, drid mentései közt a visszajátszásokat amik 2-2gb-osak voltak, szoval van szemét tuti neked is ha keresel!:D -
#972 Köszi!! -
#971 Azt a Controls menübe az Advanced Settingsnél. -
barmi #970 xmondjuk így első nekifutásra egy friss VGA drivert megpróbálnék! -
Janesz0218 #969 hellosztok!
leszedtem a gamet de a skidrow fájl az igencsak vírusos legalábbis az avg ezt írja ki... aztán nem is megy a játék?? valami segítség jól jönne szedjem le más formátumban a játékot vagy nemtom -
#968 Üdv! Lenne egy ilyen problémám, a Nap teljesen "kiég, valamit a teljesen fehér részek nagy része, mi lehet a megoldás? O.o
-
#967 Oké megnézem!!
A kormány érzékenységet vagy holtjátékot? -
barmi #966 A játok csak DX9 vagy DX11 alatt futtatható? A DX10 és a DX10.1 nem játszik ? (a vidkártyám csak dx10.1-et tud sajnos) -
#965 A segítségeknél lehet állítgatni. Braking line vagy ilyesmi a neve. -
#964 Hol lehet állítani ,hogy a zöld csíkot ilyen halványan vagy ki kapcsolva legyen? -
#963 Sziasztok!
az miért van, hogy ablakban futtatja a játékot a gép és mikor alt+enter-rel kiakarom tenni teljes képernyőre akkor kiírja hogy a dirt 3 működése leállt... segítsetek légyszives! -
Brian87 #962 Köszi...elvileg kell 2 GB azért nem jó... c nekem rendszer és elég kevés hely van rajta sajnos hdd gond végett...Dn van dögivel, persze neki a Cm kell :) -
Brian87 #961 Nem mondooood....óóóóóóó...honnan szüljek a Cre 2G-t :) Talán ha 1et tudok kaparni...nem lehet vhogy megoldani, hogy a Dt használja erre és ne a Ct??
-
rolend17 #960 pls az irjon rám privátba aki megvette és tud online játszani mert nekem még az offline profil létre hozásánál is hibát ir....( egyszer adok ki játékért lovét :/ -
#959 Szerintem nagyon élvezetes lett a rallys és a rallycrossos része a játéknak, a ghymkana nem igazán jött be.
Jó sok öreg autó lett beletéve, nekem a Opel Kadett jön be. Nem rég vettem fel ezt:
-
#958 na ja, lehet. de gondoltam, csinálok egy új gfwl profilt, úgyis van már magyarországon is, hát úgy tűnik így is csak a szopás van vele.
de másoknál is, "szerencsére":
what-about-vip-code-pc -
Reg5 #957 "Nem, nem fért rá a Gta IV sem 1 DVD-re,de ennek a játéknak is kevés az 1 DVD. Ezért fognak dlc formában jönni az új pályák."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
-
#956 Igen, de mire megindult, azthittem elmegyek csigát szedni a másik fálubhá!:D
Talán számít valamit, hogy nem Magyarországon vagyok(eu)! -
#955 csak úgy simán, játékon belül a marketplace-nél?
kurvajó, úgy imádom, hogy csak a szopás van mindig az eredeti játékokkal, sose mennek hibátlanul... -
#954 Igen, valami másfél mega! -
#953 Az miért lehet hogy a játék pár perc(kb. első kör) után nagyon belassul és játszhatatlanul szaggat?Addig minden rendben nem megy le az fps. -
Csokis #952 Csak Live-ba jelentkezve megy a Youtube, ahhoz meg eredeti kell. -
PunkZoli #951 tört topik linket tudtok adni? megy vele a youtube? vagy nem éri meg?:) -
#950 ezt a Free Car Pack-et valakinek sikerült leszedni?
ha játékon belül rámegyek a marketplace-re, azt írja, hogy nincs rendelkezésre álló content...
WTF -
#949 @Halolover tényleg hol találom?
@Brian amikor végig mész egy futamon a végén kidob egy ablakot ott van view replay -
#948 Nincs elég helyed a C meghalytón, kell ~2gb! -
#947 @Sponnybob egyetértek
Miért erőltetik ennyire ezt a karrier módot én nem értem. Tapasztalati pontok meg ilyesmik 3 körös kis versenyecskék meg 2 perces szakaszok vicc. A játék menüjében majdnem több időt töltök mint a játékban.
A grafika, irányítás és optimalizálás viszont nagyon jól sikerült! -
Brian87 #946 Sziasztok!
Lehet én vagyok a hülye, de mikor vége egy futamnak sehol sincs olyan, hogy replay-visszajátszás.
Előzőnél vagy katt kellett vagy egyből játszotta csak hudot kellett eltüntetni.
Itt most miva??
Köszi előre is a választ. -
#945 Van benne olyan... -
#944 @ winstar köszi a választ
Igen azt tudom, hogy nem hivatalos rally játék. Még a Dirt 1-ben is volt rally bajnokság mód én ilyesmire gondoltam. Sztem nem lett volna nagy dolog egy bajnokságot is bele tenni (nem a hivatolos csapatokra és versenyzőkre gondolok), csak a rally pályákat kellett volna összekapcsolni. -
Sponnyabob #943 A CMR 2.0 sem volt hivatalos rally játék mégis rally volt a javából. Igaz hogy nem a hivatalos pályák de most nem mind1 hogy a pálya igazi vagy kitalált csak legyen jó. Amúgy rally mennyiség téren tényleg csalódás eddig a játék, de nem olyan vészes meg remélem lesznek még pályák. -
WinStar #942 rally kategóriában választható B-grpoup autók közül lehet menni...ennyi az össz-visssz...külön bajnokságot nem indithatsz.....ez nem hivatalos rally játék. -
#941 Van a játékban klasszikus rally bajnokság mód mert csak ezt a Dirt tourt találtam??? -
WinStar #940 rájöttél hogy kell offline-t csinálni hogy elis mentse? -
#939 *noob -
#938 Akkor viszont megfogott a nobb szűrő. ennyi. -
WinStar #937 mielött okoskodnál,nyisd ki a csipádat....de ha van hozzáértő agyad,akokr segíts és ne a faszságaiddal gyere.Köszönöm az apró kis segítségedet hogy vegyem meg -.-