2340
-
WinStar #936 ember,olvass vissza,eredeti,ma hozta ki a futárszolgálat -.- -
#935 Vedd meg. -
WinStar #934 hogy lehet létrehozni offline profilt?Mert nem menti el a játékot ha játszok vele :S -
#933 Ez mondjuk igaz. A halála után márcsak sima dirt. -
#932 Amúgy nem tudom valaki észrevette em, hogy rossz a topic címe.
A Dirt 3 nem viseli a Colin McRae nevet. -
#931 Nekem sem menti el a logitech gamepad beállításaim...:@ -
#930 Logitech MOMO Racing-el ugyanez a tapasztalatom, de már az is gyanús, hogy értelmesen nem lehet beállítani a kormányt (ergo csak a billentyűzetet látja). Ez eddig sajnos így egy rakás szerencsétlenség, úgyhogy remélem kezdenek a kormányokkal valamit egy értelmes patch formájában. -
Tucsok04 #929 Nekem olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a játékot próbálom indítani az exével, de egyszerűen nem csinál semmit! Valaki valami ötlet ? -
#928 FSpofon köszönöm szépen ! Csak élnek ien emberek :) -
#927 "Nem, nem fért rá a Gta IV sem 1 DVD-re"
??? -
#926 Leugrom az 576-ba veszek neked ajándékba egy példányt, kb 25 perc és küldöm is a kódot. -
WinStar #925 kár,pedig sztem a játék legjobb része lett,és lehet visszakéne térnie a codemasters-nek erre a részre ha már ilyen jól felépítette....de lehet csak nekem ez a véleményem. -
#924 nekem kéne egy normális serial kód mert annékül nem tudok menteni :( amikor belépek és a windows live-ba regisztrálni kell és ott kéri !
Előre is köszi a segítséget -
#923 Van valami megoldás arra hogy egy idő után elkezd szaggatni a játék?(grafikai beállításoktól függetlenül) -
Csokis #921 Esetleg vírusírtó nem kavar be? Nálam akadozott, pedig 85 fps körül mutatott a számláló. Beraktam a DiRT 2 mappát a kivételek közé, és tökéletes lett! Ugyan ez volt most a DiRT 3-nál is. -
#919 ugye tudod saját magad értelmezni, h mit írtál le a #895-ben?
vagy csak jó volt fikázni a multiplatform jelleget
és (fikázókhoz híven) foggggalmad nincs, miről beszélsz
-
#918 Nem, nem fért rá a Gta IV sem 1 DVD-re,de ennek a játéknak is kevés az 1 DVD. Ezért fognak dlc formában jönni az új pályák.
Így éri meg a legjobban a gyártóknak mert megvaszik a játékot teljes áron és még akkor fizessenek az új pályákért pluszban. Ki van ez találva. -
#916 60%a valóban rally, csak azon a 4 pályán:((( elején 1-1 szakaszokat mész, most hogy a legvégén vagyok egymás után 5öt, de ugyan azon mint előtte. -
#915 Meg kell tanulni, aztán fog menni. Kihívás mond valamit?:) Gyikama igen nehéz elsőre, de bele lehet jönni. Amúgy gamepaddal a legkönnyebb driftelni, így ha gyikama van akkor nem kormánnyal csinálom.
