Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Elárulom a nagy titkot. Dinamikus versenyvonal, tehát az ívek mellett mutatja a féktávokat, és fõleg ez a lényege... aki pályákat tanulja vagy nagyon bizonytalan az nem biztos hogy egy hosszabb szakaszon 4szer össze szeretné törni magát mert kirepül a susnyásba.

Fasza hogy minden topikban ez 1 hetes téma, amikor az összes pécés szimbe 10 éve benne voltak ezek, sõt az összes szimbe tripla annyi segítség van, sõt autómatikus fék pl az F1 Challenge és elõtti verziókban is volt, pedig azok szimek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mutasd már meg légyszives hogy mi nincs elég szépen kidolgozva az alján a kocsinak?

Úgy gondolom azért nem mert a rally az improvizációról szól, bemondja a navigátorod hogy milyen kanyar jön és vagy olyan amilyennek elképzeled vagy nem és közbe kell korrigálni, reagálni arra ami elõtte van. Másrészrõl a rallyban általában több jó ív is lehetséges, pályaversenyek terén jóval kevesebb választható ív van ami gyors is.

Rosszul fogalmaztam. Dirt3-ban nem, de elõbb utóbb szerintem bele fogják tenni az egyik folytatásba.

Nemár. Helyettünk fékez a Dirt3 ban az autó?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Nem kell egybõl nekem esni 😊 F1-es játékokat nem próbáltam, de pl egy Shiftben van értelme, hacsak nem akarsz felkenõdni a falra. A Dirt viszont soha nem volt szimulátoros, szvsz felesleges bele a csík. Azért remélem a következõ részben nem fog helyettünk fékezni az autó, az bebaszna 😊

thedriver
Egy kis special stage:

Muttley
rajtad kívül itt senki nem gondolta, h szim lesz a Dirt 3
és most már remélem te sem 😉

Just do it :)

Totti5
*high

Totti5
Ha ez a gyenge defíniciója mi a hagh qualitié??

arty
amíg ki/ba kapcsolható és pár embernek hasznos is, miért ne lenne értelme?

Forza.

arty
az F1GP mennyire volt konzoljáték? mert én abban láttam anno elõször ezt az irányítócsíkot ... mondjuk megértem, hogy kellett, ahogy a sok bill.huszárt elnéztem 😊)

Forza.

Murder3
hát ez inkább negatív reklám a játéknak elég gynege fizika ilyen grafikánál.
Bár ez már a 2-be se volt a játék erõssége, nem baj csak legyne benne jó rally.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Totti5
bbbbbrutál! legyen már a kezemben!!!!

xd

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Akkor te nem érted.
Én értem, de te nem érted amit én értek, mert te azthiszed hogy nem értem, pedig értem.
Értem?<#idiota>

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

ajem kisa
Tán nemérted?
Akkor helyesbítek a gyengéknek:"Mert NEM alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!"
"<#nyes>"

"Mert alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!"
Ez meg lett mondva<#nyes>
Egyébként nekem tetszett a kettõbe, hogy vityegnek ezek a díszek.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

ajem kisa
Mert alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!
Én is belekötök akkor a kinemjött játékba:
Megint befigyelnek a tükörre akasztható baromságok!😄
Soha nemraktam a 2-ben sem, meg ilyen "nyereményeket" még élõben is lehet, hogy kinevetnék!😛

Egy ilyen kariberû játékban miért nem lehet kidolgozni normálisan az autó alját?

Muttley
remélem lesz olyan beállítás is, amikor a törés a mûszaki állapotra is kihatással van
551: tud vezetni a csávó, csak imo demonstrálni akarta, hogy lehet lapon menni a dirt 3-ban 😉

thedriver
Újabb videó, ami a töréseket mutatja be:

Ha legalább olyan lesz a 3. mint a 2. akkor már jó. A 2.at a mai napig elõszoktam venni.

Kicsit elõre szaladok az idõben. Remélem a Dirt 3 után sem maradunk ralis játékok nélkül.

Szerintem akinek tetszett a 2. rész (mint Nekem), annak ez duplán bejön majd. Én várom nagyon.

am, ez most irónia és kritika volt?....:Amúgy jó látni, hogy egyesek már kezdik fikázni, szarozni a játékot, mikor még se jelent.

én s emondtam hogy értelmetlen az ideális ív, én is használtam sokat, mondjuk én a pro streetbe és jóó, csak ez 1 ujdonság és most ,-személy szerint,-azt látom hogy még tartogatják azt az igazi, komoly pilota fülke nézetes részt, és ehelyett azt mutatják hogy jéééé van ideális iv......
...melleslegsemmi bajom sincs vele
eza demos dolog elkeseritõ sztem

Akkor a drift nálam billes lesz 😊

Totti5
Az eddig is nyilvánvaló volt hogy nem a vezetési tehetsége maitt van ott Simracingnél, de könyörgöm ha már bemutató videókat csinálnak, akkor legalább elõtte gyakoroljon 1-2 kört.

Komoly. Nem i tudtam hogy Drift is lesz benne.

thedriver
Újabb gameplay, ezúttal drift:

kifli
kicsit tulkormányzottab lehetne a kocsi, tudom nem szim de akkor is 😄
Prince23
Sokkal szebb lett a game.

