Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza hogy minden topikban ez 1 hetes téma, amikor az összes pécés szimbe 10 éve benne voltak ezek, sõt az összes szimbe tripla annyi segítség van, sõt autómatikus fék pl az F1 Challenge és elõtti verziókban is volt, pedig azok szimek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
és most már remélem te sem 😉
Just do it :)
Forza.
Bár ez már a 2-be se volt a játék erõssége, nem baj csak legyne benne jó rally.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Én értem, de te nem érted amit én értek, mert te azthiszed hogy nem értem, pedig értem.
Értem?<#idiota>#idiota>
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Akkor helyesbítek a gyengéknek:"Mert NEM alulról fogod nézni sem a játék, sem a visszajátszásnál!"
"<#nyes>#nyes>"
Ez meg lett mondva<#nyes>#nyes>
Egyébként nekem tetszett a kettõbe, hogy vityegnek ezek a díszek.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Én is belekötök akkor a kinemjött játékba:
Megint befigyelnek a tükörre akasztható baromságok!😄
Soha nemraktam a 2-ben sem, meg ilyen "nyereményeket" még élõben is lehet, hogy kinevetnék!😛
551: tud vezetni a csávó, csak imo demonstrálni akarta, hogy lehet lapon menni a dirt 3-ban 😉
Szerintem akinek tetszett a 2. rész (mint Nekem), annak ez duplán bejön majd. Én várom nagyon.
én s emondtam hogy értelmetlen az ideális ív, én is használtam sokat, mondjuk én a pro streetbe és jóó, csak ez 1 ujdonság és most ,-személy szerint,-azt látom hogy még tartogatják azt az igazi, komoly pilota fülke nézetes részt, és ehelyett azt mutatják hogy jéééé van ideális iv......
...melleslegsemmi bajom sincs vele
eza demos dolog elkeseritõ sztem
Egy olyan pilóta cockpit nekem is kellene... 😄
Last point, and without a doubt the most important one for racing fans: The gameplay. Codemasters keeps tweaking the behavior of the cars with each new game, with this time a focus on the weight of the car, and how it changes the way you drift around corners. The cars feel much heavier than before, and will go into oversteer much easier than before: The back of the car will tend to go to the outside of the corner faster than the inside if the entry speed is too fast. So the first few minutes will be a bit disconcerting for previous DiRT players, with lots of crashes or at least huge loss of speed. But in the end it's all for the best, as it makes the game feel a bit more realistic, and it also helps with the Gymkhana.
Jól hangzik.
ez kemény lesz😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
csak a gamma legyen O.K.
ilyen pl. nem lesz benne :/
meg ilyen sem :S

Az ajánlott nyomvonal (zöld csík) meg igenis hasznos funkció. Az F1 Challenge-ben például nincs, és nagyon sok kört kellett megtennem, hogy kitapasztaljam hol érdemes fékezni, mekkora ívben érdemes bevenni a kanyart, és még most is azt mondom, több száz körrel a hátam mögött, hogy nem tudom mindegyik pályát maradéktalanul fejbõl. Igenis neki kell ülni és tanulni kell. A nyomvonal pedig ebben a tanulásban segít.
Amúgy jó látni, hogy egyesek már kezdik fikázni, szarozni a játékot, mikor még se jelent.
http://kingracer.hu - Most DiRT3 Nyereményjátékkal!
...ráadsul mindenki felvan má spanolva, azt 1szer csak kijöna játék és csak nézünk hogy demo sehol, ha kiakarod probálni a játékot akkor vedd meg cimszóval lesz:S, minta nfsundercover anno, bár az kicsit se összehasonlithato a dirt trilogiával, azért vár(om)juk a legjobakata game töl.......
Ez kb az a szint,ami a visszapörgetés volt anno,azon is ment a sírás ezerrel,hogy minek meg hogy ez is a konzolosok miatt került bele.
Egy kérdésem van csak:ki kényszerít bárkit is hogy használja az ajánlott pályavonalat,vagy a visszapörgetést?
"Remélem ki lehet majd kapcsolni."
Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Így van mondjuk a hülyeséget és akkor a végén még el is hisszük.
GT Legends ( aminek semmi köze a konzolhoz ) : Dynamic Racing Line ON/OFF. GTR, WTCC detto.
Mit jelent az hogy erõltetik? mit, mikor, miért? rFactorba több segítség kapcsolható be és sínautósabb lehet mint a Forzába. Mi köze van ennek ehhez? Ugyan olyan srgítség mint az autómata váltó, vagy az ABS, vagy a TC. Ha kell segít, ha nem kikapcsolod.