Amúgy a játék igan kis részét teszi ki és nem köteleő megcsinálni őket... -
#913 Ott sok sok órányi bejátszásokról, szinkronról van szó, annak kell a hely. GTA4, RDR ráfért 1 lemezre?:) -
#912 Akkor szerinted az L. A. Noire-t miért 3 DVD-re adták ki? Mert sok volt a felesleges DVD. Nem hiszem. -
WinStar #911 Sziasztok.Én megvettem eredetibe,ma hozta ki a futár,de most az komoly hogy össz-vissz 4 rally pálya van?Azt mondták a játék 60% rally lesz...ehelyett mkb. 30%-a az :S Az összes többi meg sztem felesleges,jó még a rally cross-t élvezem de kom. mondom a játék legjobb része a rallys rész...sztem. -
Itsuki #910 Mi ez a játék? a fél játék a rákos driftelésröl szól ken block kocsijában hát csak az a baj h driftelni meg nem tudok jól,sőt... áhh. menü szar zenék katasztrófálisak de viszont nagyon jól optimalizált. 2nél nem jobb. -
paj01 #909 Hát nem tudom...nekem(csak úgy mint többi ego engines codemaster játék) feladja a leckét. Képtelenség irányítani. Nem lehet benne finom kormánymozdulatokat kivitelezni akárhogy állítgatom. Mindig az van h tekerem a kormányt szépen finoman engedem rá egy darabig semmi, aztán meg tul sokat fordul. aztán nem lehet egyenesbe hozni sehogysem összevissza kacsázok. Deadzonet hiába állítgatom csak annyi történik h még tovább tekrem a kormányt mire reagál és ugyanugy xar.Saturationt azt nem is értem 100% alatt nem is érdemes lennie mert 5fokot forditok a kormányon es megfordul helybe a verda. Sztem ha lehetne a Saturationt mondjuk 300% ra állítani akkor már simább/játszhatóbb lenne, de így szvsz egy hulladék. Aránytalanok a kormányállás/kanyarodási szögek vagy nem tudom...Thrustmaster rgt t használok amugy.Lehet h egy 60rugos 900fokos g27 en jobban muzsikál(bar nem hinném).
Esetleg nem lehet valahogy a vezérlést moddolni moddolni? -
#908 Nincs valami megoldás h a gamepad beállításom ne vesszen el?mindig mikor kilépek ujra kell kalibrálni a játékban.
Dirt 2 ben volt vmi program amivel lehetett ilyet menteni. -
#907 Valaki nem tenne fel videót a multi csapatásról?
üdv -
#906 Szvsz szerint,ez nagyon korrekt játék lett.Gyönyörű szép, és érdekes meglehet ezt csinálni úgy,hogy ne kelljen cserélni hardvereket a gépben,szinte jobban fut mint a Dirt 2.
Érdekes a Shift első része ment fullon fix 60FPS-el,de a 2.része ugyanazzal a grafikával szinte--csak 40-45Fps.... -
#905 Egyrészt nincsenek marha nagy pályák, másrészt van 4 lokáció, ahol csak a nyomvonalak eltérőek ergó a grafikai elemek adottak és fixek. Autóból sincs olyan rettentő sok. Azért nézzük meg az Shift 2őt hogy mennyi pálya van benne és autó vagy egy Forza 3at ami 2 lemezes igaz, de egy lemezen van 300 autó és 15 pálya. -
#904 a belbecsért
nem a tárhely
felel ;) -
#903 dual lemez 8 gigát bir szal van benne valami:D -
#902 soros öthenger hangja van:)
soros hat még durvább :) -
#901 hát sajnos érdekes,de számítottam rá,mert sok majdnem ugyanazt a grafikamotor használó játék új része fele ugy megy egy mint a régi.
Pl Cod 4- és felfele
Pénz is benne van,hogy vegyél uj vga-t,procit akármit,másik meg h legtöbb játék konzolról lett gyorsan átirva. -
#900 tedd feljebb a nehézségi szintet -
#899 Ezt most gondold át, hogy mennyi baromságot hordtál össze 2 mondatban. -
#898 De ez is közrejátszik. -
#897 Helló!
Hogy lehet kikapcsolni a fékezés és a kormány rásegítést?
Mert idegesít hogy magátol fékez és veszi a kanyarokat!
előre is köszi:) -
#896 nem ettől függ, kispajtás
ugye, tudod? -
#895 Igen, mert nem kéne már a szar ezer éves XBOX360-ra fejleszteniük (ami visszafogja a játékot) és akkor lehetne több pálya, meg jobb menü, meg ilyenek.
De muszály nekik, mert abból folyik a lé. -
Enton #894 G25-tel nagyon zsír. Végre van kuplunghasználat. -
#893 1 kérdésem lenne!
kormánnyal milyen a játék? (A 2-őt billel jobban lehetett irányítani)
Ez most inkább kormányra van írva?