<#eljen>

Egy olyan pilóta cockpit nekem is kellene... 😄
thedriver
Gameplay videó:

Muttley
ez jóóóóóó 😊
1. benyomás rulez

Muttley
így van és egyik sincs ebben a formában közte
sajnos 😊
lesz viszont ilyen:

Totti5
A játék elõrendelve és 24. elõtt pár nappal már meg is lesz😊

Totti5
Other new feature, and this one more than welcome: The weather. As incredible as it may seem, we had to wait for 6 years to get the weather conditions any Rally game should have right from the start. The ever nice weather isn't your only companion anymore on the road since now rain, ice and snow are there. And of course the effect isn't just pretty, it also drastically changes the behavior of the cars. Add to this the return of the night events, and I'll let you imagine the result. A landrush event on ice in the dark is some of the best (or worse?) chaos I ever got to experience in a racing game yet.

Last point, and without a doubt the most important one for racing fans: The gameplay. Codemasters keeps tweaking the behavior of the cars with each new game, with this time a focus on the weight of the car, and how it changes the way you drift around corners. The cars feel much heavier than before, and will go into oversteer much easier than before: The back of the car will tend to go to the outside of the corner faster than the inside if the entry speed is too fast. So the first few minutes will be a bit disconcerting for previous DiRT players, with lots of crashes or at least huge loss of speed. But in the end it's all for the best, as it makes the game feel a bit more realistic, and it also helps with the Gymkhana.

Jól hangzik.

Totti5
Majdnem 900 paci...

Totti5
Suzuki SX4 Special - Hillclimb spec

ez kemény lesz😊

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Muttley
ez legyen a legkevesebb 😊
csak a gamma legyen O.K.

ilyen pl. nem lesz benne :/

meg ilyen sem :S

iScream69
Az hogy nem adnak ki róla demót az egy trend újabban a kiadóknál/fejlesztõknél. Pár éve már mondogatták, hogy túl sok idõ, energia egy demót összedobni, ráadásul -állításuk szerint - nem tükrözte a végleges állapotot (szerintem meg igen). Egy idõ után már csak a kisebb csapatok fognak demót kiadni, egyébként szépen el fog elhalni az egész.
Az ajánlott nyomvonal (zöld csík) meg igenis hasznos funkció. Az F1 Challenge-ben például nincs, és nagyon sok kört kellett megtennem, hogy kitapasztaljam hol érdemes fékezni, mekkora ívben érdemes bevenni a kanyart, és még most is azt mondom, több száz körrel a hátam mögött, hogy nem tudom mindegyik pályát maradéktalanul fejbõl. Igenis neki kell ülni és tanulni kell. A nyomvonal pedig ebben a tanulásban segít.
Amúgy jó látni, hogy egyesek már kezdik fikázni, szarozni a játékot, mikor még se jelent.

http://kingracer.hu - Most DiRT3 Nyereményjátékkal!

thedriver
A topic miért lett átnevezve? A játék címe szimplán Dirt 3, Colin nélkül. Érdemes megnézni a Codemasters honlapján. A Dirt 1, Dirt 2 még valóban CM volt, de ez már nem.

ezt a zöld csik dolgot én se értem.nekem tisztára pro street es, amihez megtudtam érteni hogy kell, de ide?!,ráadásul pilota nézetet még nem naon láttunk soha pedig az lenne az igazi.
...ráadsul mindenki felvan má spanolva, azt 1szer csak kijöna játék és csak nézünk hogy demo sehol, ha kiakarod probálni a játékot akkor vedd meg cimszóval lesz:S, minta nfsundercover anno, bár az kicsit se összehasonlithato a dirt trilogiával, azért vár(om)juk a legjobakata game töl.......

Waczkor
Istenem nem hiszem el hogy azon megy a vita,hogy van ajánlott pályavonal....
Ez kb az a szint,ami a visszapörgetés volt anno,azon is ment a sírás ezerrel,hogy minek meg hogy ez is a konzolosok miatt került bele.
Egy kérdésem van csak:ki kényszerít bárkit is hogy használja az ajánlott pályavonalat,vagy a visszapörgetést?
"Remélem ki lehet majd kapcsolni."
Ezt ugye te se gondoltad komolyan?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Most elõvetted a legundergroundabb játékokat amikkel max pár 100k ember játszik. Populárisabb autós címekben, tehát nem szimulátorokban sehol nem látsz ilyet, mert nincs értelme beletenni.

Totti5
"PC-n nem annyira elterjedt"

Így van mondjuk a hülyeséget és akkor a végén még el is hisszük.

GT Legends ( aminek semmi köze a konzolhoz ) : Dynamic Racing Line ON/OFF. GTR, WTCC detto.

Mit jelent az hogy erõltetik? mit, mikor, miért? rFactorba több segítség kapcsolható be és sínautósabb lehet mint a Forzába. Mi köze van ennek ehhez? Ugyan olyan srgítség mint az autómata váltó, vagy az ABS, vagy a TC. Ha kell segít, ha nem kikapcsolod.